Ayh gerçekten bu aralar saçımı , tabir -i caizse Manuş Baba Saç modeli gibi yapmak istiyorum ve galiba yaptıracağım. Sizce bu siyah beyazsaç modeli bir erkekte nasıl olur ve sizce estetik duruyor mu?siyah beyaz saç
Sizce son zamanların modası " Siyah - Beyaz " saç modeli nasıl?
Siyah beyaz saç rengi son zamanların popüler saç renkleri arasında. Koruması ve kullanması zahmet isteyen bir saç rengidir. Siyah beyaz saç rengi ünlüler arasında da oldukça popüler. Siyah beyaz saç rengini ben de beğeniyorum. Farklı ve hoş duruyor.
siyah beyaz saç
Siyah saç kimlere yakışır?
Siyah saç her cilt tonuna yakışan bir renk. Siyah saç rengi her zaman popüler renklerden biridir. Herkese yakıştığı için siyah saç oldukça tercih edilmekte.
Beyaz saç kimlere yakışır?
Beyaz saç rengi oldukça riski renklerden biridir. Beyaz saç açık tenlilere yakışmaktadır. Rengini korumak ve tutturmak zor olsa da, bazı kişilerde hoş durduğu kesin.
Siyah beyaz saç rengi kimlere yakışır, nelere dikkat edilmeli?
siyah beyaz saç rengi
Siyah beyaz renk saç açık tenlilerde oldukça güzel duran bir renktir. Birçok ünlü kişi de siyah beyaz saç rengini kullanıyor. Oldukça farklı, dikkat çekici ve göz alıcı bir renktir. Siyah beyaz saç rengini korumak emek istiyor ama bence değer. Siyah saç boyaları saçlara ışıltı kattığı için renk daha da güzel duruyor. Ayrıca erkeklere de kadınlara da çok yakışıyor. Siyaz beyaz saç rengini yapmak isteyenler siyah saça ombre şeklinde de yapabilirler. Öyle de çok hoş duruyor. Kuaför sayesinde siyah beyaz saça kavuşmak mümkün. Boya koruyucu şampuanlar ile rengi korumak oldukça kolay.
Ergenler büyük görünmeye çalışır. Olgun yaşta olan ergenler de küçük görünmeye çalışır yaşlandıklarınk kabul edemezler. Gerçekten olgun insan yaşını kabul eder yaşlanmayı kötü karşılamaz ve olduğu yaş neyse o şekilde görünür bulunduğundan büyük ya da küçük görünmeye çalışmaz.
En İyi Cevaplar