Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 6) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Mustafa3453 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Bence doğal kalsın neden mi çünkü bir insanın en güzel olduğu zaman doğal halidir 0 0 Yorumla
secretmemberme Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl kumral ama açık kumral böyle biraz sarıya yakın ama çokta değil 0 0 Yorumla
Eftelya20 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Çok fazla saçımı boyadığım için yıprandılar. Bir süre siyahla devamm. 0 0 Yorumla
Mervee-efe Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarımı çok beğniyorum ve hiç boyatmadım ve hiç düşünmüyorum boyatmayı 0 1 Yorumla melisa139 +1 yıl Bende boyatmadım gerek de yok zaten Yorumla
Sedeflara Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Annemin izim vermesini bekliyorum skdjsldls. Yoksa eve bile almaz valla 0 0 Yorumla
Farmauss Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saç boyası neden kullanıyorsunuzki doğal kalmak en güzeliSacinizada zarar vermeyin benve 0 0 Yorumla
laaps17 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Değistirmeyi düşünmüyorum kendi saçımı seviyorum boyamicam 😂 0 0 Yorumla
Eliftepe Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Çok bpyattım her renk yaptım çok yıprandı orjinale dönmek istiyorum 0 0 Yorumla
Pull_Bear Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Saçlarımdan memnunum ama kadınlar da saç rengi olarak kızıl çok hoş ve çekici duruyor. 0 0 Yorumla
Quenn48 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Evde ombre yapmak istiyorum ama zor 😂 bu yüzden param olunca kuaföre gitmeyi bekliyorum 😂 0 0 Yorumla
aasamett Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben kendi saçımı doğal severim. Ama başkaları ne düşünür bilemem 0 0 Yorumla
oopheliaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evde tek başıma bunu yapmaktan korkuyorum. Kuaförler açılmalı 0 0 Yorumla
merdümgirizolan Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bayılıyorum bu markaya Saç boyalarının rengi efsane 0 0 Yorumla
acalmperson Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saçım ombreli ve yıpranmış durumda pure colorla koyuya döneceğim 0 0 Yorumla
sunshine6 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl sarı siyah dalgalı olsun tabi sarı siyah karışık olmalı 0 0 Yorumla
yalnızadam0056 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçım mavi olsa güzel olurdu ama bizim buralarda güzel bakmazlar 0 0 Yorumla
Kayairem78 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Saç rengimi değiştirmeyeceğim, kendi saçımdan memnunum 0 0 Yorumla
snesine Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Üşeniyorum malesef hemde saçım yıpransın istemiyorum 0 0 Yorumla
Özge3800 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Yeni yıl yeni saç rengi. Demek yenilikler her zaman güzeldir 0 0 Yorumla
Acımamgözyaşına69 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Mavi saç rengi tene uyumu çok iyi bence ya da kızıl 0 0 Yorumla
Gece_x Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Aslında değiştirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ya yakismazsa diye. 0 0 Yorumla
meryyy55 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ombre olmasını istiyorum ama rengin kötü olmamdından korkuyom 0 0 Yorumla
RAPViX Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Beyaz renk yaptırcam da babo izin vermiyo 🤣😂🤣😂🤣😂😅😂😅 0 0 Yorumla
anonimbirhesapp Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Marjinal şeyler denemek istiyorum ama cesaret işte.. 0 0 Yorumla
yasinokurr Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Bence en güzel saç rengi kumsal ya da ateş kırmızısisi 0 0 Yorumla
tatttaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Karakterimi ve ruh halimi saç rengimle göstermeyo çok seviyorum 0 0 Yorumla
DüşlerinPerisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçımı değiştirmem için cesaretlenmeyi bekliyorum. 🙂 0 0 Yorumla
ecegedik34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl sizce su yeşili mi yaptırmalıyım yoksa mor mu kararsızım esmerim bu arada 0 0 Yorumla
Melisadiyebilirsiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım ama boyayacak olsam bu markayı tercih edebilirdim, güzele benziyor... 0 0 Yorumla
ortadünyalı Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Saçlarımın rengini açmaya kıyamadığımdan renk değiştiremiyorum😂 0 0 Yorumla
Highsmoke Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Saç boyamanın saç dökülmesine bi etkisi var mıdır acaba? 0 0 Yorumla
godblessu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl gerçekten çok zor akan bir saç boyası ve saçı hiç yıpratmıyor 0 0 Yorumla
denizzzzzim Takip Et Xper 1 Yaş: 126 +1 yıl Pembeee🌺🌺🌺🌺🌺. Cok istiyorum bakalim ins boatcam pembeye 0 0 Yorumla
Alone_sky Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Saçımı boyamayı çok istiyorum ama yıpranır diye korkuyorum 0 0 Yorumla
Zihnimdekikatil Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Umre yapmayı düşünüyorum gerçekten inanılmaz bir renk 0 0 Yorumla
cilgin_romeoss Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Saç rengini değiştirmek için en çok kullanilan marka 0 0 Yorumla
yagmuropatra Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Cesaretimin gelmesini bekliyorum. Uçlara kızıl diyorum yakışır mı bana 0 0 Yorumla
islimctn Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarım yeterince yıprandığı için boyamaktan korkuyorum 😂😂 0 0 Yorumla
sessizliğimdin Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Saç rengimi ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum şimdilik memnunum saçımdan 🙃 0 0 Yorumla
Frkn_Kse Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Değişim iyi birşey ama bence erkekler saç rengini değiştirmemeli 0 0 Yorumla
ᏰİᏝİᏁᎷᏋፚᏦİŞİ Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Bana kırmızı gider, düşüncem öyle saçım siyah ama nedeeen. 0 0 Yorumla
MasumAda Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Saçımın renginden gayet memnunum ama bi gün boyatıcaksam kesin sizinleyim 0 0 Yorumla
Miralls Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Her insanı doğal saç daha genç ve güzel gösteriyor 😊 0 0 Yorumla
alaradeniz122 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Daha yeni değiştirdim ama tekrar değiştirmeyi düşünüyorum boya bi batak gibi 0 0 Yorumla
Mandalica Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Uçlarına hafif sarı attım karamelli çikolata gibi oldu çok şık :) 0 0 Yorumla
sümeyyesümeyye Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl denemek istiyorm daha önce boyadım tekrar yapacagım 0 0 Yorumla
240720_-_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Kızıl ve sarı seviyorum ama boya zararli olduğu için boyamiyorum 0 0 Yorumla
onanim Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Türkiye burası türkiye ana baba karışıyo saçını değiştir bak bakalım alıyomu seni eve 0 0 Yorumla
girlsecret4 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kuaförlere güvenip gidemiyorum, evde de çok profesyonel olmaz ki. 0 0 Yorumla
isimsiz123b Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saç rengimi değiştirmek istiyorum fakat yıpranmasından korkuyorum Umarım diledipimmgivi olur 0 0 Yorumla
Birisisadece Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bir yakışsa neler denemek istiyorum da kötü durur diye deneyemiyorum 0 0 Yorumla
Yalnız6 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evet saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama uygun boyayı bir türlü bulamıyorum 0 0 Yorumla
lanagelley Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Saçları boyamayı pek tavsiye etmiyorum her ne kadar doğal bi boya da olsa zamanla zarar verebiliyor 0 0 Yorumla
cyhnatak Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Yeni yıl demek yeni bir renk demek yeni bir görünüm demek yeni bir tarz demek olmalı 0 0 Yorumla
cevizlisüt Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kızıl istiyorum ve bu cesareti alabilmeyi bekliyorum sadece 0 0 Yorumla
kdkdkdkj Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl kendi saç tengine bayılıyorum keşke biraz dökülense 0 0 Yorumla
MorphineTR Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı hep griye boyamak istemişimdir🤔Fakat bi türlü denk gelemedik 0 0 Yorumla
Muallaaaa34 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Yeni bir bana merhaba demek istiyorum ama kararsızlık çok sıkıntı 0 0 Yorumla
ElaNurÖz Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl Boyamayı düşünüyorum...Ama o kadar seçenek var ki hangisini tercih ediceğmi şaşırdım... 0 0 Yorumla
girl999123 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Malesef saç rengimi değiştiremiyorum. Sevmiyorum :/ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Bence doğal kalsın neden mi çünkü bir insanın en güzel olduğu zaman doğal halidir
kumral ama açık kumral böyle biraz sarıya yakın ama çokta değil
Çok fazla saçımı boyadığım için yıprandılar. Bir süre siyahla devamm.
Saçlarımı çok beğniyorum ve hiç boyatmadım ve hiç düşünmüyorum boyatmayı
Bende boyatmadım gerek de yok zaten
Annemin izim vermesini bekliyorum skdjsldls. Yoksa eve bile almaz valla
Saç boyası neden kullanıyorsunuzki doğal kalmak en güzeli
Sacinizada zarar vermeyin benve
Değistirmeyi düşünmüyorum kendi saçımı seviyorum boyamicam 😂
Çok bpyattım her renk yaptım çok yıprandı orjinale dönmek istiyorum
Saçlarımdan memnunum ama kadınlar da saç rengi olarak kızıl çok hoş ve çekici duruyor.
Evde ombre yapmak istiyorum ama zor 😂 bu yüzden param olunca kuaföre gitmeyi bekliyorum 😂
Ben kendi saçımı doğal severim. Ama başkaları ne düşünür bilemem
Evde tek başıma bunu yapmaktan korkuyorum. Kuaförler açılmalı
Bayılıyorum bu markaya
Saç boyalarının rengi efsane
Saçım ombreli ve yıpranmış durumda pure colorla koyuya döneceğim
sarı siyah dalgalı olsun tabi sarı siyah karışık olmalı
Saçım mavi olsa güzel olurdu ama bizim buralarda güzel bakmazlar
Saç rengimi değiştirmeyeceğim, kendi saçımdan memnunum
Üşeniyorum malesef hemde saçım yıpransın istemiyorum
Yeni yıl yeni saç rengi. Demek yenilikler her zaman güzeldir
Mavi saç rengi tene uyumu çok iyi bence ya da kızıl
Aslında değiştirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ya yakismazsa diye.
Ombre olmasını istiyorum ama rengin kötü olmamdından korkuyom
Beyaz renk yaptırcam da babo izin vermiyo 🤣😂🤣😂🤣😂😅😂😅
Marjinal şeyler denemek istiyorum ama cesaret işte..
Bence en güzel saç rengi kumsal ya da ateş kırmızısisi
Karakterimi ve ruh halimi saç rengimle göstermeyo çok seviyorum
Saçımı değiştirmem için cesaretlenmeyi bekliyorum. 🙂
sizce su yeşili mi yaptırmalıyım yoksa mor mu kararsızım esmerim bu arada
Saçlarımı hiç boyamadım ama boyayacak olsam bu markayı tercih edebilirdim, güzele benziyor...
Saçlarımın rengini açmaya kıyamadığımdan renk değiştiremiyorum😂
Saç boyamanın saç dökülmesine bi etkisi var mıdır acaba?
gerçekten çok zor akan bir saç boyası ve saçı hiç yıpratmıyor
Pembeee🌺🌺🌺🌺🌺. Cok istiyorum bakalim ins boatcam pembeye
Saçımı boyamayı çok istiyorum ama yıpranır diye korkuyorum
Umre yapmayı düşünüyorum gerçekten inanılmaz bir renk
Saç rengini değiştirmek için en çok kullanilan marka
Cesaretimin gelmesini bekliyorum. Uçlara kızıl diyorum yakışır mı bana
Saçlarım yeterince yıprandığı için boyamaktan korkuyorum 😂😂
Saç rengimi ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi düşünüyorum şimdilik memnunum saçımdan 🙃
Değişim iyi birşey ama bence erkekler saç rengini değiştirmemeli
Bana kırmızı gider, düşüncem öyle saçım siyah ama nedeeen.
Saçımın renginden gayet memnunum ama bi gün boyatıcaksam kesin sizinleyim
Her insanı doğal saç daha genç ve güzel gösteriyor 😊
Daha yeni değiştirdim ama tekrar değiştirmeyi düşünüyorum boya bi batak gibi
Uçlarına hafif sarı attım karamelli çikolata gibi oldu çok şık :)
denemek istiyorm daha önce boyadım tekrar yapacagım
Kızıl ve sarı seviyorum ama boya zararli olduğu için boyamiyorum
Türkiye burası türkiye ana baba karışıyo saçını değiştir bak bakalım alıyomu seni eve
Kuaförlere güvenip gidemiyorum, evde de çok profesyonel olmaz ki.
Saç rengimi değiştirmek istiyorum fakat yıpranmasından korkuyorum Umarım diledipimmgivi olur
Bir yakışsa neler denemek istiyorum da kötü durur diye deneyemiyorum
Evet saçlarımı boyatmak istiyorum. Ama uygun boyayı bir türlü bulamıyorum
Saçları boyamayı pek tavsiye etmiyorum her ne kadar doğal bi boya da olsa zamanla zarar verebiliyor
Yeni yıl demek yeni bir renk demek yeni bir görünüm demek yeni bir tarz demek olmalı
Kızıl istiyorum ve bu cesareti alabilmeyi bekliyorum sadece
kendi saç tengine bayılıyorum keşke biraz dökülense
Saçlarımı hep griye boyamak istemişimdir🤔
Fakat bi türlü denk gelemedik
Yeni bir bana merhaba demek istiyorum ama kararsızlık çok sıkıntı
Boyamayı düşünüyorum...
Ama o kadar seçenek var ki hangisini tercih ediceğmi şaşırdım...
Malesef saç rengimi değiştiremiyorum. Sevmiyorum :/