Saç Bakım Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? (Sayfa 9) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2935 Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Sırf xper gelsin diye yorum atıyorum 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Saç boyama sağlıksizdir. Kan kanseri yapabiliyor 0 0 Yorumla
birazprensesamadeğil Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Boyamadım ama aklıma soktunuz şimdi bu fikri 🤷♀️ 0 0 Yorumla
birseksenlikprens Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Saçlarımı boyamadım boyamayı düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Cokyoruldumartik Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kendimi çok yenilenmiş hissederim 0 0 Yorumla
кιvιℓισяαℓεт_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Evde boyayamıyorum saçlarımı malesef 0 0 Yorumla
xilzan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 85% +1 yıl Siyah saç rengini çok severim ve boyuyorum da 😊 0 0 Yorumla
JoaquinPhoenix Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Saçımın kendi rengini tercih ederim 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl epeydir bakimsiz saclarim yapmak lazim bir seyler 0 0 Yorumla
Olucakokadar000 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Saclarimi boyatmam asla iyi böyls 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Yenileniyorum saç boyayinca iyi geliyor 0 0 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Aşırıya kaçmadıkça saçını boyayan candır 0 0 Yorumla
joeblack_ Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Doğallık en güzeli diyen gençleri piste alalım :) 0 0 Yorumla
Öğretmennhanım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım doğallıktan yanayım 💁 0 0 Yorumla
ladyekinci90 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl değişiklik iyidir bana mutluluk verir 0 0 Yorumla
Aykuttinne0606 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Kendi başarım bana yeterli olur 🤣 0 0 Yorumla
Pabucumunçaycısı Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Bu kadar düşkünsünüz saçlara yani :) 0 0 Yorumla
balkanmavisi Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 84% +1 yıl Saçlarımışu an için boyamayı düşünmüyorum 0 0 Yorumla
zelihahökeli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Saçımı sarıya boyadım bana çok yakıştı 0 0 Yorumla
Mr-BombaStik Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 89% +1 yıl Kızıl saç seviyorum nedense. Acayip çekici 0 0 Yorumla
Nurixxxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl Arada bir boyayinca iyi hissettiriyor 🤗 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Şaç boyamam için saçımın olaması lazım 😃😃😃 0 0 Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl turuncu ve kıvırcık olsun 3 kuruş fazla olsun. 0 0 Yorumla
_birhatuniştee_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 66% +1 yıl Saçlarımı kimyasal boya ile hiç boyamadim 0 0 Yorumla
unutulanbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl kız arkadaşım boyamıştı ne kadar mutlu olmuştu 0 0 Yorumla
prozax Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Şu sarışınlık çılgınlığından aryık vazgeçin nolur 0 0 Yorumla
BurakCaygecti Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım ama boyamayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
sistafly06 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hiç boyamadım ama güzel hissedilir sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
Kızlarda en çok beğendiğim , gri 🔥🥰
Sırf xper gelsin diye yorum atıyorum
Saç boyama sağlıksizdir. Kan kanseri yapabiliyor
Kafamızın boyamamak kina yakmak
Saç boyamam doğallık önemlii
deneyin bakalım, erkekler için de var mı
Boyamadım ama aklıma soktunuz şimdi bu fikri 🤷♀️
Hic boyamadim. Daha henuz
Diplerdeki renk farklarının kapanmasi
Saçlarımı boyamadım boyamayı düşünmüyorum.
güzel paylaşım teşekkürler
Kendimi çok yenilenmiş hissederim
Evde boyayamıyorum saçlarımı malesef
değisiklik oluyor iyi geliyor
Siyah saç rengini çok severim ve boyuyorum da 😊
Evde boyamam saçımı ancak kuaförde.
Saç boyamada çok kararsizim 😂
Henüz boyamadım ve düşünmüyorum
Saçımın kendi rengini tercih ederim
Güzel ve hoş durması çok önemli
istediğim renk cıkarsa mutlu olurum😂
epeydir bakimsiz saclarim yapmak lazim bir seyler
Bende röfle yaptrdm yeminle 😁
Saclarimi boyatmam asla iyi böyls
Dogalliktan yanayim boya kullanmiyorum
Yenileniyorum saç boyayinca iyi geliyor
evet cok guzel sac renkleri var
Aşırıya kaçmadıkça saçını boyayan candır
Doğallık en güzeli diyen gençleri piste alalım :)
Saçlarımı hiç boyamadım doğallıktan yanayım 💁
değişiklik iyidir bana mutluluk verir
Kendi başarım bana yeterli olur 🤣
biraz açık tonları denemiştim
saç önemli herkesin bakım yapması şart
Bu kadar düşkünsünüz saçlara yani :)
Bilmiyorum, boyamadım hiç
Bu makyaj çok mu güzel oluyor
Saçlarımışu an için boyamayı düşünmüyorum
Hiç boyamadım doğal hali daha güzel
Saçımı sarıya boyadım bana çok yakıştı
Saçlarımı Boyamam Doğallık İyidir :D
Kızıl saç seviyorum nedense. Acayip çekici
Arada bir boyayinca iyi hissettiriyor 🤗
Değişmek güzel bazen denemek lâzım
Yumuşak ferah parlak akıcı saçlar
Deneme amaçlı karantinada yapılır
Şaç boyamam için saçımın olaması lazım 😃😃😃
Yeni bir renk beni mutlu eder
turuncu ve kıvırcık olsun 3 kuruş fazla olsun.
Saçlarımı kimyasal boya ile hiç boyamadim
kız arkadaşım boyamıştı ne kadar mutlu olmuştu
Saç boyatmanın dönüşü yok
Şu sarışınlık çılgınlığından aryık vazgeçin nolur
bunu sadece kızlar yapmıyor ama
Saçlarımı hiç boyamadım ama boyamayı düşünüyorum
Farklı ve yenilenmiş hissetmek
Hicbir sey hissettirmiyor
Hiç boyamadım ama güzel hissedilir sanırım
Schzswharszkoophfv çok zorsun 😂
Boyalı saçları hiç tercih etmiyorum.