Ben saç boyamaya karşı olan biriyim. Bu yüzden erkeklerin doğal olmaları benim için olumlu bir şey. Ancak erkek saçını boyamak istiyorsa bu onun tenine tipine ve karakterine uyan bir saç rengi olmalı. Bu yüzden seçimim doğal görünenden yana.
dogal bır gorunus onemlı we bne saclarımı ogsijenlen acıyorum. cok gzule oluyo sızede tawsıye ederm. benım emmoglu sarımsak ılen yıkıyor sacını. o da cok etkılı ama bıraz kokuyor
Çünkü erkeklerin saç boyaması kadınlara göre daha tuhaf karşılanıyor. Bu nedenle yapaylığı en aza indirerek özgü en aşılıyorlar. Sonuçta onlarında hakkı dimi😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
420Cevap
1 kere meraktan boyadım pişman oldum daha da boyamam
Uygulaması pratik, sonuçları doğal olmalı. Erkeklere özel, %100 doğal görünümlü saç boyası harika fikir. Men Perfect mutlaka denenmeli 🤞
Erkekler saç boyamamalı. Sevmiyorum öyle saç boyayan erkekleri
Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması. Dusuncem bu yonde
Ben hiç boyatmadım belki saçlarım genç yaşta ağarmaya başlarsa boyatırım
Hiç boytmadım ama merak ediyorım esmer ben nasıl olur
Önemli olan doğal görünmesi de boyamasalar daha iyi.
Maskaralık bu. Delikanlı adam saç boyatır mı, lütfen ya.
Bilmiyorum ki hiç. Ben her şeyin doğal olmasından yanayım
Erkek saç boyası dediğinde aradığım tek kriter ; Boyayı uyguladıktan sonra Hakkı BULUT 'a benzemek !
doğal görünen saçlar her zaman 1 0 öndedir benim için
Saçımı boyamam ki
Kendi orjinali çol güzel
Herkesde saçların çok güzel mis gibi der
Beyaz var saçlarımda. Ben onları asla boyamam. Kimyasal gereksiz.
Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması
herşeyden önce doğal olmalı öyle rangarenk renkler ve kül rengide çok özenti duruyor. doğallıktan yanayım
Hele ki gri saç en güzeli. Ama benim saçlara göre zararlı olur saçı açıcak da boyuyacak da falan da filan da
Doğallık iydir boyaya falan gerek yok ki boyasakta saatlerce beklemek bize göre değil dakikalar içinde işlemin son bulması lazım
Erkeklere beyaz yakışır. Genç görünmek dedinde değiliz🙏👍
Ben saç boyamaya karşı olan biriyim. Bu yüzden erkeklerin doğal olmaları benim için olumlu bir şey. Ancak erkek saçını boyamak istiyorsa bu onun tenine tipine ve karakterine uyan bir saç rengi olmalı. Bu yüzden seçimim doğal görünenden yana.
Erkekler icin ayri sac boyasi mi var? Hic marketde rastlamadim. Garip
Saçımı boyamam. Doğallık güzeldir. Bakımlı olmayı tercih ediyorum
Doğal saç güzeldir boyamak falan saçma bana göre ama boyayan insana da saygımız var
Benim kullandığım über markaaa
Schwarzkopf perfect men istediğin renge boya kimse farketmiyor
Doğallıksa aranan tek geçerim bu markayı
Boyamayın yakışmıyor dermişim
Siz anlamazsiniz
Normalde 45 olduklarını belli edip adeta filtre gibi göstermekten vazgeçip doğallığı yakalamalı
Beyaz olması güzel karizma havası katar, ama çok beyaz varsa boya uygun olabilir
tamamen doğal olmali boyadığı belli olmadan kapatan bir boya
Kahverengi der geçerim aslında doğal beyaz en güzeli
Kalıp gibi durunca güzel durmuyor. Doğallıl her zaman iyidir😌
Boya bazı insanlar a olmazsa olmaz misal Orhan Gencebay. 😅
Kesinlikle denemem lazım bu yaşta çok fazla beyaz var
Koyu renk olmamalı derim ama boyatmak pek bana göre bişeyde değil
Bakımlı olsun dedik de saçını da boyasın demedik be kardeşim
Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması
dogal bır gorunus onemlı we bne saclarımı ogsijenlen acıyorum. cok gzule oluyo sızede tawsıye ederm. benım emmoglu sarımsak ılen yıkıyor sacını. o da cok etkılı ama bıraz kokuyor
Çünkü erkeklerin saç boyaması kadınlara göre daha tuhaf karşılanıyor. Bu nedenle yapaylığı en aza indirerek özgü en aşılıyorlar. Sonuçta onlarında hakkı dimi😊
Hiç saçımı boyamadım, ilerde saçlarım beyazlayınca bilmiyorum boyatır mıyım
Erkek adam saç boyatmaz! Bu konu tartışmaya kapalıdır.
Saçlarım kırlaştığında olgunluğumu gösterecegi için öyle bile sevecegim görüntümü
Doğal olması şart. Erkeklerde boya çabuk belli olut
Boyama işleminin dakikalar içinde tamamlanması en önemli olanıdır.
Zevkler ve renkler tartışılmaz erkekler boya yapamaz diye birkural yok ozman dogal istiyorsak doğal kalalım bizde demi
Çok doğru 🤙🏽🤙🏽🤙🏽
Yani
İyi markalar alinirsa guzel goruntuler ortaya cikacaktir
Yapay görünümlü olmadığı için tercih eden erkekler olur bence.
şu an saçlarımda beyaz yok ilerde düşünürüm artık :)
Siyah iyi bence yaslanan boyasin ben daha cok gencim :)
#Emirhancankir1
Boyuyorum ama kendi rengine beyazlar beni kotu etkiliyo
Doğallık her daim erkekte iyi durmaktadır. Erkeklik doğallıktır. Ama ince dokunuşlara da müsama gösterilebilir bence.
Aynen kadınların eline su dökemeyiz ilk sokağa çıkma yasağında ki akşam millet ekmek su alırken türbanlı ablam saç boyası soruyordu 🤣
İsmini hatırlamadım ama erkekler için şampuan şeklinde bir boya çıkmış doğal saç rengini alan mutlaka kullanıcam
tamamen olcaksa tabii ki doğal olmalı ama eğer küçük bir kısmıysa renkli olabilir bence. (yaşa göre değişir )
Bayana da erkeğe de doğal saç yakışır beyazlaması falan kusur değil o yüzden kapatmamak gerekir kimin saçı ne renkse öyle kalmalı bence :)
Beyazlara çare olmalı tabii ki doğal göstererek bar bizim sitede bir adam boyuyor çok yapmacık duruyor. Doğal göstermeli.
Birsey sorabilir miyim bu anketeler nasil yapılyor foto koyuyorsun orasi tamamda sıkları nasıl ayarlıyorsunuz anlatır mısıniz rica etsem
Sonuçları kesinlikle doğal olmalı erkeklerin tercihi kesinlikle bundan yana olmalı..
Doğal durmalı ve boyanın tonu kendi saç renginden daha koyu veya daha açık olmamalı.
konuşuyoduk...
engel?
Erkeklerde saçlarını boyayabilir tabiki.. kendi saç rengine yakın olmali ve doğal görünmesi lazım
bence hem göz yakmasın hem beyazları kapatsın hem de doğal dursun hepsi bir arada yani :)
Ben renkli boyaları her cinstede begeniyorum mavi yeşil gri..
Rengi onemli kendi saci dan farkli renk güzel durmaz bence hrtlezin görüşü