o kadar takipçin varken hiç gerek yok bence böyle şeylere..
takipçisi "çok çirkinsin, iğrençsin" falan yazınca kadını ifşalamış.

o kadar takipçin varken hiç gerek yok bence böyle şeylere..
takipçisi "çok çirkinsin, iğrençsin" falan yazınca kadını ifşalamış.

İki tarafta hatalı bence.
Kadını beğenmeyebilirsin fakat bu ona çirkinsin Çok kötüsün deme hakkını vermiyor.
Gerçekçi olalım yolda yürürken bir kadın görseniz ama beğenmeseniz siz ona gidip çok çirkinsin Çok kötüsün mi derdiniz? Sanmıyorum böyle bir şey denileceğini susardınız en fazla bişi olmamış gibi devam ederdiniz. Birine durduk yere biri niye çirkin iğrenç desin ki?
Sataşmayı ve hakareti ifşalanan kadın başlatmış.
Diğeri ise ifşa etmesi doğru ve yanlış tarafları var fakat yaptığı davranışta biraz çocukça geldi bana.
Bazı yorumları da inceledim, bunlara katılmıyorum.
Ünlüymüş, halktanmış bu tarz şeyleri saçmalık buluyorum. Herkes eşit haklara, özgürlüklere sahip olan insan bence. Ayrım yoktur hepimizin eti ve kemiği var. Kimse kimseden üstün değildir, kimse kimseden statüsü vb. üstün değildir herkes eşittir gözümde.
''çirkin ve Çok kötüsün'' yazma hadsizliğini yapan bir kadına karşı az bile yapmış. Normalde etik değil falan filan yazardım, ama karşı tarafın bize davranış şeklini biz belirleriz. Saygı göstermediğin yerde göreceğin her türlü tepkiyi kabul etmişsin demektir. Bu ünlü sevdası ve ünlü düşmanlığı ülkemizde çok uçlarda yaşanıyor. Ya yalıyoruz ya taşlıyoruz büyük saçmalık.
Durduk yere ne alaka ki kadına çirkin falan demek. Bizim toplumda ego tatmini bir şekilde bir yerlere ulaşmış insanları kıskanmaktan öteye gidemeyen, kendi içini rahatlatan türde laflarla oluyor
Ben güzelim ve bunu biliyorum. Başkasının bana çirkin demesi beni ilgilendirmez zoruma da gitmez çünkü gerçeği biliyorum. O kişi beni çekemiyordur ya da ruhsal bir sorunu vardır. İki durumda da o kişiyle muhatap olmam ama böyle bir şeyi de yapmam. Yaparsam o kişiden bir farkım kalmaz onun seviyesine inmiş olurum.
Cevap
90Cevap
Hayır doğru değil bence
Farah hayranı degilim.. Oynadıgı dizilerden de sadece öyle bir geçer zaman ki de izleyip tanıdıgım birisi savunmak degil amacım ama İfşa olan bir şey yok ki. yorum yapan kadın halka acık fotograf koymuş, halka acık bir şekilde de farah a hakaret etmiş...
Güzel bulmuyorum seni demek ile çok çirkinsin arasında fark var.. Üslup var..
Hadi güzel gelmiyordur gözüne görecelidir ama iğrenç olduguna nereden kanaat getirdin?
Asıl iğrenc olan bu gibi insanların çirkince konuşmaları🤷🏻♀️ ha ben oşsam takmazdım banane amaaan onun görüşlerinden der geçerim, ama yine de iyi yapmış 😂
Birincisi; paylaştığı kadın gerçekten kendisinden daha güzel.
İkincisi; eleştiriye tahammülün yoksa bu kadar geniş bir kamuoyunda herkese açık paylaşımlar yapmayacaksın.
Üçüncüsü; bu kadının şimdiye kadar gündeme geldiği hiç bir konu sanat camiasına uygun değil, gereksiz yere ünlenmiş kişilerden biri.
Yaptığı hem doğru değil, hem de suç teşkil ediyor. O halktan biri ve ünlü birine eleştiri yapması doğal (tabi ki de kırıcı ve hakaret içeren şeyler söylemesi doğru değil, o onun karakterini gösterir). Ama ünlü birinin halktan birini o şekilde paylaşması çok saçma ve bir o kadar da çocukça Yanlış olması ve suç teşkil etmesi bir yana. Kınıyorum Farah Zeynepi. Zaten olgun biri olmadığını az çok fark ediyordum da bunu görünce iyice onayladım. Kendini küçük düşürmüş ayrıca.
Birine direk, ünlü biri olsa dahi, çirkin diye hitap etmek doğru ve etik değil. Boyle düşünen bir kışi bunu apaçık belirtmek zorunda da degil. Bu tür davranışlar her ne maksatla olursa olsun insan onurunu zedeler. Ayrica dip not geçeyim, kendine bakan, bakmasını bilen her birey güzel ve özeldir.
Kapalı birinin başkasına sataşması ne kadar doğru? İnsanlar dinlerini keşke Tanrıya gösterseler, insanlara gösteriş için kapanmasalar. Sanal dünyada biri laf atmış diğeri de ifşa etmiş, yani adı üstünde yapmış ve cevabını almış, bize düşmez bunu yorumlamak.
İfşa mı😂
Kadının sosyal medyasına herkese açık bir platforma yorum yazılıyorsa bunu alıp öne çıkarması ifşa değildir. Gizli yapılan birşeyi öne atmış gibi davranmayın 😂 he ifşa demekte ısrarcıysanız ifşa olacağınızı düşündüğünüz yorumlar yapmayın örnekteki gibi. Farah gayet ince ve nazikçe vermiş odunu iyi yapmış.
Kadının rızası olmadan fotoğrafını atıp ifşa etmek bir suçtur, ben o kadının yerinde olsam dava açardım. Tamam eğer empati kuracak olursak, Farah belki bir zorbalığa da uğramış olduğunu düşündüm bir an. Ancak yaptığı aynı seviyeye inmektir ve siber zorbalıktır.
Bunun sonucunda daha çok hakarete ve çirkinsin denmesine maruz kalacak. Böyle bir durumda yapılacak en iyi şey hiçbir şey yokmuş gibi davranmak, eğer siz bir harekete büyük bir tepkiyle karşılık verirseniz karşıdakilerin size aynı şeyi yapmasını tetiklersiniz.
Unluysen her türlü zorbalık eleştiriyi kabul edeceksin kimse kusura bakmasın o kamera önüne cikip boy boy poz veriyorsan herkes sana güzel yetenekli demek zorunda değil o kadın ben çok güzelim vb bir şey yazmamışta ifsaliyorsun. ilgi arsızlari 1000 tanesi ovsun sesleri çıkmaz bir teşekkür ederim vb dahi yazmazlar 1 tanesi çirkin dedi ya üşenmeden ifsalarlar bunlar böyle rezil insanlar.
Halktan biri zorbalaninca uzuluyorsunuz ama unluler zorbalaninca sussun istiyorsunuz.. Unutmayin ki unlulerinde kalbi ve egosu var
Halktan biri de olsa olmasada eğer kendini ekran önünde sergileyip yaşantını paylaşıyorsan bunlar olacak o insan onu yazar o onun edebidir ben kimseye yazmam böyle bir şey fakat yazan kişiyi de tek taraflı suçlamam dediğim gibi 100 iyi şey yazarsın görüp bir teşekkür etmez 1 kötü yorumda yaygara çıkartır bu kadar kapaliysaniz sergilenmeyeceksiniz. Yolda yürürken biri laf atsa tamam ama yorum farklı bir durum.
Siz de Şu an bir platformda ic dunyanizi sergiliyorsunuz. Biri size hakaret etse hak ettim diyecek misiniz?
O niye öyle yapıyor, herkes haddini bilse dünya daha güzel bir yer olurdu, haddini bildirmiş, mizahi bir dille de alay etmiş Farah. Haketmiş, alay edilmeyi de haketmiş, güzelliğinden, çirkinliğinden sana ne ki, ya hayır söyle ya da sus demiş Peygamberimiz. Hanımefendi de sussaymış nahoş söylemlede bulunacağına, doğru dursaymış
Hahaha kesinlikle sevdiğim bir sanatçı olsaydı bu hareketiyle sogumama yeter artardi 😂 işi gücü yok da bunu mu buldu çıkardı. Ünlü birisin bu yorumlara tahammülun yoksa demek ki kompleksin var ve üzgünüm ki sende kendini cirkin buluyorsun. Geçin bu işleri valla yordunuz işe yarayan bı yorum olsa görmezdi zatn algı ya onu çekmis jdjd
Eleştiriyle hadsizlik ayrımını iyi yapmak gerekir. Kadın "Ben en güzelim" gibi bir iddiada değilken, başka birinin çirkinsin demeye hakkı yok.
İfşalaması doğru olmuş. Belki böyle böyle öğrenirler, aşmamaları gereken çizgileri.
Kesinlikle
Çok iyi yapmış. İnsanlar kendini bilmeden eleştiriler yağdırıyor. Bir yönetmeni eleştirebilirsin, yazarı eleştirebilirsin çünkü bunlar performans sergiliyor. Bir insanın güzelliğini eleştirmek aptal işi.
Direkt bas küfürü geç yani ne diye kadını ifşa ediyorsun ki. Kadını resmen sen çok güzelsin sanki diye ifşa etmiş. Kendi de o kadar güzel değil bu arada.
Takipçisinin yaptığı da hoş değil ama bu şekilde kadını ifşalamakta haksız bence. Çünkü kadın kendi çapında bi şeyler söylemiş. Ama farah ünlü ve bi ton takipçisi var. Arasında takıntılısı olur saplantılısı olur. Psikopatı olur. İfşalamaması gerekti.
Birincisi; paylaştığı kadın gerçekten kendisinden daha güzel.
ama buna rağmen böyle bir kompleks normal değil. Rahat bırakın abi insanları.
herkes kafayı yedi… eleştiri değil hakaret … eleştiri mecrası da değil kompleks mecrası … neyse boş konular
Paylaştığı kadın kendisinden daha mı güzel dkdkdkjdkdkfmnfjfjfkfkkf
@Kdjdjdkdjdj daha az çirkin mi deseydim ayıp öyle denmez 😅
Çok doğru yapmış. Kimsenin kimseye hakaret etmeye aşağılık tavırlar sergilemeye hakkı yok böyle rezil ederler işte adamı 😄
Bence çok doğru yapmış. Kimse kimseye bunu yapamaz. Ki çirkin bile değil. Herkes sınırı aşmış vaziyette yazıp çiziyor sosyal medyada. Herkes haddini bilsin.
Kimsenin kimseye böyle yorum yapmaya hakkı yok bence iğrenç kelimesi yaptığı bir davranıştan ötürü belki kabul edilir ama çirkin demeye kimsenin hakkı yok sonuçta kimse kendini yaratmadı, Allah’ın yarattığına da çirkin demek kimsenin haddine değil
Farah Zeynep Abdullah'a çirkin diyen birisinin göz doktoruna gitmesi lazım.
Kendisini tanıdığım kadarıyla çok samimi, kapris yapmayan birisi.
Farah haklıdır. Kimse kimsenin aşağılık kompleksini çekmek zorunda değil ÜNLÜ BİLE OLSA.
Her şeyi alttan ala ala koyun sanıyor millet birbirini, had bildirmek güzeldir.
Kendince kadini asagilamaya calismis bide basortusu olunca ( tesettur olmasa da) lakin sayesinde kadinda unlu olacak kadini tebrik ediyorum cesaretinden dolayi. Bu insanlar neden unlu oluyor onu da anlamiyorum. Yiyisiyorum cunku ben oyuncuyum😂
Hicbir insan baska insana hakaret etmekte ozgur degildir. Suctur da. Dava da edebilirdi ifsa yerine ama sanirim gelecekteki potansiyel hakaret edeceklere goz dagi vermek icin ifsalamis.
Karşısında olsa aynı kelimeleri sarf edemeyecek ama sosyal medyada klavye başında insanlara bi cesaret geliyor istediklerine istediği hakareti edeceklerini zannediyorlar, çok iyi yapmış, beğenmiyorsan takip etme bakma, benim de sevmediğim çok insan var karşıma çıkmasın diye engelliyorum gidip ona buna sataşıp hakaret edip kimsenin enerjisini aşağıya çekmeye çalışmıyorum
Kendine bak öyle bana çirkin de güzellik demiş. Laf sokmuş yani. Bu arada farah zeynepe çirkin diyenler dönsün kendi popolar baksınlar. Aradaki fark uçurum.
Yapılmamalı bence, her gün bir ton eleştiri alıyorsun zaten ünlü olduğun için hepsini teker teker ifşalayacak mısın? Ayrıca bu insanların gözünde değerini çok düşürüp tahrik bile edebilir.
Bence çok çir kef bir kadın bu gündem olmak için yapıyor profilinde buna o kadar pis şeyler gönderen insnalar vardır bunu bulmuş nedensee
Kendi g*tlerine bakmadan eleştiriyorlar ya ne diyeceğimi bilemiyorum... Sana ne kadının çirkinliğinden (bu arada hiç de bile çirkin değil gayet güzel hanımefendi)...
Bunu yazacak özgüveni kendinde görmesi de komik insan dönüp önce aynaya bakacak ben nasılım diye
Sussa mıydı yani çirkin diyenin terbiyesizliği, alsın dersini otursun yerine öğrensin bu işlerin onun haddi olmadığını.
İfşalaması doğru. Bir insana çirkin diyorsan neticesine katlanacaksın.
Çok doğru , herkesin ne mal olduğu ortaya dökülmeli , bravo
Farah zeynep abdullahın çok farklı bir aurası var ya.
Yorumlara kapatsın resimlerini yaptığı çok Ergence herkes ünlü olmamalı
insan insanın aynasıdır ve aslında birisine hakaret eden kendisini görüyordur
çirkinsin diyorsa birisi o kendi iç dünyasının yansıması
Ne gerek yok, zeynep farah zaten dueupta çok güzelim diye bir şey söylemiyor hem takip edipde hemde böyle yorumlar çok saçma gayet iyi yapmış 😂
İyi yapmış o kim köpek ki seninle dalga gececek az bile yapmış
Ünlülükte her türlü yorum geliyor ki. Hakaret olmasın da onun dışında sıkıntı yok ama hikayesine rencide eder gibi alması garip.
Ifşa ettiği kız ondan güzel yalnız bence ben zenginim o ise fakir demek istemiş !!! Yanlış insanları zengin ediyorsunuz
Doğru yapmış, en azından görürde utanır belki söylediklerinden. Ünlü diye kimse kendinde hakaret etme hakkı bulmamalı.
İyi yapmış nasılsa paylaşmaz uğraşmaz diye herkes herşeyi hadsizce söyleme cesaretini ya da arsızligini buluyo kendinde
Bu karıyı ne diye ciddiye aldı ki? Ben olsam güler geçerdim jddjjd
Yaptığı şey doğru bence. İnsan ilk önce kendisine bakmalı sonra başkalarını eleştirmeli.
Hiçte ifşa değil valla.. karının hesap herkese açıkmış zaten dhudkdkdk
Haklı yani haddini aşmış oda cevabını bu sekilde vermiş tanımadığın birine neden çirkin dersin çekemezikten ve kıskançlıktan yapar
Bence güzel bi kapak yapmış 🤣 kendisine bakmadan insanlara hakaret edenlere büyük bir ders olmuş
İyi etmiş. Klavyenin başına oturan kendini adam sanıyor. Ona buna kusuyor. Kuşanıp faş etmiş...
... kusanı*...
şimdi neye göre cirkin ve çok kötüsün demiş tip olarakmı karakter olarakmı karakterse sözüm yok ama tip olaraksa cirkin bi kadın degil
Milyon tane hakaret geliyordur kendisine, eğer ifşa ettiği kadın açık, giyim kuşamı "modern" algısı veren biri olsaydı ugrasmazdi
Kadınların her zamanki gibi birbirlerini çekememe durumu, biz erkekler olarak hiç karışmayalım bence.
Ay bu kadın çok slk gerçekten ya 15 yaşındaki ergen ķizlar Bike bu paylaşımı yapmıyor artık gerçekten slk yani ksjsjsjj
Bu kadinin storisini izledim amma boş yapmis hatta demisler neden bu kadar boş yapiyon artik havan gitti diye
Farah haklı o kadın kim ki bir başkasın çirkin diyebiliyor ne kadar hadsiz ve terbiyesizce bir hareket kıskançlıktan dolayı yapmış resmen
İnsanların haddini fazlasıyla aşmalari bi dert, bunların kendini bisey zannetmeleri ayrı dert...
Bence iyi yapmış, ayrıca ifşaladığı kişi de güzel falan değil, güzel diye yorum yapanların zevkine... diyorum başka da bir şey demiyorum.
Bir insana böyle şeyler yazmadan önce düşünmek gerek..
Kadınların savaşı da böyle olsa gerek
Sen cirkinsin
-Hayır sen
Böyle eziklere hak ettiği gibi davranmak lazım. İyi yapmış.
Bencede güzel değil , okadınla aynı maddiyata olsun bakalım kaliyormu güzelliği faraĥın
İyi yapmış bence niye rezil etmesin? İnsanlara sebepsiz hakaret etme hakkını kim veriyo bunlara.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?