Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 9) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Aslında değişiklik fena olmazdı ☺️ 0 0 Yorumla
gokmenseyhann01 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Beklediğim Birsey yok memnunum saç halimden 0 0 Yorumla
SiyahSu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Saç rengimi simdilik degistirmicem memnunum 0 0 Yorumla
SessizCiglik_is_gone Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Yeni rengin cesaretinin gelmesini bekliyorum 0 0 Yorumla
iiremhalsey Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl mavi yapmayı düşünüyorum artık yapıcam ☺️😂 0 0 Yorumla
mustafaslhgllr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Bir kere gri yapmıştım daha da boyamam 0 0 Yorumla
kemanlandın Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Saç insan için büyük bir güzelliktir 0 0 Yorumla
Arteka12 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Değişiklik her zaman yeni bir heyecandır 0 0 Yorumla
_Kelebek_Etkisi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Doğal saç rengimi henüz bozmayı düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
duruozumm Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Saçlarımı doğal renginde kullanıyorum ben genelde 0 0 Yorumla
cekirge_07 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 67% +1 yıl erken ağaran saçlar için öneriniz nedir. 0 0 Yorumla
boş0000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Yeni yila siyah ile girdim son derece mutluyum :D 0 0 Yorumla
Tarikickboks Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Saçım zor şekil alıyor saçım düz help me pleas 0 0 Yorumla
ERTUĞRULLLLL Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Sevdiğim marka şampuanı ni kullanıyorum memnunum 0 0 Yorumla
altairx Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 30% +1 yıl orjin kalsa olmaz mı illa boyatmak mı lazım 0 0 Yorumla
bluedeepadope Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl Kesinlikle, kızılı denemek isterdim... 0 0 Yorumla
Nerminoz Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 52% +1 yıl Umarım cesaret edebilir ve tarçın yapabilirim. 0 0 Yorumla
GÖKYÜZÜ_xq Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl Bende değiştirmek istiyorum ama kararsızım ya 0 0 Yorumla
_Bayankedi_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl 2 yıl sonra saçımı aşağısını mavi yapıcam😂 0 0 Yorumla
kelebeginprensesi2 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kendime yakisan renk ve birazda cesaret 0 0 Yorumla
Hayallerinrengi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Doğallığı seviyorum :) herkesin tercihi 0 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Saç rengimi seviyorum değişmeye gerek yok :) 0 0 Yorumla
paralelmeridyen Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Doğallıktan yanayım. Yıllardır hiç boyamadım. 0 0 Yorumla
HHatunsoruyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Turkuaz yapıcam halen düşünme asamasındayım 0 0 Yorumla
buseee7272 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl V alla yenilenmek çok iyi gelir bir bayana 0 0 Yorumla
ceren_toka Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Sarılar ekledim aralarına mükemmel oldu 0 0 Yorumla
aslannbekir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl İyi miş ucuz depil ama niye ucuz niye kız 0 0 Yorumla
FırtınAli61 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Valla yıllar önce değişmiştim ah anilar 0 0 Yorumla
yanlız236 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 40% +1 yıl herşey bir yana kuaför çok önemli gerçekten.. 0 0 Yorumla
Mert_19 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Bende saç rengimi değistirmek istiyorum. 0 0 Yorumla
MrAnKa Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl Yeni yılda Yeni yenilikler güzel olur tabiki.. 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Pek ilgi alanım değil ama schwarzkopf güzel marka 0 0 Yorumla
Büşramata Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Sana yakışanı bulmak zor boyamak değil 0 0 Yorumla
Ela25011 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl saç rengimi değistirmeye takintili olabilirim 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Siyah iyidir bana göre tabi dsizleri bilemem 0 0 Yorumla
goksueren Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Yeni bir iş yeni bir aşk yeni bir saç 😃 0 0 Yorumla
cerensarsmis Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Koyu kumral tabikide baz gecilmesizm 0 0 Yorumla
Alperer188 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Saç rengimi değiştirmek için bir sebebim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Guzel paylasim eline saglik
Aslında değişiklik fena olmazdı ☺️
Yok memnunum saç ile problemlim yok
Saç rengimi değiştirmek istiyorum
Beklediğim Birsey yok memnunum saç halimden
Saç rengimi simdilik degistirmicem memnunum
Yeni rengin cesaretinin gelmesini bekliyorum
mavi yapmayı düşünüyorum artık yapıcam ☺️😂
Bir kere gri yapmıştım daha da boyamam
Saç insan için büyük bir güzelliktir
Değişiklik her zaman yeni bir heyecandır
Doğal saç rengimi henüz bozmayı düşünmüyorum.
Saçlarımı doğal renginde kullanıyorum ben genelde
Kendi saç rengimi seviyorum.
erken ağaran saçlar için öneriniz nedir.
Toz pembe veya pastel Mavi
Yeni yila siyah ile girdim son derece mutluyum :D
Saçım zor şekil alıyor saçım düz help me pleas
Sevdiğim marka şampuanı ni kullanıyorum memnunum
Çünkü çok pahalı fakiriz agaa
orjin kalsa olmaz mı illa boyatmak mı lazım
Kesinlikle, kızılı denemek isterdim...
Umarım cesaret edebilir ve tarçın yapabilirim.
Bende değiştirmek istiyorum ama kararsızım ya
2 yıl sonra saçımı aşağısını mavi yapıcam😂
Kendime yakisan renk ve birazda cesaret
Kendi saç rengimi seviyorum ya
Doğallığı seviyorum :) herkesin tercihi
Değiştireceğim çok az kaldı
mora boyamak gibi bir hayalim var
Saç rengimi seviyorum değişmeye gerek yok :)
Doğallıktan yanayım. Yıllardır hiç boyamadım.
Turkuaz yapıcam halen düşünme asamasındayım
V alla yenilenmek çok iyi gelir bir bayana
Kel olsam rencide olurdum 😂
Sarılar ekledim aralarına mükemmel oldu
İyi miş ucuz depil ama niye ucuz niye kız
Valla yıllar önce değişmiştim ah anilar
herşey bir yana kuaför çok önemli gerçekten..
çok güzel paylaşım olmuş.
Böyle güzel memnunum renginden
Behzat Uygur gibi olsun isterdim 😏
Uçuk renklerde olsa keşke
Bende saç rengimi değistirmek istiyorum.
Dogal iyidir genel olarak
Yeni yılda Yeni yenilikler güzel olur tabiki..
Pek ilgi alanım değil ama schwarzkopf güzel marka
kendi saç rengimi seviyorum
Kızlar bilir bunu ne diyelimmm
Değiştirmem yaa siyah iyi 😂
guzel olmus ellerıne saglık
Pure color ile kızıl kahve
kizil sac... en sevdigim..
Sana yakışanı bulmak zor boyamak değil
saç rengimi değistirmeye takintili olabilirim
Siyah iyidir bana göre tabi dsizleri bilemem
Yeni bir iş yeni bir aşk yeni bir saç 😃
Koyu kumral tabikide baz gecilmesizm