Saç Bakım Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? (Sayfa 2) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4249 Yeni yılda yeni saç rengi dileyenler burada! Saç rengini değiştirmek için neyi bekliyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 91 kişi beğendi
YüreğiminGüzelliği26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Boyam gelmis zaten boyaycam insallah guzel olur bakalm 1 0 Yorumla
FallenAnQel Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl ne mi engel, tabii ki de önceden yıpratıcı bir renge açılıp boyanmış saçı kendi koyu rengine çevirip doğal saçım gelene kadar kese kese beklemek...😪 0 0 Yorumla
AdanaLiii_ks Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Saç rengimi değiştirmek için abimin nişanını bekliyorum🤣 ama ne renk seçerim henüz fikrim oluşmadı 1 0 Yorumla
aytensssss Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 53% +1 yıl schwarzkopf vazgeçmeyeceğim bir marka , seviliyorsun 1 0 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Daha yeni değiştirdim, kafama ne zaman eserse o zaman boyuyorum. 🙂 1 0 Yorumla
elif-gibi-sevmek Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Değiştirmeyi düşünüyorum ama korkularım var ten rengine uymaması sonrasında beğenmemek saçının yıpranması ve daha fazla dönüleceğini düşünmek korkutuyor açıkcası 0 0 Yorumla
BusRa1096 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Saçımı tamda boyamak istediğim bir zamanlayın 😁ama renkte kararsizimmm 0 0 Yorumla
Yarenkcby Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Saçlarımı daha yeni bakır rengine boyadım galiba rengimi buldum sksksks 0 0 Yorumla
küçükcivcive Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl İşinde gerçekten iyi olduğuna emin olduğum bi kuaför bulmayı bekliyorum. 0 0 Yorumla
aşkadami_38 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl saç rengimden memnunum değiştirmek gibi bi niyetim olmadı :) 0 0 Yorumla
Kibarkıroo070 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Benim tarzım değil ya ama değiştiren hem cinslerime saygı duyuyorum 0 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Püre color vazgeçilmezim saçı yakmayan ve rahatsız etmeyen tek marka 0 0 Yorumla
beyefendiks Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Kırmızı saç rengi veya turuncu. Bana çekici geliyor. 0 0 Yorumla
bebeeekkk Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Saçımı boyatmak istemiyorum Artık dogal sacima kavusmak istiyorummm😍 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Saçlarımın gürleşmesini bekliyorum.Oda tabi ki imkansız dökülen dükülenee 0 0 Yorumla
Ahmet_E Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Saç renklerimi değiştiririm. Düzenli olarak aksatmam. Her ay 5 kere boyatirim. 0 0 Yorumla
GözdeÖA Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Beyazlarım aralarda başlamasına rağmen doğal saç rengimi bozamıyorum. 0 0 Yorumla
Oguzgurbanli Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Bilmiyorum neden ama bazı kızlara mavi saç rengi çok yakışıyor 🌊 0 0 Yorumla
Lostraa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Paramı bekliyorum. Sonuçta para olmadan ne yapılabilir ki 0 0 Yorumla
meraklıbiri06 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 62% +1 yıl Çok şükür saçlarım boyalı gibi tüm kuaförler rengine bayılıyor:))) 0 0 Yorumla
machiva Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 70% +1 yıl erkek olduğum için değiştiremem ama değiştirtecek birilerini bulabilirim :) 0 0 Yorumla
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Kadınlar da açık karamel rengi seviyorum dalgalı saçlarda güzel duruyor. 0 0 Yorumla
Uçanbalonlukız Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Sac rengimi degistirmedende sizi kullaniyorum basarili bir boya 0 0 Yorumla
XRoadrunner Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Sacimin ic katina tamamen acici uygulayarak sonradan kirmizi boyama hayalim var 0 0 Yorumla
Sadiesparks Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 54% +1 yıl Ben de saç rengimi değiştirmek istiyorum ama saçlarım çok da gür değil maalesef 0 0 Yorumla
kubrahilal35 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Önceleri saclarimi hep boyattım ama artk boyatmiyorum kendi renginde kalsın daha iyi 0 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Bu aralar herşey üst üste geliyor saç rengini değiştirmeye fırsat yok 0 0 Yorumla
J_snow Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Saç rengim kendiliğinden değişiyor zaten. Sanırım 5 seneye manuş babaya döneriz. 😀 0 0 Yorumla
seysgeyd Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Değiştirmek istiyorum bende , v:(ama cesaret edemiyorum 0 0 Yorumla
Fatih2134 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Saç rengimi seviyorum benim daha çok yağlanma ile problemim varr 0 0 Yorumla
kara555555 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 79% +1 yıl Sac dan anlamam ben kadınlara yakisiyor boya olayi ama 0 0 Yorumla
Saudadeonsra Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Pek güvenemiyorum. :/ yakışır mı yakışmaz mı diye :) 0 0 Yorumla
11irem Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Korona bitsin disari cikalim tatile gidelim sosyalleselim kendimize gelelim 0 0 Yorumla
Hayallerimekoşuyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 88% +1 yıl Saç rengim siyah zaten boyalı Eski saç rengime dönücem 0 0 Yorumla
kitapseverbirey Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Değişim güzel ama kararsızlığım yüzünden değiştiremiyorum 0 0 Yorumla
Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Saçım olmasını çok isterdim valla ozaman dağanık kalsa ona bile razıyım 😂🙈 0 0 Yorumla
xorxix Takip Et Bilge Yaş: 50 , eic 95% +1 yıl Kazitmayi dusunuyorum ben bayanlar sari kahve arasi renk acik kestane yapsin 0 0 Yorumla
birminiktavsan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Saçlarımı daha önce hiç boyatmadım. Bu yüzden içimde bir korku var :/ 0 0 Yorumla
Clarissaxx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl bana hiçbir renk yakışmıyo doğallık gidiyo galiba ama koyu kızıla boyatcam umarım yakışır :D 0 0 Yorumla
Lessia Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Bir şey beklemiyorum saç rengimden şu an memnunum ama kızıl olmasını isterdim 0 0 Yorumla
vasilyeviç Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Sarı yapıcam çok güzel olur slim shady gibi gezerim ortalıklarda 0 0 Yorumla
Busraxox Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Saçlarımı hiç boyamadım ama değişmenin tam zamanı olabilir. Pembe bana yakışır mı acaba😄 0 0 Yorumla
hhdheuejjsjj Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 31% +1 yıl Canım saçlarım. En sevdiğim uzvum. Güzel uzun ve parlaklar 0 0 Yorumla
MiniP Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Siyah Sacliyim Esmerim Acaba Hangi Renk Uyumlu Gider? 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl hangi renk yapmalıyım onu seçemiyorum kararsızlık kötü bir şey. ^^ 0 0 Yorumla
Ssszzmnn Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Bir erkeğin siyah dışında tercih etmesini kınamam ama üzülürüm:) 0 0 Yorumla
lovelyhairy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Dogal olmak varken boyaya badanaya gerek oldugunu dusuuyorum 0 0 Yorumla
kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 85% +1 yıl Paramın saç boyası alacak kadar olmasını bekliyorum 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Allahtan kız diilim yoksa servetimi saç boyasina coktan gömmüs olurdum 😎😎 0 0 Yorumla
Aysenurgns Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 64% +1 yıl Olmazzz zaten dökülen saçım kalmazzzz. Ama şöyle bi bal köpüğü çok hoş olurdu behhh 0 0 Yorumla
drzola Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl En iyisi saçlarını sıfıra vurmak. Sıfır dert yani 😂 0 0 Yorumla
ArımBalımPeteğiim Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Yenilik, değişiklik güzeldir. Saçlarımın da değişikliğe ihtiyacı var 0 0 Yorumla
sağlıkçıbirkız Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 84% +1 yıl Doğal saç rengimle mutluyum seviyorum ve düşünmüyorum değiştirmeyi😊 0 0 Yorumla
Kanatostar Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Ben korkuyorum yanarsa diye biraz renklilik isterdim 0 0 Yorumla
_ZârifHâtuN_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl Zamanı gelince saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
pumpkink Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kendime güvenmiyorum üstelik kıyafetim yok sacuma kombin yapacak 0 0 Yorumla
endmuhh Takip Et Master Yaş: 33 , eic 31% +1 yıl walla sacımı su ana kadar hiç boyamadım hiç de aklıma gelmedi 0 0 Yorumla
TeenWolfdenebilir Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Saçlarımın rengini seviyorum ama biraz daha bakıra çevireceğim 0 0 Yorumla
LOXMAN Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 65% +1 yıl Belli olmaz bu yıl içinde saç rengimi değiştirebilirim.. 0 0 Yorumla
ExeLans5 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 48% +1 yıl Keller sac rengi degistirmez sabit ten rengidir cunku tepe kisim 🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
502Cevap
Boyam gelmis zaten boyaycam insallah guzel olur bakalm
ne mi engel, tabii ki de önceden yıpratıcı bir renge açılıp boyanmış saçı kendi koyu rengine çevirip doğal saçım gelene kadar kese kese beklemek...😪
Saç rengimi değiştirmek için abimin nişanını bekliyorum🤣 ama ne renk seçerim henüz fikrim oluşmadı
schwarzkopf vazgeçmeyeceğim bir marka , seviliyorsun
Daha yeni değiştirdim, kafama ne zaman eserse o zaman boyuyorum. 🙂
Değiştirmeyi düşünüyorum ama korkularım var ten rengine uymaması sonrasında beğenmemek saçının yıpranması ve daha fazla dönüleceğini düşünmek korkutuyor açıkcası
Saçımı tamda boyamak istediğim bir zamanlayın 😁ama renkte kararsizimmm
Saçlarımı daha yeni bakır rengine boyadım galiba rengimi buldum sksksks
İşinde gerçekten iyi olduğuna emin olduğum bi kuaför bulmayı bekliyorum.
saç rengimden memnunum değiştirmek gibi bi niyetim olmadı :)
Benim tarzım değil ya ama değiştiren hem cinslerime saygı duyuyorum
Püre color vazgeçilmezim saçı yakmayan ve rahatsız etmeyen tek marka
Kırmızı saç rengi veya turuncu. Bana çekici geliyor.
Saçımı boyatmak istemiyorum Artık dogal sacima kavusmak istiyorummm😍
Saçlarımın gürleşmesini bekliyorum.
Oda tabi ki imkansız dökülen dükülenee
Saç renklerimi değiştiririm. Düzenli olarak aksatmam. Her ay 5 kere boyatirim.
Beyazlarım aralarda başlamasına rağmen doğal saç rengimi bozamıyorum.
Bilmiyorum neden ama bazı kızlara mavi saç rengi çok yakışıyor 🌊
Paramı bekliyorum. Sonuçta para olmadan ne yapılabilir ki
Çok şükür saçlarım boyalı gibi tüm kuaförler rengine bayılıyor:)))
erkek olduğum için değiştiremem ama değiştirtecek birilerini bulabilirim :)
Kadınlar da açık karamel rengi seviyorum dalgalı saçlarda güzel duruyor.
Sac rengimi degistirmedende sizi kullaniyorum basarili bir boya
Sacimin ic katina tamamen acici uygulayarak sonradan kirmizi boyama hayalim var
Ben de saç rengimi değiştirmek istiyorum ama saçlarım çok da gür değil maalesef
Önceleri saclarimi hep boyattım ama artk boyatmiyorum kendi renginde kalsın daha iyi
Bu aralar herşey üst üste geliyor saç rengini değiştirmeye fırsat yok
Saç rengim kendiliğinden değişiyor zaten. Sanırım 5 seneye manuş babaya döneriz. 😀
Değiştirmek istiyorum bende , v:(ama cesaret edemiyorum
Saç rengimi seviyorum benim daha çok yağlanma ile problemim varr
Sac dan anlamam ben kadınlara yakisiyor boya olayi ama
Pek güvenemiyorum. :/ yakışır mı yakışmaz mı diye :)
Korona bitsin disari cikalim tatile gidelim sosyalleselim kendimize gelelim
Saç rengim siyah zaten boyalı Eski saç rengime dönücem
Değişim güzel ama kararsızlığım yüzünden değiştiremiyorum
Saçım olmasını çok isterdim valla ozaman dağanık kalsa ona bile razıyım 😂🙈
Kazitmayi dusunuyorum ben bayanlar sari kahve arasi renk acik kestane yapsin
Saçlarımı daha önce hiç boyatmadım. Bu yüzden içimde bir korku var :/
bana hiçbir renk yakışmıyo doğallık gidiyo galiba ama koyu kızıla boyatcam umarım yakışır :D
Bir şey beklemiyorum saç rengimden şu an memnunum ama kızıl olmasını isterdim
Sarı yapıcam çok güzel olur slim shady gibi gezerim ortalıklarda
Saçlarımı hiç boyamadım ama değişmenin tam zamanı olabilir. Pembe bana yakışır mı acaba😄
Canım saçlarım. En sevdiğim uzvum. Güzel uzun ve parlaklar
Siyah Sacliyim Esmerim Acaba Hangi Renk Uyumlu Gider?
hangi renk yapmalıyım onu seçemiyorum kararsızlık kötü bir şey. ^^
Bir erkeğin siyah dışında tercih etmesini kınamam ama üzülürüm:)
Dogal olmak varken boyaya badanaya gerek oldugunu dusuuyorum
Paramın saç boyası alacak kadar olmasını bekliyorum
Allahtan kız diilim yoksa servetimi saç boyasina coktan gömmüs olurdum 😎😎
Olmazzz zaten dökülen saçım kalmazzzz. Ama şöyle bi bal köpüğü çok hoş olurdu behhh
En iyisi saçlarını sıfıra vurmak. Sıfır dert yani 😂
Yenilik, değişiklik güzeldir. Saçlarımın da değişikliğe ihtiyacı var
Doğal saç rengimle mutluyum seviyorum ve düşünmüyorum değiştirmeyi😊
Ben korkuyorum yanarsa diye biraz renklilik isterdim
Zamanı gelince saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum
Kendime güvenmiyorum üstelik kıyafetim yok sacuma kombin yapacak
walla sacımı su ana kadar hiç boyamadım hiç de aklıma gelmedi
Saçlarımın rengini seviyorum ama biraz daha bakıra çevireceğim
Belli olmaz bu yıl içinde saç rengimi değiştirebilirim..
Keller sac rengi degistirmez sabit ten rengidir cunku tepe kisim 🤣