Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 11) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
üyeismiolmayankadın Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl kendi saç rengimi kullanırdım 0 0 Yorumla
soruyorum1122 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl Sarı denemek isterdim hiç tamamen sarı denemedim 0 0 Yorumla
Taklitlerdensakının Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Başıma senden başka birşey gelmesin🤣 0 0 Yorumla
Senembalcı42 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Sacımın düzlemeden düz durmasını dilerdim 0 0 Yorumla
Hebelehub Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl Asla akmaması ve saçıma zarar vermemesi 0 0 Yorumla
hayallerdebikız Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Olmamasını dilerdim çünkü olursa boyarım 0 0 Yorumla
dirtydancer Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 56% +1 yıl Uzun sure canliligini korumasini dilerdim. 0 0 Yorumla
UNNkNOWN35 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 74% +1 yıl Ennnn kızılll ve çabuk akmayan saçlarım olsun 🥰🥰 0 0 Yorumla
Qushum Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl hepsi olabilir gerçekten hepsi çok güzeller of of 0 0 Yorumla
YetersizUmutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Saç rengimden memnunum beeennn :) 0 0 Yorumla
_sexting_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Saçlarımdan memnun biriyim. Sıkıntı yok yani. 0 0 Yorumla
Kraliçesiz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Saçlarımdan memnunum daima böyle olsun isterim. 0 0 Yorumla
Lattelimuffin Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Saçlarımı kurutmasın ve kalıcı olsun 0 0 Yorumla
premium34 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Renk istemiyorum saçlarım dökülmesin yeter 0 0 Yorumla
bendeboyleyimm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 77% +1 yıl çok kaliteli ürünleri var. herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
tombultombulcuceler Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Kızılım ve kızıl kalırım herhalde. 0 0 Yorumla
BADLOWE3461 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 60% +1 yıl Valla tek dileğim şu corona belasindan kurtulmak 0 0 Yorumla
PapatyaTaaneleri Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Saç boyamın kalıcı olmasını dilerim 🙂 0 0 Yorumla
Sorututucusuu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Siyah isterdim sanırım. Kahve de olabilir 0 0 Yorumla
bayansebastiyan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Akmamasını dilerdim.. Keşke boyadıgım gibi kalsa 0 0 Yorumla
mishapmgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Simsiyah, boyası akmayan parlak saçlar! 0 0 Yorumla
freesiaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Saçım sarı çok memnunum oyuzden dilek dilemezdim 0 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Yıpranan saçlarimin eski haline gelmesini 0 0 Yorumla
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Hepsi simsiyah olsun ve sonsuza kadar. 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Saclarımı boyamıyorum...,...
Saçlarım hiç beyazlamasın isterdim
Lacivert çok hoşuma gidiyor
9 tonlarında sarıları seviyorum
kendi saç rengimi kullanırdım
kendi saç rengimi kullanıyorum.
Sarı denemek isterdim hiç tamamen sarı denemedim
Yumuşak kahverengi isterdim
Parlaklığıni korumasını dilerdim.
Siyah isterdim çok iyi durur erkeklerde
Ben neon yeşil veya mavi istiyorum
Saçımı gri yapasım geldi 😀
Başıma senden başka birşey gelmesin🤣
Komple gri yapmayı planlıorum
Sacımın düzlemeden düz durmasını dilerdim
Asla akmaması ve saçıma zarar vermemesi
Olmamasını dilerdim çünkü olursa boyarım
Kızıla yakın kestane rengi🌸🌸
Uzun sure canliligini korumasini dilerdim.
Ennnn kızılll ve çabuk akmayan saçlarım olsun 🥰🥰
Elsa gibi beyaz olabilse güzel olurdu
Saçlarımın renginden memnunum
Kesin turuncu yapıyorum izleyin 😂
hepsi olabilir gerçekten hepsi çok güzeller of of
Saç rengimden memnunum beeennn :)
Kül renklerinde olmasını isterdim
Upuzun olmasını dilerdim herhalde
Siyah yaptım ben ya 🥳🥳🥳
Bi kahverengi özentliği var içimde 💞
Parlak simli mor renk tercih ederdim.
Saçlarımdan memnun biriyim. Sıkıntı yok yani.
Saçlarımdan memnunum daima böyle olsun isterim.
Beni yormasın kendi boyasın
Saçlarımı kurutmasın ve kalıcı olsun
Doğallık bence en güzeli yaa
Renk istemiyorum saçlarım dökülmesin yeter
çok kaliteli ürünleri var. herkese tavsiye ederim
Sacimi boyatmiyorum belki yaslaninca
Kızılım ve kızıl kalırım herhalde.
Saçım sağlıklı olsun da yeter
Valla tek dileğim şu corona belasindan kurtulmak
Saç boyamın kalıcı olmasını dilerim 🙂
Gri ama nasıl durar hiç bilmiyorum
Deneyenler tecrubelerini paylassin