Saç Bakım Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? (Sayfa 11) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2935 Kızlar, yeni bir saç rengi hepimize iyi gelir! Evde saçlarını boyadığında sana kendini iyi hissettiren şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 64 kişi beğendi
CanKaragoz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl bu güzel paylaşım için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
suunmxv Takip Et Master Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bu marka iyidir kullanın faydasını görün 0 0 Yorumla
Batu34istanbul Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Emeklerine saglik ellerun dert gormesin 0 0 Yorumla
bayanafitap01 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Bende sac rengimi evde degistim değişiklik iyidir 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl koyu kahve güzel yakışıyor bayanlara. abartısız 0 0 Yorumla
kaygılıkiz23 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Saçlarımı hic boyamadim renginden memnunum 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Daha boyamiyorum ama çok eğlenceli gibi görünüyor. 0 0 Yorumla
Gezginnn34 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
Dderinnn77 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 73% +1 yıl Kendim boyuyorum saclarimi gayette memnunum. 0 0 Yorumla
Barisg16 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Veririm parasini profesyoneli yapsin ne ugrasicam 0 0 Yorumla
dixsvassr Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Annem bana boyattıracak saçlarını galiba 🙊 0 0 Yorumla
iarien Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Dışarıda oldukça pahalı olmalı evde boyamak iyidir 0 0 Yorumla
Theurfalı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Güzel bir bence olmus tebrik ederim yazan arkadaşı 0 0 Yorumla
esrarengizdenizz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kızıl saç bakır rengi bir harika 😊😉 0 0 Yorumla
deliedenpsikolog1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Yeni saçlar her zaman iyi hissettirmiştirm 0 0 Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Ben malesefki evde sac boyqmayi beceremiom😂 0 0 Yorumla
KorAteşiKızılı Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Evde sac boyamaya tevbe ettim ben 0 0 Yorumla
Redscorpion25 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Ak bile düşse boyamam. Kişisel birşey.. 0 0 Yorumla
butterflyeffect32 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeni bir ben guzel olur tabiki. 0 0 Yorumla
Cengiz9090 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 75% +1 yıl Güzel bir degişiklik renklerde çekici 0 0 Yorumla
Mllşll Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yenilenmiş hissederim çok güzel tesekur ederım 0 0 Yorumla
yeşillllll Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Genelde evde boyadığım için düz kahrevengi 0 0 Yorumla
Luckheart Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Keske biraz erkekler içinde gönderi gelse🙂 0 0 Yorumla
bayansebastiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kendim boyuyorum çok şükür kötü de olmadı hiç 0 0 Yorumla
gullmeervee Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Koyu kumral yaptım simsiyah oldu doğabilim 0 1 Yorumla gullmeervee +1 yıl *diyebilirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
520Cevap
Teşekkürler bilgileriniz için
bu güzel paylaşım için teşekkür ederim
Boyayı boşverin, en iyisi kına
Saçımı boyamıyorum doğal güzel gayet
Bu marka iyidir kullanın faydasını görün
Kızıl saç rengine bayılıyorum
Emeklerine saglik ellerun dert gormesin
Ombre zor işte evde olmuyo öyle
Saçlarımı boyamıyorum teşekkürler
Ben kendim boyuyorum, harika oluyor 😂
Bende sac rengimi evde degistim değişiklik iyidir
bende siyah boyayacagim sacimi.
koyu kahve güzel yakışıyor bayanlara. abartısız
Değişiklik her zaman iyidir.
Saçlarımı hic boyamadim renginden memnunum
Boyalı saç güzeldir bakımlı dır
yeni birisi gibi hissediyorum
Kadın dediğin siyah saçlı olur
mukemmel olmuş teşekkürler :D
Keşke tüm kızlar kızıl boyasa :-D
Kadınlar için ne güzel şeyler varmış
Daha boyamiyorum ama çok eğlenceli gibi görünüyor.
yıllardır boyayla aram yok
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Kına kına hint kınası :D...
Kendim boyuyorum saclarimi gayette memnunum.
Boyamayın doğal en iyisi :)
Veririm parasini profesyoneli yapsin ne ugrasicam
Boya saçı mahvediyor gerek yok
Annem bana boyattıracak saçlarını galiba 🙊
Dışarıda oldukça pahalı olmalı evde boyamak iyidir
Yenilenmis oluyorum evde bakim iydir
çok şeyler var yani her şey güzel.
Güzel bir bence olmus tebrik ederim yazan arkadaşı
siyah saç kızlara çok yakışıyor
Değişiklikler iyidir her zaman
Saç bakımı kadar güzel bişey yok
Kızıl saç bakır rengi bir harika 😊😉