Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 8) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Siylem Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İyi bir kuaför bulmayı bekliyorum. Var da biz boyatmıyoruz sankii😏😏😏 0 0 Yorumla
Verahoveraho Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sarıya boyatmak en büyük pişmanlığım, akmasını bekliyorum yeni renk için 0 0 Yorumla
Singingowl Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Hep saçımı kendime boyamak istemişim, kaç defa denedim ama bir türlü başaramadım:)) 0 0 Yorumla
DoktorumCivanım Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Parlak Kızılı çok seviyorum benim çok hoşuma gidiyor tavsiye ederim 0 0 Yorumla
goldlight Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl saçlarımın uzamasını bekliyyorum dha beklicem galiba 0 0 Yorumla
Çaresizbiriolarak Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Benim saçlarım zaten boyalı gibii😇🙂🙃☺️😊😊😊ama evlenince ep boyatırım 0 0 Yorumla
Gamze6700 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bnde degistircem artik sac rengimi sıkıldım hic boya vurmadim daha 0 0 Yorumla
Beysasare Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bütün lgbtq+ fobiklere inat gökkuşağı renklerinde boyayacağım 🏳️🌈 0 0 Yorumla
PasifAkrep Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Çok fazla gri yapmak istiyorum ama yeterince uzun değil uzamasını da bekleyemiyorum XD 0 0 Yorumla
Hakaann28 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bana kalsa değiştirm ama ailem izin vermiyor ne yazık ki 0 0 Yorumla
bildirimgelmiyor Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Saçlarımı eskiden çok boyadım ama şimdi orjinal rengiyle mutluyum. 0 0 Yorumla
eylülpln Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saç rengimi bi çok kez dwğiştirdim ve artık bi kere dHa bişey denersem dile gelip beni durduracak 0 0 Yorumla
AkifAlizade Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben sarı isterdimde veya kırmızı ama zor yapsam yapsam 34 yıl sonra yapabilirim 0 0 Yorumla
Makerana Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Biraz uzamasını bakım yağı kullanıyorum kendine gelsin boyatıcam 0 0 Yorumla
ÖnemliDegil123 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Sac rengimden memnunum, belki bir sonraki hayatımda. 0 0 Yorumla
KoreliKızxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ben doğallıktan yanayım. Saç rengimi seyorum ve değiştirmeyi de düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Denizlgbt16 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Enson gri yaptım ama şu an kendi renginde açık kumral 0 0 Yorumla
bludfireee Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yeni yılda saç rengimi değiştirmek için param olmasını bekliyorum. 0 0 Yorumla
bikahfekafeinli Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Maviye konuşmak istiyorum depresif hal durumundayım. 0 0 Yorumla
KlasikAdam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Saç rengimi değiştirmeyi düşünmesem de Schwarzkopf Men Perfect saç boyasını çevreme öneririm mutlaka 0 0 Yorumla
95spartacus Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yeni yıl demek, yeni bir ben demek.Pure color 😜 0 0 Yorumla
nilka07 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Esmerler için açıcı işlemi olmadan direkt boyayı uygulayabilsek keşke 0 0 Yorumla
iSeray Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl ben doğaldan yanayım yaklaşık 5 senedir de doğal kullanıyorum 0 0 Yorumla
Adorose Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben kullandım açık kumral rengini bayıldım saçım yıpranmadı pahalı olsada değer diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Yasemin_çiçek Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Pure colour'un evde dha kolaylaştırılması sağladı yeni yıl bir yeni kişilik demek 0 0 Yorumla
Xremny Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kızıl olabilir bu sene. Ama yakışır mi emin değilim 0 0 Yorumla
Ahmettunar Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Kendime yeni bir ben lazım yeni senede ancak doğallığını bozmuyorum 0 0 Yorumla
iremizm Takip Et Xper 3 Yaş: 110 +1 yıl doğru söylüyorsunuz. Yeni bir bana şimdiden merhaba. 0 0 Yorumla
fatherkul Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Kelim saçım yok ama kedimin tüyleri için de gerekyok 0 0 Yorumla
Batuhannnnnnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Korkuyorum olacakmi olmuycakmı die yani renk olarak bı şey belirleyemiyorum 0 0 Yorumla
Kobra190355 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Platinden kizila dönmek istiyorum fakat sonra platine geri donebilirmiyim korkuyorum acikcasi 0 0 Yorumla
astral0 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl saçlarım siyah önleri turkuaz herkesin aşırı hoşuna gidiyor snnfmwsm 0 0 Yorumla
selindemirelll Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yeni yıl demek yeni bir ben demek tabi ki pure color 0 0 Yorumla
veldin000 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sac rengimden memnunum amf sarisinlarahastayim 😀😀😀 0 0 Yorumla
Kızlaryess Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yani açıkçası ben saç rengimden gayet memnunum ama saçlarımın bir şeye ihtiyaçı var hacim. 0 0 Yorumla
Dedectorsmonk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Az kaldı sıyırdım kafayı mora boyatacağım sıyırdığım kısımları daha tam sıyıramadım 0 0 Yorumla
sherra Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yeni yılda kocacımla beraber saçlarımızı pembeye boyadık çok güzel göründü :) 0 0 Yorumla
emorix Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Saçımla ilgili hiç sorun yaşamıyorum gayet iyi dogal siyah 0 0 Yorumla
ayseco7 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Secenekler arasinda kaldigim icin hala boyayamadim malesef 0 0 Yorumla
Aytekiloyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Daha dün tarçın rengine döndüm bayıldım. Gerçekten çok hoş bir ton 0 0 Yorumla
hayatırenklikadın Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Çok tatlı gri bir renk var sarı ile karışık bir renk bayılıyorum 0 0 Yorumla
sariyerlizafer Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Saç boyasini tavsiye etmiyorum saçları çok fena yıpratıyor 0 0 Yorumla
kanatsız121212 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl orjinal siyah saç rengim 😌siyah iyidir 2 0 Yorumla
Felis-tigris Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Saçlarım yıpranık, uzatıp kestirecem onda na 1 0 Yorumla
Nurfidangndz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl yaz olsun saçlarımı boyucam bakalım nasıl olck 1 0 Yorumla
Cennetenbirçiçek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sac rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Zünübe Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Sac dökmeyecek bir boya markası 1 1 Yorumla Ressamardaa06 +1 yıl Ben sana bu konuda yardımcı olayım kanka Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Waaay jel boya haa bulursam almayi düşünüyorum 🥰 1 0 Yorumla
Azerbaijani_Girl Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Doğal saç rengimi çok seviyorum neden boyayım ki? 0 0 Yorumla
boşverseenee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Kendi saç rengime dönmek istiyorum artık 0 0 Yorumla
pıttıkrengi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Paylaşım için teşekkürler... eline sağlık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
İyi bir kuaför bulmayı bekliyorum. Var da biz boyatmıyoruz sankii😏😏😏
Sarıya boyatmak en büyük pişmanlığım, akmasını bekliyorum yeni renk için
Hep saçımı kendime boyamak istemişim, kaç defa denedim ama bir türlü başaramadım:))
Parlak Kızılı çok seviyorum benim çok hoşuma gidiyor tavsiye ederim
saçlarımın uzamasını bekliyyorum dha beklicem galiba
Benim saçlarım zaten boyalı gibii😇🙂🙃☺️😊😊😊ama evlenince ep boyatırım
Bnde degistircem artik sac rengimi sıkıldım hic boya vurmadim daha
Bütün lgbtq+ fobiklere inat gökkuşağı renklerinde boyayacağım 🏳️🌈
Çok fazla gri yapmak istiyorum ama yeterince uzun değil uzamasını da bekleyemiyorum XD
Bana kalsa değiştirm ama ailem izin vermiyor ne yazık ki
Saçlarımı eskiden çok boyadım ama şimdi orjinal rengiyle mutluyum.
Saç rengimi bi çok kez dwğiştirdim ve artık bi kere dHa bişey denersem dile gelip beni durduracak
Ben sarı isterdimde veya kırmızı ama zor yapsam yapsam 34 yıl sonra yapabilirim
Biraz uzamasını bakım yağı kullanıyorum kendine gelsin boyatıcam
Sac rengimden memnunum, belki bir sonraki hayatımda.
Ben doğallıktan yanayım. Saç rengimi seyorum ve değiştirmeyi de düşünmüyorum.
Enson gri yaptım ama şu an kendi renginde açık kumral
Yeni yılda saç rengimi değiştirmek için param olmasını bekliyorum.
Maviye konuşmak istiyorum depresif hal durumundayım.
Saç rengimi değiştirmeyi düşünmesem de Schwarzkopf Men Perfect saç boyasını çevreme öneririm mutlaka
Yeni yıl demek, yeni bir ben demek.
Pure color 😜
Esmerler için açıcı işlemi olmadan direkt boyayı uygulayabilsek keşke
ben doğaldan yanayım yaklaşık 5 senedir de doğal kullanıyorum
Ben kullandım açık kumral rengini bayıldım saçım yıpranmadı pahalı olsada değer diye düşünüyorum
Pure colour'un evde dha kolaylaştırılması sağladı yeni yıl bir yeni kişilik demek
Kızıl olabilir bu sene. Ama yakışır mi emin değilim
Kendime yeni bir ben lazım yeni senede ancak doğallığını bozmuyorum
doğru söylüyorsunuz. Yeni bir bana şimdiden merhaba.
Kelim saçım yok ama kedimin tüyleri için de gerekyok
Korkuyorum olacakmi olmuycakmı die yani renk olarak bı şey belirleyemiyorum
Platinden kizila dönmek istiyorum fakat sonra platine geri donebilirmiyim korkuyorum acikcasi
saçlarım siyah önleri turkuaz herkesin aşırı hoşuna gidiyor snnfmwsm
Yeni yıl demek yeni bir ben demek tabi ki pure color
Sac rengimden memnunum amf sarisinlarahastayim 😀😀😀
Yani açıkçası ben saç rengimden gayet memnunum ama saçlarımın bir şeye ihtiyaçı var hacim.
Az kaldı sıyırdım kafayı mora boyatacağım sıyırdığım kısımları daha tam sıyıramadım
Yeni yılda kocacımla beraber saçlarımızı pembeye boyadık çok güzel göründü :)
Saçımla ilgili hiç sorun yaşamıyorum gayet iyi dogal siyah
Secenekler arasinda kaldigim icin hala boyayamadim malesef
Daha dün tarçın rengine döndüm bayıldım. Gerçekten çok hoş bir ton
Çok tatlı gri bir renk var sarı ile karışık bir renk bayılıyorum
Saç boyasini tavsiye etmiyorum saçları çok fena yıpratıyor
orjinal siyah saç rengim 😌siyah iyidir
Bu markanın tüm renkleri güzel
Saçlarım yıpranık, uzatıp kestirecem onda na
Kepeklerden kurtuluyim de bi
yazı aylarını bekliyorum 🌸
Doğal saç rengimden memnunum
yaz olsun saçlarımı boyucam bakalım nasıl olck
Sac rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum.
Sac dökmeyecek bir boya markası
Ben sana bu konuda yardımcı olayım kanka
saçlarım kızıl gayet memnunum
Waaay jel boya haa bulursam almayi düşünüyorum 🥰
Saçıma zarar vermemesini..
Jel formül hm çok ilginç 🤔
Doğal saç rengimi çok seviyorum neden boyayım ki?
Saçım yok derdim yok 🤩
Aha aha ha
Efsane bir boya 😍 deneyim derim
Kendi saç rengime dönmek istiyorum artık
Paylaşım için teşekkürler... eline sağlık