Saç Bakım Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? (Sayfa 2) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2935 Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
Ponchick_girl Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Saçlarımı boyatmayı hiç düşünmedim ama eğer boyatmak isteseydim renk kalıcılığı, yumuşaklık ve parlaklık olsun isterim💫 0 0 Yorumla
Leyla5560 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bende kullananlardanım pallette hem bakım yapıyo hem yenilik hissi veriyo hemde uygun fiyatlı oldugu için vaz geçilmezim 0 0 Yorumla
Ankaunicorn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Herkesin kendine yakışanı yapması ve nasıl güzel hissediyorsa onu yapması taraftarıyım. Değişiklik iyidir 0 0 Yorumla
Pembe_Jaguar Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl schwarzkopf dan başkasına boyatmam yürrü yavrum yürrüüüüü banyoya yürrüüüüü şimdide geçti burdaaaaan yosmanın birriiiiiiii :):) 0 0 Yorumla
anonim9 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Ben bir keresinde kızıl yapmıştım saçlarımı ve çok hoşuma gitmişti sanırım bir gün yeniden kızıl olucam 0 0 Yorumla
halaburadamisinsen Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hayatımda hiç saçımı boyamadaim ne gerek var ki. --Annem izin vermiyor-- Verse de boyatmazdım -şaka şaka saniyesinde boyatırdım- 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl İşte, her paylaşımımlarımda da Schwarzkopf öneriyorum böyle bilgiler paylaşındığı zaman, teşekkür ederim emeğine sağlık. 0 0 Yorumla
MerraklıKöfte Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Doğal saç rengi akımı başlatan hanımların sayısında artış mı var? Bana mı denk geliyor. Fena da durmuyor yani 😉 0 0 Yorumla
doyumsuzum41 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl sac rengine dikkat eden bayanlara ve saclarına bakan bayanlara bayılırım. özellikle sihay, kızıl, gökkuşağı gibi yapanlara :) 0 0 Yorumla
MrTyper Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Boyali saclar iyi bakilmassa daha cok yipraniyo bu surecte kendi saclarina daha cok dikkat etmelisiniz.. Bu konuda bilgi verdiginiz icin tesekuurler 0 0 Yorumla
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Saçlarımı küçük yaşlarımdaki gibi açmak istiyorum. Fazla sırıtmadan bunu nasıl başarabilirim @Schwarzkopf 0 0 Yorumla
luluşka Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Saçlarımı genelde kumral tonlarında boyarım ve Palette'in kumral tonlarını kullandığımda kızıllık hakim oluyor ve bundan hiç hoşlanmıyorum :( 0 0 Yorumla
kanya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Bence değişmek çok güzel bir duygu. Değişiklik severim 1 0 Yorumla
Pınaarr33 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saçlarımı boyamadım ama bir çılgınlık yapmak istemiyorda değilim 😂 1 0 Yorumla
yalnızlıktanbunaldım Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Evde saç boyama işi biraz riskli çünkü profesyonel değiliz 1 0 Yorumla
MİHRİŞŞİMM Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl hiç boya kullanmamışım doğallım ama uygularsam keyifli olacapı kessin 1 0 Yorumla
Bnnur12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yenilenmiş gibi hissediyorum kendime geliyorum gerçekten:) 1 0 Yorumla
charisma58 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 85% +1 yıl Niyeyse mutlu oluyorlar. Gerçi kadınlar makyaj parfüm saç vs ürünlerde genelde mutlular 1 0 Yorumla
cananevkusu Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Saç boyamayi üniversite yıllarından beri yapıyorum. Hep kendim boyadım. Yılda birde renk degistiriyorum. 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Ben hiç boyamadım. Boyayan arkadaşlara kolay gelsin... 1 0 Yorumla
naanaa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Değişiklik yapmaya bayılıyorum. Yeni heyecanlar aramak harika hissettiriyor. Özellikle saçımı boyadıktan sonra renginin nasıl olacağını merak etmek... 0 0 Yorumla
Meraklııkızçee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Yeni saçlarla her zmn farkli ve guzel hisseder insan 1 0 Yorumla
masamli Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Evde olmam sebebiyle ilk kez normal saç rengimden daha açık bir renge geçiş yapmaya karar verdim. Beceremem diye ummuştum fakat çok yakıştırdım kendime. 0 0 Yorumla
SarıSiyahMor Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Evde saç boyamanın en iyi yanı yok yüzüme bulaşıyor simsiyah oluyorum. s 0 0 Yorumla
Arsenaytu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 69% +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım, saçlara zarar veriyor bençe 0 0 Yorumla
TolgaCanakkale Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Kime ne renk yakisiyorsa o rengi boyasın ben srada sarı boyatiyorum 0 0 Yorumla
Mervvvee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Her yeni bir saç renginin bana guzel seyler kattigina inanırım. :) 0 0 Yorumla
Suskun39 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Sevdiklerime de tavsiye edeceğim bilgiler için teşekkürler 🙂👍 0 0 Yorumla
DaNTe89 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Bu dönemde evde kendinizin yapması en iyisi herhalde 0 0 Yorumla
Bsksmfddddd Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İstediğim rengi tam tutturamasam bile kendim yaptım benim sorumluluğum duygusunu seviyorum :) 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Cep yakmaz evde boyayin elbette. erkekler kolay mı para kazaniyo 0 0 Yorumla
llayşenurll Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Rengarenk.. Ya da sarı saçın aralarına renk attırınca daha bir seviyorum. 0 0 Yorumla
Selambenkedicik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kızlar demişsiniz ama ben de boyattım siyaha pişman oldum yapmam artık galiba 0 0 Yorumla
Voice-Vibes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sağlıksız hissettiriyor ama değişiklik ruhuma iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Pileanthus Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Saçlarım gece kadar siyah ve boya tutmuyor. Hüsran. O mutluluğu hissedemiyorum. 0 0 Yorumla
holiganizm5454 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl sarı saç herkese gitmiyor ama koyu siyahın yakışmadığı yok neredeyse :) 0 0 Yorumla
melake55 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Saçlarımın renginden gayet memnunum.. Boyamayı düşünmüyorum.. 0 0 Yorumla
HeroLiion Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Fazla renk degistirmemiler sonrasinda saclar gidiyor 0 0 Yorumla
anekdotx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saç kalmış olsaydı boyamak fikri uçuk olmazdı şuanki kafa yapıma göre. Sad 0 0 Yorumla
cookie1 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ben de çok boyamak istiyorum ama doğallığımı da bozmak istemiyorum bir taraftan. 0 0 Yorumla
aldım_verdim Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Boyarken çok uğraştırmazsa tadından yenmez. Boyamışlığım var da :) 0 0 Yorumla
SimliKartpostal Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 73% +1 yıl Saç boyasından sonra Fark edilmek ayrı bir keyif veriyordur umarım 0 0 Yorumla
erzMk Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl Öz güven hissi güçlü bir kadın algısı veriyorSaç kadının aksesuarıdır 0 0 Yorumla
Doralecter Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kahve içerken adele dinliyorum. tabi yağmur da yağmalı ve kadıköyde olmalıyım yoksa bedgörl olamam 0 0 Yorumla
Bilgiliyummy Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Guvenli ve temiz olması. sadece benim ilk olarak kullanıcağım aparatların oluşu önemli. 0 0 Yorumla
birgullendin Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 56% +1 yıl bir kez saçımı boyadım çok kötü oldu kestirdim sjjsksxnd 0 0 Yorumla
SeraNova644 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 70% +1 yıl Farklı olmak her zaman iyidir o yüzden dolayı da ara sıra saçları boyamak güzeldir bence 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Annemde saçını boyadığı zaman bambaşka bir kadın oluyor :d 0 0 Yorumla
Femen3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Değişiklik yapmak istiyorum artik ve iyi geleceğini düşünüyorum ama korona gitmeli 😊 0 0 Yorumla
PapatyalıCadı Takip Et Xper 7 Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Saçlarım bakımı, boyayı seviyor tazelik veriyor ve mutlu hissettiriyor beni 0 0 Yorumla
virgoandsad Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 36% +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım ama sanırım boyayacağım çünkü değişiklik istiyorum 😂 0 0 Yorumla
Gizliiiiheesapp Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Saçımı daha önce hiç boyamadım doğal rengi harika🤗 0 0 Yorumla
Çapkın_kurufasulye14 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl sürekli saç rengini değiştirenlerin ruh hali sıkıntılıdır 0 0 Yorumla
m_ayaz Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl kızların bir türlü rahat olamadıkları saç bakım ürünleri :D :D 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Hiç boyamadim sacımı kendi doğal hali daha güzel bence 0 0 Yorumla
Morrengiyiyenpanda Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Mora boyatıyorum sürekli ve sürekli tazelendiği için artık eskisi kadar çok eğlenmiyorum 0 0 Yorumla
elementaryyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Doğallığa hayranım renkten renge girmenin bir manası yok. 0 0 Yorumla
kararrveremedimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Kızıla dönmek istiyorum içten içe. Her an çılgınlık yapabilirim 0 0 Yorumla
ramazansoyar28 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl İnsan saçlarını boyattı zaman kendine daha pozitif hissediyor 0 0 Yorumla
sagenclerbengeldim Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Denerim elbette diyeceğim ama doğal haki daha güzel boya sevmiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
Saçlarımı boyatmayı hiç düşünmedim ama eğer boyatmak isteseydim renk kalıcılığı, yumuşaklık ve parlaklık olsun isterim💫
Bende kullananlardanım pallette hem bakım yapıyo hem yenilik hissi veriyo hemde uygun fiyatlı oldugu için vaz geçilmezim
Herkesin kendine yakışanı yapması ve nasıl güzel hissediyorsa onu yapması taraftarıyım. Değişiklik iyidir
schwarzkopf dan başkasına boyatmam yürrü yavrum yürrüüüüü banyoya yürrüüüüü şimdide geçti burdaaaaan yosmanın birriiiiiiii :):)
Ben bir keresinde kızıl yapmıştım saçlarımı ve çok hoşuma gitmişti sanırım bir gün yeniden kızıl olucam
Hayatımda hiç saçımı boyamadaim ne gerek var ki. --Annem izin vermiyor-- Verse de boyatmazdım -şaka şaka saniyesinde boyatırdım-
İşte, her paylaşımımlarımda da Schwarzkopf öneriyorum böyle bilgiler paylaşındığı zaman, teşekkür ederim emeğine sağlık.
Doğal saç rengi akımı başlatan hanımların sayısında artış mı var? Bana mı denk geliyor. Fena da durmuyor yani 😉
sac rengine dikkat eden bayanlara ve saclarına bakan bayanlara bayılırım. özellikle sihay, kızıl, gökkuşağı gibi yapanlara :)
Boyali saclar iyi bakilmassa daha cok yipraniyo bu surecte kendi saclarina daha cok dikkat etmelisiniz.. Bu konuda bilgi verdiginiz icin tesekuurler
Saçlarımı küçük yaşlarımdaki gibi açmak istiyorum. Fazla sırıtmadan bunu nasıl başarabilirim @Schwarzkopf
Saçlarımı genelde kumral tonlarında boyarım ve Palette'in kumral tonlarını kullandığımda kızıllık hakim oluyor ve bundan hiç hoşlanmıyorum :(
Bence değişmek çok güzel bir duygu. Değişiklik severim
Saçlarımı boyamadım ama bir çılgınlık yapmak istemiyorda değilim 😂
Evde saç boyama işi biraz riskli çünkü profesyonel değiliz
hiç boya kullanmamışım doğallım ama uygularsam keyifli olacapı kessin
Yenilenmiş gibi hissediyorum kendime geliyorum gerçekten:)
Niyeyse mutlu oluyorlar. Gerçi kadınlar makyaj parfüm saç vs ürünlerde genelde mutlular
Saç boyamayi üniversite yıllarından beri yapıyorum. Hep kendim boyadım. Yılda birde renk degistiriyorum.
Ben hiç boyamadım. Boyayan arkadaşlara kolay gelsin...
Değişiklik yapmaya bayılıyorum. Yeni heyecanlar aramak harika hissettiriyor. Özellikle saçımı boyadıktan sonra renginin nasıl olacağını merak etmek...
Yeni saçlarla her zmn farkli ve guzel hisseder insan
Evde olmam sebebiyle ilk kez normal saç rengimden daha açık bir renge geçiş yapmaya karar verdim. Beceremem diye ummuştum fakat çok yakıştırdım kendime.
Evde saç boyamanın en iyi yanı yok yüzüme bulaşıyor simsiyah oluyorum. s
Saçlarımı hiç boyamadım, saçlara zarar veriyor bençe
Kime ne renk yakisiyorsa o rengi boyasın ben srada sarı boyatiyorum
Her yeni bir saç renginin bana guzel seyler kattigina inanırım. :)
Sevdiklerime de tavsiye edeceğim bilgiler için teşekkürler 🙂👍
Bu dönemde evde kendinizin yapması en iyisi herhalde
İstediğim rengi tam tutturamasam bile kendim yaptım benim sorumluluğum duygusunu seviyorum :)
Cep yakmaz evde boyayin elbette. erkekler kolay mı para kazaniyo
Rengarenk.. Ya da sarı saçın aralarına renk attırınca daha bir seviyorum.
Kızlar demişsiniz ama ben de boyattım siyaha pişman oldum yapmam artık galiba
Sağlıksız hissettiriyor ama değişiklik ruhuma iyi geliyor.
Saçlarım gece kadar siyah ve boya tutmuyor. Hüsran. O mutluluğu hissedemiyorum.
sarı saç herkese gitmiyor ama koyu siyahın yakışmadığı yok neredeyse :)
Saçlarımın renginden gayet memnunum.. Boyamayı düşünmüyorum..
Fazla renk degistirmemiler sonrasinda saclar gidiyor
Saç kalmış olsaydı boyamak fikri uçuk olmazdı şuanki kafa yapıma göre. Sad
Ben de çok boyamak istiyorum ama doğallığımı da bozmak istemiyorum bir taraftan.
Boyarken çok uğraştırmazsa tadından yenmez. Boyamışlığım var da :)
Saç boyasından sonra Fark edilmek ayrı bir keyif veriyordur umarım
Öz güven hissi güçlü bir kadın algısı veriyor
Saç kadının aksesuarıdır
Kahve içerken adele dinliyorum. tabi yağmur da yağmalı ve kadıköyde olmalıyım yoksa bedgörl olamam
Guvenli ve temiz olması. sadece benim ilk olarak kullanıcağım aparatların oluşu önemli.
bir kez saçımı boyadım çok kötü oldu kestirdim sjjsksxnd
Farklı olmak her zaman iyidir o yüzden dolayı da ara sıra saçları boyamak güzeldir bence
Annemde saçını boyadığı zaman bambaşka bir kadın oluyor :d
Değişiklik yapmak istiyorum artik ve iyi geleceğini düşünüyorum ama korona gitmeli 😊
Saçlarım bakımı, boyayı seviyor tazelik veriyor ve mutlu hissettiriyor beni
Saçlarımı hiç boyamadım ama sanırım boyayacağım çünkü değişiklik istiyorum 😂
Saçımı daha önce hiç boyamadım doğal rengi harika🤗
sürekli saç rengini değiştirenlerin ruh hali sıkıntılıdır
kızların bir türlü rahat olamadıkları saç bakım ürünleri :D :D
Hiç boyamadim sacımı kendi doğal hali daha güzel bence
Mora boyatıyorum sürekli ve sürekli tazelendiği için artık eskisi kadar çok eğlenmiyorum
Doğallığa hayranım renkten renge girmenin bir manası yok.
Kızıla dönmek istiyorum içten içe. Her an çılgınlık yapabilirim
İnsan saçlarını boyattı zaman kendine daha pozitif hissediyor
Denerim elbette diyeceğim ama doğal haki daha güzel boya sevmiyorum