Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 3) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
Konoz Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Saç rengimden memnunum. Kolay kolay değiştirmem , ileride beyazlar çıkarsa belki anca 0 0 Yorumla
AlaRenkliArsızKedi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Saç rengimi değiştirdim akmasını bekliyorum yeniden yenilik 0 0 Yorumla
Filozofig Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl En sevdigim kızıl kumral ama siyah boyam gecmedigi icin kullanamiyorum 0 0 Yorumla
Kayabeys Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Hemen yeni sac boyalarimi almak icin harekete gececegim 0 0 Yorumla
servettansinn Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 78% +1 yıl Benimkisi bi kaç sene sonraya kalsin yaaa hgghgbghvbgbb 0 0 Yorumla
sefakarademirrr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl ben gri yapmayı düşünüyorum ama çok iddalı bir renk olduğu için kararsızım 0 0 Yorumla
leydira Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl değişikliğe gitmek istedğimde denemek için sabırsızlanıyorum 0 0 Yorumla
ByNarKo Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 46% +1 yıl renk önemli değil bence. Ama siyah renk iyi olandır. 0 0 Yorumla
Managermann Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 95% +1 yıl Erkek doğal kalmalı saçı bıyığı boyalı erkek pek hoş degil 0 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Saximi boyamiyorum bu konuyu isvicreli uzmanlara birakiyorum. 0 0 Yorumla
karprensesi_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 76% +1 yıl Boyasam bile kapalı olduğum için kimse görmeyecek o yüzden hiç boşuna yıpratmam 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Benim sac rengimin 1 ton açığı kumral cidden çok guzel duruyor 0 0 Yorumla
C3117 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Beyaz ve ya uçlar açık sarı şeklinde düşünüyordum fakat kürt olduğum aklıma gelmiştir. 0 0 Yorumla
MEEGAA Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl En son #plPurecolor un patlican modunu kullanmistim. Çok hoş bir görünüm elde ettiriyor 0 0 Yorumla
Ecepiero__ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Pure color'un renk pigmentlerine bayılıyorum bütün renkleri denemişliğim var. 0 0 Yorumla
neredenbaslayayim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Boyanacak saçım bile yok, evt itiraf ediyorum, kelim. 0 0 Yorumla
mavibideniz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Saç rengimi şimdi değiştirmeyecem yaşım biraz ilerlesin öyle degistirecem 0 0 Yorumla
tombultombulcuceler Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Boya vakti denemek lazım. Yine kızıl ve bakır tonları tercihim olur. 0 0 Yorumla
lnurseli Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Bakır turuncu arası bişey yapmak istiyorum ama cesaret yok 😟 0 0 Yorumla
Birgaripzenginpala Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Doğru rengi bulmayı ve boyamak istediğime emin olmayı 0 0 Yorumla
robustgürbüz Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Benim saçımı sadece dahiler görebilir onun için renk önemli değil 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Saçlarım siyah. Belki bir gün benim saçım da boyanır. 0 0 Yorumla
nicksizbirisiiğ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Doğal açıcı kullanmayı denicwö bakalm inş kırmızı kafa olmam 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En güzel renk doğal renktir her zaman kıymetini bilmek lazım 😊 0 0 Yorumla
sanadiyorumsana2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Hangi renkler var ne kadar bunlar ve nasıl kullaniliyor 0 0 Yorumla
m terskadeh Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Bir ara çok düşündüm ama komple renk değişimi bana göre değil galiba. 0 0 Yorumla
Yinebenamayalnızolan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Koyu tona sahip saçlarım evde açmak için uğraşamam, kuaföre de gidemem yaşasın beyazlıklar 🙃 0 0 Yorumla
oralardanbiri52 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 83% +1 yıl Sarı mor kırmızı turuncu ne bilim ya onca derdim var oturup bunumu düşüncem 0 0 Yorumla
AvastLazımmı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Normal saç rengim iyi ben siyah sacliyim ama biraz açıldı bo... 0 0 Yorumla
matematikyapamayan Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Ben doğallıktan yanayım yakışına çok güzel yakışıyor 0 0 Yorumla
Suskunbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Saç rengimi hiç değiştirmedim değiştirmeyi de düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Irene_Sofia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Saç rengimi değiştirmeyi şimdilik düşünmüyorum ama değiştirirsem de yazı bekliyorum. 0 0 Yorumla
schwestavonfreud Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 86% +1 yıl Aslında simsiyah saçım olmasını isterdim de şu an memnunum doğal renginden 0 0 Yorumla
blessedd2 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Doğallık her zaman iyidir bir erkek olarak birkere aklımın ucuna takılsada saç boyamak yok bence iyiyiz böyle :D 0 0 Yorumla
MrMyopıc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Yani sanmıyorum bir renk değişimi yapacağımı ama belli de olmaz 0 0 Yorumla
RumeysaGuzel Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kızıl olmayı özlüyorum bazen ama sonrası zor oluyor. 0 0 Yorumla
lifemanager Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 45% +1 yıl 2012den beri gri yaptırmak istiyorum ama istiyorum yaptırmaya üşeniyom 0 0 Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl ilham gelmesini bekliyorum 😉☺️kızıl karemel candır gerisi heyecandır 😉☺️ 0 0 Yorumla
Hakikigurl Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 87% +1 yıl Değiştirdim yeni yıla iki üç hafta kala artık sarışınımmm boyalarınız gerçekten çok kaliteli 😍🍓 0 0 Yorumla
slarosa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Okulların açılıp açılmayacağına göre boyatıcam hemde masmavii 0 0 Yorumla
yusufurkantekinimben Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 67% +1 yıl Saçımı küçüklüğümdeki gibi bi sarıya boyatmayı düşünüyorum ama bir türlü vakit bulamadım 0 0 Yorumla
siyahisler Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 75% +1 yıl boya yerine kına yakmak daha mantıklı. tabi ölçüsünü bilmek gerekir 0 0 Yorumla
Karalahanasarnası Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Saç rengimden memnunum ama illa değiştireceksem yeşil yapardım 0 0 Yorumla
kirmiziatkilikiz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Saçımı dökmeyen bir boya buyup iyi bir kuaföre götürmeyi bekliyorum :( help 0 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl .Benim değil ama kızların ay tozu grisine boyatmasını bekliyorum.. 0 0 Yorumla
İdiiillll Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 77% +1 yıl Çarpıcı koyu mor yapmak istiyorum ama açıcı kullanmak istemiyorum 0 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Doğallıktan yanayım. Saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
HELIOSs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Müq bir bence olmuş. Eline sağlık. Saçımı boyatmayı düşünüyorum ama üşeniyorum. 0 0 Yorumla
Qushum Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl hepsi olabilir şayet kızıl kahve çok güzel ve hoş durur bunu söyleyebilirim kesinlikle 0 0 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Sacimin rengini degistrimek icin sacimin olmasi lazim 0 0 Yorumla
Sigmund_freud1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Saç rengim beni temsil ettiğinden değiştirmeyi düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Daisyy19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Saçıma uyacak olan en güzel rengi bulmayı bekliyorummm bulur bulmazda #purecolor ile boyayacağımm 0 0 Yorumla
SunPower Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Ten rengine yakışmayan saç rengini yapmasınlar da, ne yaparlarsa yapsınlar... 🤣 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Kendisini seven ve değer veren tüm kadinlara hayranım. İyiki varsınız.❤️ 0 0 Yorumla
periniz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Yeni yıla girmeye sayılı günler kala yaptım tüm değişikliklerimi 🍀 0 0 Yorumla
catmeira Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Kızıl boyuyorum hep ama malum dışarı çıkmıyoruz baya aktı boyamayacağım 0 0 Yorumla
Renklibakiş Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Cinsiyet degistirmeyi cunku ancak o zaman sacimin rengini devistiririm 0 0 Yorumla
BerşanÖztürk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Tamamai olmasa da bir değişiklik yapmak isterdim ama yas ilerleyince biraz cesaretten edemiyorum.. 0 0 Yorumla
sanenebenden Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Tamda şu aralar saçımı boyatmayı düşünüyordum. Bal badem tam benim rengimmiş. ❤ 0 0 Yorumla
chocolate2121 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Evet saç rengini değiştir mek istiyorum ama sacım yok nasıl olacak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Saç rengimden memnunum. Kolay kolay değiştirmem , ileride beyazlar çıkarsa belki anca
Saç rengimi değiştirdim akmasını bekliyorum yeniden yenilik
En sevdigim kızıl kumral ama siyah boyam gecmedigi icin kullanamiyorum
Hemen yeni sac boyalarimi almak icin harekete gececegim
Benimkisi bi kaç sene sonraya kalsin yaaa hgghgbghvbgbb
ben gri yapmayı düşünüyorum ama çok iddalı bir renk olduğu için kararsızım
değişikliğe gitmek istedğimde denemek için sabırsızlanıyorum
renk önemli değil bence. Ama siyah renk iyi olandır.
Erkek doğal kalmalı saçı bıyığı boyalı erkek pek hoş degil
Saximi boyamiyorum bu konuyu isvicreli uzmanlara birakiyorum.
Boyasam bile kapalı olduğum için kimse görmeyecek o yüzden hiç boşuna yıpratmam
Benim sac rengimin 1 ton açığı kumral cidden çok guzel duruyor
Beyaz ve ya uçlar açık sarı şeklinde düşünüyordum fakat kürt olduğum aklıma gelmiştir.
En son #plPurecolor un patlican modunu kullanmistim. Çok hoş bir görünüm elde ettiriyor
Pure color'un renk pigmentlerine bayılıyorum bütün renkleri denemişliğim var.
Boyanacak saçım bile yok, evt itiraf ediyorum, kelim.
Saç rengimi şimdi değiştirmeyecem yaşım biraz ilerlesin öyle degistirecem
Boya vakti denemek lazım. Yine kızıl ve bakır tonları tercihim olur.
Bakır turuncu arası bişey yapmak istiyorum ama cesaret yok 😟
Doğru rengi bulmayı ve boyamak istediğime emin olmayı
Benim saçımı sadece dahiler görebilir onun için renk önemli değil
Saçlarım siyah. Belki bir gün benim saçım da boyanır.
Doğal açıcı kullanmayı denicwö bakalm inş kırmızı kafa olmam
En güzel renk doğal renktir her zaman kıymetini bilmek lazım 😊
Hangi renkler var ne kadar bunlar ve nasıl kullaniliyor
Bir ara çok düşündüm ama komple renk değişimi bana göre değil galiba.
Koyu tona sahip saçlarım evde açmak için uğraşamam, kuaföre de gidemem yaşasın beyazlıklar 🙃
Sarı mor kırmızı turuncu ne bilim ya onca derdim var oturup bunumu düşüncem
Normal saç rengim iyi ben siyah sacliyim ama biraz açıldı bo...
Ben doğallıktan yanayım yakışına çok güzel yakışıyor
Saç rengimi hiç değiştirmedim değiştirmeyi de düşünmüyorum.
Saç rengimi değiştirmeyi şimdilik düşünmüyorum ama değiştirirsem de yazı bekliyorum.
Aslında simsiyah saçım olmasını isterdim de şu an memnunum doğal renginden
Doğallık her zaman iyidir bir erkek olarak birkere aklımın ucuna takılsada saç boyamak yok bence iyiyiz böyle :D
Yani sanmıyorum bir renk değişimi yapacağımı ama belli de olmaz
Kızıl olmayı özlüyorum bazen ama sonrası zor oluyor.
2012den beri gri yaptırmak istiyorum ama istiyorum yaptırmaya üşeniyom
ilham gelmesini bekliyorum 😉☺️kızıl karemel candır gerisi heyecandır 😉☺️
Değiştirdim yeni yıla iki üç hafta kala artık sarışınımmm boyalarınız gerçekten çok kaliteli 😍🍓
Okulların açılıp açılmayacağına göre boyatıcam hemde masmavii
Saçımı küçüklüğümdeki gibi bi sarıya boyatmayı düşünüyorum ama bir türlü vakit bulamadım
boya yerine kına yakmak daha mantıklı. tabi ölçüsünü bilmek gerekir
Saç rengimden memnunum ama illa değiştireceksem yeşil yapardım
Saçımı dökmeyen bir boya buyup iyi bir kuaföre götürmeyi bekliyorum :( help
.
Benim değil ama kızların ay tozu grisine boyatmasını bekliyorum.
.
Çarpıcı koyu mor yapmak istiyorum ama açıcı kullanmak istemiyorum
Doğallıktan yanayım. Saç rengimi değiştirmeyi düşünmüyorum.
Müq bir bence olmuş. Eline sağlık. Saçımı boyatmayı düşünüyorum ama üşeniyorum.
hepsi olabilir şayet kızıl kahve çok güzel ve hoş durur bunu söyleyebilirim kesinlikle
Sacimin rengini degistrimek icin sacimin olmasi lazim
Saç rengim beni temsil ettiğinden değiştirmeyi düşünmüyorum
Saçıma uyacak olan en güzel rengi bulmayı bekliyorummm bulur bulmazda #purecolor ile boyayacağımm
Ten rengine yakışmayan saç rengini yapmasınlar da, ne yaparlarsa yapsınlar... 🤣
Kendisini seven ve değer veren tüm kadinlara hayranım. İyiki varsınız.❤️
Yeni yıla girmeye sayılı günler kala yaptım tüm değişikliklerimi 🍀
Kızıl boyuyorum hep ama malum dışarı çıkmıyoruz baya aktı boyamayacağım
Cinsiyet degistirmeyi cunku ancak o zaman sacimin rengini devistiririm
Tamamai olmasa da bir değişiklik yapmak isterdim ama yas ilerleyince biraz cesaretten edemiyorum..
Tamda şu aralar saçımı boyatmayı düşünüyordum. Bal badem tam benim rengimmiş. ❤
Evet saç rengini değiştir mek istiyorum ama sacım yok nasıl olacak