Evet, yaptırmış olduğu saç rengine hakaret eden takipcisine dava açtı. Böyle bir durumla karşılaştınız mı ve dava açmasını nasıl buluyorsunuz? ✂️İmajını değiştirdi ve mahkemelik oldu! Sizce haklı mı? #KuaförünüzKS'deSoruyor ✂️ #Coiffeur34
Farah Zeynep Abdullah, saç rengine hakaret eden takipcisine dava açtı. Sizler saçınıza hakaret aldınız mı?
Ülkede kadin hayvan öluyor cocuklar istismar ediliyor ve bunu yapam sapkin orapu evlatlari salıniyor pohpohlanan gevşekkk unluler de sktuğumun insta hesaplarinda gösterisli fotolarina gelen sacma sapan yorumlari savcgila veriyolat gel de adalet bekle gel de ciddiye al bu ülkenin kaypak kanunlarini.
Tanınır olduğu, ünlü olduğu sisin onlara küfür edeceğiniz hakaret edeceğiniz anlamına gelmiyor. Beğenmek zorunda değilsin ki evet ama saygı duymak zorundasın. Sosyal medya öfke kusma yeri değil çok da iyi yapmış bayılıyor millet yüzümüze söyleyemeyecekleri şeyleri yazmaya
Saçıma övgüler alıyorum daha çok🤦♀️ hiç boya yapmadım doğal rengi, bu yüzden parlak ve sağlıklı duruyor. Ve saçımın yapısı dalgalı, bir acıyorum her an kuaförden çıkmış gibiyim 😅
iyi yapmış milletin işi gücü yok onu bunu takipe diyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hakli. Ota boka hakaret edenler akillanmali. Sanaldan atip tutmamayi ogrensin millet. Karsisindaki de bir insan ve onun da bir kalbi var. Insallah davayi kazanir.