neye göre kime göre herkesin düşüncesi farklı mesela benim görüşümce esmerler her zaman bir adım öndedir sonra kızıllar sonra sarışın kızılların bir adım önde olması algısıda türkiyede çok yaygın olmadığındandır iskoçya ve ya irlandaya sorsan orda kızıllar daha yaygın olduğundan eminim onlarda da esmerler sarışınlar falan daha bir adım öndedir
3 yıldır kızıl saç kullanan biri olarak şunu diyebilirim ki evet yarım adım öndeyiz çünkü erkekler sanırım kızıl saçlı bütün kızları hafif meşrep buluyorlar ondan kaynaklı da bu zaten bana bakar adı altında tercihlerini kızıl saçlı kızlarda kullanıyorlar
Doğal kızıllar çok açık kırmızımsı beyaz bir tene sahip oluyorlar ve birsürü kırmızı çilleri oluyor. Ben pek beğenmiyorum. Ama boyanmış kızıllar hos duruyor bence
Alışa gelmiş olan renk olmaması bir uana cidden kızıl Bakır tonları heleki doğal hali ise çekici bir renk, birde doğal olmayanlar için şunuda söylemem gerek yakışıyor olmalı.
Herkese yakışmax evet ama doğustan kızıl olan insanlar diger çekinik özellikleride taşıyor genelde beyaz ten gibi ve beyaz ten kızıl saç mütis doğustan kızıl olupta çirkin olan görmedim
Bence yüz tipiyle alakalı. Bazen görüyorum Allah'ım peri gibi diyorum bazen de yildiz ablaya benzemiş diyorum. Bence tüm mesele renkte değil, kişinin simasında.