Saç Bakım Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? (Sayfa 7) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2935 Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
Blgndyn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Saclarim dogal sari valla hiiic bir sekilde boyamam 0 0 Yorumla
kayseriliyiM38 Takip Et Xper 5 Yaş: 60 +1 yıl evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren palette delüx sevin 0 0 Yorumla
NostaljiiAşığı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Saç rengimden memnunum, saçımda bir tane bile ak yok ☺️🦋🥀 0 0 Yorumla
inadınasevvv Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Belki de 3 senedir falan saçlarımı boyamıyorum , boyasız daha iyiyim. 0 0 Yorumla
Burcucokguzel Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl boya kutusundaki kadınların hepsi aşırı yapmacık ve teyze gibiler... daha çekici olabilir 0 0 Yorumla
Ormantik_Öküz Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Güzel hissettiriyor ama fazla açık tonları sevmiyorum 0 0 Yorumla
PlayMusicAndGames Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bayanlar için saç boyatmak onlara iyi gelen birşey bence. 0 0 Yorumla
YildiTozu35 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Farklilik hep güzeldir, kendimi yenilenmis hissediyorum 0 0 Yorumla
Ruhanî_Kız Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Saçlarima kiyamiyorum çok güzeller doğal halinde kalması bence daha mantikli 0 0 Yorumla
Öylesinemeraklıbiri Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yepyeni jir ben yepyeni bir dünya yepyeni hayat demek 0 0 Yorumla
nerminyildiz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Daha dün kendim boyadım saç boyamak gerçekten insanı iyi hissettiriyor 0 0 Yorumla
yamann_ Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl bir erkek olarak uzun saçlara sahibim. Boya drğil ama bakım konusunda dikkat ederim 0 0 Yorumla
premsesb Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Teşekkürler tanrım bana boyamadan da Harika bir saç verdiğin için 0 0 Yorumla
daisy_d33 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Ben saçlarımı boyamiyorum , doğal rengini seviyorum. 0 0 Yorumla
Abbasamakızolan Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarım mavi siyah renginde ve çok beğendim bu rengi 0 0 Yorumla
sálutlina Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı boyamadım hiç ama boyasam Koyu kahve ve koyu kızıl tonlarını denerdim 😊😇 0 0 Yorumla
Melisa_22222 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sacimi boyamiyorum ama bir kez biliyorum kendine bir ferahlig geliyor 0 0 Yorumla
Chloe_naze Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Her zaman saçımı boyuyan biriisyim hicbir renkte sabit kalamıyorum malesef 0 0 Yorumla
EkrmYlmz Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Saçı boyayınca içindekileri de renklendireceğim sanmak 😇 0 0 Yorumla
Ses-Duysunlar Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl sarışın seven erkekler kudursun sonunda kızlar erkeklerin siyah saç sevdiğini anladı 0 0 Yorumla
Berkeeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bence kadınlar yapmalı özellikle üstü siyah alta dogru sararan bir model var o çok hoş 0 0 Yorumla
UykucuAsabi Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Küçükken boyardim büyüdük şimdi gereksiz olduğunu anladım 0 0 Yorumla
HB2035 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben hiç evde kendim boyamadım 😌 cesaret işi olsa gerek 🕺🏼 0 0 Yorumla
MrsTesla Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl 1 hafta içinde 1 kez açıcı 2 kez de boyadım baktım saçım yandı 6 aydır bekliyorum düzelecek diye :D 0 0 Yorumla
CitrusMobil Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Karşı tarafın ilgisini çekmek. Ve en önemlisi olumlu bir şekilde dikkat çekmek 0 0 Yorumla
mdşdkgifl Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bence doğallık her zaman en güzeli ama ben çakma sarışınım 0 0 Yorumla
2tosbikk Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kackere saçlarımı boyadım ama hiç birindede rengi çıkmadı 0 0 Yorumla
serilyan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Can sıkıntısından boyuyorum millete bunalım zannediyor 0 0 Yorumla
illegaliz_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hiç boyamadım daha önce ve boyayacağımı sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Yakamoz6788 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bence her kızın kendi saç rengi daha doğal. O ne saç boyayım yan sanayi gibi ortada gezmeler.. 0 0 Yorumla
ırmak676 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evde saç boyamak ayrı bir şey. Mutluluk veriyor. özellikle de de Schwarzkopf olduğunda..💖💖 0 0 Yorumla
Hayalimhukuk Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımın renginden memnunum. Boyamayı hiç düşünmedim bu güne kadar 0 0 Yorumla
PapatyammmÇ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Boya ilkin guzelde 1 2 ay sonra yipratiyor. Enn iyisi dogal 0 0 Yorumla
Toşko1234568 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Evde kendim yapmaya hiç uğraşmadım yapamamda ztn hiç olur saç kuaför❤️ 0 0 Yorumla
GeceTreniiii Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sadece sacımı açmak istiyorum boya yapınca onla ugrasanam 0 0 Yorumla
aliakdoganasayis Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Ben kendi saç renginden memnun olduğum için fazla gerek duymuyorum 0 0 Yorumla
fantezci01 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl İlk ve son saçımı boyattigimda kendimi ibrahim tatlıses in görgüsüzlüğü ile bagdastırmıştim 0 0 Yorumla
BüyükVirüsKrntnada Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Onu bilmem de kız arkadaşımın saçını boyadığımda günlerce aynada hipnoz olmuştu. Narsist. 0 0 Yorumla
widdual Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl saç boyamak insana iyi gelir yeni bir sayfa açıyormuş gibi hayata mutlu hissettirir. 0 0 Yorumla
Jellipoliz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Farklı bir saç rengini denemenin verdiği mutluluk hissi bambaşka. 0 0 Yorumla
kekimiyemebeniye Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Farklı bir renge boyayınca ki o şaşkınlığı ve farklılığı seviyorum 0 0 Yorumla
Butterfly_x1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl kahve saça mavi ve mor mükemmel yakışıyor yaaa😍😍😍😍 0 0 Yorumla
moonnlightt34 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Erkekler için yumuşak parlak ve güçlü saçlar istiyorum diyenlere ısırgan otu yağını öneriyorum 0 0 Yorumla
Razdoraa Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Sanırım bir kuaföre gidip saçlarına yeni bir görünüm, bakım yapmak en iyi terapi yöntemi 0 0 Yorumla
furkan19cm Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl kız arkadaşımın boyadığımızda nedense daha bir çekici oluyor özellikle kırmızıda 0 0 Yorumla
_Kaan-Akman_ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Saç boyamak saç sağlığı açısından uygun değil düşüncesindeyim 0 0 Yorumla
Uzunsevenler Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kızıl saç rengi çok yakışıyor kızlara bilin isterim 0 0 Yorumla
Agresif-bayan Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Beyazlayana kadar boyatmam bir daha. Çok yıpratıyor çünkü 0 0 Yorumla
Aliizmir35 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Farkli renklere boya yapan kizlar cok hos geliyor ozellikle kizil mavi☺️ 0 0 Yorumla
KızgınGülll Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl saç boya ve saç kesimi kadar net hiç bir şey iyi hissettirmiyor 0 0 Yorumla
ezgiili Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evde kızıla ve kumrala boyamıştım beğenip yakıştırdığım için iyi hissettirdi 0 0 Yorumla
GrandPa-2017 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Vallhi bedne nezxmaandır bir saç rengi arıyordu mesmerle kırmızı olmaz diyoalr ama denicem yinede 0 0 Yorumla
dm76aj84 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Boyamayın yahu. Doğal halleriniz ile çok güzelsiniz. Bir farketseniz ah... 0 0 Yorumla
Yakısıklıgenc07 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Valla iyi bir renk seçimi sizi öne geçirir kızlar ;) 0 0 Yorumla
LCMRKP Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Teşekkürler bu paylaşın için işime yarar bir gün mutlaka 0 0 Yorumla
melikeusakoglu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hiç boyamadım ama merak ediyorum nasıl hissettirdiğini, bence güzel ve özgür hissettiriyor olmalı 0 0 Yorumla
Meryy26 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım. Sanırım beyazladığında boyayacagmm :) 0 0 Yorumla
küçük-coni Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl aynaya bakınca farklı görünüyor o güzel bide akrabalarının şarırması 0 0 Yorumla
elizabethswan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl benim saç rengimin içine sıçtılar değiştiriyorum o yüzden :D 0 0 Yorumla
swallowiçinactım Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Boyamak istiyorum griye nasıl olur bilmiyorum ama emin olduğum zamab 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
Saclarim dogal sari valla hiiic bir sekilde boyamam
evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren palette delüx sevin
Saç rengimden memnunum, saçımda bir tane bile ak yok ☺️🦋🥀
Belki de 3 senedir falan saçlarımı boyamıyorum , boyasız daha iyiyim.
boya kutusundaki kadınların hepsi aşırı yapmacık ve teyze gibiler... daha çekici olabilir
Güzel hissettiriyor ama fazla açık tonları sevmiyorum
Bayanlar için saç boyatmak onlara iyi gelen birşey bence.
Farklilik hep güzeldir, kendimi yenilenmis hissediyorum
Saçlarima kiyamiyorum çok güzeller doğal halinde kalması bence daha mantikli
Yepyeni jir ben yepyeni bir dünya yepyeni hayat demek
Daha dün kendim boyadım saç boyamak gerçekten insanı iyi hissettiriyor
bir erkek olarak uzun saçlara sahibim. Boya drğil ama bakım konusunda dikkat ederim
Teşekkürler tanrım bana boyamadan da Harika bir saç verdiğin için
Ben saçlarımı boyamiyorum , doğal rengini seviyorum.
Saçlarım mavi siyah renginde ve çok beğendim bu rengi
Saçlarımı boyamadım hiç ama boyasam Koyu kahve ve koyu kızıl tonlarını denerdim 😊😇
Sacimi boyamiyorum ama bir kez biliyorum kendine bir ferahlig geliyor
Her zaman saçımı boyuyan biriisyim hicbir renkte sabit kalamıyorum malesef
Saçı boyayınca içindekileri de renklendireceğim sanmak 😇
sarışın seven erkekler kudursun sonunda kızlar erkeklerin siyah saç sevdiğini anladı
Bence kadınlar yapmalı özellikle üstü siyah alta dogru sararan bir model var o çok hoş
Küçükken boyardim büyüdük şimdi gereksiz olduğunu anladım
Ben hiç evde kendim boyamadım 😌 cesaret işi olsa gerek 🕺🏼
1 hafta içinde 1 kez açıcı 2 kez de boyadım baktım saçım yandı 6 aydır bekliyorum düzelecek diye :D
Karşı tarafın ilgisini çekmek. Ve en önemlisi olumlu bir şekilde dikkat çekmek
Bence doğallık her zaman en güzeli ama ben çakma sarışınım
Kackere saçlarımı boyadım ama hiç birindede rengi çıkmadı
Can sıkıntısından boyuyorum millete bunalım zannediyor
Hiç boyamadım daha önce ve boyayacağımı sanmıyorum.
Bence her kızın kendi saç rengi daha doğal. O ne saç boyayım yan sanayi gibi ortada gezmeler..
Evde saç boyamak ayrı bir şey. Mutluluk veriyor. özellikle de de Schwarzkopf olduğunda..💖💖
Saçlarımın renginden memnunum. Boyamayı hiç düşünmedim bu güne kadar
Boya ilkin guzelde 1 2 ay sonra yipratiyor. Enn iyisi dogal
Evde kendim yapmaya hiç uğraşmadım yapamamda ztn hiç olur saç kuaför❤️
Sadece sacımı açmak istiyorum boya yapınca onla ugrasanam
Ben kendi saç renginden memnun olduğum için fazla gerek duymuyorum
İlk ve son saçımı boyattigimda kendimi ibrahim tatlıses in görgüsüzlüğü ile bagdastırmıştim
Onu bilmem de kız arkadaşımın saçını boyadığımda günlerce aynada hipnoz olmuştu. Narsist.
saç boyamak insana iyi gelir yeni bir sayfa açıyormuş gibi hayata mutlu hissettirir.
Farklı bir saç rengini denemenin verdiği mutluluk hissi bambaşka.
Farklı bir renge boyayınca ki o şaşkınlığı ve farklılığı seviyorum
kahve saça mavi ve mor mükemmel yakışıyor yaaa😍😍😍😍
Erkekler için yumuşak parlak ve güçlü saçlar istiyorum diyenlere ısırgan otu yağını öneriyorum
Sanırım bir kuaföre gidip saçlarına yeni bir görünüm, bakım yapmak en iyi terapi yöntemi
kız arkadaşımın boyadığımızda nedense daha bir çekici oluyor özellikle kırmızıda
Saç boyamak saç sağlığı açısından uygun değil düşüncesindeyim
Kızıl saç rengi çok yakışıyor kızlara bilin isterim
Beyazlayana kadar boyatmam bir daha. Çok yıpratıyor çünkü
Farkli renklere boya yapan kizlar cok hos geliyor ozellikle kizil mavi☺️
saç boya ve saç kesimi kadar net hiç bir şey iyi hissettirmiyor
Evde kızıla ve kumrala boyamıştım beğenip yakıştırdığım için iyi hissettirdi
Vallhi bedne nezxmaandır bir saç rengi arıyordu mesmerle kırmızı olmaz diyoalr ama denicem yinede
Boyamayın yahu. Doğal halleriniz ile çok güzelsiniz. Bir farketseniz ah...
Valla iyi bir renk seçimi sizi öne geçirir kızlar ;)
Teşekkürler bu paylaşın için işime yarar bir gün mutlaka
Hiç boyamadım ama merak ediyorum nasıl hissettirdiğini, bence güzel ve özgür hissettiriyor olmalı
Saçlarımı hiç boyamadım. Sanırım beyazladığında boyayacagmm :)
aynaya bakınca farklı görünüyor o güzel bide akrabalarının şarırması
benim saç rengimin içine sıçtılar değiştiriyorum o yüzden :D
Boyamak istiyorum griye nasıl olur bilmiyorum ama emin olduğum zamab