Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 10) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
byzrpzl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 89% +1 yıl Kızıl saç bir zaman kullandım efsana onu ister dim 0 0 Yorumla
BlackWaterLilies Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 64% +1 yıl Boyamadığım için hiçbir şey galiba 0 0 Yorumla
crankywoman Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Çilek kırmızısı alayım sevgili saç boyam 0 0 Yorumla
servettansinn Takip Et Bilge Yaş: 104 , eic 78% +1 yıl Altın sarısı bir boya yapmak isterdim 😂👍🏻 0 0 Yorumla
tuce_d Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Kalıcı olması ve renginin gösterilen gibi çıkması. 0 0 Yorumla
Yagmur-756 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Birkaç ay kalıcı parlaklık ve canlı renkler 0 0 Yorumla
Justtacigarete Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 77% +1 yıl Yıpratmayan ve uzun süre kalıcı olsun yeter 0 0 Yorumla
Fatmanur64 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Saçları yıpratmayan ve akmayan boyaaa 0 0 Yorumla
___Eylüll___ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Bana yakışan bi renk olsun sağlıklı olsun 0 0 Yorumla
cikolataliipudingg Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bu sefer istediğim renk tutsun olurdu heralde. 0 0 Yorumla
GünesiBaglasamAya Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Koyu kestane rengi tercihim olurdu. 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Saçımı hiç boyatmadım öyle bir düşüncem de olmaz 0 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Yüzüme cuk otursun ve dibi hiç gelmesin meselaaa 0 0 Yorumla
meraksadecee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Daha az kimyasal, parlaklık, kalıcılıkkk❤❤ 0 0 Yorumla
Libido_düşürücü Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 58% +1 yıl Hepsi güzel bilgiler olmuş herkes için. 0 0 Yorumla
Bıkmışcivciv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Direk üstündeki rengi vermesini ve parlak olmasini 0 0 Yorumla
Tutunamayancocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl İçeriği sevdim güzel teşekkürler 👍 0 0 Yorumla
kanatlarikirikkus Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl sacimi yakmasin yha dayanamam buna 0 0 Yorumla
Cramella Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Turk. kahvesi olmasini bu markada var. mi 0 0 Yorumla
bahardan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Saçlarım simsiyah ve boyanmamakta direniyor. 0 0 Yorumla
uzaydakiaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 78% +1 yıl Yıpratmasın, uzun süre kalıcı olsun. 0 0 Yorumla
IchBin-Buse Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Saç rengime hiç dokunmamayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
bayanafitap01 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 75% +1 yıl Siyah ve parlak kalmasını isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Kızıl saç bir zaman kullandım efsana onu ister dim
Kızıl saçlarım olsa iyi olue
Boyaya ihtiyaç duymuyorum
Saçımı besleyip güçlendirmesini
Boyamadığım için hiçbir şey galiba
Çilek kırmızısı alayım sevgili saç boyam
Altın sarısı bir boya yapmak isterdim 😂👍🏻
Dibi gelmeyen boya olsa 😊
Çok iyiiiiii yaa bence de
Kalıcı olması ve renginin gösterilen gibi çıkması.
Kumral renk bence harika olabilir
Saçımı hiç boyatmadım daha önce
cok guzel bakım saglıyor argan yagli
Kızıl denemek istiyorum bakalım
Saç boyamın olmasssı cksmxlslxl
Boyamak için cesaret versin 💃💃💃
Akmayan canlılıgını yıtırmeyen
Birkaç ay kalıcı parlaklık ve canlı renkler
Yıpratmayan ve uzun süre kalıcı olsun yeter
Saçları yıpratmayan ve akmayan boyaaa
Saçlarımı dökmesin dilerdim.
Bana yakışan bi renk olsun sağlıklı olsun
Bu sefer istediğim renk tutsun olurdu heralde.
Canının sağlığını dilerdim
Saçlar süper benim ihtiyacım yok
Koyu kestane rengi tercihim olurdu.
Saç boyama bana göre değil
Gri olsun isterdim mat beyaz ya da
Doğallıktan yanayım boya bana göre değil
Saçlarım olsaydı belki denerdim
Uzunca bir sure akmamasini cok isterdim
Tabi ki siyah
En sevdiğim renk
akmayan kırmızı... lütfen
Saçımı hiç boyatmadım öyle bir düşüncem de olmaz
Saclarımı boyatmak şstşyorum yaa
Doğal kızıl olmak dilerdim
bu da ne kaç renk var bunda :)
Yüzüme cuk otursun ve dibi hiç gelmesin meselaaa
Daha az kimyasal, parlaklık, kalıcılıkkk❤❤
Hepsi güzel bilgiler olmuş herkes için.
koyu bir mavi güzel olurdu
Direk üstündeki rengi vermesini ve parlak olmasini
Saçlarım ipek gibi yeni yıla bekliyoruz
İçeriği sevdim güzel teşekkürler 👍
Dogal Siyahh olsun isterdim
sacimi yakmasin yha dayanamam buna
bacım kirmizisi kac numara oluyo
siyah tabiki gothic duruyor
Turk. kahvesi olmasini bu markada var. mi
Saç sorunları bitmiyor ki hiç
Açık kahverengi saç rengine boyadım
Saçlarım simsiyah ve boyanmamakta direniyor.
Yıpratmasın, uzun süre kalıcı olsun.
Kızıl saç iyi olabilirdi...
Kalıcılık ve rengin değişmemesi
Saç rengime hiç dokunmamayı tercih ediyorum
Koyu kızıl renk seviyorum
Parlaklık ve yumuşaklık isterdim
Siyah ve parlak kalmasını isterdim
Sarı saçlarımı özledimmm.