Saç Bakım Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? (Sayfa 2) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2744 Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Hic boyamadim bir sure daha da boyamaya niyetim yok 0 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Erkeklere saç boyasını ben yakıştıramıyorum orijinal daha güzel 0 0 Yorumla
aldım_verdim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çoğu durumda erkeklerde saç boyamak gereksiz değil mi ya? 0 0 Yorumla
Larvia Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Önemli olanı doğal görünmesi ve beyazlara çare olması☝🏽 0 0 Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Rahatsız oluyorlarsa tamam ancak erkekte beyaz saç çok karizmatik ve güzel duruyor. Boyaya gerek yok 0 0 Yorumla
kararrveremedimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması... 0 0 Yorumla
lovessdrug Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl Saç boyamak bence bir çeşit bakım göstergesidir güzel birşey canlılık katıyor 0 0 Yorumla
Aslengerizekalıyım Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Doğallık bence her zaman iyidir ve ben her zaman doğallıktan yanayım! 0 0 Yorumla
LUCKAS Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Saatlerce beklemek bize göre değil! Dakikalar içinde boyama işleminin tamamlanması. 0 0 Yorumla
Businessmannn Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Doğal halini seviyorum ilerde beyazlayınca olabilir belki 0 0 Yorumla
NefesDicle Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Olmazsa olmazı saçı beyazlamadıkça boyatmaması bence 0 0 Yorumla
fireball00 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl Erkeklerin tercihi kesinlikle bundan yana olacaktır. 0 0 Yorumla
ceylinxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Kesinlikle doğal görünmesi. Hem kadınlar hem erkekler için en önemlisi bu bence 😊 0 0 Yorumla
EclipseOfTheSun Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Saç boyamak nedir ya. Erkekler bunlarla uğraşmamalı bence.. 0 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl 25 yasdan sonra bende beyazlama basladi saclarimda siyah sac boyasi kullanmak isterim. 0 0 Yorumla
AyBenimGeceSenin355 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl doğallık her şey için çok önemli hatta baş rol. saç boyası da boya gibi olmamalı 0 0 Yorumla
Pembe_Jaguar Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl erkek adam saçmı boyarmış yaa bari ağda makyaj falanda yapsınlarda tam olsun yaani 😁😁 0 0 Yorumla
CCvîtåmïnį Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 33% +1 yıl renkler doğala yakın olmalı ve beyazları %100kapatmalı.. 0 0 Yorumla
Emreesk26 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Saçlarım orijinal siyah boyatmayi hiç düşünmedim düşünmem de 0 0 Yorumla
BetonKurdu Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 58% +1 yıl Doğal görünümlü olmayan boyalı kafalar emanet duruyor der kaçarım 0 0 Yorumla
afr0dit Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Simsiyah boyamamaları faydalarına olacaktır bence aksi takdirde peruk takmış görüntüsü oluyor. 0 0 Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Saç boyamam kesinlikle, yakışmayabiliyor, insanın doğallığı daha iyi her açıdan 0 0 Yorumla
santrose Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Ben de saçımı boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Ben boyaya kadınlarda karşıyım eveli baştan ama saçları bryazlayan erkekler istiyorsa boyayabilir. 0 0 Yorumla
MuratArmedo Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl benim zamanım değerli. uzun süre bir boyaya vakit ayıramam. 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Bence en önemlisi mümkün olduğu kadar kolay kullanımlı yani pratik olması. 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Saclqri degilde sakallari boyamak isterdim. Beyazlar cikmaya başladi😊 0 0 Yorumla
philosophus Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Eğer saçlarımı boyatacaksam, mutlaka saç rengime uygun olmalı ve doğal görünmeli. 0 0 Yorumla
ucanterlikturbulansı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Hiç boyamadım. Boyamayı da düşünmüyorum ama ne olursa olsun sağlıklı olmalı. 0 0 Yorumla
_Emirhan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Doğallıktan yanayım doğal görüntüye yakın olursa yapılabilir 0 0 Yorumla
kızılgezegen37 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 75% +1 yıl Erkeklerde koyu renk boyalar daha yapay duruyo.. Doğal görünmelrini isterim 😊 0 0 Yorumla
E-Y-Ş-A-N Takip Et Master Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Saç boyatmak için bizim gibi bütün bir günlerini kuaförde harcamamalılar 0 1 Yorumla harun1478 +1 yıl Bizler çok fazla sabredemeyiz dediklerine Yorumla
Rukenavci Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kadınlar her zaman saç bakımı konusunda erkeklere göre 1 numaradır 0 0 Yorumla
neonlusoda Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Zevkler ve renkler meselesi önemli olan doğal durabilmesi! 0 0 Yorumla
exxlogic Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Bu bence bayanlardan cok erkeklerin daha fazla modunu dusuruyor o yuzden hem pratik hem dogal 0 0 Yorumla
Batu34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl saç her zaman kırmızı çizgimizdir asla vazgeçilmez ekmek su gibidir 0 0 Yorumla
Necmi58 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Dışarı çıkıcağımız zaman evde hazırlık sürecini kısa tutarız 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. yapanlara kolay gelsin. 0 0 Yorumla
UfukEFE16 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Kızlar Bu Konuda çok İkerideker Ellerine Su Dökemeyiz Danışmak ta Fayda Vardır 👍👍 0 0 Yorumla
elzeminval Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Boyanmaması kanaatindeyim. Yoo illaki boyanacaksa da doğal yöntemlerle olmalı 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Bazı erkeklere yakışıyor bazılarına hiç yakışmıyor. 0 0 Yorumla
gokseell Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Kısacık saçları olduğu için her şey ben burdayım diyor 0 0 Yorumla
albatros38 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Yaşlı görünmemek adına beyazları kapatmak gerek. Bakımlı ve temiz olmalı erkek. 0 0 Yorumla
yargıdağıtmayageldim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Doğal olmalı ve kadınlar gibi erkeklerin de beyazlarına çare olmalı. 🌸 0 0 Yorumla
Theurfalı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Ben doğal renkler tercihim boyamak ne bilim yaslilik gpsterdesi gibi 0 0 Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl İhtiyarların ara sıra boyattığını gördüm. Ben saçımın akıyla beyazıyla barışığım boya ya gerek yok 0 0 Yorumla
Princess12 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl Beyaz tenli erkeklere kızıl kahve çok yakışıyor sevgilimin saçlarını bizzat ben boyamıştım 0 0 Yorumla
zehradimi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Beyazlar erkeklerin de derdi! Beyazlara karşı hızlı ve pratik bir çözüm sunması 0 0 Yorumla
Barisg16 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Dogal sac rengim guzel memnunum bir ara boyamayi dusundum vazgectim 0 0 Yorumla
ozgur00000 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Doğal görünen bir sonuç iyi bir görünüm getirir ama boya kullanmıyorum ve de kullanmayacağım. Yaşlanmak da iyidir. 0 0 Yorumla
Ponchick_girl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Koyu renk saç rengi olması favorim koyu rengin erkeklere çok yakıştığını düşünüyorum.. 💫 0 0 Yorumla
Kötüsündünya Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Erkeklerin de beyazlari çoğu zaman problem olabiliyor. 0 0 Yorumla
lavins6 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Doğal renklerde boyasınlar tabi yaşlarından büyük gösteriyorlar. 0 0 Yorumla
EfeÜlkü Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Boyanın erkeğin tenine ve yüzüne uygun olması bence. Çünkü bilinçsizce boyayanlar çok komik oluyor 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Bu konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması 0 0 Yorumla
yeşillllll Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Erkekler pratik olanı seçiyor bizim gibi uğraşmıyorlar 0 0 Yorumla
pullbearcocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl ben açık kahve yapmak isterimde işe yararmı bilmiyorum 0 0 Yorumla
Balllıbörek Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Esmer erkekler sarı sarışın erkekler koyu siyah boyamasın lütfen 0 0 Yorumla
Kokomom03 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Kendini daha genç hissettirmeli ve beyazlarını kapatmalı :) 0 0 Yorumla
ugly33 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl Bu konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması 😊 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
420Cevap
Hic boyamadim bir sure daha da boyamaya niyetim yok
Erkeklere saç boyasını ben yakıştıramıyorum orijinal daha güzel
Çoğu durumda erkeklerde saç boyamak gereksiz değil mi ya?
Önemli olanı doğal görünmesi ve beyazlara çare olması☝🏽
Rahatsız oluyorlarsa tamam ancak erkekte beyaz saç çok karizmatik ve güzel duruyor. Boyaya gerek yok
Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması...
Saç boyamak bence bir çeşit bakım göstergesidir güzel birşey canlılık katıyor
Doğallık bence her zaman iyidir ve ben her zaman doğallıktan yanayım!
Saatlerce beklemek bize göre değil! Dakikalar içinde boyama işleminin tamamlanması.
Doğal halini seviyorum ilerde beyazlayınca olabilir belki
Olmazsa olmazı saçı beyazlamadıkça boyatmaması bence
Erkeklerin tercihi kesinlikle bundan yana olacaktır.
Kesinlikle doğal görünmesi. Hem kadınlar hem erkekler için en önemlisi bu bence 😊
Saç boyamak nedir ya. Erkekler bunlarla uğraşmamalı bence..
25 yasdan sonra bende beyazlama basladi saclarimda siyah sac boyasi kullanmak isterim.
doğallık her şey için çok önemli hatta baş rol. saç boyası da boya gibi olmamalı
erkek adam saçmı boyarmış yaa bari ağda makyaj falanda yapsınlarda tam olsun yaani 😁😁
renkler doğala yakın olmalı ve beyazları %100kapatmalı..
Saçlarım orijinal siyah boyatmayi hiç düşünmedim düşünmem de
Doğal görünümlü olmayan boyalı kafalar emanet duruyor der kaçarım
Simsiyah boyamamaları faydalarına olacaktır bence aksi takdirde peruk takmış görüntüsü oluyor.
Saç boyamam kesinlikle, yakışmayabiliyor, insanın doğallığı daha iyi her açıdan
Ben de saçımı boyamak istiyorum ama cesaret edemiyorum
Ben boyaya kadınlarda karşıyım eveli baştan ama saçları bryazlayan erkekler istiyorsa boyayabilir.
benim zamanım değerli. uzun süre bir boyaya vakit ayıramam.
Bence en önemlisi mümkün olduğu kadar kolay kullanımlı yani pratik olması.
Saclqri degilde sakallari boyamak isterdim. Beyazlar cikmaya başladi😊
Eğer saçlarımı boyatacaksam, mutlaka saç rengime uygun olmalı ve doğal görünmeli.
Hiç boyamadım. Boyamayı da düşünmüyorum ama ne olursa olsun sağlıklı olmalı.
Doğallıktan yanayım doğal görüntüye yakın olursa yapılabilir
Erkeklerde koyu renk boyalar daha yapay duruyo.. Doğal görünmelrini isterim 😊
Saç boyatmak için bizim gibi bütün bir günlerini kuaförde harcamamalılar
Bizler çok fazla sabredemeyiz dediklerine
Kadınlar her zaman saç bakımı konusunda erkeklere göre 1 numaradır
Zevkler ve renkler meselesi önemli olan doğal durabilmesi!
Bu bence bayanlardan cok erkeklerin daha fazla modunu dusuruyor o yuzden hem pratik hem dogal
saç her zaman kırmızı çizgimizdir asla vazgeçilmez ekmek su gibidir
Dışarı çıkıcağımız zaman evde hazırlık sürecini kısa tutarız
yapmadım yapmayıda düşünmüyorum. yapanlara kolay gelsin.
Kızlar Bu Konuda çok İkerideker Ellerine Su Dökemeyiz Danışmak ta Fayda Vardır 👍👍
Boyanmaması kanaatindeyim. Yoo illaki boyanacaksa da doğal yöntemlerle olmalı
Bazı erkeklere yakışıyor bazılarına hiç yakışmıyor.
Kısacık saçları olduğu için her şey ben burdayım diyor
Yaşlı görünmemek adına beyazları kapatmak gerek. Bakımlı ve temiz olmalı erkek.
Doğal olmalı ve kadınlar gibi erkeklerin de beyazlarına çare olmalı. 🌸
Ben doğal renkler tercihim boyamak ne bilim yaslilik gpsterdesi gibi
İhtiyarların ara sıra boyattığını gördüm. Ben saçımın akıyla beyazıyla barışığım boya ya gerek yok
Beyaz tenli erkeklere kızıl kahve çok yakışıyor sevgilimin saçlarını bizzat ben boyamıştım
Beyazlar erkeklerin de derdi! Beyazlara karşı hızlı ve pratik bir çözüm sunması
Dogal sac rengim guzel memnunum bir ara boyamayi dusundum vazgectim
Doğal görünen bir sonuç iyi bir görünüm getirir ama boya kullanmıyorum ve de kullanmayacağım. Yaşlanmak da iyidir.
Koyu renk saç rengi olması favorim koyu rengin erkeklere çok yakıştığını düşünüyorum.. 💫
Erkeklerin de beyazlari çoğu zaman problem olabiliyor.
Doğal renklerde boyasınlar tabi yaşlarından büyük gösteriyorlar.
Boyanın erkeğin tenine ve yüzüne uygun olması bence. Çünkü bilinçsizce boyayanlar çok komik oluyor
Bu konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması
Erkekler pratik olanı seçiyor bizim gibi uğraşmıyorlar
ben açık kahve yapmak isterimde işe yararmı bilmiyorum
Esmer erkekler sarı sarışın erkekler koyu siyah boyamasın lütfen
Kendini daha genç hissettirmeli ve beyazlarını kapatmalı :)
Bu konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması 😊