Kosa saç çok daha şıktır. Daha moderndir. Ortalama uzunlukları da seviyorum dalgalı kullanmak çok yakışıyor fakat bel bana biraz fazla geliyor. Bence çok uzun süredir kestirmediğin için kıyamıyorsun ama biraz kestirsen be kadar şık durduğuna inanamayacaksın.
Saçlarım dalgalı ve 65 cm uzunlukta kullanıyorum. Kaburgamın altına geliyor. Düzleştirince tam belime gelecek/leğen kemiğimin üzerinde kalacak şekilde... Daha uzun saçlar ya bakımsız görünüyor ya da vücudu biçimsiz gösteriyor, bence. Bakımlı, yüzle uyumlu ve düzleştirildiğinde 75 cm'den kısa her saç güzel benim için. Boy uzunluğuyla saç boyunun orantısı da o saçı daha iyi ya da kötü gösterebiliyor.
Yüz şekline, boyuna ve kilosuna göre karar vermeli. Örneğin 170 bir kadına uzun gür saç yakışırken 155 kadını daha kısa ve kilolu gösterir. Orta boy tercih etmelidir. Vücudunuz orantılı ise her boy tercih edilebilir bence. Yüzünüz kusursuza yakınsa kısacık kestirebilirsiniz. Saç kusurları kapatır dikkati çeker. İyi kullanın. Güzelseniz yüzünüzü de örtmesine izin vermeyin 🥰
Bu cok uzun dirsek hizası iyi olur bence kullanım bakımından da öyle cok uzun sac iyi değil, ve resimde ki korkunc, her şeyin fazlası diye boşa demiyorlarmış 😂🌸
En İyi Cevaplar