Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 7) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Dhdyeudufucfy Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Ben onu bunu bilmem de balık etli kızlara kızıl ve turuncu sac cokk yakışıyor (BENCE) peki sizce? 0 0 Yorumla
can88 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Saçlar beyazladı artık o da ayrı bir hava katıyor :) 0 0 Yorumla
Derman0606 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Benim saçım acayip beyaz ama yinede seviyorum kendimi 🤣 0 0 Yorumla
hdhxbbs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl birşey beklemiyorum rabbim zaten bana en güzel rengi vermiş elhamdülillah 0 0 Yorumla
Duolingoo Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence her türlü dikkatli olunmalı bunu yaparken. Bu doğrultuda düşünüyorum 0 0 Yorumla
fastrapper Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bence olabilir sizde deneyiz iyi dönüşler yazacağımıza eminim 0 0 Yorumla
trasshic Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl sac rengimi degistirmek istiyorum ama sertlesmesinden ve yanmasindan korkuyorum 0 0 Yorumla
Emrcnos Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Vallaha erkegim fakat bi değişiklik neden olmasın ki. Düşünülebilir bir tercih. 0 0 Yorumla
senaseaside Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Uzun zamandır boyatmıyordum saçlarımı, şu an aşırı istek geldi mutlaka deneyeceğim :) 0 0 Yorumla
Belelrila Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Favorim açık kumral saç ama siyah başta çok güzel duyuyor 0 0 Yorumla
Bakımlıbey13 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yeni yıla yeni imaj ile girmek bu dönemde en güzeli 0 0 Yorumla
Masumlarapt123 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Benim de sac rengini degistirmek isteyen arkadaslarim vardi, bu iyiymis :) 0 0 Yorumla
KarKraliçesi_ Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum ama şimdilik zamanı değil. 0 0 Yorumla
fatmas_01 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Saçımı bakıra boyadım gözlerimin rengi daha belli okuyormuş ama benim favorim siyah saç 0 0 Yorumla
Umutplt0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı boyatıp cennet mahallesi selim gibi olacağım 😍😂 0 0 Yorumla
ZizziZ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Değiştirmek istemiyorum benim zaten saçımda 3 veya 4 renk birden var kumral tonlarında 0 0 Yorumla
Adaezgi1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Daha 2 hafta oldu 2021'e gireli. Hemen boya alıp saçlarımın uçlarını griye boyadım 😁 0 0 Yorumla
yusefbey Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bende istiyorum degistirmeyi gri felan sizde zormu saç rengim koyu sarı 0 0 Yorumla
Gurbetçi-Kizz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Saçlarımı kızıla boyamayı düşünüyorum ama yakışırmı bilmiyorum. 0 0 Yorumla
melisbilir Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bu ürün çok güzel daha önceden kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim👍🏻 0 0 Yorumla
Mühendis31 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Cesaret, birazcık öz güven bide babamın tepkisinden çekiniyorum 0 0 Yorumla
becece Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bu ülkede erkeklerin yapması garip karşılanmasa güzel olurdu. 0 0 Yorumla
iamyaseminp Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Aslında bana kalsa hemen değiştiririm ama rengini ya beğenmezsem diyorum biraz çekiniyorum. 0 0 Yorumla
kizlarasoruyorum2 Takip Et Xper 5 Yaş: 50 +1 yıl Biz erkeklerin saç rengi değiştirmesi pek iyi karşılanıyor 🙂 0 0 Yorumla
cicikzmm Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Saç rengimi çok seviyorum ayrıca sağlıklı bulmuyorum saç boyatmayı :) 0 0 Yorumla
Cerensolmazcanis Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bakır rengini istiyorum ama yakisirmi yakışmaz mı bilemiyorum 0 0 Yorumla
meraktangeldimki Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl İstemiyorum. Herkes sac boyatmak zorunda değil bence 0 0 Yorumla
Meleknaz58 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bende çok isterim düşünüyorum değiştirmeyi nasipte varsa değiştiricem 0 0 Yorumla
profiterolprof Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımı yeni ve ilk kez boyamış biri olarak değişiklik iyidir, iyi hissettirir 0 0 Yorumla
user92731836 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Pure color güzel ama maaalesef erkek olmuşuz işte 😂 0 0 Yorumla
Merve2658 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kapalı olduğum için ihtiyaç duymuyorum ama siyah ve kırmızı saç rengi favorim 😊 0 0 Yorumla
Zeynepben123 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hem saçımı sarı yapmak istiyorum hemde siyah yapıp asi asi gezmek istiyorum aradı yok 0 0 Yorumla
louragan5 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Pure colorun vişneli turta rengini denemenizi öneririm 0 0 Yorumla
heyylolita Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Kesinlikle beyaz tene siyah jel boya ile parlak saçlarıma bayılıyorum... 0 0 Yorumla
senemaksun Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama boyalar saçı yıprattığı söyleniyor kokkuyorum açıkcası 0 0 Yorumla
Hfhhh Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hiçbir şeyi beklemiyorum saç rengimi niye değiştireyim awk 0 0 Yorumla
Blue__girl0 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yeni yıla girerken saç rengi değiştirince kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
Mısrageldigelen Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Daha yeni sarı yaptım şu an sadece kısaltmak istiyorum sizce? 0 0 Yorumla
aysegulbaskurt Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben de değiştireceğim ama üşeniyorum beaa mavi yapmayı düşünüyorum şu anlık 0 0 Yorumla
7096murat Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Arkadaslarimda balamda ve annemde cok sık kullaniyorum boyanin saca isleyisi gercekten guzel 0 0 Yorumla
melek661 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Yazı bekliyorum Daha parlak ve daha guel görünüm icin 0 0 Yorumla
sukruozdemir Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Renk değiştirmek değilde uzatmak ya da full kısa tutmak isterim ben bu yıl. 0 0 Yorumla
Cananxxx01 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saclarimi boyamak istemiyorum cunku daha once hic boya vermedim 0 0 Yorumla
minax12 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Havaların biraz daha açılmasını, şu an siyah sonrasında sütlü kahve yaptırıcam 0 0 Yorumla
keremhan1 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl yeni yılda herkes açık saç rengini tercih etmeli bence 0 0 Yorumla
Hayatımınbaharı Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Üst üste bouayınca yıpranmasından şikayetçiyim ne önerirsiniz 0 0 Yorumla
Bloodycat Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Saçımı mor yapsam ya garip olur zaten evdeyiz bir deneme olur 0 0 Yorumla
metin_akilli Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl İlginç ürünler denemek lazım aslında ama erkeklerde uygun olmuyor boya 0 0 Yorumla
Irmişmırmiş Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl PureColor a bayılırım seçımı çok iyi boyar jelinin çıkması çok hoşuma gitti 0 0 Yorumla
faruk_ss Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarımı beyaza boyamak istiyorum ama biraz garip olur. 0 0 Yorumla
sodifferent Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl boya saçı yıpratıyor 1 kere boyamıştım ama bir daha düşünmüyorum saçlar çok kuruyor 0 0 Yorumla
elifklcc Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kızıl olmak istiyorum ama saçlarım siyah çok iyi bi kuaför bulmam lazım bulana kadar bekliycem 0 0 Yorumla
Halalalayjj Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Düzgün bir saç yapabilecek bir kuaförün doğmasını bekliyırum 0 0 Yorumla
ffhthtj Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl sacimdan gayet memnunum ama eger boyamak isteseydim tabiki #purecolor 0 0 Yorumla
_ipekceee Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Saçımın yarısını pembeye boyatacağımUmarım pişman olmam 0 0 Yorumla
bwsraa Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Belki mavi ya da turuncuya boyayabilirim güzel durur hem 0 0 Yorumla
gargariz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçımın rengi iyi bence yaa yaparsam ama bi çılgınlık önlere gri olabilir 0 0 Yorumla
Roonin Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gri yaptırmak istiyorum dalga geçerler eşcinsel diye korkuyorum 😅 0 0 Yorumla
кσѕтαитιиσρσℓιѕ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kırmızı kafaya bitiyorum yakında saçıma boya yapmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Ben onu bunu bilmem de balık etli kızlara kızıl ve turuncu sac cokk yakışıyor (BENCE) peki sizce?
Saçlar beyazladı artık o da ayrı bir hava katıyor :)
Benim saçım acayip beyaz ama yinede seviyorum kendimi 🤣
birşey beklemiyorum rabbim zaten bana en güzel rengi vermiş elhamdülillah
Bence her türlü dikkatli olunmalı bunu yaparken. Bu doğrultuda düşünüyorum
Bence olabilir sizde deneyiz iyi dönüşler yazacağımıza eminim
sac rengimi degistirmek istiyorum ama sertlesmesinden ve yanmasindan korkuyorum
Vallaha erkegim fakat bi değişiklik neden olmasın ki. Düşünülebilir bir tercih.
Uzun zamandır boyatmıyordum saçlarımı, şu an aşırı istek geldi mutlaka deneyeceğim :)
Favorim açık kumral saç ama siyah başta çok güzel duyuyor
Yeni yıla yeni imaj ile girmek bu dönemde en güzeli
Benim de sac rengini degistirmek isteyen arkadaslarim vardi, bu iyiymis :)
Saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum ama şimdilik zamanı değil.
Saçımı bakıra boyadım gözlerimin rengi daha belli okuyormuş ama benim favorim siyah saç
Saçlarımı boyatıp cennet mahallesi selim gibi olacağım 😍😂
Değiştirmek istemiyorum benim zaten saçımda 3 veya 4 renk birden var kumral tonlarında
Daha 2 hafta oldu 2021'e gireli. Hemen boya alıp saçlarımın uçlarını griye boyadım 😁
Bende istiyorum degistirmeyi gri felan sizde zormu saç rengim koyu sarı
Saçlarımı kızıla boyamayı düşünüyorum ama yakışırmı bilmiyorum.
Bu ürün çok güzel daha önceden kullanmıştım çok memnun kaldım tavsiye ederim👍🏻
Cesaret, birazcık öz güven bide babamın tepkisinden çekiniyorum
Bu ülkede erkeklerin yapması garip karşılanmasa güzel olurdu.
Aslında bana kalsa hemen değiştiririm ama rengini ya beğenmezsem diyorum biraz çekiniyorum.
Biz erkeklerin saç rengi değiştirmesi pek iyi karşılanıyor 🙂
Saç rengimi çok seviyorum ayrıca sağlıklı bulmuyorum saç boyatmayı :)
Bakır rengini istiyorum ama yakisirmi yakışmaz mı bilemiyorum
Evettt en sevdiğimmm!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
İstemiyorum. Herkes sac boyatmak zorunda değil bence
Bende çok isterim düşünüyorum değiştirmeyi nasipte varsa değiştiricem
Saçlarımı yeni ve ilk kez boyamış biri olarak değişiklik iyidir, iyi hissettirir
Pure color güzel ama maaalesef erkek olmuşuz işte 😂
Kapalı olduğum için ihtiyaç duymuyorum ama siyah ve kırmızı saç rengi favorim 😊
Hem saçımı sarı yapmak istiyorum hemde siyah yapıp asi asi gezmek istiyorum aradı yok
Pure colorun vişneli turta rengini denemenizi öneririm
Kesinlikle beyaz tene siyah jel boya ile parlak saçlarıma bayılıyorum...
Saç rengimi değiştirmek istiyorum ama boyalar saçı yıprattığı söyleniyor kokkuyorum açıkcası
Hiçbir şeyi beklemiyorum saç rengimi niye değiştireyim awk
Yeni yıla girerken saç rengi değiştirince kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum
Daha yeni sarı yaptım şu an sadece kısaltmak istiyorum sizce?
Ben de değiştireceğim ama üşeniyorum beaa mavi yapmayı düşünüyorum şu anlık
Arkadaslarimda balamda ve annemde cok sık kullaniyorum boyanin saca isleyisi gercekten guzel
Yazı bekliyorum Daha parlak ve daha guel görünüm icin
Renk değiştirmek değilde uzatmak ya da full kısa tutmak isterim ben bu yıl.
Saclarimi boyamak istemiyorum cunku daha once hic boya vermedim
Havaların biraz daha açılmasını, şu an siyah sonrasında sütlü kahve yaptırıcam
yeni yılda herkes açık saç rengini tercih etmeli bence
Üst üste bouayınca yıpranmasından şikayetçiyim ne önerirsiniz
Saçımı mor yapsam ya garip olur zaten evdeyiz bir deneme olur
İlginç ürünler denemek lazım aslında ama erkeklerde uygun olmuyor boya
PureColor a bayılırım seçımı çok iyi boyar jelinin çıkması çok hoşuma gitti
Saçlarımı beyaza boyamak istiyorum ama biraz garip olur.
boya saçı yıpratıyor 1 kere boyamıştım ama bir daha düşünmüyorum saçlar çok kuruyor
Kızıl olmak istiyorum ama saçlarım siyah çok iyi bi kuaför bulmam lazım bulana kadar bekliycem
Düzgün bir saç yapabilecek bir kuaförün doğmasını bekliyırum
sacimdan gayet memnunum ama eger boyamak isteseydim tabiki #purecolor
Saçımın yarısını pembeye boyatacağım
Umarım pişman olmam
Belki mavi ya da turuncuya boyayabilirim güzel durur hem
Saçımın rengi iyi bence yaa yaparsam ama bi çılgınlık önlere gri olabilir
Gri yaptırmak istiyorum dalga geçerler eşcinsel diye korkuyorum 😅
Kırmızı kafaya bitiyorum yakında saçıma boya yapmayı düşünüyorum