Saç Bakım Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? (Sayfa 6) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2744 Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
tayfunnceylann Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Doğal bence daha iyi ne o karı gibi boyatiyorlar 0 0 Yorumla
İşi-biliyor Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Beyazlamış saç boyanabilir erkekte gerisi boş 0 0 Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Saç boyamam saçlarım güzel ve seviyorum gerek yok 0 0 Yorumla
lukydude Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Yaşlı kurtlara yönelik seçenekler olmuş 0 0 Yorumla
Sldisil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl doğal ve ten rengine yakışan renkler olmalı 0 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 35% +1 yıl Bence doğal durmalı ve doğal olmalıdır... 0 0 Yorumla
Acar25 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Saçların doğal kalmasının güzelliği başkadır. 0 0 Yorumla
kimolsamben Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 71% +1 yıl Pratik ve doğal olmalı bence kesinlikle 0 0 Yorumla
deniz09876543210 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl saçlarımı boyamadığım için bilmiyorum :) 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Doğal. Göze batmayan renkler olabilir 0 0 Yorumla
25dadaşkızı25 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Uğraşamaya değmez bence ama ginede yapardım bende 0 0 Yorumla
benbikediyim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Herkese gitmiyor ama yakıştırdığım insanlar da var 0 0 Yorumla
Mr_Crn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Kısa sürede etkili olduğu için men perfect yeterli 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Delükanlı adama karı gibi saç boyatmak yakışmaz. 0 0 Yorumla
alanuurr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl beyazları kapatsın işte erkekler başka ne ister 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Doğal yaksan renklerle beyazlardan kurtulun 0 0 Yorumla
DüşünenDeli33 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Ne gerek var boyaya birak doğallığıyla kalsın 0 0 Yorumla
örümcek123 Takip Et Xper 5 Yaş: 123 , eic 49% +1 yıl Bence siyah saç erkeklere iyi gidiyor 0 0 Yorumla
sefirliktenbaronluga Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Çok güzel ama yaptırır mıyım orası meçhul 0 0 Yorumla
BenBayHiçkimse Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Saçımdan memnunum gayet sağlıklı 0 0 Yorumla
SevcanKAYA Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Sonucu güzel olursa tercih edilebilir... 0 0 Yorumla
Freyy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 85% +1 yıl Tabiki renk. Ve kalite önemli olan iki şey 0 0 Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aralara beyaz rofle atsak hic fena olmaz 0 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Çok absürt renk olmadıkça boyayabilirler 0 0 Yorumla
ayberkrodoplu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Normal renkler değilde aykırı renkler olmalı 0 0 Yorumla
Demircihakan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Beklemekten sıkılırım bekletmeyi sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
420Cevap
Doğal bence daha iyi ne o karı gibi boyatiyorlar
Beyazlamış saç boyanabilir erkekte gerisi boş
Saç boyamam saçlarım güzel ve seviyorum gerek yok
D dedim bakalım nolcak😀😀
Kusursuz Görünüm Bence ;)
Kim ne renk istiyosa boyasın.
Gri olmasında napıyolarsa yapsınlar
Hızlı olsun bizim olsun. 😄
Bence uygulamak gerekir mutlaka
Erkeklerin doğal daha iyi ya
Yaşlı kurtlara yönelik seçenekler olmuş
doğal ve ten rengine yakışan renkler olmalı
Erkek dediğin esmer bomba olacak
Bence doğal durmalı ve doğal olmalıdır...
Saçların doğal kalmasının güzelliği başkadır.
Doğal olsunlar bnce daha hos
Pratik ve doğal olmalı bence kesinlikle
saçlarımı boyamadığım için bilmiyorum :)
Doğal. Göze batmayan renkler olabilir
Tabiki hakkı bazı durumlarda gerekiyor
Uğraşamaya değmez bence ama ginede yapardım bende
Saçımın rengi gayet iyi boyatmam
Boya kullanmayın, kötü kötü sjjsjsj
Doğallıktan yana olanlar👍🏻
Herkese gitmiyor ama yakıştırdığım insanlar da var
Kısa sürede etkili olduğu için men perfect yeterli
Erkeklerin derdi beyazlardır.
Erkeklerin derdi beyazlardır
Saçlarımı boyatacak kadar yaşla madim
Delükanlı adama karı gibi saç boyatmak yakışmaz.
beyazları kapatsın işte erkekler başka ne ister
Doğal yaksan renklerle beyazlardan kurtulun
Bence erkeklerde saçlarımı boyaya bilir
Ne gerek var boyaya birak doğallığıyla kalsın
Bence siyah saç erkeklere iyi gidiyor
Çok güzel ama yaptırır mıyım orası meçhul
yararlı bir bence olmuş 👍👍👍
Doğal hali daha güzel bence ya
Saçımdan memnunum gayet sağlıklı
Sonucu güzel olursa tercih edilebilir...
Hiç boyamadım ve düşünmüyorum
Erkekler doğal olmalı bence
Tabiki renk. Ve kalite önemli olan iki şey
Aralara beyaz rofle atsak hic fena olmaz
Yani onlar bile zorlanıyor
Çok absürt renk olmadıkça boyayabilirler
saçınızı yıpratmasın da..
Her zaman doğallıktan yana olmuşumdur
Doğal saç her zaman, sağlıklıdır
Doğal olması çok önemli bence
Bence cok guzel bisey degil
Erkeğe boya mı olur yaaaaaaaa