Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 11) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Dünyalıbağyan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Güzel olmuş pure çıktı ❤️❤️ En sevdiğim 0 0 Yorumla
Tatlı_acı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Saçım doğal bozamam ilerde belki kısmet 0 0 Yorumla
fazil61t Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Ben saçımı cok seviyorum rengide cok güzel 0 0 Yorumla
üvercinka7 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl Değiştirmem gerektiğinden emin olmayı bekliyorummm 0 0 Yorumla
LaStCaCa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Güzel bakalım hayırlısı. Yeni yıl deni saç 0 0 Yorumla
Deryakardesxxx Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Bence mavi en güzel saç rengi diyebilirim 0 1 Yorumla Deryakardesxxx +1 yıl Yazdjm Yorumla
doğrulukyadacesaret Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Yeter ki kadının ten rengiyle uyumlu olsun,, 0 0 Yorumla
Elaaa321 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Şu anki saç rengim küllü açık kumral memnunum 0 0 Yorumla
kravatlıbikacisyan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Yıpranır diye korkup asla boyatamamam 0 0 Yorumla
01MEHMET01 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 93% +1 yıl Yeni yıl. adı üstünde yeni. yenilik iyidir 0 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bir şey beklemiyorum. Çünkü değiştirmeyeceğim. 😀 0 0 Yorumla
ııssızkadın Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 44% +1 yıl Kızıl tonları iyi olur diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
sessizleylek Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Saçlarımın beyazlaşmasını bekliyorum 0 0 Yorumla
Pembe_Jaguar Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 37% +1 yıl kızıl renge boyayacağım bende saçlarımı 😁😂 0 0 Yorumla
Clementinediyin Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Orj rengim her zaman çekici geliyor 0 0 Yorumla
Bntekimm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Ombre yaptırtmayı düşünüyorum ama para yokk 0 0 Yorumla
33Mormenekşe33 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Favorim Süt reçeli ile harika saçlar #PureColor 0 0 Yorumla
Alyasoft Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Dogal sac rengi daha iyi diye dusunuyorum 0 0 Yorumla
St_blacksea52 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Bence röfleli saçlar çok daha hoş duruyor 0 0 Yorumla
heli2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Saç rengimin doğallıgını bozmak hiç istemiyorum 0 0 Yorumla
1ebruss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Biraz uzamasını bekliyorum. Renkte de kararsızım 0 0 Yorumla
BiZonguldaklı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 68% +1 yıl Şampuan mu bu boyalı hem yıkıyor hem boyamı 0 0 Yorumla
Yalnızakrep33 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Saç rengini değiştirmek bir yaşam biçimidir 0 0 Yorumla
perimmasali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Valla beklemiyom bişey 😂 hemen degisim 0 0 Yorumla
asosyalsosyalbirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl Yeni yıl yeni ben demektir! 💙 0 0 Yorumla
hayalperestt71 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Henuz karar vermedim bakalim denicem 0 0 Yorumla
Yüsra61 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Saçlarım az olmasa çoktan boyatmistim 😏😏 0 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Saç rengimi seviyorum böyle iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Cesaret edemiyorum ya keşke yapabilsem
Güzel olmuş pure çıktı ❤️❤️ En sevdiğim
Saçım doğal bozamam ilerde belki kısmet
acaba hangi rengi tercih etsem
Saç rengimden memnunum değiştirmem
Değiştiriyorum hemen 😇😊
Ben saçımı cok seviyorum rengide cok güzel
Değiştirmem gerektiğinden emin olmayı bekliyorummm
Güzel bakalım hayırlısı. Yeni yıl deni saç