Saç Bakım Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? (Sayfa 8) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2935 Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
buketsdf Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Farklılıkları değişimi severim ama yakışması da lazım 0 0 Yorumla
asliyaaan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Renkleri seviyorum her renkte yaptim canım saçlarımı 0 0 Yorumla
CilginHanfendi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı boyamayı düşünmüyorum çünkü boyadıkça insanın boyayası geliyor bu da yıpratıyor saçı 0 0 Yorumla
FuriousXalo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl kuaförler açıldı yani ence artık kimse evde yapmaz :) 0 0 Yorumla
synestheteobfusc Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Saçımın doğal rengini çok seviyorum hem zaten boya saçlara zarar veriyor ben saçlarıma kıyamam 😃 0 0 Yorumla
7stellapulvis Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımı boyamadım ve galiba boyamayı düşünmüyorum 0 0 Yorumla
kbrayrnc06 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Ben kendim boyayamadığım için başkasına yaptırıyorum kuzenime falan 🤭 0 0 Yorumla
nefescan Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bence dogallık guzel ama boyarsam kı cıkolata kahvesi 0 0 Yorumla
IamLucifer Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Erkekler bayanlara ziyade beyazlar konusunda şanslı bunu sorunu avantaja çevirebiliyoruz 0 0 Yorumla
mechul2163 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Değişiklik güzeldir yenilenmeye doğru olan değişiklik tabi ki 0 0 Yorumla
Çicekkızındünyasi22 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Daha önce hiç boyamadım saçlarımı ama palette kullanarak denemek isterim 0 0 Yorumla
Asksy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım istiyorum ama bana hangi renk yakışır bilmiyorum 0 0 Yorumla
Asia09 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Ben her zaman kendi saçımı kendim boyuyorum favori rengim yoğun fuşya 0.65 0 0 Yorumla
cğatay12 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Güzel saçlı kızlar beni her zaman iyi hissettirmiştir 0 0 Yorumla
esmanurs Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımı boyamadım ve galiba boyamayı düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Buğdaytenli0303 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Cok guzel his kendine değişiklik yapmak iyi geliyor insana 0 0 Yorumla
Brean32 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Farklı bir saç rengini denemenin verdiği mutluluk hissi bambaşka 0 0 Yorumla
_TAKINTI_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Doğal haliyle daha güzel bayanlar için önemli olabilir 0 0 Yorumla
kurtbey90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ben erkek olarak saçımı boyatmak istemem beyaz kalsın da dökülmesin inşaallah 0 0 Yorumla
gelirimgelirim Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Boyamadım hiç saçımı sanırım boyarsamda mor veya mavi yaparum 0 0 Yorumla
Eylül0606 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Saç boyatmayi hiç sevmiyorum seversem ozaman Palette Deluxe kullanirim 0 0 Yorumla
Trwawer Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Allahım çok kötü oldu nolur bir an önce aksın 😢😣 aynen bu 0 0 Yorumla
hayizli Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl ben boyadim da rezalet oldu kuaforler acilir acilmaz kosarak gittim de insana benzedim 0 0 Yorumla
Akıınn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Mümkünse saçınızı boyamayın hatunlar. Doğal rengi daha çekici. 0 0 Yorumla
sıkıldım11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl of asla boyamaya cesaret edemiyorum rengini seviyorum ama değişiklik de istiyorum kararsızıımm 0 0 Yorumla
erncrk Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Evde saç boyamıyorum hatta hiç boyamıyorum erkeğim ben 0 0 Yorumla
Evilldevill_ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Mümkünse saçınızı boyamayın hatunlar. Doğal rengi daha çekici. 0 0 Yorumla
Aylinyilmaz42 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yenilik hissi tabiki bende saçlarımi boyamak ıstiyorum ama kararsizim. 0 0 Yorumla
XyudooX Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ben saclarimi boyamam ama kuzenim karantinada ben boyandim 0 0 Yorumla
_TEOMANINKUPAKIZI_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Evde saçlarımı boyamıyorum daha çok yılda bir kez kuaföre gidip boyatmak tercihim. 0 0 Yorumla
ttaksici34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Normalde bize ters soru ama Kadinlar evdr boyamali saci 0 0 Yorumla
zeyneppoiuytrew Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl en son badem rengi boyanizi kullandim cok memnun kaldim<33 0 0 Yorumla
sevvallendin Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı kendim boyadım ama alerji kaptım🥺 sanırım boyayı aşırı kullandım🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
PsikiyatristCat Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarının yanması ve saç köklerin zarar görmesi hmmm enfes 0 0 Yorumla
kusursuzkusurlu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı doğal hâliyle seviyorum ama boyatacak olursam düşünürüm.😂 0 0 Yorumla
nefise1994 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ben evde saçımı boyadığımda kabile savaşından çıkmışa dönüyorum 0 0 Yorumla
Zeynpdem Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Yeni bir sac rengine boyadigimda kendimi aynada farkli bir ben goruyorum ve mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
Berrinaydın Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Değişiklik yapmak güzeldir hele yakışan bir saç rengiyse tabi ki memnuniyet duyarım 0 0 Yorumla
perry21 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Daha da cokk Güzel olduğum ortaya çıktığını hissediyorm 0 0 Yorumla
Hakanby198 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kuaförde sıra beklememiş olursun o kadarda para vermezsin 0 0 Yorumla
Huzurİslaamda Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Değişim bazen şart. Saçlarımdaki değişikliği görmek beni mutlu eder.🌷 0 0 Yorumla
SıdıkaSaka Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yeni rengin vermiiiş olduğğğuu fireşşşş ve kuul görüntüüü 0 0 Yorumla
AhsokaTano98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Doğal sarıdan memnunum ama ürünler güzelmiş teşekkürler 0 0 Yorumla
çizqi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl güzel gözüküyor. saçımı hayatımda hiç boyatmadım, boyatırsam ilk bunu deneyeceğim 0 0 Yorumla
Bilemedim292929 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Esmerler saçlarını sarıya boyamadığı sürece sorun yok. 0 0 Yorumla
Bigızz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl benim saçlarımın uçları boyalı ama tekrar sarı yaptırıcam 0 0 Yorumla
live_undead Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Kendi saç rengim çok güzel. Boyamayı hiç düşünmüyorum. Boya mahvediyor saçları 0 0 Yorumla
Ianormal Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kuaförlere bir ton para dökmeden istediğim sonucu almak :d 0 0 Yorumla
elif_alprss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Saç rengimi seviyorum bence saçları boşuna yıpratmayalım 0 0 Yorumla
Maykklll Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kzlar lütfen boyama yn doğal halınız daha hoş duruyo 0 0 Yorumla
hellams989 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Sacimi hic boyamadim :) siyahla beyaz karisik bir renk kullaniyorum :) 0 0 Yorumla
Ssevsed Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bende saçımı boyamak istiyorum ama sonra pişman olurum diye cesaret edemiyorum. 0 0 Yorumla
Merkür_00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım. Boyamayı da dusunmuyorum. 1 0 Yorumla
NéoKorítsiNeráidon Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 98% +1 yıl Ferahlık ve yenilik güzel hissettirir. 1 0 Yorumla
ÖldürülenMasumiyet Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sarı saçlarımı degistirdim çok pişmanım 😂 0 0 Yorumla
Bahtıbedevi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl kuaföre harcanandan daha azını harcamış olmak. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
Ya saç boyamayı seviyorum ama saç telimi inceltiyor
Farklılıkları değişimi severim ama yakışması da lazım
Renkleri seviyorum her renkte yaptim canım saçlarımı
Saçımı boyamayı düşünmüyorum çünkü boyadıkça insanın boyayası geliyor bu da yıpratıyor saçı
kuaförler açıldı yani ence artık kimse evde yapmaz :)
Saçımın doğal rengini çok seviyorum hem zaten boya saçlara zarar veriyor ben saçlarıma kıyamam 😃
Saçlarımı boyamadım ve galiba boyamayı düşünmüyorum
Ben kendim boyayamadığım için başkasına yaptırıyorum kuzenime falan 🤭
Bence dogallık guzel ama boyarsam kı cıkolata kahvesi
Erkekler bayanlara ziyade beyazlar konusunda şanslı bunu sorunu avantaja çevirebiliyoruz
Değişiklik güzeldir yenilenmeye doğru olan değişiklik tabi ki
Daha önce hiç boyamadım saçlarımı ama palette kullanarak denemek isterim
Saçlarımı hiç boyamadım istiyorum ama bana hangi renk yakışır bilmiyorum
Ben her zaman kendi saçımı kendim boyuyorum favori rengim yoğun fuşya 0.65
Güzel saçlı kızlar beni her zaman iyi hissettirmiştir
Saçlarımı boyamadım ve galiba boyamayı düşünmüyorum.
Cok guzel his kendine değişiklik yapmak iyi geliyor insana
Farklı bir saç rengini denemenin verdiği mutluluk hissi bambaşka
Doğal haliyle daha güzel bayanlar için önemli olabilir
Ben erkek olarak saçımı boyatmak istemem beyaz kalsın da dökülmesin inşaallah
Boyamadım hiç saçımı sanırım boyarsamda mor veya mavi yaparum
Saç boyatmayi hiç sevmiyorum seversem ozaman Palette Deluxe kullanirim
Allahım çok kötü oldu nolur bir an önce aksın 😢😣 aynen bu
ben boyadim da rezalet oldu kuaforler acilir acilmaz kosarak gittim de insana benzedim
Mümkünse saçınızı boyamayın hatunlar. Doğal rengi daha çekici.
of asla boyamaya cesaret edemiyorum rengini seviyorum ama değişiklik de istiyorum kararsızıımm
Evde saç boyamıyorum hatta hiç boyamıyorum erkeğim ben
Mümkünse saçınızı boyamayın hatunlar. Doğal rengi daha çekici.
Yenilik hissi tabiki bende saçlarımi boyamak ıstiyorum ama kararsizim.
Ben saclarimi boyamam ama kuzenim karantinada ben boyandim
Evde saçlarımı boyamıyorum daha çok yılda bir kez kuaföre gidip boyatmak tercihim.
Normalde bize ters soru ama Kadinlar evdr boyamali saci
en son badem rengi boyanizi kullandim cok memnun kaldim<33
Saçlarımı kendim boyadım ama alerji kaptım🥺 sanırım boyayı aşırı kullandım🤷🏻♀️
Saçlarının yanması ve saç köklerin zarar görmesi hmmm enfes
Saçımı doğal hâliyle seviyorum ama boyatacak olursam düşünürüm.😂
Ben evde saçımı boyadığımda kabile savaşından çıkmışa dönüyorum
Yeni bir sac rengine boyadigimda kendimi aynada farkli bir ben goruyorum ve mutlu oluyorum
Değişiklik yapmak güzeldir hele yakışan bir saç rengiyse tabi ki memnuniyet duyarım
Daha da cokk Güzel olduğum ortaya çıktığını hissediyorm
Kuaförde sıra beklememiş olursun o kadarda para vermezsin
Değişim bazen şart. Saçlarımdaki değişikliği görmek beni mutlu eder.🌷
Yeni rengin vermiiiş olduğğğuu fireşşşş ve kuul görüntüüü
Doğal sarıdan memnunum ama ürünler güzelmiş teşekkürler
güzel gözüküyor. saçımı hayatımda hiç boyatmadım, boyatırsam ilk bunu deneyeceğim
Esmerler saçlarını sarıya boyamadığı sürece sorun yok.
benim saçlarımın uçları boyalı ama tekrar sarı yaptırıcam
Kendi saç rengim çok güzel. Boyamayı hiç düşünmüyorum. Boya mahvediyor saçları
Kuaförlere bir ton para dökmeden istediğim sonucu almak :d
Saç rengimi seviyorum bence saçları boşuna yıpratmayalım
Kzlar lütfen boyama yn doğal halınız daha hoş duruyo
Sacimi hic boyamadim :) siyahla beyaz karisik bir renk kullaniyorum :)
Bende saçımı boyamak istiyorum ama sonra pişman olurum diye cesaret edemiyorum.
Doğal renginde ya da doğal yakın iyi
Saçlarımı hiç boyamadım. Boyamayı da dusunmuyorum.
Ferahlık ve yenilik güzel hissettirir.
Ben pek beceremiyorum ya 😞
Yeni saclar ger zmn guzeldir
Sarı saçlarımı degistirdim çok pişmanım 😂
kuaföre harcanandan daha azını harcamış olmak.