Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 9) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
Gulşat19 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Hep canlı kalsın rengi yıkadıkça çirkinleşiyor 0 0 Yorumla
vanilyalıturtacık Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl koyu kızıl olurdu kesinlikle :) 0 0 Yorumla
tutkunun50tonu Takip Et Xper 4 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Saçlarımı yıpratmadan renk değişimi olsun isterim 0 0 Yorumla
Daisyy19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl istediğim rengi tam olarak tutturabilmek olurdu. 0 0 Yorumla
MGizlikullanıcı Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl İlgi çekici ve doğal olmalı, burdayım demeli :) 0 0 Yorumla
1ebruss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Işıl Işıl kalın gür saçlarım olmasını isterdim... 0 0 Yorumla
ÖmürlükDünyaa Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl En sevdiğim markalardan bir tanesi👍🏻 0 0 Yorumla
koronatimeess Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Ne olursa olsun kaliteden palette den vazgeçmem 0 0 Yorumla
Melikemucahid Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl ParlaklıkRenkli saç boyalarıYumuşaklık 0 0 Yorumla
MoonPiece34 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Mavi ya da yeşil olsun Ama hemen akmasın isterdim 0 0 Yorumla
ozblack Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl yeni yılda kırmızı saçlarım olsun isterim 0 0 Yorumla
elifsude900 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 75% +1 yıl Dökülmeyen güçlü olmak olmak saçlar istiyo rum 0 0 Yorumla
yaseminaydin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Dökülme karşıtı bi boya istiyoruuumm 0 0 Yorumla
tomrismergen Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Saçımı hiç boyatmadım, boyamayı da düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Afeti_Örfken Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Böyle iyi bizlik durum yok kızlar denemeli 😂 0 0 Yorumla
tam_1asln Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Olmamasını dilerim. En güzel şey doğallık 😊👍 0 0 Yorumla
DudaklarımGüzel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 69% +1 yıl Şaç derime iyi gelmesini isterdim fsawdf 0 0 Yorumla
antalya_beyi Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Herkes kendi sacini ister herhalde :) 0 0 Yorumla
Ateşejderhasıı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Kalici olmasini ve yıpratmamasini isterdim. 0 0 Yorumla
kravatlıbikacisyan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl İstediğim renge tam tutmasını 0 0 Yorumla
Prinzessinn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl birkac ay duz olmasini. Ve sari renk 0 0 Yorumla
antidepresancı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Kızıl veya bal köpüğü olsun ama akmasın 😅 0 0 Yorumla
kkızıl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 65% +1 yıl bu markanin gliss sampuaninina bayılıyorum 0 0 Yorumla
Odunda_Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 77% +1 yıl Hayatımda bir kez bile olsun boyamadım saçımı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Kalıcı simsiyah isterdim 🤷🏻♀️
Hep canlı kalsın rengi yıkadıkça çirkinleşiyor
Asla akmayan bir siyah saç elbette
Saçlarımdan memnunum çokkk
koyu kızıl olurdu kesinlikle :)
Saçlarımı yıpratmadan renk değişimi olsun isterim
doğal kıvırcık olsa keşke
Kalıcı parlaklık lütfennn
Akmaması ve yıpratmaması olurdu herhalde
Güzel bence tebrik ederimmm
yok olmasını dilerdim ben
Koyu tonlar ve marjinal renkler
Bukalemun gibi olmasını 🦎😂
istediğim rengi tam olarak tutturabilmek olurdu.
İlgi çekici ve doğal olmalı, burdayım demeli :)
Renginden memnunun bakım önemli
Işıl Işıl kalın gür saçlarım olmasını isterdim...
En sevdiğim markalardan bir tanesi👍🏻
Gökkuşağı renkleri olabilir
Sarı yapsammı diye dusnuyorım acıkcası
Ne olursa olsun kaliteden palette den vazgeçmem
yanında iyi bir kuaför hizmeti 😂
Parlaklık
Renkli saç boyaları
Yumuşaklık
Kumral veya kızıl dilerdim 😊
Mavi ya da yeşil olsun Ama hemen akmasın isterdim
yeni yılda kırmızı saçlarım olsun isterim
Saç rengimden gayet memnunum ☺️
Dökülmeyen güçlü olmak olmak saçlar istiyo rum
Dökülme karşıtı bi boya istiyoruuumm
Saçımı hiç boyatmadım, boyamayı da düşünmüyorum
Böyle iyi bizlik durum yok kızlar denemeli 😂
Olmamasını dilerim. En güzel şey doğallık 😊👍
Sanırım aynı saçlarımı dilerdim
Doğallık daha güzel bence
Tarçın bakırrrr olsun isterim
Şaç derime iyi gelmesini isterdim fsawdf
Doğal renk o neyse o kalsın
Herkes kendi sacini ister herhalde :)
Kalici olmasini ve yıpratmamasini isterdim.
Uzun süre kalıcı olmasını
sarı belki yakışırdı bana. d
Kalıcı dökülmeyen saçlar isterdim
Saç renginin benim için bir önemi yok
Kalıcı parlaklık isterdim heralde
Lütfen saç dinim gelmesin
Akmasın boyadığım gibi kalsın.🙏
2020den kurtulmayı dilerdim
Pembe ombre isterdim şu an hemen
İstediğim zaman istediğim renk olması
Civciv sarısı olsada keko gibi gezsem
Boyamak istemiyorum böyle iyi
Sac boyamayi dusunmuyorum ya
İstediğim renge tam tutmasını
birkac ay duz olmasini. Ve sari renk
Kızıl veya bal köpüğü olsun ama akmasın 😅
Halimden memnunum ne yazık ki
kırmızı olsun saçlarımm :)
Yıpratmamasını dilerdim herhalde
bu markanin gliss sampuaninina bayılıyorum
Hayatımda bir kez bile olsun boyamadım saçımı.