Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 5) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
aşukoldum1274 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok kötü markalar kullandım ve saçlarım çok yıprandı şu an düzelmesini bekliyorum sonra kumrala dönmeyi planliykrum 0 0 Yorumla
birkadin0078 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımın doğallığını bozmayı hiç istemiyorum o yüzden sanırım beyazlayana kadar hiç boyatmayacağım :) 0 0 Yorumla
rheia_00 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Saclarimi sariya boyamak istemistim oysa ki.. ama tutmadı. Yakmadı da gercekten kivami cok guzel baya iyi boya. 0 0 Yorumla
suyesil2 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Saç rengimi kahve tonlarına boyatmayi dusunuyorumm , cikolata kahvesi veya küllü tonlarr esmere gidecek tonlar şeklindee 0 0 Yorumla
monicaimmortall Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Kocişkomu ikna edersem neden olmasın? Bekarken her rengi boyuyordum. Şimdi hem kısa saçım hemde kocam izin vermiyor... 0 0 Yorumla
meftun98 Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Ben 40 yaşındayım karizma bi adamım saçlarıma ak düşmeye başladı kar yağmış gibi duruyor boyatmaya da utanıyorum biraz sizi deyeceğim ama. 0 0 Yorumla
tnslyndss Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl guzel bir bebek sari istiyorum bu yil sarisin bomba olarak gecsin isterim ama dip boyasi kabusu beni cok dusunduruyo 0 0 Yorumla
Aslıerdnç Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Bende şu an saçımı boyamak istiyorum ama hangi renk boyuycam bilmiyorum bakırla kızılın arasında kaldım 0 0 Yorumla
leylakkızı Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl siyah rengi var mı bilmiyorum ama bulursam hemen deniyicem çok heycanlıyım saçlarımı en son 2015te siyah kullanmıştım çok özledim 0 0 Yorumla
Alevyar Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sarıya boyamak istiyorum ama koaför değişik bir renk yaptı sonra evde boyadım saçlarım berbat bi hale geldi hiç bir renk düşünmüyorum 0 0 Yorumla
sidecharacter Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Ben sarı yapmak istiyorum bayadır. Boyaları kalıcı ise ve zarar vermiyorsa yapabilrim. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim 0 0 Yorumla
maral07 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Mavi-siyah rengini kullandım ve çok memnun kaldım aloe vera özlü nemlendirici özelliğiyle saçları yıpratmıyor tavsiye ederim #SaçınınTercihi 0 0 Yorumla
Berzan1 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Saç boyamak iyidir. İnsanları ve özellikle kadınları kabuğundan çıkarır ve her zaman değişiklik iyidir. 0 0 Yorumla
ak_4126 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Toplum tarafından nasıl karşılanacağımı düşünüyorum ve düşüncelerimin bitip, bir sonuca varmasını bekliyorum 0 0 Yorumla
kizlarbilirbunu Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Benim kendi saç rengim siyah ama degistirirsem tam siyaha boyarim siyah rengi bana çok çekici geliyor 0 0 Yorumla
genckızloli Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl siyaha boyamak istiyorum ama kıyamıyorum zarar gelmesini istemiyorum hem de saçım siyaha yakın bir renk lzmxşözç 0 0 Yorumla
Karışıkkuruşukbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben geçen yıl saçlarımdan çok çektim boyamaya tövbeliyim sorrryy 1 0 Yorumla
kimbilirkacyildaha Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Buğday tenliyim saçlarım siyah acaba açik kumral yapip aralarına ışıltı eklesem güzel olurmu 1 0 Yorumla
leylalalal Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ben heni yıla saçımı boyayarak girdim zaten. Hemde hayatımda ilk kez boyadım. 2021 in şerefine) 1 0 Yorumla
beyzZa_35 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl saçlar çok güzel bunlar daçok güzel kullanın hepinizi 1 0 Yorumla
sudenur09 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben saçımın kulak arkasını açıp maviye boyamak istiyorum ama annem asla izin vermiyor... 1 0 Yorumla
Esmerbayan09 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Siyah renge aşığım öyle asil ki asla başka renge boyatmayacagım 😊 1 0 Yorumla
bernaa90 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Neyi mi bekliyorum, tabikide saçın uzamasını bekliyorum :) 1 0 Yorumla
Sorusorks Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle herkese sorulması gereken mükemmel soru djdnnd 1 0 Yorumla
siyahliyaa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Uzamasını bekliyorum çünkü şu an saçlarım kısa ve boya hemen akıp gidiyo 1 0 Yorumla
benbirkadınım09 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçlarım çok güzel değiştirmeyi düşünmüyorum ama dibi gelince sarı yapmayı düşünüyorum 1 0 Yorumla
ZeynepKocacık Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Mor çok yakışır ama boyanın küçük bir miktarı bile 0,05 kuruş olmuş alınmaz bu zamanda 1 0 Yorumla
Skskkddd Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Kızıla boyadım ben ama açıcı yapmadan saçım kestane rengi olduğu için çok güzel gözüktu 1 0 Yorumla
bardakcatal Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl kendi saç rengimden memnunum ama hayatımda bir kez turuncu denemek isterim 1 0 Yorumla
YaramazAsya Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Değistirmek için gereken enerjiyi bekliyorum 😅😅😅 1 1 Yorumla eywahmen +1 yıl Kır zincirlerini :) Yorumla
Rumeysimerafera Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bizim markete pure colour gelmesini bekliyorum 😂🤍 1 0 Yorumla
sananekibundansimdi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bu cesaretliliği yapmayı bekliyorum. Çevremde ki herkesin çok memnun olduğunu duyuyorum. 0 0 Yorumla
burçlarınmekanı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saçımı neden boyayım saçlarım kumralın en güzel tonlarından ve bu dogal. Güzel saçlarımı ziyan etmem 0 0 Yorumla
xxtgce Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Siyah boyanın akmasını ve saçlarımın uzamasını bekliyorum 😒 0 0 Yorumla
Gezgin-Bir-Kiz Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Kızıl rengi denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum 0 0 Yorumla
Suohzleri Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ya kotu olursa beğenmezsem kötü olursa korkusu var adjlsjdlflsş 0 0 Yorumla
Yakışıklı_prensssss Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Griye boyamayi düşünüyorum ama yakışmaz heralde bana 0 0 Yorumla
Silentdeathfactt Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Mavi, pembe karışık renkler güzel olurdu😍 Ha tabi gri renk de çok güzel 😍 0 0 Yorumla
Ben_Zafer Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ben bir kere sarıya boyattim ve tekrar sarı renk düşünüyorum 0 0 Yorumla
angelofthehouse Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl Bende değişmek istiyorum saç rengimi ama cesaret edemiyorum. 0 0 Yorumla
Edaşeker41 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarım sarı ve vazgeçemiyorum ama kısalıyor git gide of 0 0 Yorumla
Öznur29 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Kullandığım ve vazgeçemediğim bir boya oldu boya demek halaret olur 0 0 Yorumla
_DioniSoS_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Saç rengiyle sürekli oynayan biri olarak Schwarzkopf Men Perfect kesinlikle tavsıye ederımm 0 0 Yorumla
YumurtaSalatası Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Saç rengimi değiştirmeye bayılıyorum yeni bir benle tanışıyormuşum gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
kelebebekk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sarıya çok zor kavuştum açma işlemleri çok yorucu olmasa siyaha boyatıcam 😂😂 0 0 Yorumla
Ekin_manron Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Aile evinden ayrılınca %100 gri yapcam da sabır işte 0 0 Yorumla
nekonya Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Benim istediğim renkler genelde kolay bulunmayanlar o yüzden ben şansıma küseyim köşede bir yerde :/ 0 0 Yorumla
Oksijenisrafı2 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Uygulaması diğer boyalardan daha kolay ♥️♥️ Gel buraya öpcem 0 0 Yorumla
Anonim7704 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence doğal hali ile en güzeli boyatmak bana yakışmaz 0 0 Yorumla
Dream_killer Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Palette sonbahar kızılı harika bir şarap kırmızısı saç verdi bana 0 0 Yorumla
uğurböcüğü888 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımın önlerini hafif sarı yaparak perçem istiyorumm 0 0 Yorumla
Bobibilir Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben açıkçası şahsen saçımın rengini seviyorum kumrallık yakışıyor bana 0 0 Yorumla
mucaht25 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yaşlanmadan saçı boyatmayız ya önce ak düşmesi lazim 0 0 Yorumla
hileeell Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçımı hiç boyamadım ama bu aralar aklıma gelmiyor değil 0 0 Yorumla
Faruk_41 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Beyaza boyatmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum 0 0 Yorumla
gokhaneserizmir Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yaşlanıp saclarımda beyazlar çıkmasını bekliyorum, oda bir yılda olmaz ama neyse :) 0 0 Yorumla
Meraklıgencoo Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Doğal rengini bozmak istemiyorum hiç boya sürmedim saçıma 0 0 Yorumla
Zcnemr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bence siyah.. insan kendisine yakısan saç rengini seçmeli bence.. 0 0 Yorumla
noctiiia Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Sıkıldıkça saç rengimi açık ya da daha koyu yapıyoruum 0 0 Yorumla
HOAKİİNN Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl erkek olduğum için değiştiremem ama değiştirtecek birilerini bulabilirim 🙂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Çok kötü markalar kullandım ve saçlarım çok yıprandı şu an düzelmesini bekliyorum sonra kumrala dönmeyi planliykrum
Saçlarımın doğallığını bozmayı hiç istemiyorum o yüzden sanırım beyazlayana kadar hiç boyatmayacağım :)
Saclarimi sariya boyamak istemistim oysa ki.. ama tutmadı. Yakmadı da gercekten kivami cok guzel baya iyi boya.
Saç rengimi kahve tonlarına boyatmayi dusunuyorumm , cikolata kahvesi veya küllü tonlarr esmere gidecek tonlar şeklindee
Kocişkomu ikna edersem neden olmasın? Bekarken her rengi boyuyordum. Şimdi hem kısa saçım hemde kocam izin vermiyor...
Ben 40 yaşındayım karizma bi adamım saçlarıma ak düşmeye başladı kar yağmış gibi duruyor boyatmaya da utanıyorum biraz sizi deyeceğim ama.
guzel bir bebek sari istiyorum bu yil sarisin bomba olarak gecsin isterim ama dip boyasi kabusu beni cok dusunduruyo
Bende şu an saçımı boyamak istiyorum ama hangi renk boyuycam bilmiyorum bakırla kızılın arasında kaldım
siyah rengi var mı bilmiyorum ama bulursam hemen deniyicem çok heycanlıyım saçlarımı en son 2015te siyah kullanmıştım çok özledim
Sarıya boyamak istiyorum ama koaför değişik bir renk yaptı sonra evde boyadım saçlarım berbat bi hale geldi hiç bir renk düşünmüyorum
Ben sarı yapmak istiyorum bayadır. Boyaları kalıcı ise ve zarar vermiyorsa yapabilrim. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim
Mavi-siyah rengini kullandım ve çok memnun kaldım aloe vera özlü nemlendirici özelliğiyle saçları yıpratmıyor tavsiye ederim #SaçınınTercihi
Saç boyamak iyidir. İnsanları ve özellikle kadınları kabuğundan çıkarır ve her zaman değişiklik iyidir.
Toplum tarafından nasıl karşılanacağımı düşünüyorum ve düşüncelerimin bitip, bir sonuca varmasını bekliyorum
Benim kendi saç rengim siyah ama degistirirsem tam siyaha boyarim siyah rengi bana çok çekici geliyor
siyaha boyamak istiyorum ama kıyamıyorum zarar gelmesini istemiyorum hem de saçım siyaha yakın bir renk lzmxşözç
Ben geçen yıl saçlarımdan çok çektim boyamaya tövbeliyim sorrryy
Buğday tenliyim saçlarım siyah acaba açik kumral yapip aralarına ışıltı eklesem güzel olurmu
Ben heni yıla saçımı boyayarak girdim zaten. Hemde hayatımda ilk kez boyadım. 2021 in şerefine)
saçlar çok güzel bunlar daçok güzel kullanın hepinizi
Ben saçımın kulak arkasını açıp maviye boyamak istiyorum ama annem asla izin vermiyor...
Siyah renge aşığım öyle asil ki asla başka renge boyatmayacagım 😊
Neyi mi bekliyorum, tabikide saçın uzamasını bekliyorum :)
Kesinlikle herkese sorulması gereken mükemmel soru djdnnd
Uzamasını bekliyorum çünkü şu an saçlarım kısa ve boya hemen akıp gidiyo
Saçlarım çok güzel değiştirmeyi düşünmüyorum ama dibi gelince sarı yapmayı düşünüyorum
Mor çok yakışır ama boyanın küçük bir miktarı bile 0,05 kuruş olmuş alınmaz bu zamanda
Kızıla boyadım ben ama açıcı yapmadan saçım kestane rengi olduğu için çok güzel gözüktu
kendi saç rengimden memnunum ama hayatımda bir kez turuncu denemek isterim
Değistirmek için gereken enerjiyi bekliyorum 😅😅😅
Kır zincirlerini :)
Bizim markete pure colour gelmesini bekliyorum 😂🤍
Bu cesaretliliği yapmayı bekliyorum. Çevremde ki herkesin çok memnun olduğunu duyuyorum.
Saçımı neden boyayım saçlarım kumralın en güzel tonlarından ve bu dogal. Güzel saçlarımı ziyan etmem
Siyah boyanın akmasını ve saçlarımın uzamasını bekliyorum 😒
Kızıl rengi denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum
Ya kotu olursa beğenmezsem kötü olursa korkusu var adjlsjdlflsş
Griye boyamayi düşünüyorum ama yakışmaz heralde bana
Mavi, pembe karışık renkler güzel olurdu😍 Ha tabi gri renk de çok güzel 😍
Ben bir kere sarıya boyattim ve tekrar sarı renk düşünüyorum
Bende değişmek istiyorum saç rengimi ama cesaret edemiyorum.
Saçlarım sarı ve vazgeçemiyorum ama kısalıyor git gide of
Kullandığım ve vazgeçemediğim bir boya oldu boya demek halaret olur
Saç rengiyle sürekli oynayan biri olarak Schwarzkopf Men Perfect kesinlikle tavsıye ederımm
Saç rengimi değiştirmeye bayılıyorum yeni bir benle tanışıyormuşum gibi hissediyorum
Sarıya çok zor kavuştum açma işlemleri çok yorucu olmasa siyaha boyatıcam 😂😂
Aile evinden ayrılınca %100 gri yapcam da sabır işte
Benim istediğim renkler genelde kolay bulunmayanlar o yüzden ben şansıma küseyim köşede bir yerde :/
Uygulaması diğer boyalardan daha kolay ♥️♥️ Gel buraya öpcem
Bence doğal hali ile en güzeli boyatmak bana yakışmaz
Palette sonbahar kızılı harika bir şarap kırmızısı saç verdi bana
Saçlarımın önlerini hafif sarı yaparak perçem istiyorumm
Ben açıkçası şahsen saçımın rengini seviyorum kumrallık yakışıyor bana
Yaşlanmadan saçı boyatmayız ya önce ak düşmesi lazim
Saçımı hiç boyamadım ama bu aralar aklıma gelmiyor değil
Beyaza boyatmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Yaşlanıp saclarımda beyazlar çıkmasını bekliyorum, oda bir yılda olmaz ama neyse :)
Doğal rengini bozmak istemiyorum hiç boya sürmedim saçıma
Bence siyah.. insan kendisine yakısan saç rengini seçmeli bence..
Sıkıldıkça saç rengimi açık ya da daha koyu yapıyoruum
erkek olduğum için değiştiremem ama değiştirtecek birilerini bulabilirim 🙂