Benim saçım zaten bayağı renkli. Önler sarı uzuyor üstler siyah. Dün aynada saçların yan tarafında parlayan turuncu renkte saçlarımı gördüm. Çok değişik bir saçım var.
Saçlarımı seviyorum ama genetik olarak saçımın arasında bir tutam beyazlık var baya gözde batıyor bazen bu benim moralimi bozuyor boyamak istiyorum sonra vazgeçiyorum ama eğer birgün saçlarımı boyatırsam turuncuya boyatmak istiyorum
Bu yıl saçımı kestirmeyi düşünmüyorum uzatma taraftarıyım ama değişiklik lazım bu yüzden boyatmayı düşünüyorum Şu an saç rengim kahverengi kahverengi ile maviyi çok yakıştırıyorum sanırım aralara mavi attircam
Çok yıpranır zararlı dedikleri için korkuyorum her ne kadar kuaförüme güvensem de kimyasal ne kadar faydalı olabilir ki çok istiyorum ama cesaret edemiyorum
Saçımı hiç boyatmadım beyaz yok ama çıksa da boyatmam en güzeli doğal renk illa boyatacaksanız doğal renkler seçin kızlar nedir sahte sarışınlık filan aşırı basit
Hafif beyaz ve esmer karışımı bi yüz tenim var saçlarımı boyamak istiyorum daha önce boyadan dolayı çok yıprandı kestirdim nerdeyse 1 senedir falan boyamıyorum önerisi olan var mı
Saçımı mo ryapmak için mor boya almıştım, saçım mor değil turuncu gibi bir renk oldu ama turuncudan çok memnunum tekrar bu rengi boyamak istiyorum acaba tekrar mor boyayı sürsem saçım turuncu olur mu?
Kızıl istiyorum daha dikkat çekici yüzüme daha güzel gideceğini düşünüyorum ama riskli ve çok akıyormuş yastığa falan çıkıyor diyenler var 😂 O riski ne zaman göze alabilirsem o zaman
Benim favori rengim çikolata kahve. Çok tatlı duruyor bende. Denemeyenlere tavsiye ederim. Yanlız boyamadan sonra saç kremi kullanın saçlarınızı daha parlak yapıyor.
Bende şu an saçımı boyamak istiyorum ama hangi renk boyuycam bilmiyorum bakırla kızılın arasında kaldım esmer yeşil gözlüyüm sizce bana hangi renk yakışir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Ben çok korkuyorum saçımın rengi istediğim gibi olmaz diye :(
Pure color gercekten saclara uygulandiginda saclar muthis gorunuyormus
Saçlarımın renkle baya iyi siz kadınlara bol şans 😉
Esmer olmasam ben de boyattırmak istiyorum da. Esmere gidecek renk kısıtlı ve tuhaf gözükebilir.
Şu lanet korana bir bitsin. Yapıcaz bir şeyler biz de.
Neyi beklediğimi bilmiyorum değiştirmem yakındır. 🙃
Saç rengim kızıl ve gayet güzel ama daha canlı durması için evde #PureColor la boyayabilirim
Kızıla boyamak istiyorum ama asıl rengimi bozmakta istemiyorum o yüzden boyamıyorum
Saçımın kızıl yapmak isteyebilirdim doğallık daha çok seviyorum
Saçlar kıvırcık ya da düzgün olsa da renkli ya da doğal olsa da en önemlisi bakımlı olmalarıdır
Bende çok istiyorum saçımı boyatmayı sıcak kahve tonlarında
Saç rengimi değiştirmek istemem gayet güzel ve doğal bir renge sahip üstelik beni çok seksi gösteriyor
bak sen , ne kadar mütevazi ve sevimli
çok ilgi çekici duruyor neden olmasın bende düşünüyorum saçımı boyatmayı
Beklediğim birşey yok sarıdan siyah saça döndüm mutluyum böyle.
Keyfimin gelmesini, canımın istemesini, değişime açılan kapının açılmasını gibi gibi... 😄 😁
Şarap kızılından bakır kızılına geçtim çokta mutluyum
Şimdi saç boyasak da bir şey yok evde aynadan aynaya mı koşacağız
Saçımın yanlarını beyaza boyamak istiyorum eğer becerebilirsem neden olmasın 🙄
Boya yapmak için tereddüt ediyorum ya. Zaten saçım ince telli. Yıpratır diye korkuyorum açıkçası.
Boyamak saci çok yipratiyor hangi marka olursa olsun
Benim saçım zaten bayağı renkli. Önler sarı uzuyor üstler siyah. Dün aynada saçların yan tarafında parlayan turuncu renkte saçlarımı gördüm. Çok değişik bir saçım var.
Beyazladıkça değişecek umarım. Henüz o safhada değiliz :)
Bu boyalar ii bişe kendin boyayabilecegin köpük boya tekrar ciksa
Krem karamel ya da tarçınlı kek renklerini denemek istiyorum aslında jel boyasının.
Böyle iyi ama dökülüyor keşke dökülmese maalesef genetik
Saçlarımı seviyorum ama genetik olarak saçımın arasında bir tutam beyazlık var baya gözde batıyor bazen bu benim moralimi bozuyor boyamak istiyorum sonra vazgeçiyorum ama eğer birgün saçlarımı boyatırsam turuncuya boyatmak istiyorum
Valla allaha şükür saçlarım boya olmadığı için böyle reklamlar da beni ilgilendirmiyor :)
Bu yıl nasil olacak tam bilmiyoruz ama 2020 yili evde herseyi yapmayi bize ogretti sagolsun.
Saçlarımızı kendimiz boyadık:))
Hakikaten sac rengimi değiştirsem mi ki. Sıkıldım bu kumraldan ;))
Saçınızı boyamayın kızlar olduğunuz gibi güzelsiniz
Ben degistirmek istedim ama cesaret edemedim hangi renk olcagina
Renk tonu önemli herkese yakışmıyor tercih lere dikkat
pazartesi bende röfle yaptırcam degısıklık şart bir kadında
Bu yıl saçımı kestirmeyi düşünmüyorum uzatma taraftarıyım ama değişiklik lazım bu yüzden boyatmayı düşünüyorum Şu an saç rengim kahverengi kahverengi ile maviyi çok yakıştırıyorum sanırım aralara mavi attircam
Saçlarımı bu yıl rengını degıstırmelıyım pembe düşünüyorum
Benim ki siyah iiyi. Ama sevdiyimin seç rüngini deyişmesini isterim..
Tarçııın nnn diyorum ☹️ Ama bana gitmiyor ama denerim
Çok yıpranır zararlı dedikleri için korkuyorum her ne kadar kuaförüme güvensem de kimyasal ne kadar faydalı olabilir ki çok istiyorum ama cesaret edemiyorum
Saçımı hiç boyatmadım beyaz yok ama çıksa da boyatmam en güzeli doğal renk illa boyatacaksanız doğal renkler seçin kızlar nedir sahte sarışınlık filan aşırı basit
Hafif beyaz ve esmer karışımı bi yüz tenim var saçlarımı boyamak istiyorum daha önce boyadan dolayı çok yıprandı kestirdim nerdeyse 1 senedir falan boyamıyorum önerisi olan var mı
Saçımı mo ryapmak için mor boya almıştım, saçım mor değil turuncu gibi bir renk oldu ama turuncudan çok memnunum tekrar bu rengi boyamak istiyorum acaba tekrar mor boyayı sürsem saçım turuncu olur mu?
Kızıl istiyorum daha dikkat çekici yüzüme daha güzel gideceğini düşünüyorum ama riskli ve çok akıyormuş yastığa falan çıkıyor diyenler var 😂 O riski ne zaman göze alabilirsem o zaman
Benim favori rengim çikolata kahve. Çok tatlı duruyor bende. Denemeyenlere tavsiye ederim. Yanlız boyamadan sonra saç kremi kullanın saçlarınızı daha parlak yapıyor.
Bende şu an saçımı boyamak istiyorum ama hangi renk boyuycam bilmiyorum bakırla kızılın arasında kaldım esmer yeşil gözlüyüm sizce bana hangi renk yakışir?
En son #PureColor #SütlüÇikolata rengini kullanmıştım 🌺 #SaçınınTercihi
Küllü kumral hastasiyim bu rengin ve bana çok yakisti
bu çok güzel olmuş peki ince kırılgan saçlarda olur mu
doğru renk seçimi önemli kimisi hiç yakışmayan renkler yapıyor çok çirkin ve komik oluyor:)
vişneli turta rengi çok güzel görünüyor isterseniz onu deneyin
saç rengi değişikliği için yılbaşını brklemeye gerek yok.
Küçük ilçelerde İnternetten temin en mantıklı yol yoksa bulunmuyor
Cesaretimi toplamayı bir türlü ayağım kuaföre gitmiyorrrr🤦
Ben saçlarımı hiç boyama dm ama en gicik kaptıgm renk kırmizi kızıl
Yeni yıla yeni sac rnegi degilde yeni model ile girdim
Saçlarım hep başka renklerde olsun istemişimdir ama boyayanları duydukça vazgeçiyorum galiba. O dipten gelen koyu saçlar.. Biraz rezalet galiba :(
kafamda saç olsa belki bir gün saçım olur o gün saçımın rengi sarı ziyanın saçları gibi açık sarı olmasını isterim
Kendi saç rengimi beğeniyorum ama arada bı değişiklik istiyorum tekar kendi rengime dönmezse diye yapamiyorum sadece aralarını boyuyorum
Aslında saçlarımı kızıl yapmak çok istiyorum ama esmerim nasıl durur kestiremiyorum o yüzden simsiyah yapasım var :)
Hmm acaba ben saç rengimi değiştirsem nasıl olurdu, hiç saçımı hangi renk yaparım diye düşünmedim bir ara düşünmeliyim bence ne kaybederim ki!
Boyatacak olan kızlara seslenmek istiyorum komple boyatmaktansa uçlara ya da aralara renk atsanız daha hoş duruyor bence :)
Pure color suana kadar kulandigim en dogal duran ve kullanimi en guzel sac boyasi be piril piril duruyor kesinlikle tekrar terlemede bile akmiyor!!