Valla en son 2020 ye girerken saçlarımı rengini değiştirecem dedim değiştirdim ilk defa sarı yaptım yeni yıl yeni hayat dedim aşk para hzuur dunya herşey alt ust oldu nerden dedim nerden ettum 5 ay bekledim eski sacuma dondum bir daha mi asla
Bence doğal olduğu gibi kalması çok daha iyi hissettiriyor. "Dibi mi gelmiş. " Gibi klasik sözlerden kurtarıyor. Ayrıca neredeyse herkesin boyalı olduğu bir Dünyada her zaman en doğallar göz önünde olacaktır. Doğal kalın.
Ben dahavonce boyadım çok garip bir durumdu saçımı babam gorursebkizar diye renkten renge geçirmiştik belki olmasin diye ve ben hepsini çok beğenmiştim kızılın bana yakışacağını o zaman anlamıştım çok guzeldi
Söylediğin şey hakaret niteliğinde sayılırdı KS renklerle insanların cinsiyetini belli ediyor ve benimkisi in erkek olduğu belli olmasina rağmen yaptığım yorumun dışı oldugumu gösterdiğini soyledin
Tabi karantinada boş boş oturmaktan sıkıldığım için bende saçıni boyayanlar arasındayım ve tabii ki palette kullandım her zamanki gibi. Gerçekten saçıma değer verdiğim kadar, özen gosterdigim ve ilgilendiğim kadar hiçbir şeyle ilgilenmiyorum
Bence Saçlarımızın rengi her zaman doğal olanıdır. Hafif rengini aralardan açarsın onda sıkıntı yok ama hepsini boyayınca bilemiyorum ben doğallıktan yanayım. Ama yine de eminimki kendi boyadığımız saçın verdiği haz farklıdır.
Evde tek başına saç boyaması kötü oluyor bazen tâbi becerebilmesine iyi kuaför masraflarından kurtuluyorsun zaten kadınlar kuaförün saç boyamak dışında gitmiyorlar
Hiç boyamadım.30 uma geldiğimde boyamayı düşünüyorum. Çünkü boya saçı yıpratıyor. Saçlarımın doğal renginden memnunum. Ama ilerde boyarsam mutlaka kızıla boyatacağım.
Saçlarımı boyatmayı düşünürken karşıma çıkması 😍 evde yapabilir miyim? Yaparım neden yapmayim ki en kısa zamanda deneyeceğim en sevilen renkleri önerirseniz sevinirim
Erkek için siyaha en çok yakın veya uyacak renkler hangisi? Yıllar önce bir a kafasında görmüştüm, siyaha yakındı ama ışıkta köyü patlıcan rengi gibi bir renkti, hangisi bilmiyorum
Çok istediğim bir saç var: saçlarımın hepsini siyaha boyatmak sonra altlarına tutam tutam gökkuşağı renklerine boyatmak yani saçım sağdan sola doğru gökkuşağı gidecek
İlk defa bu karantina sürecinde kendi saçlarımı boyadım ve kuaförlere deli gibi para vermenin saçmalık olduğunu fark ettim. Bu da bana kendimi iyi hissettirdi.
*Kuaförde boyatmayı tercih ederim*. (evde saçları boyaya boyaya rapunzel dik şimdi kül kedisi.. Yapmayın evde boyayıp yıpratıp saçlara sahip çıkalım!!!)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
Sadece bir kez oda ombre yaptırmak için kuaförde saçımı boyatmıştım. Gerisi hep evde :)
Bayan arkadaşlar için güzel bence olmuş emeğine sağlık 🙂👍
Saç boyamak her zaman iyi hissettiriyor beni.. Hele de sonuç mükemmel olunca
Gayet güzel ve pratik bir marka severek kullanıyorum.😊
akşam kim milyoner olmak isterde açık badem rengi saçlar vardı bayanda gayet iyiydi
Saçımı boyamıyorum, kendi renginde kalması daha güzel
Beni mutlu eden sey sacimi mutlu etmiyosa ben almayim :(
Hic sac boyamadım bazen esmer ben nasil olurdu merak ediyorum ama
Saç açıcıların saçımı yakmadan istediğim tona getirmesi
Ben saçımı birkez boyattim ondada istediğim rengi alamayinca soğudum kadınların işi zor
Faydalı bir içerik olmuş. Ama erkekler içnde olsa iyiydi
Saçlarımı bir yandan boyatmak istiyorum bir yandan hiç istemiyorum. Doğal rengi çok güzel zaten...
Sadece kizlar değil erkekler içinde mükemmel. sonuclari var
Pembe ombre istiyorum
💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟
aynaya bakmak iyi gelirdi ama ben saclarmi boyatmaktan gorkuyorum 😆
Evde saç boyamak sıkıcı gelir sanırım bir kadına :)
aynaya bakmak iyi gelirdi ama ben saclarmi boyatmaktan gorkuyorum
Saç rengimi seviyorum zaten çok ince telli olduğundan hemen yıpranıyor bu yüzden boyatmam
Arada değişiklik yapıp farklı renkleri denemek iyidir.
Şahsen saç boyamayı seviyorum kendimi yenilenmiş hissediyorum...
Farklılık için kücük bir işlem ama oldukça büyük değişim için sac boyamak güzel bir şey.
Ben saçlarımın uçlarını boyadım seviyorum renkli renkli
Bizim saç boyama sıkıntımız yok doğuştan beri hangi renk ise o 😀
İyi olursa da kötü olursa da sorumlusu belli. Kendim yapınca zevkli olduğunu öğrenmiştim.
Beyaz tenliyim siyaha boyamıştım pişman değilim çok yakışıyor ☺
Sarı saçı evde kendin boyama gibi bir lüksün yok maalesef
Nasıl oluyor bilmiyorum fakat morla bir farklı oluyor sanki 😂
En güzel saç rengi siyah ve kahve tonlarıdır aksini iddia eden aptal sarışınlar ya da özentileridir
Doğallıktan yanayım ama ensemdeki saçları rengarenk yapmayı düşünüyorum🙃
şu an ki rengimden memnunum ama değiştirmek istersem bunu evde yapmam risk almayı sevmem 😂
Saç boyanmasına karşıyım bence insan her yönüyle doğal olmalı
Ben doğallıktan yanayım ama kadınlar değişikliği seviyor.
Saçlarımı boyamadım ve galiba boyamayı düşünmüyorum.
Saçlarımı boyamadım ve galiba boyamayı düşünmüyorum.
Yenilikler her zman iyidir tabii kendine yakısan noya rengiyle muhtesem havalai hissediyorum yeni boyanmis sacla
Valla en son 2020 ye girerken saçlarımı rengini değiştirecem dedim değiştirdim ilk defa sarı yaptım yeni yıl yeni hayat dedim aşk para hzuur dunya herşey alt ust oldu nerden dedim nerden ettum 5 ay bekledim eski sacuma dondum bir daha mi asla
Yeni bir saç renkli mutluluk demek benim için. Keza saç uçlarım yeşil olduğu için öyle hissediyorum.
Bence doğal olduğu gibi kalması çok daha iyi hissettiriyor. "Dibi mi gelmiş. " Gibi klasik sözlerden kurtarıyor. Ayrıca neredeyse herkesin boyalı olduğu bir Dünyada her zaman en doğallar göz önünde olacaktır. Doğal kalın.
Ben dahavonce boyadım çok garip bir durumdu saçımı babam gorursebkizar diye renkten renge geçirmiştik belki olmasin diye ve ben hepsini çok beğenmiştim kızılın bana yakışacağını o zaman anlamıştım çok guzeldi
Böylelikle dişi olduğunu bizde anladık:)
Ve bizde senin geri kafalı ilkel düşüncesiz bir varlık olduğunu anladık
Gerçekten IQ suz cevaplar yazmaktan dhaa onemli işleriniz olmadığına inanamiyorum
Ben sana hakaret etmedim ki neden saldırıya geçiyorsun? 😁
Üstelik kelimeler medeniyet seviyesini gayet açıklıyor
Söylediğin şey hakaret niteliğinde sayılırdı KS renklerle insanların cinsiyetini belli ediyor ve benimkisi in erkek olduğu belli olmasina rağmen yaptığım yorumun dışı oldugumu gösterdiğini soyledin
Haklısın şahsen sadece medeniyeti hakedenlere medeniyet gösteriyorum
Hâlâ iletisim kurmaya çalışmak la boşa vakit kaybetmek...
Haklısın sana insanlık hakkında birşeyler gosterebilecegimi dusunmek benim hatam
Karantinada kendim boyadım ve yıllardır verdiğim paraları düşününce bile gözüm doluyor 😁😅
Tabi karantinada boş boş oturmaktan sıkıldığım için bende saçıni boyayanlar arasındayım ve tabii ki palette kullandım her zamanki gibi. Gerçekten saçıma değer verdiğim kadar, özen gosterdigim ve ilgilendiğim kadar hiçbir şeyle ilgilenmiyorum
Eger bir gun saclarimi boyamayi dusnursem ilk tercihim palette olur kesinlikle
Evde boyayalım dedık sacma sapan bısı cıktı su an ortaya :(
Bende kızış rengini aldım harika bir de yumuşak saçlarım ♥️
Bence Saçlarımızın rengi her zaman doğal olanıdır. Hafif rengini aralardan açarsın onda sıkıntı yok ama hepsini boyayınca bilemiyorum ben doğallıktan yanayım. Ama yine de eminimki kendi boyadığımız saçın verdiği haz farklıdır.
Boyasız saç candır öyle boya falan olmaz ben xper alıp gidecem ama ne yazacağımı bilemiyorum
Karantina sonunda kuaförün yolunun tutulduğu bir sürecin başlangıcı
Sac boyası dırek gözlerin uzerıne cektıgı bir biçölge cok guzel ve parlak renkler tercih edılmelı
saçımı boyadigimda tek boyamıyorum tam bir boya partisi yapıyoruz
Boyanın aksine doğal her zaman güzeldir
#Hükümdad
Insana değişik hava katar her değişim yeni bir başlangıçtır
Bende saçlarımı hiç boyamadım beyazlar çıkmaya başlayınca boyarım zaten şuanda bal köpüğü renginde doğalı
Sıcwarkoopfsuz dışarı çıkmak eve geldigimde kafamı yıkamayı bile unutuyorum o derece güzel bir ürün 🤔
Evde tek başına saç boyaması kötü oluyor bazen tâbi becerebilmesine iyi kuaför masraflarından kurtuluyorsun zaten kadınlar kuaförün saç boyamak dışında gitmiyorlar
Hiç boyamadım.30 uma geldiğimde boyamayı düşünüyorum. Çünkü boya saçı yıpratıyor. Saçlarımın doğal renginden memnunum. Ama ilerde boyarsam mutlaka kızıla boyatacağım.
Bakabildikten sonra her renge boyanabilirliğini savunanlardanım. Bir hevesle boyatıp salkım saçak gezenlerin gözlerime işkence etmesine tahammül edemem.
Saçlarımı boyatmayı düşünürken karşıma çıkması 😍 evde yapabilir miyim? Yaparım neden yapmayim ki en kısa zamanda deneyeceğim en sevilen renkleri önerirseniz sevinirim
Erkek için siyaha en çok yakın veya uyacak renkler hangisi?
Yıllar önce bir a kafasında görmüştüm, siyaha yakındı ama ışıkta köyü patlıcan rengi gibi bir renkti, hangisi bilmiyorum
Çok istediğim bir saç var: saçlarımın hepsini siyaha boyatmak sonra altlarına tutam tutam gökkuşağı renklerine boyatmak yani saçım sağdan sola doğru gökkuşağı gidecek
İlk defa bu karantina sürecinde kendi saçlarımı boyadım ve kuaförlere deli gibi para vermenin saçmalık olduğunu fark ettim. Bu da bana kendimi iyi hissettirdi.
*Kuaförde boyatmayı tercih ederim*. (evde saçları boyaya boyaya rapunzel dik şimdi kül kedisi.. Yapmayın evde boyayıp yıpratıp saçlara sahip çıkalım!!!)