Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Çok kötü markalar kullandım ve saçlarım çok yıprandı şu an düzelmesini bekliyorum sonra kumrala dönmeyi planliykrum
Saçlarımın doğallığını bozmayı hiç istemiyorum o yüzden sanırım beyazlayana kadar hiç boyatmayacağım :)
Saclarimi sariya boyamak istemistim oysa ki.. ama tutmadı. Yakmadı da gercekten kivami cok guzel baya iyi boya.
Saç rengimi kahve tonlarına boyatmayi dusunuyorumm , cikolata kahvesi veya küllü tonlarr esmere gidecek tonlar şeklindee
Kocişkomu ikna edersem neden olmasın? Bekarken her rengi boyuyordum. Şimdi hem kısa saçım hemde kocam izin vermiyor...
Ben 40 yaşındayım karizma bi adamım saçlarıma ak düşmeye başladı kar yağmış gibi duruyor boyatmaya da utanıyorum biraz sizi deyeceğim ama.
guzel bir bebek sari istiyorum bu yil sarisin bomba olarak gecsin isterim ama dip boyasi kabusu beni cok dusunduruyo
Bende şu an saçımı boyamak istiyorum ama hangi renk boyuycam bilmiyorum bakırla kızılın arasında kaldım
siyah rengi var mı bilmiyorum ama bulursam hemen deniyicem çok heycanlıyım saçlarımı en son 2015te siyah kullanmıştım çok özledim
Sarıya boyamak istiyorum ama koaför değişik bir renk yaptı sonra evde boyadım saçlarım berbat bi hale geldi hiç bir renk düşünmüyorum
Ben sarı yapmak istiyorum bayadır. Boyaları kalıcı ise ve zarar vermiyorsa yapabilrim. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim
Mavi-siyah rengini kullandım ve çok memnun kaldım aloe vera özlü nemlendirici özelliğiyle saçları yıpratmıyor tavsiye ederim #SaçınınTercihi
Saç boyamak iyidir. İnsanları ve özellikle kadınları kabuğundan çıkarır ve her zaman değişiklik iyidir.
Toplum tarafından nasıl karşılanacağımı düşünüyorum ve düşüncelerimin bitip, bir sonuca varmasını bekliyorum
Benim kendi saç rengim siyah ama degistirirsem tam siyaha boyarim siyah rengi bana çok çekici geliyor
siyaha boyamak istiyorum ama kıyamıyorum zarar gelmesini istemiyorum hem de saçım siyaha yakın bir renk lzmxşözç
Ben geçen yıl saçlarımdan çok çektim boyamaya tövbeliyim sorrryy
Buğday tenliyim saçlarım siyah acaba açik kumral yapip aralarına ışıltı eklesem güzel olurmu
Ben heni yıla saçımı boyayarak girdim zaten. Hemde hayatımda ilk kez boyadım. 2021 in şerefine)
saçlar çok güzel bunlar daçok güzel kullanın hepinizi
Ben saçımın kulak arkasını açıp maviye boyamak istiyorum ama annem asla izin vermiyor...
Siyah renge aşığım öyle asil ki asla başka renge boyatmayacagım 😊
Neyi mi bekliyorum, tabikide saçın uzamasını bekliyorum :)
Kesinlikle herkese sorulması gereken mükemmel soru djdnnd
Uzamasını bekliyorum çünkü şu an saçlarım kısa ve boya hemen akıp gidiyo
Saçlarım çok güzel değiştirmeyi düşünmüyorum ama dibi gelince sarı yapmayı düşünüyorum
Mor çok yakışır ama boyanın küçük bir miktarı bile 0,05 kuruş olmuş alınmaz bu zamanda
Kızıla boyadım ben ama açıcı yapmadan saçım kestane rengi olduğu için çok güzel gözüktu
kendi saç rengimden memnunum ama hayatımda bir kez turuncu denemek isterim
Değistirmek için gereken enerjiyi bekliyorum 😅😅😅
Kır zincirlerini :)
Bizim markete pure colour gelmesini bekliyorum 😂🤍
Bu cesaretliliği yapmayı bekliyorum. Çevremde ki herkesin çok memnun olduğunu duyuyorum.
Saçımı neden boyayım saçlarım kumralın en güzel tonlarından ve bu dogal. Güzel saçlarımı ziyan etmem
Siyah boyanın akmasını ve saçlarımın uzamasını bekliyorum 😒
Kızıl rengi denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum
Ya kotu olursa beğenmezsem kötü olursa korkusu var adjlsjdlflsş
Griye boyamayi düşünüyorum ama yakışmaz heralde bana
Mavi, pembe karışık renkler güzel olurdu😍 Ha tabi gri renk de çok güzel 😍
Ben bir kere sarıya boyattim ve tekrar sarı renk düşünüyorum
Bende değişmek istiyorum saç rengimi ama cesaret edemiyorum.
Saçlarım sarı ve vazgeçemiyorum ama kısalıyor git gide of
Kullandığım ve vazgeçemediğim bir boya oldu boya demek halaret olur
Saç rengiyle sürekli oynayan biri olarak Schwarzkopf Men Perfect kesinlikle tavsıye ederımm
Saç rengimi değiştirmeye bayılıyorum yeni bir benle tanışıyormuşum gibi hissediyorum
Sarıya çok zor kavuştum açma işlemleri çok yorucu olmasa siyaha boyatıcam 😂😂
Aile evinden ayrılınca %100 gri yapcam da sabır işte
Benim istediğim renkler genelde kolay bulunmayanlar o yüzden ben şansıma küseyim köşede bir yerde :/
Uygulaması diğer boyalardan daha kolay ♥️♥️ Gel buraya öpcem
Bence doğal hali ile en güzeli boyatmak bana yakışmaz
Palette sonbahar kızılı harika bir şarap kırmızısı saç verdi bana
Saçlarımın önlerini hafif sarı yaparak perçem istiyorumm
Ben açıkçası şahsen saçımın rengini seviyorum kumrallık yakışıyor bana
Yaşlanmadan saçı boyatmayız ya önce ak düşmesi lazim
Saçımı hiç boyamadım ama bu aralar aklıma gelmiyor değil
Beyaza boyatmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum
Yaşlanıp saclarımda beyazlar çıkmasını bekliyorum, oda bir yılda olmaz ama neyse :)
Doğal rengini bozmak istemiyorum hiç boya sürmedim saçıma
Bence siyah.. insan kendisine yakısan saç rengini seçmeli bence..
Sıkıldıkça saç rengimi açık ya da daha koyu yapıyoruum
erkek olduğum için değiştiremem ama değiştirtecek birilerini bulabilirim 🙂