kötü değil ama o uzun saçlarını gölgeliyor bence sanırım bizler siyah sarı kahve saçlara alıştığımızdan göze yabancı geliyo ya saçlarını atarlar ya şöyle ahenkle sanki kirli gibi duruyo ahenkle hiç dans edemez gibi gelio yada sevgilinin saçını okşarsın ya kırmızı kırmızı garip be :D
07 Yorumla- +1 yıl
:D hayır kirli saçla gezmiyorum tabi ama dolaşıktı o gün çok.. tuhaf bi yaklaşım :)
- +1 yıl
:D:D hahahaha evet ben de küçük resim olarak bi baktım haklısın kafama bişey geçirmişim gibi görünüyomuş.. şurda saçla ilgili soru soruyorum bi tane düzgün saçlı resmimiz yok bee neyse bunu buldum en fazla
- +1 yıl
kırmızıdan başka renk saçlı resmim yok :D
- +1 yıl
:D
En İyi Cevaplar
Kadının rengidir kızıl.
Ateşin,şehvetin,tutkunun.
Kızılları koruyalım,kollayalım
Kızıllığa teşvik edelim.
Not:Rihanna hariç139 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
- +1 yıl
o derece :D
öncelikle şunu söylemeliyim siyah boyatırsan bunun dönüşü çok çok çok zor bence çok ii düşünmeden boyatma saç rengnle igmi fikrmi sölemem gerekrse de bence biraz daha koyu kızıl sana daha çok yakışır.
12 Yorumla- +1 yıl
ben de geri dönüşü zor olduğu için siyahta bi türlü karar veremiyorum.. koyu ve şarap rengi gibi mi? onu ben de düşünmüştüm
gercekten cok hos olmus, çok güzel bir kadınsınız. Bence siyah cok sıradan olur. Ama kızıl rengini hafif bakıra yakın seçebilirsiniz. Ten rengimiz aynı :) ben de kızılımsı kahveler düşünüyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
bakır kızılı tamam bi bakiyim ona :) bu ten rengine bence de en iyi kızıl gidiyo.. sarı tek yapmıycağım saç rengi benimm haklısınn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
+1 yılkızıl saçlı "kız" olmaz... kızıl saçlı "hatun" olur...
dişidir, yakıcıdır...
beğendiği erkeği "toplarından" yakalayıp öper, kendine aşık eder...
yılışanların hayalarına tekmeyi gömer...
s.ktret onu bunu... kızıl kal ki kızıl ruhunu kaybetme...31 Yorumla- +1 yıl
doğru söz
+1 yılAnı kurtarabilir lakin gün geldiğinde o karizmatik kızımız da alacak eline viledayı, verecek fayansa Domestos'u
bu işler böyle hafız126 Yorumla- +1 yıl
mimi'de bile gorduk
- +1 yıl
Hiç kaldı ki Mimi yani bi de
- +1 yıl
ahahaha aynen
- +1 yıl
Tuz ruhuyla çamaşır suyunu karıştırıp zehirlenecekler.
Artıladım. - +1 yıl
orası öyle :D
Epey oluyo migros'da kizcagizin biri boyalara bakarken eline kizil boyayi aldi. Bende gecerken kizila boyama depresif sanarlar dedim :D Sende olsan aynisini derdim heralde. Tam siyaha boyama, Tam kizilada boyama bilyon tane renk var arada ki renklere bak. Saclar guzel ama kizil siritmis.
10 Yorumlabeyaz tenli , renkli veya ela gözlerin varsa saçın da kızılsa tapılır ya o kadar diyorum :) Bence sende gayet güzel kızıl saç değiştirmeni tavsiye etmem :)
11 Yorumla- +1 yıl
ben de öyle düşünmüştüm
+1 yılilk defa kızıl saçlı bi sevgilim olmustu geçen sene ilk defa o kırmızı saçın gerçi biraz daha bordaya dönük ama yakışan ve çekici gelen bi olmuştu o günden beri hep kızıllar dikkatimi çeker ama sen bence başka renge dön g.o.r.a daki 216 gibi olmussun be kendine böle bi iyilik yap bence
20 Yorumla
+1 yılne dokunuyorsun saclarına yahuu? ne guzel kzıılsın ısteee. kzıllar 3-5 adım once bence :) kzııl ve cıllıysen cok ondesın :)
12 Yorumla- +1 yıl
merak :)
- +1 yıl
merak ıyıdr ama doğal kızıl farkı dahada ıyıdır :) :) yınede keyıf sneın hayat senın . yasa keyfın ıstedgınce
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle böyle kalmalı gayet hoş. Siyah pek hoş durmadı sanki canlandırmamda. BÖyle gayet hoş maşallah ;)
18 Yorumla- +1 yıl
ben de siyahı hiç yakıştırmıyorum
- +1 yıl
Bence senin rengin kesinlikle bu.. Göz var nizam var, birde sen varsın :)
- +1 yıl
teşekkürler:)
- +1 yıl
ben düz değilde kıvırcık saç delisiyim. çok hoşuma gidiyor. Ancak senin saçların gerçekten çok hoş. uzunluğu parlaklığı tü tü tü maşallah. İyi bak onlara ;) ikinci favorim redbangerr saçı :D
- +1 yıl
ben de dalgalı uzun ve kabarık saçı çok severim o yüzden gece örüp yatıyorum :D
- +1 yıl
Benim saçımda ne kıvırcık nede örüp dalgalandıracak kadar uzun :) Klasik kısa saç. Off ya kaç kere baktım resmine nazar değdiricem diye korkuyorum. Maşallah Maşallah. Nazar boncuğu tak sen mutlaka :)
- +1 yıl
nazar duası okuyayım bari :P
- +1 yıl
oku oku kesinlikle :)
ben ne düşünüyorum:
Şuana kadar saçımı hiç boyatmadım Doğallık diyorum :)
Aklar düşerse boyarım ancak :)
Kızıl için de yakışan kullansın diyorum :)30 YorumlaKızıl değilde turuncu daha öndedir.
Ayrıca özgüvenin tavan yapmış bir şekilde söyleyebilirim ki iğrençsin.
Çocuğum olsan cebine eroin koyar polise şikayet ederdim.51 Yorumla- +1 yıl
özgüven herşeydir ;)
açık söyleyeyim kırmızı saçlı kızları itici bulurum. burdada itici duruyosun. senin yüzün güzel ama yüzüğn bile kurtaramamış kızıl saçlarını. siyaha boyatsan saçlarını çoğu erkeğin ben dahil dibi düşer sana.
50 Yorumlakırmızının yakıştığı nadir kızlardan biriyim ? Bence bu kadar havalı olmamalısın ;) Benim için giderin bile yok.
60 Yorumla
+1 yılvallahi biryerden mi aldın diye sorasım geliyor kusura bakma ama çok doğal durduğunu söyleyemeyeceğim. tabiki tercih meselesidir sonuçta. ben kömür siyahına bayılırdım bu arada :) hele uzun düz saçta süper durur.
14 Yorumla- +1 yıl
bi yerden resim alıp kendim için siyah mı daha iyi olur diye sormak mı? nası bi mantık?
- +1 yıl
hayır canım yanlış izah ettim galiba resimdeki halihazırda kızıl olan saçların için söyledim. ama dediğim gibi tabiki sizin tercihiniz sonuçta
- +1 yıl
hmm anladım.. zaten doğal görünmesine uğraşmıyorum ki kırmızıyı sevdiğim için sırf
- +1 yıl
cevabı bulmuşuz o zaman ;)
Bana gore kizlar ikiye ayriloyor normal sacli ve kizil sacli kizillar bana cok cekici geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
ben de aynen böyle düşünüyorum :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. 10 adım önde diyorum,yakışana bakmaktan kendimi alamam.diğerlerine bakıp geçiyorum sadece.
116 Yorumla- +1 yıl
yakışıyo ya :D
- +1 yıl
siyah için biraz daha koyu ten daha güzel olmaz mı
- +1 yıl
fena yardımcı oldu :D ama cesaret lazım biraz da
- +1 yıl
mantıklı
- +1 yıl
kız bana çok benziyomuş.. evet saçım şu an bu renk ama fotoğraftan fotoğrafa farklı çıkıyo işte
- +1 yıl
bence de kalsın :)
- +1 yıl
bi ara aklıma geldi soriyim dedim :D cevap veriliceğini bile düşünmedim
- +1 yıl
:D:D:D
Cok yapmacik oluyo bence benim sahsi gorusum insan olarak bile gormuyorum diyebilirim asagilamak icin degil robot kiz gibi yani benim icin en iyi saclar siyahtir duygusal hissimi hep bu kadinlara kaptirmisimdir
00 YorumlaKızıl delisi biri olarak şunu söyleyebilirim sana kızıl gitmemiş koyu göz makyajı artı simsiyah bir saçla daha çekici olabilirsin ziira tenin beyaz o lensleri de çıkar lütfen :D
02 Yorumla- +1 yıl
lens takmıyorum
Kızıl saç riskli bir renk, tonunu çok iyi ayarlamak gerekiyor, yoksa yapay kalıyor ya da eğreti. resmine bakınca maalesef senin kızıl tonun çok doğal görünmüyor...
01 Yorumla- +1 yıl
doğal görünmek istemiyorum zaten kırmızıyı seviyorum sadece
Zaten beyaz tenliye kızıl daha çok yakışır bende kızıl saçı çok seviyorum, geçenlerde kızıl saçlı uzun boylu çıtı pıtı bir kız gördüm 25 - 27 yaşlarında filan olması lazım afetti o kadar diyorum ama şansa öyle kızda zor bulunuyor :D
00 Yorumlaneye göre! eğer amaç evlilk değilse kesinlikle kızıllar tercihimdir, ama güzel bir esmer e de hayır demem! ama konu evlilikse, kesinlikle esmer güzeli!
02 Yorumla- +1 yıl
kızıllarla evlenilmiyo yani? ilginçmiş :)
kırmızının yakıştıgı nadir kızlardanım '' :D özgüvende cıgır açtın :D öcü gibi duruyo be
410 Yorumla- +1 yıl
hmm :)) yapmacık olmak istemedim yakışıyo şimdi napiym ki :D
- +1 yıl
yakışıyo bee sende :))
- +1 yıl
haha :D o derece yok yaa kompleks yapamıycak kadar hoşuma gidiyorum tuhaf güzellik anlayışlarımız olabilir doğrudur :)
- +1 yıl
tabi tarz meslesi biraz da.. merak ettim seni şimdi
- +1 yıl
olumsuz eleştiri aldığım insanlar ilgimi acayip çeker
Onu bunu bilmem ama sana yakışmış 10 numara 5 yıldız hani
12 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
bu ton kırmızı çok ta güzel değil .. gerçek kızıl hatunlar tatlıdır ve çillisi makbuldür .. siyah yap ..
20 Yorumla
+1 yılEskiden saçlarım aşırı kirmiziymis şimdi gölgede kahverengi güneşte kıpkırmızı oluyor, ten rengim ben beyaz cildim aşırı hassas özel güneş kremi sürünce ruh gibi görünüyorum, kim gündüz masmavi gökyüzüne bakarken yıldızların izleri ile o maviliğin kapanmasını isterki ki beyaz tenimin üzerinde turuncu renkli bir sürü leke Gözlerim koyu kahverengi saçlarım koyu kırmızı saçlarım dökülünce saçlarımı kırmızı olduğunu fark ediyorum ya da dışarıya güneşe çıkınca 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Doğal değil seninki o sebepten ve göz renginede bakılınca koyu olabilir yoksa çok siritir
Yok öyle bişe ^_^ kızılsın diye havaya girmemelisin en güzel saç rengi doğak rengidir senin doğal kişiliğin kalbin ruhun seni bir adım öne taşır renk ırk soy ayrımı yoktur yapanlarda adam değildir ooopudur
20 YorumlaGenelde daha çekici dururlar ama korkarım siz bir istisnasınız.Siyah daha çok yakışırmış bence
40 Yorumla
+1 yılbence siyah yapsan daha güzel gider yüzüne itici duruyor bunu bir erkek gözüyle söylüyorum ki şu ana kadar her renk sevgilim oldu :D siyah beyaz esmer sarı kızıl siyah hatta bordo rengi saçlı kız arkadaşım bile oldu aklına ne geliyorsa kesinlikle siyah gider sana saçlarında çok güzelmiş kızıl hiç güzel durmuyor yalnız :)
00 YorumlaBenim tarzım Gothic ve Emo ama beni görseniz öyle bir tarzım yok ama öyle kızlar bana çok çekici geliyor bir de gözlük takmışsa ımmmmmm duramam yerimde, kızıl saçta iyi çekici en azından..
00 YorumlaOrjinal kızılşın sevgilim olsun her istediğini yapmayan adi olsun :D bu günde tam bunu düşünmüştüm çok çok çok ama çok çekici geliyo :(
30 Yorumla
+1 yılyüzün gayet güzel ama saçların çok yıpranmış rengin felaketliğini geçtim karamel,bal köpüğü tonları sana çok yakışır baby
03 Yorumla- +1 yıl
evet yaa saçlarım yıprandı renk demek felaket ha? :D ben de renkten vazgeçemiyorum işte
- +1 yıl
canım bilmem sen seviyosan bişe diyemem ama renk fazla tonlu dbin geldikçe yapmışsın muhtemelen tonları belrgin tek renk diil sen blirsin yinede..
- +1 yıl
çok sağol önerin için :) evet o biraz benim beceriksizliğim çünkü kendim boyuyorum hep :D
+1 yılkirmizi, kizil iyi de oyle uber bi numarasi da yok sonucta icindeki hatunun guzel olmasi lazim.
70 Yorumla
+1 yılesmerim sacim kirmizi.
kendime kiz demiyorum. kadinim. kiz ne ya bebe gibi.31 Yorumla- +1 yıl
o da doğru.. gerçi kırmızı saç daha çok ten rengiyle değil de yüz hatlarıyla ilgili sanırım bazen esmer kızlara acayip yakıştığı oluyo
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kesinlikle değildir. Ha kızıl güzel bir kadına katkıda bulunur mu evet.
30 Yorumla
+1 yılbu kadını her gördüğümde aşkım depreşiyo link
00 Yorumla
+1 yılYa kızlar kendi özelliklerinizi en güzel görmekten vazgeçin artık. hangi erkek kızıl saçlı hatuna vuruluyor ki. Çoğunluğa göre konuşalım ya esmer seviyoruz ya da kumral(ben değil)
00 Yorumlakırmızı çoğu kadında evet çok güzel ve çekici duruyor fakat sen gereğinden beyaz duruyorsun haliyle ölü gibisin..kızıl da kalabilirsin ama o renk tonu sana hiç gitmemiş..daha koyu tonlar denemelisin.
10 Yorumla
+1 yılsacların hic yakısmamıs özellikle o göz rengiyle cok korkunc olmussun :))
sana en cok yakısacak renk platin sarıı :)
ayrıca kasların cok seyrek kaş kalemi kullanmalısın20 Yorumla
+1 yılbana itici geliyolar kızılkafa kına yakmış gibin*-*
11 Yorumla- +1 yıl
soğan kabuğu gibi tonlar evet tam kına gibi ama benim bahsettiğim kırmızı kızıl değil
+1 yılBu arada hortlak gibi görünüyorsun. Beyaz ten severim ama sadece beyaz tenle olmuyor işte
30 Yorumlakesinlikle öndedir şeklinde gereksiz kelime sarfıyatı yapayımda cok kısa demesın nalet robot
kızıl candır20 Yorumlaisterse yeşil olsun bi saç bir kadını ne kadar değiştirebilir ki demi :) boşver ablacım saçı falan sen yüz güzelliğine önem ver bakıma yani makyaj değil doğal güzellik
20 YorumlaBnim icin once kivircik 5 0 onde basliyo ama renkli sac sevmiyorum kahverengine donuk siyah ahh diyorum ya ozenle yaratilmis gbi
00 YorumlaKızıl saçlı beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm güneşte hafif mavi oluyor. Şu ana kadar hiç şikayetim olmadı. Bence gayet güzel duruyor..
00 YorumlaKırmızı iyidir bence boyle devam et hem sana yakısmısta tabi resim seninse :D varya sana cosplay gider aslında denedinmi hic
01 Yorumla- +1 yıl
benim olmayan resmi koyup yakışırmı diye sormazdım heralde :)
+1 yılçok değişik bir güzelliğin var bozma derim ayrıca göz renginde çok farklı o yüzden iyi taşıyorsun ama merak ediyorum çok akmıyor mu bu boya?
02 Yorumla- +1 yıl
çok fazla akıyo gerçekten 3 haftada bi falan boyamak gerekli
- +1 yıl
+1 yılBir adım öndedir, evet. İki adım öne gidebilen biri bile ekarte eder yani bunun sağlayacağı avantajı.
00 YorumlaKızıl saçın bi iddasi da olsa Yaşından olgun gösterir Siyah da çekici durabilir beyaz tende artı yaşı büyütmezde
00 YorumlaSen zaten bi 5 adım onde başlamışsın kızıl saçla felan toplam 7 adım oluyor ama bide siyah yap bakalım o nasıl yakışıcak :D
10 Yorumlaaman tanrım vazgeçtim ben kızılı hiç seksi bulmuyorum :D
40 Yorumla
+1 yılHiç sevmem kızıl saçı kötü bir renk bence ama sana çok yakışmış yani sen de bir ayrı duruyor çok yakışmış
00 YorumlaKızıl saç beyaz ten yeşil göz kalp krızi geçirtir .
10 Yorumlayengede havuç gibi kütür kütür maşallah diye dalga geçerler korkusuyla hiç bir zaman bu tonlarda saçı olan sevgili yapmadım
00 YorumlaSacindan cok gozlerin dikkatimi cekti,itici birsey var ama cozemedim.
Siyah yakisir.41 Yorumla- +1 yıl
evet kedi gözü gibi ama onu değiştiremiyorum malesef
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoğal kızıl olmadıktan sonra bana hiç çekici gelmiyor
22 Yorumla- +1 yıl
o elimde olmayan bişey maleseff
- +1 yıl
doğal saç rengini kullanmayı düşün bence
ben pek sevmem bu kadar kızıl ama sana yakışmış bence sıyah yaptrma
20 Yorumla
+1 yılProfil resmindeki gibiyse 10 adım öndedir.Kızıl çok yakışmış bence siyaha çevirme..
10 Yorumla
+1 yılkızıl saçlı kızlar acayip çekici acayip güzel hatunlardır kesinlikle her zaman öyleler
11 Yorumla- +1 yıl
lütfen değiştirme ne olur değiştirme öyle kal :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu resimdeki sen misin? ve 20 yaşında? büyük gösteriyorsun. 28 gibi. sanırım3-5 sene icinde cökeceksin üzüldüm. fazla boya.
20 YorumlaYakışana yakışıyor ama kızıl, kırmızı saçlı kızlar daha mı çekicidir dersen. Evet denilecek konular olabilir yine de bir adım önde diyemem ama diğer alanlarda sonra ki sonra ki ve sonra ki sıralardadır bence ! :)) Kumral yada esmer iyidir :)
00 Yorumla
+1 yılBir adım önde gibi bir durum yok ama en beğendiğim saç rengi kızıl.
00 YorumlaŞahsi fikrimdir doğal rengi en güzel rengidir saçlarını mahvetme:)
00 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat