Saç Bakım Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? (Sayfa 10) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2935 Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
Hshdhdhfhfuj Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl iyi güzelmiş kullananlar beğenmiştir 0 0 Yorumla
_Agapi_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 97% +1 yıl Palette deluxe çok duydum bir ara denerim 0 0 Yorumla
tayfunnceylann Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Kızlara en güzel bombeli saç gidiyor 0 0 Yorumla
Şerif135 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Hiç boyamadım ve boyayacağımı da sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Peacekeeper06 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Harika bir sey bu tam zamaninda yaptin ha 0 0 Yorumla
UzunBirSüreYıkık Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl karantina sürecinde yapıla bilirdi 0 0 Yorumla
chiii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Saçımı çok uçuk renklere boyamayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
delimidirki Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 83% +1 yıl Aynada bazen farklı bir insana bakmanın zevki 0 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Saçlarımdan memnunum Boyamaya gerek yok 0 0 Yorumla
scofieldddddddd Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Saçımı kızıl yapıcam artık ytr :d 0 0 Yorumla
_isimegerekyok_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Hic boyamadim saclarimi. Belki yaslaninca😊 0 0 Yorumla
rufet97 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Ben boyamadim siyah saclar iyi geliyor banada 0 0 Yorumla
Srdnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl şu an gerek yok belki daha sonra olabilir 😂😂 0 0 Yorumla
kayadesenyeter Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Saçlarımı boyatmayı düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Kurtkitap Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Evde boyatmam kuaförler iyi iş çıkarıyor 0 0 Yorumla
m02p00001 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl okudumda , benimde boya yapasım geldi 😀😁😅 0 0 Yorumla
albatros38 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Bayazları kapatması beni mutlu ediyor. 0 0 Yorumla
Fatih2134 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Boyamak güzel olurda bence en iyisi doğal hali 0 0 Yorumla
yeni_evliiii Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım ve şu an düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl O kadar masraf yapmadığım için mutluyum 0 0 Yorumla
Berna_Ulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl Evde boyamaya asla cesaret edemiyorum ben ya 0 0 Yorumla
cd_sude Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl renk önemli sen solgunsan saçların renkli olsun 0 0 Yorumla
mutsuzbulut Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Saç rengi değişikliği her zaman iyidir 0 0 Yorumla
yusufix867 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Sevdiklerini vok yakismis demesi heralde 0 0 Yorumla
WshakespaereD Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Böyle boya işlerini genelde beceremem 0 0 Yorumla
lostboy3407 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Doğru renk tonu bakış açısını degistirir 0 0 Yorumla
Mørpheuss3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Boyaya karşıyım ama iyi ki Schwarzkopf var 0 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl 1 kere boyadım pişman oldum birdaha boyamam asla 0 0 Yorumla
Ela25011 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Değistiğimi hissediyorum, mutlu oluyorum 0 0 Yorumla
geceninsiyahpaleti Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hiç boyamadım, şu anda gayet memnunum saçlarımdan. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
iyi güzelmiş kullananlar beğenmiştir
Harika oluyor gerçekten bence yani
Palette deluxe çok duydum bir ara denerim
Doğal saç en iyisidir gençler.
yararlı bir bence olmuş 👍👍👍
Kızlara en güzel bombeli saç gidiyor
Hiç boyamadım ve boyayacağımı da sanmıyorum.
Harika bir sey bu tam zamaninda yaptin ha
Kendimi farklı hissediyorum.
Boyarken tercih ederim teşekkürler..
Doğal en güzeli diye düşünüyorum
karantina sürecinde yapıla bilirdi
Saçımı çok uçuk renklere boyamayı düşünüyorum
Aynada bazen farklı bir insana bakmanın zevki
saçlarımı boyamadım daha önce
Saçlarımdan memnunum Boyamaya gerek yok
Saçımı kızıl yapıcam artık ytr :d
Hic boyamadim saclarimi. Belki yaslaninca😊
Saçlarım doğal renginde hiç boyamadım ☺️
Bence en güzeli doğal hali
Ben boyamadim siyah saclar iyi geliyor banada
Kumral olmak istiyorummmmmmmmm
Doğal olması daha güzel bence
şu an gerek yok belki daha sonra olabilir 😂😂
Sevmem doğal olmak en iyisi
Beyazlar için saç boyadığım doğrudur
Boyadım zaten ve baya gzuel oldu
Yani iyi gelir bence de 😀😀😀
Saçlarımı boyatmayı düşünmüyorum.
Asla boyamam sanırım a
ben
Evde boyatmam kuaförler iyi iş çıkarıyor
En garantisi bence kuaförde boyatmak
Kesinlikle benim rengim bal köpüğü
Boyamadim, guzel olmus yinede.
okudumda , benimde boya yapasım geldi 😀😁😅
Bayazları kapatması beni mutlu ediyor.
Kızlar sarıya boyamayınHiç hoş değil
Boyamak güzel olurda bence en iyisi doğal hali
Kizlar ve saçları güzel işte
Boyamıyorum doğalı da bozmayın
Saçlarımı hiç boyamadım ve şu an düşünmüyorum
Doğal iyidir beyazlasada boyamam
yenilik siyah saçlar daha ne olsun
Evet bence de haklısınız..
O kadar masraf yapmadığım için mutluyum
Evde boyamaya asla cesaret edemiyorum ben ya
renk önemli sen solgunsan saçların renkli olsun
Saç rengi değişikliği her zaman iyidir
Sevdiklerini vok yakismis demesi heralde
Evet bencede cok haklisin
Böyle boya işlerini genelde beceremem
Doğru renk tonu bakış açısını degistirir
Boyaya karşıyım ama iyi ki Schwarzkopf var
Paylaşım için teşekkürler
En yakın zamanda boyayacağım 😍😍
1 kere boyadım pişman oldum birdaha boyamam asla
Değistiğimi hissediyorum, mutlu oluyorum
Hiç boyamadım, şu anda gayet memnunum saçlarımdan.
En güzeli saçlara kına yakmak 😂
Bence en iyi renk veren palette