Bir kızda saç uzunluğu sınırı sizce ne kadar olmalıdır?
Hangi raddeden sonra uzun saç kötü gözükmeye başlar ?
Hangi raddeden sonra uzun saç kötü gözükmeye başlar ?
saçların gür ve kalın telli ise uzayabildiği yere kadar gitsin. sadece saçlarına aşık olurlar. benim saçlar anlattığım gibi. ucundan 2 cm kırık aldırsam kızıyorlar :) ama ince telli ise bir yerden sonra süpürgemsi havaya giriyor. örgülü mörgülü tam kezbanımsı işte. aslında ince telli normal saçlar falan da istediği kadar uzar da kesim şekline bağlı. yürüdükçe havalanacak şekilde yanlardan hoş kesimli falan çok yakıştırıyorum.
link bence bu :))
Bence yakıştığı kadar olmalıdır.
Aradığın cevap belki bu değil ama sonuçta saç görüntüyle ilgili ve kimine çok yakışırken uzun hali, kiminde kötü durabilir ve hatta bazıları saçları kısa diye daha güzel bile görünebiliyor.
Uzun saç yalnızca bayanlarda güzel olmasına karşın kısa saçlı olup çok hoş gözüken kızlarımızda var..
bence bi sınır koymak gereksiz. her türlü saçın bir türlü gideri vardır. hatun kişinin kendisine yakışanı tercih etmesi kafi.
Cevap
9Cevap
link
bu kafi fazlası zarar çok kısa da hoşuma gitmiyor omuzlara dökülmeli en azından..
nasıl ya 1.50 olan birinde bile 40 santim yapar .sen x/3+10 dene bence tam ayar olur.1.50 boy için 60 cm işte :D
Bakımsızlık raddesinden sonra kötü görünmeye başlar. Bence Kalçaya kadar uzun olmamalı. Yani en fazla Bel hizasında tabi düz saç ise, zaten dalgalı saç o kadar uzun olsada kendini toplayıp kabarıyor...
Benim görüşüme göre en fazla kürek kemiklerinin 1-2 parmak altına kadar uzun olmalı. Fazlası bende stres yapıyor.
Yok yok kısa değil, iyidir o. Yeniden canlandır :)
Sağlıklı ve canlıysa uzun çok güzel görünüyor.Beline kadar yeter.
belden aşağısı çok itici ve bakımsız gösteriyor insanı.Omuz hizası ve omuzdan biraz daha uzun olan saçlar güzel duruyr.
toplam boy uzunluğunun 3te birinden 10 cm eksik :) belki böyle bir formül vardır ...
Belinden bir karış yukarısına kadar uzat. Daha fazlası kezbanca oluyor..
ne kadar kisa o kadar az yemekler icinden cikar cok kisa olsun yeter
Mesela benım kalçamda :)
boyle siyah duz omuz hizasinda olsun :)
düz ve siyah beline kadar olmalı
Öyle bir raddem yok :)
omuz hizası iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar