Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 12) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Pieta222 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Hangi renge karar vereceğimi bekliyorum 0 1 Yorumla Defnemasalımm +1 yıl pembe Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Saçımda ki siyah boyanın akmasını bekliyorum. 😂 0 0 Yorumla
hayribey49 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl Düşüncelerimin değişmesini bekliyorum 😊 0 0 Yorumla
Srknköse Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 87% +1 yıl renk değistirmek bayanlar icin cesaret ister 0 0 Yorumla
MYnameİSwhat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Değiştirmeyi düşünmüyorumDoğal haliyle kalsın 0 0 Yorumla
The_Pelin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Asla saç rengimi değiştirmeye cesaret edemem 0 0 Yorumla
morpiksel Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Denemek lazım renk seceneklerine bakmalıyım 😍 0 0 Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Beyazliyor artık ama bu bana yakışıyor 0 0 Yorumla
cemeterylights Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Renginden memnunum dipleri çıktıkça boyuyorum 0 0 Yorumla
Pelinsugibisu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl yeni fikir yeni ürün bekliyordum gelmiş 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Sac rengini değiştiremem ya korkarim 0 0 Yorumla
Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl Saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Jfudkskndnfehsh789 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Kuzenim kullanmıştı şu an çok memnun. 0 0 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl Değişim değil de boya ya biraz ihtiyacım var... 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Saç rengimden memnunum. Değiştirmek istemiyorum 0 0 Yorumla
soulles-silhouette Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Gümüş rengi tutturamıyorum :'( 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Eşim değiştirebilir bir kısıtlamamız yoktur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Hangi renge karar vereceğimi bekliyorum
pembe
Yeni yıl yeni ben demek 💙
Yeni yıl yeni bir ben demek 🖤
Saçımda ki siyah boyanın akmasını bekliyorum. 😂
Düşüncelerimin değişmesini bekliyorum 😊
Hangisini secsem bilemedim 🙄
renk değistirmek bayanlar icin cesaret ister
Aynen öyle haklısın ama bakım önemli
Değiştirmeyi düşünmüyorum
Doğal haliyle kalsın
Artık değiştirmiycem saç rengimi
Asla saç rengimi değiştirmeye cesaret edemem
Saçlarımın rengi doğal daha güzel
guzel ama boya kullanmadim daha
Denemek lazım renk seceneklerine bakmalıyım 😍
Beyazliyor artık ama bu bana yakışıyor
Renginden memnunum dipleri çıktıkça boyuyorum
Boya kullanmıyorum kınadan yanayım
yeni fikir yeni ürün bekliyordum gelmiş
Doğaldan yanayım efendim.
Kestane renginden gayet memnunum
Teninize giden renkleri yapın kızlar
saçı olanlar için güzel fikir
Sac rengini değiştiremem ya korkarim
Saç rengimden memnunum ben
Saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum
Kuzenim kullanmıştı şu an çok memnun.
Doğal olsun benim olsun saçlarım
Daha şimdiden beyazlar var
Mavi yapsak güzel olurdu aslında
Değişim değil de boya ya biraz ihtiyacım var...
Rengini daha da turuncu yapacağım
Yeni değiştirdim şimdilik düşünmuyorum
Saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum.
Saç rengimden memnunum. Değiştirmek istemiyorum
Güzelmiş saçlar ama sevmem boyamayı.
Yaslammayi yaslaninca biyariz
Saç boyası kullanmıyorum.
Tabii ki saçlarımın uzamasını!
Hiç değişmedim değişmicemm
saç rengi değiştirmek cesaret ister
Gümüş rengi tutturamıyorum :'(
Ben boyatmam nayır nolamaz