Bunlar basit jestler. Eğer dilediği model ve renk bana uygunsa bir zararı yoksa neden yapmayayım? İstediği renge boyatırım. Ama misal benim saçlarım kıvırcık derseki bana düz seviyom, bişe yapamam çünkü bu saça yaptığım her ısıl işlem saçlarımı öldürüyor.
Sadece saçımı değil hiç bir fiziksel özelliğimi bir başkası için değiştirmem kimse yapmamalı niye bir insanın sizi değiştirmek istemesine boyun eğesiniz ki
Bir ara düşündüğüm ama sonra ulan değer mi dediğim olaydır. Kimse kimse icin bir sey yapmak zorunda degildir. Ben onu dogal haliyle seviyorum o da beni öyle sevsin
Kimse için istemediğim birşeyi yapmam an gelir yolunda gitmez pişman olmak ya da bunun lafı geçsin aramızda istemem onun da benim için fedakarlık yapmasını beklemem...
hayır değiştirmem beni seviyorsa böyle sevsin çok çirkin bir kızda değilim sevgilim sarışın seviyordu saçını boyat dedi böyle beğenmiyorsan sarışın bul diyip ayrıldım bence mantıklı birşey yaptım çokta sevmiyordum bana kahve yakışıyor zaten
Sırf o saç rengini seviyor diye boyatmak saçma ya yakismazsa ya ayrilir mutlu olmadigin sacla yasamak zorunda kalirsim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim sevgilim sırf ben sarışın seviyorum diye saçlarını sarıya boyadı ben istemedim boyamasını kendi yaptı bende sesimi çıkaramadım Bende o kızıl seviyor diye kızıl oldum jest yaptım
En İyi Cevaplar