Arkadaşlar tanırsınız Reynmen'i. Ben bu adamın şu saçlarına hayranım, çünkü saçlarına hiçbir şey sürmeden böyle yapıyor ( videolarda falan anlarsınız birşey sürmediğini). Saçlar çok doğal ve çokta şekilli güzel duruyor. Ben uğraşıyorım bu saçı yapabilmek için ama olmuyor, bu nasıl yapıyor sizce, kuaföre falan mı yaptırıyordur? Reynmen saç modeli nasıl yapılır?reynmen saç modeli
Ne yalan söyleyeyim Reynmen'i ben de çok severim. Saçlarının güzel olmasının sebebi genetik kadar bakımdır da. Kendine özen gösteren biri çünkü. Reynmen saç modeli kendisine yakışıyor.
Reynmen saç modeli nasıl yapılır?
reynmen saç modeli
Reynmen saç modeli uygulaması oldukça kolay. Saç düzleştiricisi ya da fön makinen varsa uygulaman da çok kolay olacak. Saçlarını tarakla geriye doğru tara ve tarak bu şekildeyken fön makinesini bir süre beklet. Bu aşamadan sonra saçlarına sprey sık ve sardından tarak ile tekrar geriye hafifçe tara. Ben bu şekilde yapıyorum ve buna çok benzer bir model çıkıyor meydana. Saç spreyi kullanman çok önemli. Eğer saçların şekil almıyorsa bu sana yardımcı olacak. Reynmen saç modeli 2019 yılında birçok değişikliğe uğrasa da genel olarak bu modeli kullanmakta.
Reynmen kısa saç modeli nasıl yapılır?
Reynmen kısa saç modelini de uzun süre kullandı. Genelde kısa saçlarını geriye ya da hafif yana yatırmayı tercih ediyor. Sen de saçlarını fönledikten sonra tarak ile yana tara ve saç jölesi ya da saç spreyi uygula. Eğer saçların kıvırcık ya da dalgalı ise saç köpüğü sık ya da saç jölesi uygula. Bu şekilde Reynmen saç modelini uygulamış olursun.
sacı fönle arkadan öne tara ve önde ice doğru dönder tarağı başlarda bu işlemi bıraz şaç kremi ve sprayle tuttumalısın ardından saçının şekli o yöne daha yatkın olmaya başlayacaktır
En İyi Cevaplar