Kızlar ben mısır örgüsü saç modelleri denemek istiyorum. Uzun yıllar kısa saç kullandım o yüzden saç örgü modelleri yapmayı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Mısır örgüsü modeli nasıl yapılır?

Kızlar ben mısır örgüsü saç modelleri denemek istiyorum. Uzun yıllar kısa saç kullandım o yüzden saç örgü modelleri yapmayı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Mısır örgüsü modeli nasıl yapılır?

Mısır örgüsü, popüler saç modelleri arasında yaz kış fark etmeden tahtını koruduğunu söyleyebiliriz. Kullanımı çok rahat olan bu saç modelinin yapımı da oldukça basittir. Saçlara mısır örgüsü nasıl yapılır diye merak ediyorsanız 5 adımda gerçekleştirebileceğinizi söyleyelim. Mısır örgüsü yapımı için takip edeceğiniz adımlar;
1. Saçlarınızı Yıkayıp, Kurulayın.
2. Saçlarınızın Ortasından Başlayarak, Üç Eşit Parçaya Ayırın.
3. Örmeye Başlayın.
4. Örgü Tamamlayana Kadar Örmeye Devam Edin.
5. Saçlarınızı tamamen örüp uçlarını düğümleyin veya bir saç bandıyla bağlayın.

Saç bakım rutininizde olan saç tipinize uygun şampuanınızla güzelce yıkayın. Yıkadığınız saçı ıslak ya da kuruyken de örmeniz mümkündür. Ancak ıslakken öreceğiniz saçların daha düzgün olacağını söyleyelim.
Öncelikle kuruladığınız saçlarınızı tarayın ve ortasından başlayarak 3 eşit parçaya ayırın. Bu aşamada saçların eşit ayrılması görünüş için oldukça önemlidir. Eşit olmayan parçalar hoş olmayan bir örgü görüntüsü oluşturacaktır.
Eşit bir şekilde üç eşit parçaya ayırdığınız saçlar ile örgünün başlangıcını oluşturmak için, sağ tarafınızdan ortadaki saç tutamını alın ve ortadaki tutamla çaprazlayın. Aynı işlemi sol taraftaki saç tutamıyla yapın.
Örgüye devam edin. Sağ taraftaki saç tutamını tekrar ortadaki tutamla çaprazlayın ve ardından sol taraftaki saç tutamını tekrar ortadaki tutamla çaprazlayın. Bu işlemi örgü tamamlandığında kadar tekrar edin.
Saçlarınızı tamamen ördükten sonra lastik bir saç tokası yardımıyla saçlarınızı bağlayabilirsiniz. Tercihe göre ayrıca saç uçlarını düğümleyerek ya da bir saç bandıyla bağlayarak örgülerinizi tamamlayabilirsiniz.

Günümüzde oldukça tercih edilen ve popüler şık bir görüntü için başvurulan saç modeli örgüdür. Oldukça kolay bir şekilde güzel görünebileceğiniz mısır örgüsünün kendi içinde farklı modelleri bulunmaktadır.Bu modeller arasında;
Mısır örgüsü saç modelini liseye giderken çok yapardım. Diğer saç örgü modelleri gibi çok güzel duruyor gerçekten. Eski günleri hatırladım desem yeridir. :)

Mısır örgüsü saç modelleri herkese çok yakışıyor. Saçlar hem şık duruyor hem de kullanımı da rahat oluyor. Saç örgüsü denemek isteyen herkes mısır örgüsü modelini denemeli bence.

Mısır örgüsüne geçmeden saçlarını iyice taramalısın. Mısır örgüsü saç modelleri yapımı zor gibi görünür ancak yaptıkça elin alışır. Adım adım mısır örgüsü;
- Saçlarını küçük lastik toka toplamalısın
- Saçlarını topladıktan sonra 3 eşit parçaya ayır
- Parmaklarından yardım alma zamanı! Ayırdığın kısımdan küçük parça alıp karşı tarafa geçirmelisin. Aynı şekilde bu sefer diğer taraftan parça alıp karşıya geçir. Yaptığımız şey aslında sağdaki saçtan biraz alıp sola, soldaki parçasyı sağa geçirmek.
- Saçlarının ucuna kadar bu şekilde devam etmelisin
- Uçlarına geldiğinde lastik toka bağlayabilirsin. :) Mısır örgüsü yapımı çok zor değil aslında.
İlişki sürenin yarısı kadar acı çekersin, ama daha çok seven daha zor geçiriyor bu süreci. Yalnız hissedeceksin kendini, bununla mücadele etmek için arkadaşlarınla bol zaman geçir. Kalbinin kapılarını kapama, bir çok iyi insan var, başka biri sana daha iyi gelebilir. Açık ol, gülümsemeyi unutma. Komedi filmlerini izle, hatalarından ders çıkarmayı unutma. Hüznün en iyi ilacı çalışmaktır, öğrenciysen ders çalış, bir işin varsa bol bol kitap oku.
Cevap
18Cevap
bu siteyi duydugumda elit bir ortam var sandim daha bir hafta olmadi olmadi kaydolalı cok akıl varoşu bir ortam var acikcasi yakinda silerim uyeligi büyük ihtimalle bir kere bu siteden cinsel yasam konulu kısmı kaldirilmalilar bazı taninmisl sitelerde bu site yorumlarini almislar alay edercesine elestirip yayinlamislar bazi konu yorumlarini gorunce ben nerdeyim dedim kendi kendime o yuzden size mutluluklar yakinda behlül kaçar
"ozellikle pasif" derken? arkadasimin yataktaki secimini bilmem cok onemli degil. aktifmis, pasifmis bu kimseyi ilgilendirmez sen de soylemek zorunda degilsin ki soylemen yanlis gay oldugunu belki yakinliga gore bilir ama pasif veya aktif oldugunu sevgilin disinda kimseye söylemek mesuliyetin yok bana ne bir kadin bir erkek neyse bir gay de o iyisi var kotusu var, karakteri onemlidir
Kolay değil bunu yapmak birinin sana yardım etmesi gerekir
Mısır denemedim ama balıksırtı çok severim, genelde saçımı 2 örgü yapıyorum, teniste çok rahat oluyor👍
Bu konuda cahilim biraz ama ilk lacivert tisorytlu kadını n ki gibi sanırım ama fovori örgüm beyaz tisortlu kadın da
En kolay örgü. Saçı iki parçaya ayırıp birinden bir parça alıp diğerinin altına, diğerinden bir parça alıp diğerinin altına koyarak devam et
Kendi saçımı ikiye ayırıp balık sırtı yapıyorum mısır da örüyorum 😉 4e ayırıp örmek zor olsa da onu da yapıyorum ben bu konuda iyiyim sanırım 😂
ben düz örgüyü bile zorla yapıyorum. Becerebilirsen bana da anlat lütfen:)
Ben kendime yapmak isterdim de ne yazikki kendinize yapılmıyor diye biliyorum
yoo ben yapiyom
Saçı 2ye ayır yanlardan tek tek birleştir videosuda var ordan bak istersen
Yetenek gerek
Doğru bir karar bence gece sokakta bir sürü it çakal kaynıyordu
Bende yanlız gibi girmek istemiyorum tamam biraz komigim falan ama burdan guvenilecek birisi misin?
Yanlış yere yazdım 🤣
Yorumları okudum da anlattığına göre tablo gibi kadinsin cinsellik degilde ben öpüşmeyi hayal ederim opusmek isterim cinsel istek bosaldiktan sonra gidiyo o yüzden opusmek isterdim ben
normal örgüyü bile bilmiyorum daha :)
Bayan kuaförü olunca söylerim.
Hem yapması zor hemde yaptığına demiyor
Elinize sıhhhâtler. :).
ben biliyomda nasil ogreteyim
aferin sana iyi iş çıkardın
Hoşuma gittimi bakarim, belli ederim.
Ben de onunaldatırım
degısık gozukyuro hoss
Son çaren biz demek. Hıh 😒
karıstırmaya yemez hicbirinin :)
Mesaj atabilirsin