Saç Bakım Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? (Sayfa 5) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2744 Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
Üyeismibulunamadıı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
Mügosu Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
erdalbakkal0 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl saçlarımı daha önce boyamadım hafif açık bir kahverengi ama koyu ve doğal tonları denemek isterim 0 0 Yorumla
Alarasus Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
japonkuku Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sac beyazlamayana kdr boyamasinlae itici duruyo beceremiyolar ztn marjinal renkleri 0 0 Yorumla
Kolikos Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
iisimsizkzz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bence erkeklerde beyaz o kadar da kötü degil dogal olun yani 0 0 Yorumla
GrandPa-2017 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl peki esmer birisine hangi saç rengi yakışır söyliyebilir misiniz? 0 0 Yorumla
btsjin Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Beyazlar her zaman can sıkıcıdır. Ayrıca üşengeçlerde baya var. 0 0 Yorumla
Hasozgur Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Dogal boya olabilir yani erkeklerdede saç olduğuna göre boyatması uygun renkte sakınca olmaz 0 0 Yorumla
gizliaşık10 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl koyu renklerin boyanmış hali çok yapmacık duruyor sevmiyorum 0 0 Yorumla
Mıstukos Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl tlerce beklemek bize göre değil! Dakikalar içinde boyama işleminin tamamlanması 0 0 Yorumla
Markınolcorona Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması 0 0 Yorumla
Lokiiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
Oytlek Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
Lporus Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
Heloik Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması 0 0 Yorumla
BirSuMisaliHayat Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması 0 0 Yorumla
destek1 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ya tamamen beyaz ya tamamen siyah :) Ama saç olmamasından iyidir... 0 0 Yorumla
furkanCanb1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Doğal en iyisi saçıma en fazla wax ve ıslak görünum icin krem vs. Kullanırım 0 0 Yorumla
Anıkent Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl saç boyası kullanmıyorum en güzel saç orjinal saçlarım 0 0 Yorumla
Perdebîrunn Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Bence erkekte boyamaya gerek yok beyazlar iyi duruyor 0 0 Yorumla
İslamınAteistKızı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Doğal olmalı. Renk tercihleri geniş olmalı ki saç rengine yakın doğal tonlar tercih edilebilsin 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Tabi ki uğraşmadığım.Üşenenler için ayrıcalık 1 1 Yorumla Serkansrknn +1 yıl Alla alla Yorumla
nygma_Asmodemos Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sakal nasıl erkeğin makyajı ise saçı da öyledir 0 0 Yorumla
BitterCoffee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Doğal renk ve kısa sürede uygulanmalı 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Doğal görünmesi en önemli özelliği 0 0 Yorumla
Merkür_00 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Dogal olmalı ben boyayım dıye bas bas bagırmamalı. 0 0 Yorumla
NéoKorítsiNeráidon Takip Et Yoda Yaş: 99 , eic 98% +1 yıl Olmazsa olmazı yok, kalite olsun yeterli. 0 0 Yorumla
hidalgo1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yaşım ilerleyince beyazlar canımı sıkabilir :D 0 0 Yorumla
Mehmettok1979 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 34% +1 yıl Saç boyası kullanmadım kullanmayacağım 0 0 Yorumla
GarfiJo Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 39% +1 yıl Bence bembeyaz olmadığı sürece erkekler boyamamali 0 0 Yorumla
Kraliçesiz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Saçımı asla boyatmam doğal güzellikten yanayım. 0 0 Yorumla
Bnnur12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Çok koyu ya da açık tonlar yakışmıyor 0 0 Yorumla
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Beyaz saçım çok maalesef beyazlar kapansın 0 0 Yorumla
synbrk Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Ama zararları var mı yok mu diye endişe ediyorum 0 0 Yorumla
simsiyah_ruhlarımız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Doğal ve baya güzel bir saç boyası 0 0 Yorumla
bilemiyorumartıkın Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Saça bakım yapan bir boya olmalı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
420Cevap
Göz yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması
saçlarımı daha önce boyamadım hafif açık bir kahverengi ama koyu ve doğal tonları denemek isterim
Sac beyazlamayana kdr boyamasinlae itici duruyo beceremiyolar ztn marjinal renkleri
Bence erkeklerde beyaz o kadar da kötü degil dogal olun yani
peki esmer birisine hangi saç rengi yakışır söyliyebilir misiniz?
Beyazlar her zaman can sıkıcıdır. Ayrıca üşengeçlerde baya var.
Dogal boya olabilir yani erkeklerdede saç olduğuna göre boyatması uygun renkte sakınca olmaz
koyu renklerin boyanmış hali çok yapmacık duruyor sevmiyorum
tlerce beklemek bize göre değil! Dakikalar içinde boyama işleminin tamamlanması
konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması
yakan koyu renklere hayır! Tabii ki, doğal görünen bir sonuca imza atması
konuda kadınların uzmanlığıyla yarışamayız! Kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulanması
Ya tamamen beyaz ya tamamen siyah :) Ama saç olmamasından iyidir...
Doğal en iyisi saçıma en fazla wax ve ıslak görünum icin krem vs. Kullanırım
saç boyası kullanmıyorum en güzel saç orjinal saçlarım
Bence erkekte boyamaya gerek yok beyazlar iyi duruyor
Doğal olmalı. Renk tercihleri geniş olmalı ki saç rengine yakın doğal tonlar tercih edilebilsin
Doğal görünmesi daha önemli bence
Doğal gözükmeli yapay olmamalı
Erkekte saç boyasından hoşlanmıyorum.
Doğal gözükmesi yapay durmamalı
Erkekte patlıcan moru candir🥰
Tabi ki uğraşmadığım.
Üşenenler için ayrıcalık
Alla alla
Sac boyamaylan isim olmazzz
Aga boyamayın.😆İtici oluyorsunuz.
Sakal nasıl erkeğin makyajı ise saçı da öyledir
Sarı olmasın lütfen çok kötü duruyor
Doğal renk ve kısa sürede uygulanmalı
Bence doğal olmalı insanın saçı
Doğallıktan yanayım her zaman
Doğal görünmesi en önemli özelliği
Dogal olmalı ben boyayım dıye bas bas bagırmamalı.
Sacımı boyatmam doğallık iyidir
Olmazsa olmazı yok, kalite olsun yeterli.
yaşım ilerleyince beyazlar canımı sıkabilir :D
a goz yakan koyu renklere hayir
Her zaman doğallık ön planda olmalıdır
Saç boyası kullanmadım kullanmayacağım
Bence bembeyaz olmadığı sürece erkekler boyamamali
Ben de saç boyatmak istiyorum :)
Saçımı asla boyatmam doğal güzellikten yanayım.
Çok koyu ya da açık tonlar yakışmıyor
Beyaz saçım çok maalesef beyazlar kapansın
Olabilir tabiki yakışır erkek adama
Ama zararları var mı yok mu diye endişe ediyorum
Olumsuz görüşüm boya konusunda
Beyaz kapamak için boyanabilir
Beyaz saç güzel hiç gerek yok
Doğal olup saçı yıpratmamalı
Kolay ve zahmetsiz olması
Denemekte fayda var teşekkürler
Doğal ve baya güzel bir saç boyası
Doğal gözükmesi çok önemli