Erkek saç boyama işlemi kesinlikle doğal görünmeli ve boyada ki amonyak etkisi olabildiğince düşük tutulmalı yani her boya için geçerli aslında bir de bizler, kadınlar kadar. Sabırlı değiliz Schwarzkopf bu süreyi kısaltarak bizlere kolaylık sağlaması harkulade olmuştur. ✂️
Doğal olmayan işlerle uğraşmak yorucudur. Doğal olmak en iyisi. Boyarsınız alttan beyazlar çıkar hem sizi üzer meşgul eder, hemde istenmeyen görüntüler oluşur. Kimyasallarla saçlar yıpranır, zayıflar kırılır. Bu sebeplerle doğal kalması bana göre daha uygundur. Selam ve saygılarımla...
Benim saçıma (kuaförümün) yaptığı uygulama İsveç Sveksi diye bir uygula, her saç traşından sonra 2/3 dk saçta kalan ve peşine yıkama ile bitirilen ancak her traşta uygulanan bir boya şekli. Zaten 20 güne bir (en fazla) traş olurum, özellikle kulak üstü kısımlarda ki beyazları kapatmak için.
Kocam arada saçlarını maviye boyamayı sevdiği için ben de yardım ediyorum. Onun saçlarını boyarken saç boyamayı öğrendim ve özellikle saç boyası olmadan asla saç boyamayız. Bizim için olmazsa olmaz 🤗 saç boyası derken saç boyasından bahsediyorum yanlış anlaşılmasın :) 🙏🏿🌸🦀🌝🌈🍎🍕🍷🎺🚀⛺️
Şahsen ben saç rengimi değiştirmek için boya kullanıyorum, beyazlarım olsa kapatmak için boya kullanmam bir kadın olarak. Bir zahmet erkeklerde saçlarını boyayıp o müthiş göz yorucu kafalarşa gezmesinler. Hafif kırlaşmış saçlar daha çekici beyler!
Ben bir zamanlar kuaförde çalışıyorum, orada saç kremi, saç boyası da mevcut tabi bunun dışında maske de sürülür, yanak ve kulaklarda ki kılları aldırılır az olur bunlar ama gene de bizde de böyle bakımlar var.
bir gün saçlarım beyazlamış, yüzüm kırışmış olabilir. Bundan utanmam. Güzellik bunlardan öte kavram. Benim güzelliğime beyaz saç ya da kırışık bir cilt gölge düşüremez. Asıl utanacak kişi bunlardan kaçan kişi olmalı
Her ne kadar minyon bir yüzüm oksa da ve beni genç sansalarda çevremdekiler bir gerçek var ki yaş 34 ve yanlarda kırçıllar başladı. Belki bunlar için ileride bir boya düşünebilirim. Sadece beyazları kapatan.
Yıllardır aradığım saç rengini bulmak zor oldu. Aklımın ucundan bile geçmezdi kaşlarımla saçlarımın renginin kumral olacağı.. Üstelik boyalı saçlarım doğal rengindeki kaş ve bıyıklarımla aynı birebir. Gören boyadığımı sanıyor. Mükemmel de oldu.
Bir erkegi düzgün bakımlı yakışıklı gösteren en büyük faktör saçtır bu yüzden erkekler saçlarına bakarlar ve ömür boyu ne dökülmesini isterler ne de beyazlamasini bu yüzden beyazlığındada kendilerini artık yaşlı hissedip güvenleri kalmaz bu yüzden boyatmalari onları genç ve dinamik hissettirir
beyaz saçında yakıştığı erkekler var. şekli ve temiz görünmesi daha önemli bence. illa boya olacaksa diplere işleyen harita gibi boya çizgisini silseler yeter :)
saç boyamasına karşıyım tamam kadınlar yapsında erkeklere ne gerek var her yaşın bir güzelliği var tabiki saçlarımız beyazlayacak yaşlandıkça görüyorum adam 50 yaşlarında saçları simsiyah aşırı saçma gözüküyor
Beyaz tene siyah saç istiyorum aşırı beyaz tenliyim sadece saçım tam olarak zımparalanmış kestane kabuğu renginde onu siyaha boyatıcam (annem yastık kılıfını karartır dediği için yapamıyorum)
Erkeklerin saçlarını boyamasına karşı değilim. Genç erkekler tarz için boyatır, orta yaşı geçmişler ise kendilerine güvensiz oldukları için. Benim tercihim ise doğal saçlardan... :)
Kesinlikle doğal görünmeli, ben boyayım diye bağırırsa hiçbir erkeğin bunu kullanacağını sanmıyorum :) Beyazlarım hafiften baş gösterdi. Doğal renklerde ben de deneyebilirim neden olmasın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
420Cevap
Erkek saç boyama işlemi kesinlikle doğal görünmeli ve boyada ki amonyak etkisi olabildiğince düşük tutulmalı yani her boya için geçerli aslında bir de bizler, kadınlar kadar. Sabırlı değiliz Schwarzkopf bu süreyi kısaltarak bizlere kolaylık sağlaması harkulade olmuştur. ✂️
Erkeklerle ilgili soru açmışsınız, saçı boyalı erkek fotoğrafı yok 😂
Doğal olmayan işlerle uğraşmak yorucudur. Doğal olmak en iyisi. Boyarsınız alttan beyazlar çıkar hem sizi üzer meşgul eder, hemde istenmeyen görüntüler oluşur. Kimyasallarla saçlar yıpranır, zayıflar kırılır. Bu sebeplerle doğal kalması bana göre daha uygundur. Selam ve saygılarımla...
Benim saçıma (kuaförümün) yaptığı uygulama İsveç Sveksi diye bir uygula, her saç traşından sonra 2/3 dk saçta kalan ve peşine yıkama ile bitirilen ancak her traşta uygulanan bir boya şekli. Zaten 20 güne bir (en fazla) traş olurum, özellikle kulak üstü kısımlarda ki beyazları kapatmak için.
Kocam arada saçlarını maviye boyamayı sevdiği için ben de yardım ediyorum. Onun saçlarını boyarken saç boyamayı öğrendim ve özellikle saç boyası olmadan asla saç boyamayız. Bizim için olmazsa olmaz 🤗 saç boyası derken saç boyasından bahsediyorum yanlış anlaşılmasın :) 🙏🏿🌸🦀🌝🌈🍎🍕🍷🎺🚀⛺️
Doğal olmalı ve kadınlar gibi erkeklerin de beyazlarına çare olmalı. 🌸
Beyaz kapama konusunda uzman olmalı ki erkekler kolay kolay saç boyamaz beyazlar olmadıkça.. doğal durmalı ve saçları aynı zamanda beslemeli
Erkekler kadınlardan fazla boyatir saç organik maske derler adinada
@Serkansrknn olabilir ben çevremde gördüğüm nacizene fikrimi belirttim
Bişey demedim :) organik saç besleyici maskeler var saçı sık gösterip kendi renginde boyatiyor %95i kimse boya olduğunu anlayamaz :)
@Serkansrknn :)) erkek olarak sizin bunları bilmeniz gayet doğal bilgilendirdiginiz içinde ayriyeten çok teşekkür ederim bilmiyordum
Benim saçımda beyaz yok bende yaptırıyorum saçımı sık gösteriyor çünkü :)
Erkekler sabırsız, beklemeyi asla sevmeyen ve dümdüz varlıklar olduğu için, saatlerce beklemeyecekleri saç boyası olmalı. Onlar için.
Şahsen ben saç rengimi değiştirmek için boya kullanıyorum, beyazlarım olsa kapatmak için boya kullanmam bir kadın olarak. Bir zahmet erkeklerde saçlarını boyayıp o müthiş göz yorucu kafalarşa gezmesinler. Hafif kırlaşmış saçlar daha çekici beyler!
Ben bir zamanlar kuaförde çalışıyorum, orada saç kremi, saç boyası da mevcut tabi bunun dışında maske de sürülür, yanak ve kulaklarda ki kılları aldırılır az olur bunlar ama gene de bizde de böyle bakımlar var.
bir gün saçlarım beyazlamış, yüzüm kırışmış olabilir. Bundan utanmam. Güzellik bunlardan öte kavram. Benim güzelliğime beyaz saç ya da kırışık bir cilt gölge düşüremez. Asıl utanacak kişi bunlardan kaçan kişi olmalı
Her ne kadar minyon bir yüzüm oksa da ve beni genç sansalarda çevremdekiler bir gerçek var ki yaş 34 ve yanlarda kırçıllar başladı. Belki bunlar için ileride bir boya düşünebilirim. Sadece beyazları kapatan.
Doğal hali genellikle daha güzeldir. Ama bazı erkeklere boyalı saç da yakışıyor.
İlla boyatacaklarsa
saçlarındaki beyazların
rengini kırsınlar yeter, bence
erkeğe boyalı saçı hiç yakıştırmıyorum.
(Bu düşüncem Ian Somerhalder'ı kapsamaz😛)
Yıllardır aradığım saç rengini bulmak zor oldu. Aklımın ucundan bile geçmezdi kaşlarımla saçlarımın renginin kumral olacağı.. Üstelik boyalı saçlarım doğal rengindeki kaş ve bıyıklarımla aynı birebir. Gören boyadığımı sanıyor. Mükemmel de oldu.
Bir erkegi düzgün bakımlı yakışıklı gösteren en büyük faktör saçtır bu yüzden erkekler saçlarına bakarlar ve ömür boyu ne dökülmesini isterler ne de beyazlamasini bu yüzden beyazlığındada kendilerini artık yaşlı hissedip güvenleri kalmaz bu yüzden boyatmalari onları genç ve dinamik hissettirir
beyaz saçında yakıştığı erkekler var. şekli ve temiz görünmesi daha önemli bence. illa boya olacaksa diplere işleyen harita gibi boya çizgisini silseler yeter :)
saç boyamasına karşıyım tamam kadınlar yapsında erkeklere ne gerek var her yaşın bir güzelliği var tabiki saçlarımız beyazlayacak yaşlandıkça görüyorum adam 50 yaşlarında saçları simsiyah aşırı saçma gözüküyor
Beyaz tene siyah saç istiyorum aşırı beyaz tenliyim sadece saçım tam olarak zımparalanmış kestane kabuğu renginde onu siyaha boyatıcam (annem yastık kılıfını karartır dediği için yapamıyorum)
Erkeklerin saçlarını boyamasına karşı değilim. Genç erkekler tarz için boyatır, orta yaşı geçmişler ise kendilerine güvensiz oldukları için. Benim tercihim ise doğal saçlardan... :)
Kesinlikle doğal görünmeli, ben boyayım diye bağırırsa hiçbir erkeğin bunu kullanacağını sanmıyorum :) Beyazlarım hafiften baş gösterdi. Doğal renklerde ben de deneyebilirim neden olmasın.
Erkekler saç boyamasın abi fırıldak sapık gibi duruyorlar. Herşey doğal güzel ben kadın halimle boyamıyorum
Sonuçları kesinlikle doğal olmalı. Erkeklerin tercihi kesinlikle bundan yana olacaktır. 👌🏻
Doğal olun derim arkanızdan konuşuluyor sonra 😂 benden söylemesi
Kendi rengi gibi boyatsın sadece öbür türlü çok sırıtıyor 🙈
Kesinlikle doğal durmalı üstelik yüzüne de yakışmalı. Gidip saçlarının uçlarını sarıya boyatıyorlar ve şahsen iğrenç görünüyor.
Saç boyama işlemi hiç yaptırmadım , yaptırmayı da düşünmüyorum ama saçımı da bakımsız bırakmıyorum. 6 ayda bir keratin bakımı çok iyi geliyor.
Erleklerin beyazlarını kapatmak için ya da yeni bir havaya bürünmek için yaptırdığı saç boyası kesinlikle doğal sonuçlara ulaşılmalıdır.
Erkeklerde boya anlaşılıyor. Ve bazen lakap takılmasına sebep oluyor. Onun yerine doğal rengi kazandıran bir ilaç olsaydı keşke
Aslında saçı beyaz olanlar siyaha boyatırken saçı renkli olan gençler saçların gırğye boyatmayı tercih ediyor
Benim için bir değeri yok sac boyamanın yaratan onu planlayıp yaratmış... Bir kaç hafta geçince yine istiyor boya, kalsın.
Doğal renkler olmalı ya hem erkekler ne diye saç boyuyorsunuz kadında da erkekte de doğallık taraftarıyım
Erkeklerin de saç boyatmalari en doğal hakkı bence bazı erkeklere çok yakışacağından eminim koyu saç tonları 😊
Saç boyaları aram pek iyi değil kadınlarda da aynı şekilde ilgimi doğal saç çekiyor boyadan daha çok. 🤪belki çağın gerisindeyimdir.
Yeni müşteriler kazanmak istiyorsunuz anlıyorum ama beylere beyaz doğal saçlar müthiş karizma katıyor
Sacın dogal rengine boyatsınlar gidip sarıya pembeye kırmızıya yeşile cırtlak alakasız bir renge boyatmasınlar böyle renkler hic yakışmıyor bir erkege
26 yaşındayım. Kendimi bildim bileli saçlarımda beyazlık var ve artıyor. Bunu hiç dert etmedim. Otuzlu yaşlarımda griye dönüşmesini bekliyorum
Erkek saçı bayanlara göre kısa olduğundan uzadığı vakit dipler daha kısa sürede ortaya çıkacaktır. Bu görünümü kaptması en ideal olanı bence.
Erkeklere boya yakışmıyor fakat belli belirsiz rütuşlar olabilir.
Bir de hafif ton sağlayıp beyazları grileştirecek şampuanlar olursa yok satar.
Beyazlar erkeklerin de derdi! Beyazlara karşı hızlı ve pratik bir çözüm sunması ama kendi adıma söyleyeyim hiç uğraşmam
Bence erkeklere saç rengi olarak en çok kendi orijinal rengi yakışıyor. Ben kır saçlı erkekleri çok karizmatik, doğal buluyorum
Erkeğe saç boyamak yakışmıyor ya feminen bir görüntü ortaya çıkıyor. Erkeklere doğallık ayrı bir karıizma katıyor.
Erkeklerde saçlarını boyamayı tercih edebilir. Doğal durması, kendi saç rengine yakın bir renk tercih etmesi hoş durur.
Boya kullanmam beyazım yok olsa da kapamam kel olacaksam olurum saç ektirmem neysem oyum öyle görünürüm.
Ben sacımı kazıyorum sekılde görüldüğü gıbı ama erkek adam sacmı boyarmıs dogallıktan şaşmamak gereklı
Erkeklerin saçlarını boyamasına karşı değilim ama kesinlikle doğal gözükmeli. Çok yoğun boyanmış erkek saçları nahoş bence. :)
Beyaz kapamakta ve doğal görünüm elde etmekte başsrili olmali
saçını boyayan erkek de ne bilim diyenlere sinir oldum şimdi
Ben erkeklerin saç oyamasına karşıyım beyaz daha çok yakışıyor onlara.
Zahmetsiz ve kolay sürülüp beyazları kapatması çok önemli.
bence hiç boyasmasınlar beyazlar da çekicilik katıyor (bazılarına)
Erkek adam sac mı boyarmıs erkek adam dogal olur gibi yorumlara baya sınır oldum kadınlara gelince her turlu bakımı beklersiniz ama dımı. Yok ya
Eğer saçlarında beyaz varsa doğal yengine boyamalı ama onun haricinde bence boyamasın
beyazlara karşı hızlı ve pratik olması ayrıca kokusuz ve aşırı koyu bir tonda olmayışı
Aslında iyi ama erkeklerin çoğu platin sarısı ya da gri yaptırıyor ve bence kötü duruyor
Beyazları kapatmalı, sağlıklı bir görünüm sağlanmalı.
Bence hiç gerek yok doğallık iyidir. Biraz doğal kalmak lazım
Kadınlar ile yarışamayız ama yardımlarını alabiliriz
Olmazsa olması, hiç olmaması bizim literatürümüzde :D
Erkek adam saç maç boyatmaz. Gerek yok öyle şeylere