“Farklı bir saç rengini denemenin verdiği mutluluk hissi bambaşka.” diyorsan, şimdi evde saçlarını boyayarak modunu değiştirmenin tam sırası!
🖤Uygulama kolaylığı sağlayan bir boyayla “evde saç boyamak çok kolaymış” demek,
🖤Bekleme süresi boyunca ayaklarını uzatıp en sevdiğin diziye göz atmak,
🖤Ve aynada kendi ellerinle yarattığın mükemmel saç renginin haklı gururunu yaşamak…
Yeni bir saç rengi hep iyi hissettirir. 🥰
Saç boyarken aynı zamanda derinlemesine bakımın keyfini sürmek ve saçlardaki yoğun parlaklığın etkisini haftalar boyunca hissetmek için Palette Deluxe seninle. ✨
Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyleri paylaşmayı unutma. Görüş ve yorumlarda buluşalım!👩
Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? Hadi sen de görüşünü bizimle paylaş!
🖤Uygulama kolaylığı sağlayan bir boyayla “evde saç boyamak çok kolaymış” demek, 🖤Bekleme süresi boyunca ayaklarını uzatıp en sevdiğin diziye göz atmak,
🖤Ve aynada kendi ellerinle yarattığın mükemmel saç renginin haklı gururunu yaşamak…
Şimdi, Palette Deluxe ile evde saç boyamak hem çok kolay hem çok keyifli, hemen sen de dene! 💜
Kutudan çıkan eldivenleri tak, boyayı oksidan losyonla karıştır, çalkala, uygulama şişesinin ucuyla ayırdığın saçlarına boyayı sür; önerilen bekleme süresi sonunda mükemmel sonuç seni bekliyor! Türkiye’nin 1 numaralı saç boyasından Palette Deluxe ile tanış! İçeriğindeki değerli marula yağıyla derinlemesine bakım yapar ve 8 haftaya kadar kalıcı parlaklık sağlar. 40 zengin renk seçeneği ile istediğin renk, istediğin sen! Palette Deluxe Yoğun Renkler Serisi ile koyu renk saçlarda bile istediğin muhteşem sonuca ulaşmanın keyfini sür.Saç boyarken aynı zamanda derinlemesine bakımın keyfini sürmek ve saçlardaki yoğun parlaklığın etkisini haftalar boyunca hissetmek için Palette Deluxe seninle. ✨
Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyleri paylaşmayı unutma. Görüş ve yorumlarda buluşalım!👩
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
İlk defa bu karantina sürecinde kendi saçlarımı boyadım ve kuaförlere deli gibi para vermenin saçmalık olduğunu fark ettim. Bu da bana kendimi iyi hissettirdi. :)
Aferin sana tatlım😻
Mükemmel
Biraz geç olmuş ama zararın neresinden dönersen kardır
niye sevgilin vermiyormu güzellik masraflarını sana yoksa? :):)
@Pembe_Jaguar kendi paramı kendim kazanabiliyorum. :)
@gamli_baykuss sevgilin senide çok seviyordur eminim bana öyle geldi yaani eee ne demişler sonuçta beleş sirke baldan tatlıdır yaani :):)
@Pembe_Jaguar
Evde saç boyamanın en iyi yanı kuaförde sıra beklememektir herhalde :D Kadınlar değişiklik yaptıklarında kendilerini daha iyi hissediyorlar sanırım. Benim size renk önerim: Bakır, sarı, ombre :D
Fotodaki kim? 😃
Çok farklı bir renk yaptırmayacaksam saçımı kendim boyuyorum. En son Palette Deluxe 4-0 Kahve rengine boyadım ve sonuç yine mükemmel ❤️
Hatta evde saç boyama serüvenimi burada paylaştım, Palette Deluxe Eşsiz Yağ Bakımı Serisini Deniyorum: İstediğin Renk, İstediğin Sen!
Evde saçlarımı boyadığımda bana kendimi iyi hissettiren detaylar
sarışın seven erkekler kudursun sonunda kızlar erkeklerin siyah saç sevdiğini anladı :)
Ben de bu dönemde saçlarımı Palette Deluxe 3-0 ile kendim boyamayı denedim ve sonuç mükemmel. Hem de 19.90TL gibi uygun bir fiyatla kampanyalı almıştım , benim saçlarım çok gür ve orta uzunlukta olduğu için iki kutu aldım ama ikinci kutunun yarısı kadarını kullandım.
Evde pijamalarımla, makyajsız, maskesiz ve saçımı havluya sarıp bebeklerimle puzzle oynayarak zamanı doldurdum :)
Kuaför için evden çıkarken ''anneeeeğğğ gitme gitme'' diye ağlayan iki bebek olmadı arkamda :)))
Teşekkürler Palette
Saçlarımı boyamadım ve galiba boyamayı düşünmüyorum.
Sivas'a üni için gittiğimde saçımı yeşile boyadım. 2 hafta kalıcılığı var sanıyordum lakin okul süresince çıkmadı sarı saç üzerine uygulandığından. Sivas gibi bir yerde tek yeşil kafalı bendim. E haliyle bir gören unutmuyordu :) bir nevi ünlü olmuştum orada. Güzel zamanlardı ! 😋
Saçlarımı daha önce sadece uç kısımlarını turkuaza boyamak istemiştim fakat sonrasında mavi sprey boya bulup onunla renklendirdin kendime Onun dışında bir boya kullanmadım hafif kırmızı denemiştim de sadece uçlarında iste ama gerçekten de saçları boyamak için doğru renk nedir Bunu iyi araştırmak gerek
En güzeli doğal saç rengi tabiki. Ama beyazlarım fazla olunca mecbur boyamak zorun kalıyorum. Ben de palette tercih ettim bu defa. Henüz kullanalı 1 hafta oldu. Ama saça çok güzel parlaklık ve canlı görünüm verdi. Sanırım benm boyam artık palette😇👍🏼
Saclarimi neredeyse hep kendim boyadim. Ne zaman kuafore gitsem pismanlik. Sari istiyorum kuaforden kumral cikiyorum siyah istiyorum kestane boyuyolar gecen sene Ankarada bir kuaforde balerin topuz istedim ense topuzuyla ciktim hayir mudahale ediyoruz cogu kabul etmiyorda. Artik kendi saclarima o kadar hakimimki kahvenin her tonunu sariyi siyahi maviyi griyi evde kendim yaptim ve yipratmadan. Bu beni mutlu ediyor
Kendi emeğimle saçlarımın güzelleşmesi, bakımlı ve yenilenmiş hissetmek 🥰
kendi emeğinle yapıp elde edilen masrafsız güzel sonuç
Uygulama kolaylığı ve saçımı yıkadıktan sonra oluşan harika rengi görmek benim için harika anlar. Çok zormuş gibi görünen saç boyama işlemini kolaylaştırmamı sağlayan ise Palette Delux❤️ Favori rengim ise Çikolata kahve♥️
Gece mavisine ne dersiniz bence harika"
kapalı olduğumdan ne diye boyatacaksın kimse görmiyecek ki diyenler oluyor"
oysaki ben kendimi görmek istediğim şekilde görmek istiyorum
Banane miletin görüp görmemesinden" :-)
Uygulama kolaylığı sağlayan bir boyayla “evde saç boyamak çok kolaymış” demek,
Ve aynada kendi ellerinle yarattığın mükemmel saç renginin haklı gururunu yaşamak…
Saçlarınızı boyayıp durmayın ya. Hayatımda iki kez saçlarımı boyattım. O da ombre yani komple değil. O bile hemen karıştırdı kalitesini düşürdü saçın. Uzatıp boyalı kısımları kestirmeyi düşünüyorum artık
saclarimi 3 gün önce kahverengiden kestane rengine degistirdim... yavas yavas kizil sac moduna gecmeyi düsünüyorum, genelde yaz mevsiminde secimim kizildir.
Benim saçımı karamel tonları ve kahve tonları tutmuyor akıyor. Ya sarı ya da kızıl tutuyor sadece ben bu renkleri istemiyorum çok sıkıldım. neden tutmuyor olabilir?
Benim babam boyamıştı saçımı 2 defa aktı tabi şu an yok ama babam bir mükemmeeeel.
Sağlıksız olsa da hoşuma gitmişti ya valla değişiklik çok güzel.
türklerde böyle kaliteli saç boyaları çıkarsa keşke ozaman ihal ürünlere talep azalır. schwarzkopf kaliteli bir marka. türk markası olsaydı keşke. yabancıları zengin ediyoz
Ben saçımın aralarına kül rengi sarı atmak istiyorum ama marketten aldığım boyalar kahverengi veya turuncu gibi çıkıyor kuaförlere yaptırdığım zamanda her tarafını boyuyor ben sadece çok ufak aralara atmak istiyorum yani evde kendim yapmak istiyorum var mı bir marka önerecek olan.
Ben saçımı kınayla boyuyorum ama gerçekten faudalı oluyor besliyor ve elektriklenmeyi önlüyor. Boya kullanmıyorum zararlı. Evde kullanıyorum ve muhteşem hissediyorum.
Hiç boyamadım. Kumralım sabah güneşi sarı akşam güneşi kızıl 😂 Boyasam da siyaha veya kızıla boyatırdım ama düşünmüyorum. Rengin doğallığına ve parlaklığına önem veririm. Canlı görünmesini isterim.
Yeni sac rengi çok çok iyi gelir bana da fakat artık boyatmak istemiyorum yeterince saçlarım yıprandı. bir ara yeniden kızıl yapabilirim sevdiğim adam icin😊😊
En sevdiğim saçımı boyadiktan sonra kutudan çıkan muhteşem sac maskesi 😍 Palette gerçekten çok güzel. Yıpratmıyor ve yoğun kimyasal kokmuyor. 👍👌 #palette #sacboyasi
Kızlar yaşantılarında her zaman saç boyatma saç kestirme kakül vb şeyler yaparlar çünkü bunları yaptıkça aynanın karşısına geçince kendilerine özgüven ve farklılık gelir o yüzden sıkıldıkça saçlarını değişik model yaparak her kız gibi herkesten farklı olmayı ve en iyi olmayı isterler
Pembe saçlı olarak evde saç boyarken ayaklarımı uzatmam imkansız. Genelde diken üstünde oluyorum, bulaşınca asla çıkmıyor lanet boya 😂😂 standart renkleri özledim sanırım.
Yeni bir renge boyayınca saclarımı kendimi daha özgüvenli hissediyorum. hem de bir sorunum varsa üstünden gelebiliyorum. şu korona döneminde de aynı duruma düştüm daha dün boyattım artık daha mutluyum gerçekten mucizevi bir şey psikolojik ama insan kendini çok iyi hissediyo :)
Kuaföre anlatıp yine de tamamen istenen sonucu alamadığımdan kendi saçımı kendim boyayıp "ne istediğimi en iyi ben bilirimin" mükemmel sonucunu aynada görmek çok iyi hissettiriyor 😊
"İlk defa bu karantina sürecinde kendi saçlarımı boyadım ve kuaförlere deli gibi para vermenin saçmalık olduğunu fark ettim. Bu da bana kendimi iyi hissettirdi"
Rahatlatan bana eskileri andıran müzıkleri dinliyprum kokulu mumları yakıp çay veya kahve içiyorum. Kitap okuyorum. O kadar huzurlu oliyorum ki (oda sessiz olmalı)
Saçlarımı hendim boyuyorum ben zaten ve #Schwarzkopf gibi oksidan tüpü olan markalar saç boyamada aşırı kolaylık sağlıyor. Saçları rengarenk boyamayı da seviyorum. ❤️
Genelde evde boyamayı tercih ediyorum hep. Her zaman için daha mantıklı gelmiştir bana. Ayrıca işin sonunda kendi boyadığınız saçı görmek ayrı bir mutlu ediyor. :)
Kendim boyarim hep kuafore gitmemyr gerek duymam sonucu begenmezsem kavga cikar
Benim favorim palette deluxe 4-99 patlıcan moruydu:) 1 yıl kadar kullandım boyanın renk yoğunluğu gayet iyi, uygulaması da kolay.
Saçlarımı her renge soktum. Mavi, yeşil, pembe, mor, lila, kırmızı... En sevdiğim kırmızı ama. Saç boyamak beniii aşırı keyiflendiriyo ama saçlarım için aynısını söyleyemiyorum. 😂
20li yaşlarda başlayan beyazlarımı her ne kadar sevsem de kızıl saçtan vazgeçemiyorum o nedenle yenilenmiş gibi hissettirdiği kesin :)
Saçımın rengini şeklini vs değiştirince diyorum ki ''BUGÜN YENİDEN DOĞDUM'' hcbdshgc kendimi çok farklı hissediyorum arada iyi oluyo gerçektenn
Sadece Reklama cevap olarak yazacagim, harika bir marka kizili bile kapatan ve akmayan uzun süre parlak kalan bir boya , kesinlikle tavsiye ederim
Saçlarımın rengindeki değişim ve ilk yıkamadan sonraki parlaklık hoşuma gidiyor 😊
"Evde saçını boyadiginda sana iyi hissettiren şeyler ne" sorusunun cevabı kesinlikle şu: saçı yıkadıktan sonra kimyasalların mis gibi kokusu :)
Saçlarımda beyazlılar var boyamak istiyorum ama sonrasında dip boyası kötü görünür diye çekincem var düşünceleriniz nedir?
Saçları boyamak. Nedenini tam bilmiyorum ama bana hala iyi bir fikir gibi gelmiyor. Yaşlanınca falan belki.
Saçlarımı hiç boya (t) madığıma göre
saçlarımı evde boyamanın bana kendimi
iyi hissettireceği herhangi bir şey olmamalı.
Nasıl bir çöküntü varsa boyanmadık yer kalmıyor:( boya badanasız kadın ile boya badanalı hali çok aldatıcı. İşiniz gücünüz boya badana fiziki Photoshopçular :(((
Saçlarımı kimse görmüyor ama evde tek başıma boyuyorum yine de ehehehe ama sevgilim olursa görüyor gerçi 😜
En son lise donemlerinde saclarimin ucunu sariya boyamistim dahada hic denemedim bir daha boyamayi dusunursem mavi rengi tercih ederdim 😉
hiç boyatmadım ama lorealin sun kissiyle rengini hep açıyorum biraz kurutuyor ama renk mükemmel oluyor
Saclarimi kolay kolay boyamam. Ama boyarsamda siyah renge boyarim, cünkü sac diplerim siyah ama uclarina kadar gittikce rengi aciliyor
Küt olsunda nasıl oluyorsa olsun kıvırcık ta olabilir uzun da olabilir bence hepsi ya renk fark etmiyor onu sevmek mesele
Saçımı boyayıp yıkadıktan sonra saçlarımı kurutup aynanın karşısına geçip yeni rengine bakmak bunu seviyorum ♥️
saçlarımı boyadigim zaman sanki eski ben gitmiş yerine başka bir ben gelmiş gibi hissediyorum çok iyi geliyor bana.
Saçımı boyamaya başladığım günden beri tek favorim Palette ❤️ Hem uygulaması kolay hemde daha hesaplı iyi ki varsın Palette 😇
Kadınların saçlarını boyaması onlar için mutluluk özgüven hissi olabilir. saçın doğal halı daha güzel. ama sakınca yoktur
Saçımı bir kez boyattım iyi hissettirdi sonuç güzel çıktığı için ama yeniden boyamayı düşünmüyorum saça yazık etmenin anlamı yok.
Evde kendi boyadigim tek renk siyah. Normalde kumral im ve sarı kullanırım değiştirmek çok hoşuma gitmiyor
Karantina sürecinin başından beri kuaföre hiç gitmedim. Evde daha önce saç boyamışlığım yok çünkü korkuyordum ama artık tecrübe edeceğim 😇
Alah aşkına boyatırken yakışanı yapın bazen okadar güzel bayanları cirkinleştirip gülünc duruma düşürüyorki inanamassınız
Saçınızı boyatmayın, hem yakıyorsunuz içine ediyorsunuz tellerin canlılığı önemli ölçüde kayboluyor üstüne para veriyorsunuz daha kötü duruyorsunuz.
Marka değil kalite önemli. Reklamlara gülerim gerçeklere bakarım. Fiyat ve performans dengesi önemli.
Saçlarımı hiç boyamadım kendi rengi ama eğer boyasaydım kalıcı olması ve istediğim rengi tutturmak isterdim