Saç Bakım Retro saç modelleri havalı mı yoksa demode mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Retro saçlar klasik mi yoksa havalı mı? Güncellemeler+1 yıl Retro Retro saç modelleri havalı mı yoksa demode mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Trendhunter Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Modele ve kullanan kişinin aurasına bağlı. Kimisine cuk oturuyor ve çok cool durabiliyor tarzı. Kimisinde de özenti ve zorlama durur 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Havalı. Mümkünse eskinin modası geri gelsin. 0 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl At kuyruğu yapar geçerim uğraşamam ha yazın topuz kışın at kuyruğu o kadar 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Fazlasıyla demode duruyor 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben seviyorum Retro şeyleri… yakışan yakıştıran… 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Modele ve kullanan kişinin aurasına bağlı. Kimisine cuk oturuyor ve çok cool durabiliyor tarzı. Kimisinde de özenti ve zorlama durur
Havalı. Mümkünse eskinin modası geri gelsin.
At kuyruğu yapar geçerim uğraşamam ha yazın topuz kışın at kuyruğu o kadar
Fazlasıyla demode duruyor
Güzel ama doğru ortamda.
Ben seviyorum Retro şeyleri… yakışan yakıştıran…
kişiye göre değişir
Demode artık iğrenç hatta
Kişiye bağlı
Demode
Güzel görünüy
bence demode
Herkese yakışmaz
Havalı
Yapılsınmasın be yaa
Güzel severim
Havalı duruyor
Demode