bütün evreni gezegenleri hayvanları insanları yaratan yarıcı saçını kapatın demez bence siz ne düşünüyorsunuz?
evet bence saçma
hayır saç gözükmesi günah
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bütün evreni gezegenleri hayvanları insanları yaratan yarıcı saçını kapatın demez bence siz ne düşünüyorsunuz?
Sen Türksün istesende müslüman olamazsın
nasıl
İslam'a göre Türkler isteseler de müslüman olamazlar Kuranın tanrısı Araplardan bakasıyla muhattap değil Türkler kıyamet alametidir
"Müslümanlar, Türklerle öldürüşmedikçe, kıyamet kopmayacaktır." Muhammed
(Bkz. Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62-65, hadis no:2912; Ebu Davud, Sünen, Kitabu'l-Melahim/9 Babun fi Kıtali't Türk, hadis no: 4303; Nesei, Sünen, Kitabu'l-Cihad/ Babu Gazveti't-Türk)
teşekkür
Turan Dursun İlhan Arsel Arif Tekin oku
Turan Dursunun Din bu adlı eserlerini oku
Eğer biraz araştırıp okusaydın zaten arap dininin tamamen saçma olduğunu anlardın.
Teşekkürler.
Cevap
5Cevap
Der. Hatta erkekler bile sacini örtse iyidir. Kadim öğretilere bak kadin erkek sacini orter. Sac deyip gecme. Senin saclarin bir nevi nöronlarinin uzantisidir. Daha bilmedigin cok islevi vardir. Insan yapisi geregi ruhsal yonude vardir. Salt maddeden ibaret degiliz. Hatta ruhsal yonu daha agir basar. Bu nedenle saci salt madde olarak görmemek gerekir. Bir noktada senin ozunu tasir saclar.
Eski kavimlerde erkekler de başlarını şapka ile kapatırlardi. Bunu araştırmak gerek. Başını örtmek farklı bir bilimsel gerçek olabilir.
ya benim dediğim neden dinde saç kapatmak gerekiyor?
Kadın yaratılış itibariyle cezbedici olduğu için. El ve yüz hariç kapatılması uygun görülmüş. Erkekler de şu son yüzyıl hariç bunu yapıyorlardı.
e o zaman allah öyle yaratmasaydı dünyada da cehennem gibi oluncede cehennem gibi bir hayat
Bir şeyin cevabını aramak ayrı. Allah'a karşı öyle yaratmasaydi demek ayrı. İsyana gidiyorsun.
Saçma olduğunu düşünmek inancına inanmadığını gösterir
Sapık erkeklerin halini görünce mantıklı gelmiyor mu sana da
Bende o şekil düşünüyorum tamam vücut kapatılmalı ama sać neden kapatılıyor anlamış değilim bende kapaliyim bu arada her şalımı bağlarken aynada kendime bakınca bunu düşünüyorum
Örtünün ayetini nasıl yorumlayacaksın peki
araplar o kumda tabiki kapacaklar vucutlarına güneş çarpar ve zaten eskiden örtünme araplardan önce varmış zenginler bir sürü kumaşla elbiseler yaparmış sonra bazı kesimler kullanmaya başlamış bunlarda günah diye bizi kara çarşafa sokmaya çalııyorlar
biz ne kadar gözlerimizi haramdan kötülükten korusakta hep bazım başımıza belalar geliyor
aç haberleri gör
haberlerde kadınların başına gelene bak diyorum sen türkçe bilmiyor musun
kaç bin yıl once ayzılmış ayet değilde günümüze bakalım yaşadığımız şartlara bak