Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 12) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
GözdeÖA Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Doğal rengine dönüş olmadığı için boyatmıyorum 0 0 Yorumla
sizofrenpsikologg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Canım boyam lütfen çok doğal dur 0 0 Yorumla
EndülüslüSantiago Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Mavi saç denemek lazım, nasıl olurdu acab 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Kiz arkadasimin sacini boyamak hosuma giderdi 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Güzel bir yazı olmuş beğendim. 0 0 Yorumla
Yinebenamayalnızolan Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Bilemedim ki hangi renk gider onu bile bilmiyorum 0 0 Yorumla
dubalarındubası Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl saçımı yıpratmasın yeter boya sürmedim daha öncede 0 0 Yorumla
eresbosss Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 72% +1 yıl ailem izin verseydi saç rengimi değiştirirdim 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Kızıl saç, bazı kadınlar da güzel duruyor... 0 0 Yorumla
Kralex09 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Güzel bilgiler. Sevgilim olursa onada söylerim 0 0 Yorumla
ademinyasakelmasi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl sac boyatmıyorum. gayet beğeniyorum kendi sacimi 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Ben saç boyamıyorum lakin eşim kullanıyor 😃 0 0 Yorumla
Denizdibindeinciiii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Hiç boyatmadim saçlarını düşünmüyorm 0 0 Yorumla
Yanlızadam94 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Düz kıvırcık güzel yani dalgalı da güzel 0 0 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl kahverengi düşünüyorum şu sıralar iyi olur umarım 0 0 Yorumla
papatyacan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl saçımı boyamadm hiç düşünüyorum boyamayı 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Kızıl yakıştırıyorum ben karşı cinslerime. 0 0 Yorumla
berillanız Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Bu sefer sürekli kullanacağım bi renk olsan keşke 0 0 Yorumla
x_tolga_x Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Harbiden bunu hediye olarak almaya düşünüyorum 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Sac rengini hic değiştirmeyi düşünmedim 0 0 Yorumla
34mustafa52 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Beyazim asla olmasin bir omur ahenkle dans etsin 0 0 Yorumla
Laticarieun Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Uzun süre akmasın mümkünse hep yeni gibi kalsın 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Doğal olmasını kimyasal madde olmamasını dilerdim 0 0 Yorumla
Sarikirmiizii Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Omur boyu parlak hacimli sacim olmasini dilerdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Doğal rengine dönüş olmadığı için boyatmıyorum
Valla kızıl saç yapmak isterdim kfslfl
Canım boyam lütfen çok doğal dur
saç boyam olmadığı için susuyorum
Saç rengimden gayet memnunum
Çok güzel olmuş elinize sağlık
Haykomu olalım ne rengi..
Mavi saç denemek lazım, nasıl olurdu acab
para ve aşk bide mutluluk
Kiz arkadasimin sacini boyamak hosuma giderdi
Ben boyamiyorum🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Güzel bir yazı olmuş beğendim.
Bilemedim ki hangi renk gider onu bile bilmiyorum
saçımı yıpratmasın yeter boya sürmedim daha öncede
Benimle birlikte kalmasini
ailem izin verseydi saç rengimi değiştirirdim
Saç boyası kullanmıyorum ben
Siyah saçlarımdan memnunum.
Erkekler için olanı var mı ki?
Kızıl saç, bazı kadınlar da güzel duruyor...
Güzel bilgiler. Sevgilim olursa onada söylerim
Sevgilimin saçını boyamayı planadık
Güzel bir yazı olmuş beğendim.
Güzel olmuş bence beğendim
sac boyatmıyorum. gayet beğeniyorum kendi sacimi
Ben saç boyamıyorum lakin eşim kullanıyor 😃
Hiç boyatmadim saçlarını düşünmüyorm
Düz kıvırcık güzel yani dalgalı da güzel
Saçımı yipratmamasini dilerdim.
kahverengi düşünüyorum şu sıralar iyi olur umarım
Saç boyam saçlarımı inceltmese keşke...
saçımı boyamadm hiç düşünüyorum boyamayı
Kızıl yakıştırıyorum ben karşı cinslerime.
Gri tonuna boyatmak isterdim.
Saç boyasına ihtiyacım yok.
Çok boyatmak zarar veriyor galiba
Saçlarımı geri getirmesini dilerdim
Bu sefer sürekli kullanacağım bi renk olsan keşke
Harbiden bunu hediye olarak almaya düşünüyorum
Saçınızı fazla yıpratmayın kizlaar 🤣
bilgiler işe yarar bence faydalı
Kırmızı olsun şapka ile uyumlu
En iyisi kına orjinal kına
Saç boyasını bıraktım mutluyum
Sac rengini hic değiştirmeyi düşünmedim