Saçımı daha dün yeniden boyadım ve açıkçası çok hoşuma gidiyor. Yenilenmiş gibi hissediyorum. Öncesinde kızıl yapmıştım, şimdi mavi yaptım. Şimdi aynaya baktığımda kendime bakıp gülümsüyorum 🤭
İlk boyadığını anda tazelenmiş, yenilenmiş hissediyorum. Gerçekten iyi hissediyor. Hürrem kızılı oldukça yakıştı fakat dip olayına çok sabredemediğimden siyaha boyadım
Çok açık bir kumral ve aralarda parlayan sarılar var o kadar şanslıyım ki küçükken de turuncuymuş saçım o sarılıklar ordan kaldı sanırsam bir ara boyamaya heves ettim ama sonra vazgeçtim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
Saçımı daha dün yeniden boyadım ve açıkçası çok hoşuma gidiyor. Yenilenmiş gibi hissediyorum. Öncesinde kızıl yapmıştım, şimdi mavi yaptım. Şimdi aynaya baktığımda kendime bakıp gülümsüyorum 🤭
İlk boyadığını anda tazelenmiş, yenilenmiş hissediyorum. Gerçekten iyi hissediyor. Hürrem kızılı oldukça yakıştı fakat dip olayına çok sabredemediğimden siyaha boyadım
Saçlarımı her boyadığımda kendimi daha güzel daha çekici ve daha güçlü hissediyorum bir saç boyası bir insanı bu kadar değiştirebilir
Teşekkürler Palette Deluxe ✌🏻💜
Harika boya çeşitleri var gercekten bu yaz sacimi boyattim
Evde Boyanan saçlar Daha sık dökülüyormuş Duyduğum kadarıyla Malzeme farkı galiba 😂
ben saclarımı evde boyamam, kuaför de ombre yaptırdım ve şimdi lila yapıcam saçımı 😂
Renk değiştirmek bile kisiyi moral olarakolumlu yansımasını sağlar
Bence kızıllar tek atar ama duş alınca ortalım berbat oluyor
sürekli kuaförde boyatıyorum baya para saydım kuaförde bu ay
Evde boyayın Kızlar
Kuaförlere bir dünya para vermeye gerek yok bence
Yapabilene helal olsun. Kuaför masrafından kurtarıtr 🤣
Saçlar önemli sadece kızlar için degil erkekler içinde
Şarkı söylemeyi cok severim evde şarkı söyleyerek vakit geçiriyorum
Saçını değilde kafasını değiştirmeye ihtiyacı var bazılarının
illa yeni renk mi olmadı lazım model değişse olmuyor mu?
Normalde renkli saç seviyodum yaş ilerledikçe doğal renkler hoşuma gitmeye başladı böyle koyu parlak bir kahverengi neden olmasın
saçımı tamamen boyadığım olmadı saçlarımın arasını veya uçlarını boyamayı severim palette'nin boyalarından da kullandım memnunum :)
Saçımı hic boyatmadım o yüzden nasıl bir his bilmiyorum
Hiç saç boyanadim kuaföre de güvenmiyorum boya konusunda
Yenilenmiş gibi hissediyorum hatta dün gece mavisine boyadım saçımı schwarzkopf ile 👌✌️
Ev topuzu diye birsey var kizlarda kuaför bile yapamaz
#Emirhancankir1
Siyaha boyuyorum boyadıktan sonra beyazlarımın kapanmış olması saçlarımın canlı gözükmesi içimi rahatlatıyor
Saçımı boyadığımda genelde palette kullanıyorum ve hep istediğim rengi veriyor ve canlı yapıyor saçı. Bu durumdan mutluyum :)
Palette Deluxe 7.0 numarası sanırım bakır tonu. İlk saçımı kendim boyamaya onunla başladım ve rengi gerçekten çok güzel tutuyor.
Saçlarımı boyamak için boya açıcı vs. aldım bir hevesle ama kendime güvenemediğim ve ilk denemem olması sebebi ile rafa kaldırdım bunu
Kiz arkadasim 9.1 e boyuyor (ogrendim artik) ve gayet mennun :) Hic disarida yapmadigini soyleyebilirim
Bende saçımı boyamayı düşünüyorum saçlarımın doğal rengi açık kestane 4 yıldır boyamıyorum kararsızım hangi renk yapsam diye
Saçlarımı boyamayı, boyattırmayı seviyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve yenilendiğimi düşünüyorum. Şu sıralar ise siyah favorim. (:
Bende saçımı pembeye boyamak istiyorum ama açsam mı açmasam mı diye çok kararsız kaldım ne yapmalıyım açmalı mıyım?
Kalıcı istiyorsan açman gerek. Saçı açmak da bayağı yıpratıyor ama yine de sen bilirsin. (:
@Hera__ teşekkür ederim yorumun içinnnn :?
Ne demek. Rica ederim. 🌸
Ben kendi saç renginden memnunum. Belki ileride beyazlar çıkınca boyamayı düşünebilirim daha çok zaman var.
Saç uçlarımı griye boyamak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum fikri olan var mı yoksa kuafore gitmeyi düşünüyorum
Bence farklılık her zaman iyidir o yüzden ara sıra saç rengini değiştirmek de iyi olur diye düşünüyorum.
Palette tek tercihimdir.. bu zamana kadar hep palettenin boyalarını kullandım ve saçlarımda hiç yıpranma olmadı👍🏻🙏🏻
Saçlarımı doğal seviyorum, açık kestane rengi ve gür. Rengini kendime yakıştırıyorum. Şanslı sayılabilecek bir gruptayım 🤞
ben kendim saçımı boyamadım ama annemin saçını boyadım ve sonuç harika oldu!!! bundan sonra kuaförlere tonlarca para vermeyi düşünmüyoruz :)
ben pek anlamam ama her insanin kendine has rengi vardirve bu rengi tutturan insan gercekden guzel insandir
4. Sınıftan beri saç boyama merakım vardı ama saçıma uygun doğru rengi buldukfan sonra daha boyamadim
kendimi yepyeni bir insan gibi hissediyorum. sanki daha önce hiç üzülmemişim gibi, çok güzelmişim gibi :)
Ben asla boyamam erkeklerin saç boyaması saçma usyelik. akynaj yapan erkek bile var çok kılıbık oluyolar sanırım
Her ne kadar kadınlar için olsada bari şunu diyelim sarışın olacaksanız kaşlarınız siyah bırakmayın 😁
Ben boyamayı düşünürüm ama benim tenime uygun bir rengi tercih ederim ama birazda çekingenim yakışır mı diye
Saçlarımı boyamayı çok istiyorum ama saçlarım çok yıpranır ve genç yaşta beyazlarım çıkar diye çok korkuyorum.
Ben evde saçlarımı boyamam hem üstelik zaten saçlarımı boyamam yanii boyamayı pek düşünmüyorum aslında🤷♀️
Saçlarımı açıcı yapmadan pallete küllü sarıya boyadım ve saçlarım turuncumsu bir sarı oldu fakat yüzüme yakıştı :)
Eşimin saç rengini değiştirdiğinde bile anlamayan ben için zor soru. Ama evde boyarsa değişimi anlayabilirim.
Yaşadığım kuaför faciamdan sonra schwarzkopf kullanmaya başladım şampuanları ve boyları hayatımın bir parçası oldu.
Kadınların kötü hissettiğinde ilk yaptığı şey saçları ile oynamak. Bunu da kaliteli yapınca elbette daha iyi olur
bazı kadınların saçlarını mavi mor gibi renklere boyaması bana gülünç geliyor tabi herkesin kendi fikri ama bence doğal haline bırakın derim :)
Eğer evde saçlarımı boyayacak olsaydım sanırım vakitten ve nakitten tasarruf ettiğim için memnun olurdum 🌸
Saç rengim. kapanmadan önce kumraldi şimdi koyulasti ve geçen hafta boyadım. Güzel oldu. degisiklik gerek bazen
Saclarimi hic boyamadim acikcasi rengini sevdigim icin de cesaret edemiyrum degistirmeye
Saçlarımı uzun zamadir hiç boyamadım orjinal rengi güzel doğalıkltan yanayım
Canlı saç rengi, daha yumuşak olduğunu görmek, bakımlı olmak hoşuma gidiyor işte ☺️
Saçıma küçükken en son kına sürmüştüm. Sayılır mı?:D
Saçlarımın rengi çok güzel hiç boyamadın beyazlayana kadar boyamam
rengi ne
Çok açık bir kumral ve aralarda parlayan sarılar var o kadar şanslıyım ki küçükken de turuncuymuş saçım o sarılıklar ordan kaldı sanırsam bir ara boyamaya heves ettim ama sonra vazgeçtim
Oha benimki de koyu sarı, seninki gibi yani her gören saçlarımın rengine iltifat eder
Evet bana da öyle hatta boya markası ve numarası soruyorlar bende inandırmak yerine artık bir boya markası sallıyorum ne yapayım yani inanmıyorlar😁😂
Aynen öyle kimseye boya olmadığını inandıramıyorum :D
😆😆😆😆
Uzun süredir evde kndim boyuyorum. Değişiklik iyi hissettiriyor
Bence itici ya. Yolda görsem tiktoker derim djdjjdjdjj
Yanlış yorum🤦🏻♀️
Sevdiğim karakter renklerine boyamak kendimi onlar gibi hissetmek zjxkxkck
Kına yakacam gülüm ben ya artık bahtıma ne renk çıkarsa mühim olan bir şeyler yakmak'
En güzeli saçların bakımını her gün yapılmayı öneririrm