Doğal kızılım ve yeri geldiğinde tuhaf tuhaf ön yargılarla kaşılaşıyorum. Misal geçenlerde birisiyle tanıştım tam iyi anlaşıyorum derken adam bana “aslında kızıllardan hoşlanmıyorum, ama bir kızılla çıktım diyebilmekte bir ayrıcalık” Bende bir kızılla derken diye sorunca kem küm etti kızıl kadınlar türkiyede çok olmadığı için erkekler şöyle görüyormuş halkta şöyle bir yeri varmış diyip boş boş konuştu. Neden böyle bir saçmalık yaşamak zorundayım ben her sederinde? Beni bir kızıl olarak değilde, insan olarak görmeye çalışan bir erkekle tanışmadım.
Bilmem doğrusu ama kendimce bu aralar kızıl saçlı kızlar dikkatimi çekiyor ve gerçekten çok hoşuma da gidiyor sarışın ve kumrallar geneli saçlarını boyattıkları için artık ilgi çekici değiller.
Kizil, sarisin, esmer renk fark etmeksizin hepsi insan ve herkesin duygulari var. Sadece sac ve dogal guzelligin yani sira karakter olarak da duzgun yaklasilmali. Ayrica cok da guzel saclarin, bu demek degil ki sadece sacin icin seninle olsun. Umarim her acidan seni seven ve degerini bilen duzgun biri cikar karsina. 🌸
Arkadaş boş yapmış, çok fazla kafaya takma, Çok fazla hadsiz, kendini bilmez var. Tek yapman gereken herkesi adam yerine koymamak o zaman daha mutlu olursun.