Bölmüş yani neden erkek olmalarına rağmen diyorsun erkekler saçlarını boyayamaz mi isteyen istediğini yapar erkeklerin saç boyaması garip vb değil böyle ozumsel tercihleri eleştiremez siniz erkek olmalarına rağmen demen bile bir elestiridir
Erkekler boyatabilir ama pempeye mora boyaması normal degil kim ne bok yerse yesin bu benim düşüncem ayrıca sen nasıl herkes istedigini yapar gibisinden konuşabiliyorsan bende böyle düşündüm eleştirebilirim fikirler özgürdür sonuçta
Evet ama insanların özgür iradesine laf atma hakkı kimsede yoktur bende orada insanların iradelerini korumaya çalıştım aslında haklısın orada yanlış kelime kullandım başkasına zarar vermediği sürece de isteyen istediğini yapar senin söylediğin şey ister istemez iğneleyici bir laf ve bu yapılması doğru birşey değil karşı çıkılması normal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
En kaliteli ve gerçekten yazılan rengini evde tutturabilen 2. Markalardan biri...
Kuaförde kim sırayla uğraşacak ki bı de saatlerce belemek var offf 😤
Kızları bilmem ama erkeklerde en as onlar kadar meraklı artık bu işlere 😂
sadece ombre yaptırdım onu da tekrar yapmayı düşünmüyorum
Allah'ım insallah kotu olmaz Allah'ım insallah kotu olmaz 😄
Karantina döneminde evde yapılan saç boyama denemelerinin cogu başarısızdı ☺
Bende şampuan iyi oluyor, boya kokusunu alınca iyi hissettiriyor
Henüz saçlarım boyalı değil. Saçlarıma kıyamadığım için boyamayıda düşünmüyorum
saçlarda yapılan ufak değişiklikler bile bana iyi hissettirebiliyor
Evde bir kere siyaha boyadım. Sonra bir daha aslaaaa😂😂😂
Saçımı boyamadım hiç ihtiyaçta duymuyorum bence çok zararlı
Doğalın yerini tutacak bir renk henüz bulunmadı. Kesinlikler gerçek renk neyse onda kalın hanımlar.
Ben saçlara acıyorum doğrusu.. Olgunluk çağı gelincede ayyy saçlarım dökülüyor oluyor.
Evde uygulamak kolay ve çabucak yikayip sonucu gormek cok güzel
Saç uçlarımi bayadim yıllar önce
Geri pişman oldum kestirdim. Birdaha da boyamayı düşünmüyorum.
Yok boyamicam beyazlayana kadar boyamicam iyice beyaz olsun öyle.
Saç boyamak çok iyi değil yaa doğallığın gözünü seveyim
Sadece değişiklik yani başka bir şey hissettirmiyo😂
Boyamaya gerek yok doğal görünümü zaten kıyaslanamayacak kadar güzel
Saç boyatmadım hiç ama boyasaydım sanırım bir farklı hissettirir hihi
Boyaymadım hiç boyatan arkadaşlarımda var erkek olmalarına ragmen:)
Bölmüş yani neden erkek olmalarına rağmen diyorsun erkekler saçlarını boyayamaz mi isteyen istediğini yapar erkeklerin saç boyaması garip vb değil böyle ozumsel tercihleri eleştiremez siniz erkek olmalarına rağmen demen bile bir elestiridir
Erkekler boyatabilir ama pempeye mora boyaması normal degil kim ne bok yerse yesin bu benim düşüncem ayrıca sen nasıl herkes istedigini yapar gibisinden konuşabiliyorsan bende böyle düşündüm eleştirebilirim fikirler özgürdür sonuçta
Evet ama insanların özgür iradesine laf atma hakkı kimsede yoktur bende orada insanların iradelerini korumaya çalıştım aslında haklısın orada yanlış kelime kullandım başkasına zarar vermediği sürece de isteyen istediğini yapar senin söylediğin şey ister istemez iğneleyici bir laf ve bu yapılması doğru birşey değil karşı çıkılması normal
Kimseye boyatma demedim boyatanlara hakaret etmedim o yüzden boş yapma :)
Evet belki farkında değilsin ama eleştirdim erkek olmalarına rağmen demen bile bir hakarete ve kötü eleştiriye girer
O yüzden boş yapanı iyice düşün istersen
Kardeş uzatma diyorsam uzatma git ne renge boyatırsan boyan benim düşüncem net
Haklısın afedersin insanların hatalarını kabullenip kendilerini duzeltebilecegini düşünmem aptallikti haklisin
Saçlarımı hiç boyamadım ben ya boyamak da asla mantıklı gelmiyor nedense
Yeni aşkı bilmem de yeni bir saç bambaşka hissettiriyor farklı bir ben yeni bir kadın 😍
Kıza yakışan reng olursa boyasın. farklılıklar gözəl oluyir
Bende boyuyorum ve markayı çok tercih ediyorum güzel ve kalıcı 🌹
Saçımı boyadığımda yeni bir hayata başlıyormuşum gibi hissediyorum hahahaha
Kendim boyarsam boyayamam ve heralde oturup ağlarım sjjsjs
Hiç boyamadim ben ama tahminim boya parasının cepte kaldığı yönünde 😀
Yakında bende evde saçımı boyayacağım umarım istediğim gibi bir sonuç elde ederim umarım tutmama gibi bir sorun olmaz 🙃😅
Kahretsin yaaa
2× güzel oldum
Diyerek mutlu oluyorsunuz değil miii🤣🤣🤣
Erkekler için neden farklı renkler çıkarmıyorlar püf en iyisi herhalde manicpanic
Saclarimi hiç boyamadim ama şu 1 gün kalıcı boyalardan pembe rengi deneyecegim
Kizlar evde saç boyadığında ekonomidit ve kendi titizlikletinde boyarlar.
Saçlarımı sadece üç defa boyadım bu yaşıma kadar pek sevmem
Bişeyleri kimseye muhtaç olmadan yapabildiğim için mutluyum 💕
Saç boyasından sonra havalı oluyor. Oda seni enerjik yapıyor.
Saçlarımı boyamıyorum ama sarı rengi düşünüyorum kararsizim
değişiklik oluyor işte ama yıpratır da şimdi bakım yapmazsan
Saçlarımdaki o güzel boya kokusu ve inanılmazzz yumuşaklığı 💕💕
Bu seriye marjinal renkler de eklemelisiniz pembe mor mavi gibi
Bence en rahatı doğal saç ama bir gün değişiklik olsun diye ışıltı attırabilirim ✨
Annemde boyatiyor valla çok mutlu hissediyor kendisini 😅
Kızlar demişsiniz de bence erkekler daha fazla burda 😂😂
Kızlar kardeşime önereceğim. Bilgiler için teşekkürler 🙂👍
Saç rengi değiştirmek bazı kızlar için tarz bazıları için psikolojik destek sağlamakta.
Benim için psikolojik
Saçlarımı hiç boyamadım ihtiyaç duymuyorum ama annemin şacını boyamak istiyorum.
Değişiklik her zaman iyidir. Biri ile boyayınca çok eğlenceli oluyor bence
Çakma sarışınlarla dolu ortalık.
saç boyamak nedir ya
Yeni boyam istediğimi gibi tutarsa değme keyfime harika olur Palette kaliteli bencede
Zaten kızlar hep Kendilerine bakıyorlar saçlarını boyalar makyaj yaparlar tırnaklarını keserler oy verdiler Vesaire Vesaire
Beyaz olmadıkça saç boyamaya karşıyım ya, bilmiyorum nedenini
Saçımın doğal rengini çok seviyorum. Hem zaten boya saçlara zarar veriyor ben saçlarıma kıyamam😅
Kendi saçımı genelde ben boyuyorum çok nadir boyuyorum ama kadınlara yönelik bir mevzu
Pandemi günlerinde mümkün olan her şeyi evde yapmak lazım. Alıştıktan sonra da evde yapmaya devam.
Saçlarımı yeşile boyayıp gerçek joker benim demek istiyorum
Değişiklik iyidir iyi hissettirir oh dünya varmış dersin
Ombreden hariç birşey yaptırmadım saçıma ama risk alınabilir😂
Sanırım artık hanımlar evde hergün farlı bir renkte dolaşacak, tanıyabilsek bari..😂
Ayna karşısında kendime bakıp evet bana bu çok yakışıyor demek
Aynaya baktığında of be çok güzelim demek heralde :)