Saç Bakım Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? (Sayfa 4) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2744 Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
Aksamm Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Doğallığı bozmamak lazım onun için doğal görünecek şeyler kullanalım 0 0 Yorumla
allhhaan Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl saçimda sakalim da beyaz gri var her bir telinde hikayesi 0 0 Yorumla
Biseks_uyeniz Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Ya emin olamıyorum ama erkekte saç boyası yakışmıyor bencd 0 0 Yorumla
CrazyBoy989 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Komple değilde araları boyamak diper türlü bence çok yakışmıyo 0 0 Yorumla
Fıratcığınız Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Herşeyin doğalı güzeldir, gün gelecek doğallık moda olacak :) 0 0 Yorumla
KaRaDuT1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence kumral saç erkeklere çok yakışıyor boyamayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
ruhani34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Erkek adama yakışmaz.. Saç boyası kadınlarındır kadınların kalsın.. 0 0 Yorumla
Qxyunisxx Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Siyah saçlı olanlar biraz beyaz boyatarak grimsi bir renk güzel olur 0 0 Yorumla
Ghjkskhd Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Ben boyalım diye bağırmamalı bence ama herkes istediğini yapar yani bizene nsksjksjs 0 0 Yorumla
Nurayyyfghj Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Doğal olmalı saç boyatmamalı böyle şeylerle uğraşmamalı 0 0 Yorumla
emreey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl En iyisi doğal saç boya tercih etmem sanırım belki ileride olabilir 0 0 Yorumla
Ssemaşimşekk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Erkeklerin de hakkıda gereksiz yere ne boyican. Doğal olsun en iyisi. 0 0 Yorumla
_FsaNew_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Gri saçı çok seviyorum faydalı bilgiler olmuş tebrikler 0 0 Yorumla
İyikanlı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Beyaz saçlar çok kaşınıyor. Bu konuda erkeklerde boyatabilir. 0 0 Yorumla
uslu33 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atmasıı 0 0 Yorumla
FuriousXalo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl açıkcası hıc boya yapmadım sımdıye kdr :) o yuzden pek fıkır sahıbı degılım 0 0 Yorumla
pilotoldumucuyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tabiki hanımefendiler işin piri fakat neden kuaförler hep erkek 0 0 Yorumla
stilwoman Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl daha solgun koyu renkler tercih edilmeli bence. keskin koyu renkler sırıtıyor 0 0 Yorumla
erkanaskiiin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü iyi gerçekten saçları beyazdan siyah yapmak hoştur 0 0 Yorumla
szgn2434 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Pek yaygın birşey degil o nedenle biraz garip karşılanabilir 0 0 Yorumla
Alii4848 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Erkeklerin saç boyaması garip bilmiyorum ama bu daha hoş 0 0 Yorumla
inadınasevvv Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Doğal durmalı saçları göze batmamalı ana saç rengine yakın olmalı. 0 0 Yorumla
Turgutuyarr Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Saatlerce beklemek bize göre değil! Dakikalar içinde boyama işleminin tamamlanması muhtemel bu sebeb 0 0 Yorumla
djjango Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bu konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması 0 0 Yorumla
Cheguevara818919 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence doğal görünmeli diğer erkekler de büyük ihtimal doğal diyecektir 0 0 Yorumla
Isimsiz0906 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çünku her zaman dogallik tan yana olunmali her zaman soylemisimdir dogallik dogallik dogallikkkk 😇 0 0 Yorumla
Bay__x Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Daha önce hiç boyatmadim ama artık düşünmeye başladım hafiften beyazlar gösterdi 😃 0 0 Yorumla
loveisloveb Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Doğal olmalı tabii boya olduğu 2 metre öteden belli olmasın 0 0 Yorumla
Ajjizla Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Denemediğim için bilemem ben saçların daha doğal olmasını öneririm 0 0 Yorumla
BüyükVirüsKrntnada Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bence saç boyası her erkeğe yakışmıyor ama yakışana çok güzel. 0 0 Yorumla
Can6332 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Her şeyin doğalı güzel. Beyazlasada, kelde olsam değişmem 0 0 Yorumla
Tahaardd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sonuçları kesinlikle doğal olmalı. Erkeklerin tercihi kesinlikle bundan yana olacaktır. 👌🏻 0 0 Yorumla
BURAK_34BUR75 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Abi Erkeklerde Kadinlarada Gri Siyah Renk Yakışıyor. 0 0 Yorumla
Benaysecnim Takip Et Xper 5 Yaş: 104 +1 yıl Beyazlara direkt kolay cözum hemen sık ve ne yaovaksan yap 0 0 Yorumla
Melisa_22222 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Alsinda hepsi olur ama daha cok b bence;) kendi fikrik erkekler uzerinde ustalasmadim ksks 0 0 Yorumla
kimene85 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Her zaman doğallıktan yanayım. 35 yaşına gelipte simsiyah saçla dolanmak olmaz 😁 0 0 Yorumla
1sorusorsam Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ne boyası kardeşim ya herkes doğal olursa falan demiş de öyle bir şey yok. d 0 0 Yorumla
Ahhkoo Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Çünkü kadınlar saçlarına çok önem verir biz erkekler ise sakallara :) 0 0 Yorumla
Endless_en_ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bence en güzel doğal hali zaten saçlarıylada uğraşcaklarını zannetmiyorum. 0 0 Yorumla
PapatyammmÇ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Beyazlari kapatma konusunda😅 ama bir erkeğe kır saçli olmakta yakisir 0 0 Yorumla
ırmak676 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl erkek olsaydım kesinlikle kullanırdım. kısa sürede direk biterdi ne güzel... 0 0 Yorumla
Talihsizyakışıklı28 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kısa kestirin böyle şeylere takılmanıza gerek kalmaz boşuna tribe girmeyin 😇😇 0 0 Yorumla
Aykuttinnee Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Kuaför Olarak görüş belirtmek istiyorum bakım erkeğin saç boyasına ihtiyacı yoktur ☺️ 0 0 Yorumla
ecen11 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Doğal olmalı doğal görünüm her zaman daha iyi ve daha güzel gösterir 👍🏻 0 0 Yorumla
canımmkız Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kadınlar bence erkekler boyasa ne olur boyamasa ne olur 0 0 Yorumla
jüjüde Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl beyazları kapatın efenim ayrıca %100 doğalsa kaçırmayın kullanın iste 0 0 Yorumla
Psyduckk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yaşım daha 24 ama tahminimce 5 de 1 i beyaz ve artmaya devam ediyor malesef 0 0 Yorumla
Mete99339 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl En temizi doğal olandır. Doğal olmayanlar çok güze batar erkeğe yakışmaz. 0 0 Yorumla
HerŞeyAşkla Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
Senarist46 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Hiç gerek duymam duymadım da siyah saçlarım bana güzel 😉😉😉 0 0 Yorumla
Perakediisii Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
YildiTozu35 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Benim sevgiliminde hafif beyazlari var, bence gayet hos duruyor.. 0 0 Yorumla
Yakısıklıgenc07 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Beyazlar cidden çok sorun ya saçtaki ne yapcaz bilmiyorum 0 0 Yorumla
sevim550 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Erkekler kel olmayın, saçlarınız da bakımlı olsun :) 0 0 Yorumla
Beetül35 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl doğal renk olmalı erkeklerin de kullanacağı saç boyası 0 0 Yorumla
Heksinki Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Beyazlar erkeklerin de derdi! Beyazlara karşı hızlı ve pratik bir çözüm sunması 0 0 Yorumla
darthvidor Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Schwarzkopf yuzyilin mucizesi Schwarzkopf harika urun 0 0 Yorumla
Reyhannnmn Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Doğal olsun ya bence gerisi hallolur yapmacık saç asla çekici değil 0 0 Yorumla
CadıSenna Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl b çünkü b çok iyi bir şey hep yapın ah çok güzel vallaha 0 0 Yorumla
Burcuctn33 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Erkekler niye saç boyatıyorki bence erkekler saçını boyatmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
420Cevap
Doğallığı bozmamak lazım onun için doğal görünecek şeyler kullanalım
saçimda sakalim da beyaz gri var her bir telinde hikayesi
Ya emin olamıyorum ama erkekte saç boyası yakışmıyor bencd
Komple değilde araları boyamak diper türlü bence çok yakışmıyo
Herşeyin doğalı güzeldir, gün gelecek doğallık moda olacak :)
Bence kumral saç erkeklere çok yakışıyor boyamayı düşünüyorum
Erkek adama yakışmaz.. Saç boyası kadınlarındır kadınların kalsın..
Siyah saçlı olanlar biraz beyaz boyatarak grimsi bir renk güzel olur
Ben boyalım diye bağırmamalı bence ama herkes istediğini yapar yani bizene nsksjksjs
Doğal olmalı saç boyatmamalı böyle şeylerle uğraşmamalı
En iyisi doğal saç boya tercih etmem sanırım belki ileride olabilir
Erkeklerin de hakkıda gereksiz yere ne boyican. Doğal olsun en iyisi.
Gri saçı çok seviyorum faydalı bilgiler olmuş tebrikler
Beyaz saçlar çok kaşınıyor. Bu konuda erkeklerde boyatabilir.
Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atmasıı
açıkcası hıc boya yapmadım sımdıye kdr :) o yuzden pek fıkır sahıbı degılım
Tabiki hanımefendiler işin piri fakat neden kuaförler hep erkek
daha solgun koyu renkler tercih edilmeli bence. keskin koyu renkler sırıtıyor
Çünkü iyi gerçekten saçları beyazdan siyah yapmak hoştur
Pek yaygın birşey degil o nedenle biraz garip karşılanabilir
Erkeklerin saç boyaması garip bilmiyorum ama bu daha hoş
Doğal durmalı saçları göze batmamalı ana saç rengine yakın olmalı.
Saatlerce beklemek bize göre değil! Dakikalar içinde boyama işleminin tamamlanması muhtemel bu sebeb
Bu konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması
Bence doğal görünmeli diğer erkekler de büyük ihtimal doğal diyecektir
Çünku her zaman dogallik tan yana olunmali her zaman soylemisimdir dogallik dogallik dogallikkkk 😇
Daha önce hiç boyatmadim ama artık düşünmeye başladım hafiften beyazlar gösterdi 😃
Doğal olmalı tabii boya olduğu 2 metre öteden belli olmasın
Denemediğim için bilemem ben saçların daha doğal olmasını öneririm
Bence saç boyası her erkeğe yakışmıyor ama yakışana çok güzel.
Her şeyin doğalı güzel. Beyazlasada, kelde olsam değişmem
Sonuçları kesinlikle doğal olmalı. Erkeklerin tercihi kesinlikle bundan yana olacaktır. 👌🏻
Abi Erkeklerde Kadinlarada Gri Siyah Renk Yakışıyor.
Beyazlara direkt kolay cözum hemen sık ve ne yaovaksan yap
Alsinda hepsi olur ama daha cok b bence;) kendi fikrik erkekler uzerinde ustalasmadim ksks
Her zaman doğallıktan yanayım. 35 yaşına gelipte simsiyah saçla dolanmak olmaz 😁
Ne boyası kardeşim ya herkes doğal olursa falan demiş de öyle bir şey yok. d
Çünkü kadınlar saçlarına çok önem verir biz erkekler ise sakallara :)
Bence en güzel doğal hali zaten saçlarıylada uğraşcaklarını zannetmiyorum.
Beyazlari kapatma konusunda😅 ama bir erkeğe kır saçli olmakta yakisir
erkek olsaydım kesinlikle kullanırdım. kısa sürede direk biterdi ne güzel...
Kısa kestirin böyle şeylere takılmanıza gerek kalmaz boşuna tribe girmeyin 😇😇
Kuaför Olarak görüş belirtmek istiyorum bakım erkeğin saç boyasına ihtiyacı yoktur ☺️
Doğal olmalı doğal görünüm her zaman daha iyi ve daha güzel gösterir 👍🏻
Kadınlar bence erkekler boyasa ne olur boyamasa ne olur
beyazları kapatın efenim ayrıca %100 doğalsa kaçırmayın kullanın iste
Yaşım daha 24 ama tahminimce 5 de 1 i beyaz ve artmaya devam ediyor malesef
En temizi doğal olandır. Doğal olmayanlar çok güze batar erkeğe yakışmaz.
Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması
Hiç gerek duymam duymadım da siyah saçlarım bana güzel 😉😉😉
Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması
Benim sevgiliminde hafif beyazlari var, bence gayet hos duruyor..
Beyazlar cidden çok sorun ya saçtaki ne yapcaz bilmiyorum
Erkekler kel olmayın, saçlarınız da bakımlı olsun :)
doğal renk olmalı erkeklerin de kullanacağı saç boyası
Beyazlar erkeklerin de derdi! Beyazlara karşı hızlı ve pratik bir çözüm sunması
Schwarzkopf yuzyilin mucizesi Schwarzkopf harika urun
Doğal olsun ya bence gerisi hallolur yapmacık saç asla çekici değil
b çünkü b çok iyi bir şey hep yapın ah çok güzel vallaha
Erkekler niye saç boyatıyorki bence erkekler saçını boyatmasın