+1 yılBence esmer koyu renk saçlar ve gözlere sahip bir kadının bir ortamda yarattığı etkiyi hiçbiri yaratamıyor.

03 Yorumla
Soran+1 yılAma sen şimdi ağır konuştun güzel insan bu affedilemez :P
- +1 yıl
Demek ki tam yerine rast geldi 😊
Soran+1 yılSen öyle diyorsan öyledir güzel insan Başım gözüm üstüne :)
güzel yüreğinden daha mı değerli :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim okulda doğal kızıl bir kız var. Dünya güzeli dünya. Fizikte efsane kum sati bel ince kalça dik büyük sırt üçgen ince omuzlar geniş hafif balıketli efsane bir şey ben bile kız olduğum halde bakakalıyorum. Adı geçince falan herkes dikkat kesiliyo okulda.
01 Yorumla
Soran+1 yılValal ben bile merak ettim ama bizim okuldan dediğine göre yaşça baya ufaktır ki merak etmem hoş olmaz :)
Evet şehir efsanesi kızıl ve sarı saç renklerinin hiçbir önemi kalmadı artık 😏
015 Yorumla
Soran+1 yılEfsaneye Selammm Dur :) Hoş geldin güzel insan nasılsın bakalım :)
Kızıl hak yemesek ama kızıl bak adı üstünde :P
Soran+1 yılSenin güzel yüreğin için bir daha bakmam tek kızıla senden kıymetli değil ya güzel insan :)
aslında belkide güzel olan sadece kadındır saç rengi bahane :)
Soran+1 yılBiz kadınları seviyoruz doğrudur saçları kaşları kiloları boylarını ayırmadan kadın Allahın yaratığı en güzel varlıktır benim gözümde her daim söylerim :) tabi bazılarımız bu güzelikten bir haber kimimiz Babasından gördüğü şiddeti o güzel kadınlardan çıkarıyor.. ama bir gün elbet düzelecektir bütün insanlar :)
- +1 yıl
İnşallah bir gün kadınların değeri anlaşılır da kadınlar hak ettikleri yerde olurlar toplumumuz kadınların aslında erkeklere birer emanet olduğunu anlarlar ve kadınlara her konuda zulmetmekten vazgeçerler 🙏😊 kadın olsun erkek olsun kendisinden önce insanın kalbi temiz ve güzel olmalı güzellik de geçici be üstat kalıcı değil ki önemli olan insanın karakteri ve ahlakı 😊
Soran+1 yılYaptığım 50 bin görüşte dışarda tanıdığım binlerce insan.. hani Baştacısın güzel insan diyorum ya?
o lafta değil biliyormusun her insanı baştacı görür her insanı severim hepsi gözümde birdir değerlidir..
lakin kadın ayrı bir noktadadır ki bu ayrıcalık bir zaaf veya amaç doğrultusunda değildir asla.. şimdi sorarım sana güzel insan sen sevilmeyecek insanmısın bea :)- +1 yıl
Ay çok teşekkür ederim beni çok mahçup ettin şu an senin gözünde ayrı bir yerde olmak benim için mutluluk verici çok teşekkür ediyorum😊 benim hakkımda böyle güzel düşüncelerin olduğu için çok sevindim ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum senin de yerin bende çok ayrı bunu da bilmeni isterim Üstat 🙏😊
Soran+1 yılAsıl ben teşekkür ederim güzel insan Gerçekten Baştacısın Çok değerlisin.. Ki bunu zaten her daim söylerdim sana inanmıyormuydun sen bana yoksa :) hislerimde yalan yok emin olabilirsin kesinlikle daha az bile anlatım diyebilirim :) ve sizin gözünüzde de böyle olduğumu bilmem artık sırtım yere gelmez Evvel Allah :)
- +1 yıl
Estağfurullah Allah razı olsun çok teşekkür ederim 😊 biliyorum gerçekten tabi ki iki senedir en iyi tanıdığım ve değer verdiğim üyelerden birisin diyebilirim hislerimiz karşılıklı sen de bundan emin olabilirsin değer gördüğüm insanlara değer vermesini bilirim ben başkaları bilmese de 😊 tekrar çok teşekkür ediyorum Üstat güzel bir sohbetti 😊
Soran+1 yılŞeref verdin güzel insan her daim başım üstüne beklerim hisler karşılıklı yemin ederim :)
bir kez daha teşekkür ederim Renk katınız :)
Soran+1 yılSiz sıkılmadığınız sürece Ben seve seve her daim hemde :) Saygılar :)
Soran+1 yılMaksat sizi görmekti Özletiriyorsunuz kendinizi :)
Doğrudur
114 Yorumla
Soran+1 yılVay yanlışlıkla mı görüş yaptın abim yoksa gizlenmeyi mi unutun :P
Soran+1 yılAbilerin kralı ben gizli dahi olsam görünmeyecek adammıyım senin görmen gerekmezmiydi beni :)
ben her daim sorularını görmüyormuydum takip etmeden :)
Soran+1 yılSonra abilerin kralı ben sana küstüm çok sevdiğimden küstüm sorularıma gelmedin diye değil ha sakın sakın sorularında olan bir durumdan dolayı gelmedim yoksa her soruna her daim biliyorsun :)
Soran+1 yılSen ve 8 kişi daha abim en sevdiklerim sorularına soruya cevap için değil direkt kendilerine içten duygularımla samimiyetimle görüş yapmaya gittiğim 8 kişi
adanalı
rüyam
person
rascoln
hayatistanbul
desperavant ( öyle bir nick :P
aybükem
bjklıkız
şizo ve sonra abim tövbe ettim yemin ettim bir gece bir soru :)
Soran+1 yılYazarım sana abim varlığın yeter bilmen gerek asla yalan söylemem saklamam hiç bir şeyi :)
Soran+1 yılBaştacısın abim her daim biliyorsun zaten hep öyleydin Tamamdır konuşuruz :)
Soran+1 yılRica ederim abim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıltipe bağlı. mesela şöyşe bir esmer için tüm turuncular yakmaya değer bence. https://images.app.goo.gl/6thGUP2fzmCgCbCK7
01 Yorumla
Soran+1 yılValla kızacaksın bana ama bu resimde ki de saçlardan daha önde olan yerler mevcut :P
esmer güzeldir ama esmer olacak..
+1 yılYüz hatlarıyla ilgili benim için güzellik. Madelaine Petsch istediği kadar doğal turuncu olsun. Yüzü güzel denecek bir yüz değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılKadının güzeliği tabi ki de önemli çok haklısınız.. ama saç rengi bir çok kadını daha da güzel gösteriyor oda var sanırım..
- +1 yıl
E dediğim gibi herkese bir en çok yakışan renk vardır
Soran+1 yılBaşım gözüm üstüne doğrudur tabi ki sen daha iyi bilirsin sen yes dedin de biz no mu dedik bea :)
- +1 yıl
Ahaha pekala 😀
Soran+1 yılSaygılar bakem şeref verdin güzel insan :)
- +1 yıl
Sana da 😊
+1 yılDeğil , gercek. Ama herkese yakışmıyor bu da bir gerçek.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur tabi ki her kadına yakışmaz kesinlikle :)
+1 yılHerkesin zevki farklı bu konuda.🤔
Bu arada nasılsın?
Epeydir görmüyordum sizi.😊03 Yorumla
Soran+1 yılHamdolsun Güzel insan çok şükür iyidir valla ne olsun aynen devam :)
siz nasılsınız iyisiniz İnşallah :)
bayadır girmiyordum kaç gün oldu yeniden geldim :)- +1 yıl
Şükür.
Sevindim iyi olmanıza.😊
Soran+1 yılAllah razı olsun güzel insan Her daim iyi olun inşallah :)
Saygılar Sağlıcakla kalın :)
+1 yılKızıl saçı bir kadına asla yakıştıramadım nedense..
06 Yorumla
Soran+1 yılVay üstad Merhaba :) kızıl saç iyidir be üstad :)
- +1 yıl
Valla ben siyah ve hani at kuyrugu yapıyorlar bellerine kadar bu modeli yakıştırıyorum acayip asil duruyor :) bilmiyorum ama bir kadına zerafet çok yakışıyor
Soran+1 yılSende haklısın abim doğrudur kesinlikle ama sevdiğim kadının saçları kızıldı belkide bende ki etkisi ondandır :) çok oldu zamanında öyleydi aklıma gelmişti sordum öyle :)
- +1 yıl
Kesinlikle senin beğenin ordan kalmış kardeşim :) Allah gönlüne göre versin inşallah karşına kızıl ve hanımefendi birisi çıkar..
Soran+1 yılYok bir hanımefendi çıksın yeterli abim rengine bakmam sonradan boyatırız :P
- +1 yıl
Hahhahah eyvallah kardeşim hadi bakalım :)
+1 yılDoğal olmayan hiçbirşey benim gözümde şehir efsanesi falan değil
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğallık önceliğimizdir kesinlikle :)
+1 yılKızıl saçın ülkemiz de çok fazla dikkat çektiğini düşünüyorum bizim erkekler sarışın seviyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBizim erkekler aslında Kadın seviyor gibi bana kalırsa saç rengine bakmaksızın :)
Tabi siz daha iyi bilirsiniz güzel insan doğrudur :)
Kızıl insanlar dünya nüfusunun %2'sini oluşturduğu için, tartışılır bu konu.
01 Yorumla
Soran+1 yılYerin dibine gömdün reis :)
+1 yılBende bir adım öndeler valla ne yalan söyliyim:))
01 Yorumla
Soran+1 yılEee abim dedim diğer görüşlerde harika bir gözlemciyim ve asla yanılmam asla :)
Bir adım mı on adım o bir kere
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla yazmışım öyle :)
Soran+1 yılBen bir tane tanırdım eskiden akılda kalanlar :) 200 tane kızın içinde fark edilen tek kızdı gerçekten :)
+1 yılEn sevmediğim saç rengi
03 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba güzel insan Nasılsın görüşmeyeli :)
Neden yahu güzel renktir :)- +1 yıl
Doğal bir renk değil. İyi sayılırım sen nasılsın 😊
Soran+1 yılHamdolsun güzel iyidir şükür :)
Her daim iyi ol İnşallah :)
+1 yılbir adım mı :)
rakipleri yok:)01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle rakipsizler :)
Herkese değil beyaz tenlilere yakışıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir gözlemcisin o zaman kesinlikle :)
Saç Bakım konusunda 448 cevap paylaştı. Doğal kızılsa öndedir
06 Yorumla
Soran+1 yılDğalı da çok zor be abim valla bak genelikle boyadan ibaret bende biliyorum ama kızıl bir ayrı güzel duruyor gibi..
Soran+1 yılVardı öyle bir film aklıma gelirse yazarım sana yüzü hafifi çil kızılımsı bir renk falan :)
Soran+1 yılKesinlikle yazarım abim filmde ki kız aklımda film hangisiydi onu hatırlayamadım şu an :)
+1 yılBende bu şekilde düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir Bayan bile onayladıysa desene doğru yoldayım teşekkür ederim :)
+1 yılKime hangi renk yakışıyorsa o bir adım öndedir
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir tabi ki saygı duyuyorum sonuna kadar..
Eli yüzü düzgün değilse şehir efsanesi
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten kızıla boyamışsa abim kesinlikle havalı biridir ve baya güzeldir yoksa saf olan güzel olmayan anlamaz kızıl renginden bişey :) esmerin tadı onlarda takılı kalmıştır :)
Soran+1 yılNasılsın görüşmeyeli iyisin ya abim :)
Soran+1 yılHer daim iyi ol İnşallah abim :) iyidir şükür aynen devam işte :)
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun abim :) Cümlemize İnşallah..
+1 yılDoğru ya ben de bir adım öndeyim. 🤤🤤🤭
01 Yorumla
Soran+1 yılSana ulaşamazlar asla :)
+1 yılGerçekten kızıl bambaşka...
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle..
- +1 yıl
👍👍
+1 yıliki belki üç adım diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılKadından kadına da değiştiğini hesaba katarsak baya bir mesafe açmışlardır şimdi :)
+1 yılEvet efsane farklari nedir
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok göze hitap ediyor bana göre fark ediliyor hemen.. tıpkı beyazın içinde ki siyah gibi..
- +1 yıl
Anladım göze çarpıyor o doğru
Soran+1 yılAma kadının kendi güzeliği de çok önemli tabi her kadına yakışmadığı gerçeği de var tabi :)
- +1 yıl
Evet herkese yakismadigida doğru dur
Soran+1 yılSenin saç rengin daha güzel bak sana daha çok bu renk yakışmış sen isen resimde ki harikasın..
- +1 yıl
Benim ana rengi hiç boyamadim asla. Vede çok uzun 😊
Soran+1 yılBen bu bildirimi niye görmedim yahu?
+1 yılDoğru
11 Yorumla
Soran+1 yılGözlemlerim sonucu söylemiştim yanılmadığımı görmek en güzeli..
Bence doğru
04 Yorumla
Soran+1 yılYalnız olmadığımı görmek güzel :)
Soran+1 yılAynen kesinlikle bir çok kadına yakışıyor inan :)
Kızıl güzeldir.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle onu savunuyorum bende :)
+1 yılBoyalı saç=iticidir
01 Yorumla
Soran+1 yılRenk olarak hoş renk bence..
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılEfsaneden ibaret
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle kızıl lar varki kursun atar kursun yerim
00 Yorumla
+1 yılYok yok gerçek
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah reis :)
Beğenmiyorum ben
11 Yorumla- +1 yıl
Niyeee
Kocaman bı yalan
03 Yorumla
Soran+1 yılO derece diyorsun yani :)
Soran+1 yılDoğrudur esmer güzeldir reis aynen :)
+1 yılHayır değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılEfsane değil gerçek diyorsun yani dimi :)
başlığı değiştirmiş adminler başlık daha güzeldi ama neyse :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞehir efsanesi
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğildir yahu güzeldir bence :)
+1 yılBence değil
02 Yorumla
Soran+1 yılSaç rengin nedir?
- +1 yıl
Kumral
Hayır esmer de güsel
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞehir efsanesi
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye yahu :)
Cevap sahibi+1 yılBilmem size sormak lazım
Soran+1 yılSiz bana bakmayın benimkide laf işte :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki önde
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler