Saç Bakım Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? (Sayfa 6) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2935 Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
DenizAkdeniz10 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımın her zaman canlı ve parlak görünmesini isterim 🙂 0 0 Yorumla
LIXASS Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Çok sağol bir bilgiler için çok muhteşem bilgiler cidden yani gercekten 0 0 Yorumla
premseslendin Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Farmasiden alıp annemin saçını boyuyorum siyaha. Diğer renkler sıkıntı 0 0 Yorumla
melekgibiyimbe Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Saclarını yakarsan trendyolda intense keratini bulmayi da unutma :) bunu da eklemek lazim yaziya :)) 0 0 Yorumla
justsecret0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı boyadigimda yenilendigimi hissediyorum her şeyin üstesinden gelebilecek gücüm varmış gibi 0 0 Yorumla
Asyasadeceasya Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Evet değişiklik iyidir ama insan alışmakta zorlanıyor 0 0 Yorumla
Elmina___ Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saç renginin güzelik konusunda önemli bir etken olduğunu bir kez daha anlamak 0 0 Yorumla
Feyzanur2501 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ombre yaptırmayı düşünüyorum saçlarımaa ama kararsızım 0 0 Yorumla
meeduusssaa Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Zamanında çok renk denedim ama siyah candır diyip karar kıldım o yüzden hep kendim boyuyorum evde 0 0 Yorumla
Byrmktn Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Değişiklik her zaman insana bir şey katar ve iyi gelir 0 0 Yorumla
Aloeveraebru Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Patlıcan moruna bayılıyorum ama bir türlü evde rengi tuturamiyorum 0 0 Yorumla
elvinm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl saçınızı nasıl boyayabiliyorsunuz. yapamam kıyamam saçıma. yakışsa bile orijinalini özlerim 0 0 Yorumla
Expert01 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı boyamadım ve düşü nmüyorum da doğal hali en güzeli 0 0 Yorumla
aGökhann Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Daha canlı hissedilir tabii ki yepyeni bir saç yepyeni bir sen ;) 0 0 Yorumla
Gökkuşağıbenimben Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Korona geçse ombre yaptırıcam ama bu gidişle çok zor görünüyor 0 0 Yorumla
Ayyssssslllll Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl saçlarımı hic boyamadım ama sac boyamak kadar kestirmek de mutlu ediyor 0 0 Yorumla
Hulya_boz Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kendisinde bir değişiklik yapmak her kadına iyi gelir 0 0 Yorumla
Gülsenadiyebiri Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım ama evde ne kadar boğansa da profesyonel olmadığını biliyorum 0 0 Yorumla
Paapaattyaa439 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımı boyamadım hiç. Ama belki aralara farklı bir renk iyi gider. 0 0 Yorumla
içlikofteee Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarıma daha önce hiç boya sürmedim bir ara sürmeyi düşündüm sonra vazgectim iyiyim su an 0 0 Yorumla
Ragnarrok Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl yazalım görüşümüzü o zaman neyse başka zamana dicem ama saç bakımı önemli 0 0 Yorumla
MySaa354 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Boya bana çok uzak ya. Hiç sevmem beyazlamadan yapmam. 0 0 Yorumla
Darknightq Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ben birçok kez yaptım mükemmel oluyor deneyebilirsiniz 👍 0 0 Yorumla
pilotoldumucuyorum Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Boyayınca aaa seçimin rengi değişecek hissiyatı beni benden aliyor 😂 0 0 Yorumla
DarknessReborn Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ürünleriniz güzel gayet ama sadece kadınlara hitap etmesi kötü 0 0 Yorumla
Kumsal5690 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Boyamadım ama bir farklılık yaratmak istiyorum bakalım :) 0 0 Yorumla
Yasemin346 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Altın çikolata rengine bayılıyorum ama bir türlü saclarima boya geçmiyor 0 0 Yorumla
Morbiii Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarımı boyamak istiyorum renk kararsızlığı yaşıyorum 0 0 Yorumla
Isyan_kar Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Hep evde kendim boyorum saçlarımı kırmızı görmek bana iyi geliyor👈 0 0 Yorumla
Whitegirlsss Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Saçlarıımı hiç boyamadım bence en güzeli kendi saç rengim 0 0 Yorumla
teocan06 Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Bence herkesin kendi rengi kendine yakışıyor. başka renklere gerek yok. 0 0 Yorumla
Roza_Aydaa Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı boyamadım. Boyamayı da düşünmüyorum doğal saç rengim daha güzel. 0 0 Yorumla
KeremYldz Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl orijinal saç her zaman tercihimdir hem erkekte hem kızda doğallıktan yanayım 0 0 Yorumla
ÖlmekİçinYaşa Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Orjinal saçımı tercih ederim allahın yarattığı gibi 0 0 Yorumla
Buğraoo6 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Kalite ve güzel bir marka herkesin kullanması gerekir 0 0 Yorumla
verademiray Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl aynaya baktığımda kendimi farklı ve iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Mariah1903 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hiç saçımı boyatmadım. Bence en güzel rengi doğal rengi 0 0 Yorumla
aslixxs Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımda boya yok sadece lorealin sunkiss açıcısından kullanmıştım. Sonuç gayet güzel♥ 0 0 Yorumla
Avon1212 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl saçlarımda asla boya yok ve kullanmayı da düşünmüyorum 0 0 Yorumla
yıldırayy1 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kızlar saçlarını boyattiginda farklılık hisseder özel hisseder değişim kızlar için iyi olur 0 0 Yorumla
avokadoailesi Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Daha önce saçlarımı boyamadım ama boyatırsam da tamamını asla boyatmam uçlarını boyatırım sadece 0 0 Yorumla
_Ere_N Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımı boyamak aklımın ucundan bile geçmedi ve geçmeyecek gibi duruyor. 0 0 Yorumla
Aklimabiseygelmioo Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımın daha sağlıklı göründüğünü düşünüyorum boyadiktan sonra 0 0 Yorumla
Boşbiri4475 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Önceden boyatmıştım ama şimdi boyatmıyorum. Saçım kendi rengine döndü🤗 0 0 Yorumla
ImBeliz Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Saçınımın yeni rengini görürken parlaklığını ve canlılığını görmek daha daha daha güzel 0 0 Yorumla
Svllll1995 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Hic boyamadim ama iyi geldigi falan yok bence tamamen plasebo etkisi denir buna 0 0 Yorumla
HFK20 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kızlar saçlarında iki farklı renk tercih etmeliler. Zaten son dönemlerde de bu moda galiba. 0 0 Yorumla
Denizl12 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Koyu renkleri severim ve onların arasına başka renk karıştırınca daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
meraklıkız_34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kestirince saçlarımı daua mutlu oluyorum ya tabikide boyatmak muhim 0 0 Yorumla
SnmZngn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl saçlarımı boyadıktan sonra şarap içmeye bayılıyorum. 0 0 Yorumla
Mert72724747 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Aynen öyledir. Evde kendi bakımı yapan kişi daha mutlu hisseder kendini 0 0 Yorumla
asslick Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Bende saçımı boyamayı düşünüyorum yoksa Allah beyaza boyuyor 0 0 Yorumla
xecmel Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Yeterince besliyor ve dökülmeleri engelliyorsa bir saç boyası bence harika 👍 0 0 Yorumla
Noescape7 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Evdeki hanımlara sordum istediğim rengi görünce dediler 0 0 Yorumla
USAKiD Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Fazlasıyla kadınlara hitap ediyor ama nişanlım sizin ürünlerinizi kullanıyor 0 0 Yorumla
Rotherham1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Saç boyamayı hiçbirzaman tavsiye etmiyorum çok itici duruyor 0 0 Yorumla
eyeshadow Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben de sac rengimi degistirmek istiyorum, kahverengi su an ama daha bakirimsi olsun istiyorum 0 0 Yorumla
Hsvsvjs Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Erkek olmanın bir faydasi daha sac boyama derdi yok 😂 0 0 Yorumla
sdmrl16 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bence çok hoş bir durum dakika beklemesi bile güzel 0 0 Yorumla
tmakcıadd Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl insan değişikliği sever ve bu her zaman bence iyi hissettirir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
Saçlarımın her zaman canlı ve parlak görünmesini isterim 🙂
Çok sağol bir bilgiler için çok muhteşem bilgiler cidden yani gercekten
Farmasiden alıp annemin saçını boyuyorum siyaha. Diğer renkler sıkıntı
Saclarını yakarsan trendyolda intense keratini bulmayi da unutma :) bunu da eklemek lazim yaziya :))
Saçlarımı boyadigimda yenilendigimi hissediyorum her şeyin üstesinden gelebilecek gücüm varmış gibi
Evet değişiklik iyidir ama insan alışmakta zorlanıyor
Saç renginin güzelik konusunda önemli bir etken olduğunu bir kez daha anlamak
Ombre yaptırmayı düşünüyorum saçlarımaa ama kararsızım
Zamanında çok renk denedim ama siyah candır diyip karar kıldım o yüzden hep kendim boyuyorum evde
Değişiklik her zaman insana bir şey katar ve iyi gelir
Patlıcan moruna bayılıyorum ama bir türlü evde rengi tuturamiyorum
saçınızı nasıl boyayabiliyorsunuz. yapamam kıyamam saçıma. yakışsa bile orijinalini özlerim
Saçlarımı boyamadım ve düşü nmüyorum da doğal hali en güzeli
Daha canlı hissedilir tabii ki yepyeni bir saç yepyeni bir sen ;)
Korona geçse ombre yaptırıcam ama bu gidişle çok zor görünüyor
saçlarımı hic boyamadım ama sac boyamak kadar kestirmek de mutlu ediyor
Kendisinde bir değişiklik yapmak her kadına iyi gelir
Saçlarımı hiç boyamadım ama evde ne kadar boğansa da profesyonel olmadığını biliyorum
Saçlarımı boyamadım hiç. Ama belki aralara farklı bir renk iyi gider.
Saçlarıma daha önce hiç boya sürmedim bir ara sürmeyi düşündüm sonra vazgectim iyiyim su an
yazalım görüşümüzü o zaman neyse başka zamana dicem ama saç bakımı önemli
Boya bana çok uzak ya. Hiç sevmem beyazlamadan yapmam.
Ben birçok kez yaptım mükemmel oluyor deneyebilirsiniz 👍
Boyayınca aaa seçimin rengi değişecek hissiyatı beni benden aliyor 😂
Ürünleriniz güzel gayet ama sadece kadınlara hitap etmesi kötü
Boyamadım ama bir farklılık yaratmak istiyorum bakalım :)
Altın çikolata rengine bayılıyorum ama bir türlü saclarima boya geçmiyor
Saçlarımı boyamak istiyorum renk kararsızlığı yaşıyorum
Hep evde kendim boyorum saçlarımı kırmızı görmek bana iyi geliyor👈
Saçlarıımı hiç boyamadım bence en güzeli kendi saç rengim
Bence herkesin kendi rengi kendine yakışıyor. başka renklere gerek yok.
Saçımı boyamadım. Boyamayı da düşünmüyorum doğal saç rengim daha güzel.
orijinal saç her zaman tercihimdir hem erkekte hem kızda doğallıktan yanayım
Orjinal saçımı tercih ederim allahın yarattığı gibi
Kalite ve güzel bir marka herkesin kullanması gerekir
aynaya baktığımda kendimi farklı ve iyi hissettiriyor
Hiç saçımı boyatmadım. Bence en güzel rengi doğal rengi
Saçlarımda boya yok sadece lorealin sunkiss açıcısından kullanmıştım. Sonuç gayet güzel♥
saçlarımda asla boya yok ve kullanmayı da düşünmüyorum
Kızlar saçlarını boyattiginda farklılık hisseder özel hisseder değişim kızlar için iyi olur
Daha önce saçlarımı boyamadım ama boyatırsam da tamamını asla boyatmam uçlarını boyatırım sadece
Saçlarımı boyamak aklımın ucundan bile geçmedi ve geçmeyecek gibi duruyor.
Saçlarımın daha sağlıklı göründüğünü düşünüyorum boyadiktan sonra
Önceden boyatmıştım ama şimdi boyatmıyorum. Saçım kendi rengine döndü🤗
Saçınımın yeni rengini görürken parlaklığını ve canlılığını görmek daha daha daha güzel
Hic boyamadim ama iyi geldigi falan yok bence tamamen plasebo etkisi denir buna
Kızlar saçlarında iki farklı renk tercih etmeliler. Zaten son dönemlerde de bu moda galiba.
Koyu renkleri severim ve onların arasına başka renk karıştırınca daha güzel oluyor
Kestirince saçlarımı daua mutlu oluyorum ya tabikide boyatmak muhim
saçlarımı boyadıktan sonra şarap içmeye bayılıyorum.
Aynen öyledir. Evde kendi bakımı yapan kişi daha mutlu hisseder kendini
Bende saçımı boyamayı düşünüyorum yoksa Allah beyaza boyuyor
Yeterince besliyor ve dökülmeleri engelliyorsa bir saç boyası bence harika 👍
Evdeki hanımlara sordum istediğim rengi görünce dediler
Fazlasıyla kadınlara hitap ediyor ama nişanlım sizin ürünlerinizi kullanıyor
Saç boyamayı hiçbirzaman tavsiye etmiyorum çok itici duruyor
Ben de sac rengimi degistirmek istiyorum, kahverengi su an ama daha bakirimsi olsun istiyorum
Erkek olmanın bir faydasi daha sac boyama derdi yok 😂
Bence çok hoş bir durum dakika beklemesi bile güzel
insan değişikliği sever ve bu her zaman bence iyi hissettirir.