Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 10) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
sedalizm Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Artık pek boyatmayı düşünmüyorum uzun süre 0 0 Yorumla
mikropilot Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Ben saç rengimi değiştirmeye çekiniyorum açıkçası. 0 0 Yorumla
uykusuzdengesiz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl saç rengimden mennunum çok sağolun 0 0 Yorumla
yesilkedim Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bir şey beklemiyorum.Değiştirmek istemiyorum. 0 0 Yorumla
Qwertyuiop098765 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 62% +1 yıl Saçımı siyah boyamak istiyorum umarım pişman olmam 0 0 Yorumla
prenses__artemis Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Pure color denemedim bakmak lazım 0 0 Yorumla
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Hiç sevmiyorum saçımı boyamayı maalesef 0 0 Yorumla
Blodymarryy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Koyu kahve istiyorum umarım güzel olur 0 0 Yorumla
antalya_beyi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Saclarim uzun olsa kızıl yapardim sanirim :) 0 0 Yorumla
sessizliğinnçığlığıı Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Yeni yıla yeni saç rengiyle girmek çok iyi 🌼 0 0 Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Rengim den memnunum 🎭 sizleri bilemem 0 0 Yorumla
BallıKurabiyee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Açık kahverengi boyatmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
elifsude900 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Saçlarımı doğal haliyle seviyorum :) 0 0 Yorumla
melankolikbirkadin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Küllü sarı yapmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
NihtTwwish Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Savlarimi boyayarak yıpratmak istemiyorum 0 0 Yorumla
Şekerkiz44sinirli Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Güzel bir şekilde anlatılmış teşekkür ederim 0 0 Yorumla
MüHüR_GöZLüM Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 86% +1 yıl Kesinlikle kaliteli schwarzkopf boyalar👍 0 0 Yorumla
zirve_yolculuğu Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl boya iyi değildir. kendinizden kaçmayın. 0 0 Yorumla
justsomebody123 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Saç rengine karar verebilmeyi... 0 0 Yorumla
Hatunyıkılır27 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Doğal rengimin tadını çıkarıyorum💙💙💙 0 0 Yorumla
erkiletgüzeli Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 67% +1 yıl Saç rengimden memnunum. Boya eşittir kimyasal. 0 0 Yorumla
Furkandeniz10 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 91% +1 yıl Sarı yapmıştım beyaz yapmak isterken 0 0 Yorumla
OnceUponATimee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Beyazlana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
crazyboy2022crazyboy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 85% +1 yıl Orjinal rengini hep yakalamak istemiştim.:) 0 0 Yorumla
meyvelisedaaaa Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Yeni yılda saç rengimi değiştirmedim.. 0 0 Yorumla
clairdelune_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl griye boyatmak gibi bi cilginlik yapmak isterim... 0 0 Yorumla
DontLook Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl en güzel saç rengi kişinin doğal saç rengidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Artık pek boyatmayı düşünmüyorum uzun süre
Kizil hep begenmisimdir :)
Ben saç rengimi değiştirmeye çekiniyorum açıkçası.
Şuanlık boyama isteğim yok
Zamani bekliyorum ben sac rengi icin
saç rengimden mennunum çok sağolun
Cesaret toplamam gereeekkk
harika süper sğper beğenip
Bir şey beklemiyorum.
Değiştirmek istemiyorum.
Saçlarım dökülüyor... Ama olsun
Saçlarımı çok seviyorum yaa
beyaz olsa daha güzel olurdu
Saçımı siyah boyamak istiyorum umarım pişman olmam
Sac efsanedir iyi bakilmali
Pure color denemedim bakmak lazım
Sarı saç rengi gider kahverengi vs
Hiç sevmiyorum saçımı boyamayı maalesef
Koyu kahve istiyorum umarım güzel olur
Saclarim uzun olsa kızıl yapardim sanirim :)
Yeni yıla yeni saç rengiyle girmek çok iyi 🌼
Beklemiyorum memnunum boyle
Rengim den memnunum 🎭 sizleri bilemem
Saç rengimden memnunum siyah
Siyah olsun istiyorum sacim
Param olmasını bekliyorum sadece
Ben doğallıktan yanayım :)
Saçlarımdan memnunum gayet.
Mavi. Güzel olur bu yılın rengi
Açık kahverengi boyatmayı düşünüyorum
Bal köpüğü rengi ve yenilik🌺
Kahve rengi tercih olabilirrr
Karar vermeyi 🤣ne değişecem ya
Saçlarımı doğal haliyle seviyorum :)
Küllü sarı yapmayı düşünüyorum
Savlarimi boyayarak yıpratmak istemiyorum
Kızıl kafa olmak istiyorum 🥰
Harika saç deneyimi güzelmiş
Güzel bir şekilde anlatılmış teşekkür ederim
Saç rengimi çok seviyorum benn
Kesinlikle kaliteli schwarzkopf boyalar👍
Güzel gibi belki deneyebilirim
boya iyi değildir. kendinizden kaçmayın.
Yine doğal renginde kalacak 😂
Saç rengine karar verebilmeyi...
Kuaförümün indirim yapmasını 😂
Saçlarımı boyatmayı düşünmüyorum
Doğal rengimin tadını çıkarıyorum💙💙💙
Denerim ama şu an memnunum
Yeni yıll yeni saç yeni bir ben<3
Beyazlatinca belki bir ihtimal
Evet yeni saç rengi iyi olur bayanlar
Kızıl saçlar favorim nedir
Saç rengimden memnunum. Boya eşittir kimyasal.
Sarı yapmıştım beyaz yapmak isterken
Beyazlana kadar değiştirmeyi düşünmüyorum
Orjinal rengini hep yakalamak istemiştim.:)
Yeni yılda saç rengimi değiştirmedim..
Paramın olmasını beklıyorum
griye boyatmak gibi bi cilginlik yapmak isterim...
en güzel saç rengi kişinin doğal saç rengidir