Saç Bakım Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? (Sayfa 7) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2744 Sıra erkeklerde! Erkek saç boyasının olmazsa olmazları sence neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 71 kişi beğendi
EgoistischesMädchen Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 94% +1 yıl Erkekler saçını boyamasın bence 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Olmazsa olmazı saçı zarar gelmeden boyatmak 0 0 Yorumla
GokyuzundeBirHayalet Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl dogallık önemli bence doğallık şart 0 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Boya herkese yakışmaz bence siritabilir 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Beyaz kapamak için ilerde boyarım 0 0 Yorumla
Kantarma Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl saçlarım simsiyah zaten boyamam ondan dolayi 😂 0 0 Yorumla
GrootGrootGroot Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl KEL olmamaları gerekiyor. Hepsi KEL 😂😂😂 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Şimdiye kadar kullanmadım. Doğallıktan yanayım. 0 0 Yorumla
ozelguvenlik4545 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Erkek adam saç boyamaz kadın boyasın 0 0 Yorumla
GumballWaterson Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Siyah saçı sarı yaparken turuncu olmamalı 0 0 Yorumla
esrarengizdenizz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Doğallık tenle uyum aşırıya kaçmaması 😊😉 0 0 Yorumla
Yazarınız99 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl Doğal olmalı ya mümkünse boyamasın 😂 0 0 Yorumla
bayansebastiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Erkeklerde dogallıktan yanayım boyasız. 0 0 Yorumla
YalçınESEN Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Saçımız yok, bari sakal boyası çıkarın. 0 0 Yorumla
gencoyun135 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Allah erken yaşta saçlarımızı beyazlatmasın 0 0 Yorumla
Cagatay_doga16 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Boyamıyorum doğal saç her zaman için daha iyi. 0 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Bence en çok kır saçlar yakışıyor erkeklere 🌺 0 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 27 , eic 82% +1 yıl Erkekleden sa. çını boyayan beni engellesin brader 0 0 Yorumla
gnyky12 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Doğal bir görünüm, parlak olmayan mat bir tazelik. 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Erkek saç mı boyarmış.:) Sen de. 0 0 Yorumla
Redscorpion25 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl Boyamıyorum. Boyayanlara sormalı sanırım. 0 0 Yorumla
dontcallmebabygurl Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 66% +1 yıl Ian Somerhalder var diye c seçtim hshjsd <3 0 0 Yorumla
kadersiz-kader-34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Bence hafif beyazlık erkeklerde çok çekici duruyor 0 0 Yorumla
kumsaliseb Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bence erkekler boyamamalı 1 3 Yorumla кσηѕтαηтiησρσℓiz +1 yıl tamam Api Yorumla Poyrazporaz35 +1 yıl Yani Yorumla кσηѕтαηтiησρσℓiz +1 yıl Yani boya moya yok eger c. organın çubuksa öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
420Cevap
doğal siyah saçlar tabi ki
Yakışıp yakışmıycağı en önemlisi
Erkekler saçını boyamasın bence
Olmazsa olmazı saçı zarar gelmeden boyatmak
Doğal gözüKSün bana yeter
dogallık önemli bence doğallık şart
Doğal durmalı ve pratik olmalı
Boya herkese yakışmaz bence siritabilir
Beyaz kapamak için ilerde boyarım
Doğal olan herşey güzeldir
Doğal olmalı. Özellikle erkekler için.
saçlarım simsiyah zaten boyamam ondan dolayi 😂
Vakit yok kolay hizli ve etkili olmali
Güzel bir paylaşım olmuş 😂😂
Boya yaptırmam ben ama teşekkürler
Geçici mi bu boyalar bilgi
Bwn saç boyatmıyorum aslımda
Boya kullanmam yes doğallık
Erkeklerin bakım yaptıkları mı var
KEL olmamaları gerekiyor. Hepsi KEL 😂😂😂
Şimdiye kadar kullanmadım. Doğallıktan yanayım.
Emeğe saygı güzel olmuş..
Bilmiyorum hiç kullanmadım
saç boyası kullanmıyorum.
Erkek adam saç boyamaz kadın boyasın
Siyah saçı sarı yaparken turuncu olmamalı
erkekte saçmı boyarmış mış diyormuşum
Siyah veya kahve rengi tonunda
Kısa saç çok güzel severim
Doğallık tenle uyum aşırıya kaçmaması 😊😉
Doğallık her zaman iyidir
Doğal olmalı ya mümkünse boyamasın 😂
Bence en önemlisi doğal görünmesi yaa
pek gerekli tabi bu bilgi
Erkeklerde dogallıktan yanayım boyasız.
Ben beyazlarımı seviyorum
Saçlarımı boyayacagimi düşünmüyorum
Saçımız yok, bari sakal boyası çıkarın.
Allah erken yaşta saçlarımızı beyazlatmasın
Faydalı olmuş teşekkür ederiz
Faydalı olmuş ellerinize sağlık
Ben doğru bulmuyorum boya yakışmıyor
Boyamıyorum doğal saç her zaman için daha iyi.
A şıkkı her türlü Men Perfect
Bence en çok kır saçlar yakışıyor erkeklere 🌺
Erkekleden sa. çını boyayan beni engellesin brader
Yakışan her rengi yapabilir
Doğal bir görünüm, parlak olmayan mat bir tazelik.
Erkek saç mı boyarmış.:) Sen de.
Hiç boyatmadım :Dㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Boyamıyorum. Boyayanlara sormalı sanırım.
Ian Somerhalder var diye c seçtim hshjsd <3
Bence hafif beyazlık erkeklerde çok çekici duruyor
Bir insan niye saç boyar ki?
Bence doğal kalması herzaman iyidir
Boyatmadım boyatan görmedim.
Biz saç boyasak kadınlar adımızı çıkarır😀
Doğal görünmesi tercihim.
Bence erkekler boyamamalı
tamam Api
Yani
Yani boya moya yok eger c. organın çubuksa öyle
Saç boyatman asla hiç sevmem