Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 8) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
Morbid_Angel98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Boya kullanmıyorum doğaldan yanayım 1 0 Yorumla
mağaradakivampirr10 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl Saçımı yakmamasını dilerdimm😅 1 0 Yorumla
meduuuuusa Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 87% +1 yıl saçıma en yakışacak rengi almasını dilerdim 1 0 Yorumla
monicavespucci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl kalıcı olmasını, yıpratmamasını dilerdim 1 0 Yorumla
kimolsamben Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 71% +1 yıl Bakır saçlarımın hep böyle büyülü kalmasını 🥰 1 0 Yorumla
osadecesıradanbirii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Turunculaşmayan bir sarı renk hiç fena olmazdı 0 0 Yorumla
pişmanoladam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Kızıl rengi seviyorum fakat cesaret edemiyorum. 0 0 Yorumla
cemeterylights Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Saçıma zarar vermemesi ve daha kalıcı olması 0 0 Yorumla
benadamolmamm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Koyu renkler siyah kahverengi daha çok yakışıyor 0 0 Yorumla
hayribey49 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 80% +1 yıl Hiç birşey dilemedim saç rengimden memnunum 😊 0 0 Yorumla
doğrulukyadacesaret Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl @Ayparem senin saçlar gibi olmalı demi ☺️ 0 0 Yorumla
seninbenananiavradnı Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Saçımı boyamiyorum sıkıntı yok 0 0 Yorumla
ucan_tabut Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Doğal ve bir o kadar da asil bir siyah🖤 0 0 Yorumla
Ayse1726171 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl siyahhhhhhhh bir renk olsun isterdim 0 0 Yorumla
fikrinizialablrmym Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Birdaha boyatmak zorunda kalmamak 0 0 Yorumla
esmeralda72 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl sağlıklı ve parıldayar saçlar dilerdim. 0 0 Yorumla
melankolikbirkadin Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl İstediğim rengi elde edebilmek... 0 0 Yorumla
spermmen31 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 89% +1 yıl Dünyaya sağlık getirmesini istiyorum yapabilir mi? 0 0 Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Koyu tonları ve marjinal renkleri... 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Mümkünse saçlarım dökülmesin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Doğal renginden memnunum.
Boya kullanmıyorum doğaldan yanayım
Dibim hiç gelmesin bunu dilerdim
Saçımı yakmamasını dilerdimm😅
saçıma en yakışacak rengi almasını dilerdim
Griye boyamisligim var bir kere
kalıcı olmasını, yıpratmamasını dilerdim
Bakır saçlarımın hep böyle büyülü kalmasını 🥰
Daha az yıpratmasını 🤗🤗
Sarı renkte turunculuk olmaması
Açınca yanmasın, kızıl ton akmasın :))
Kendi saç rengimi seviyprum :)
Turunculaşmayan bir sarı renk hiç fena olmazdı
Kızıl rengi seviyorum fakat cesaret edemiyorum.
Saçıma zarar vermemesi ve daha kalıcı olması
Saçlarımın dökülmemesini istrdim
Ben siyahta kalayım en iyisi
Hiç turunculaşmayan kumrallar
Mavi agaaa aşırı MÜQ duruyo
Koyu renkler siyah kahverengi daha çok yakışıyor
kel kalmamak olurdu herhalde
Saçımı yakmamasını isterdim
Bakım şart. Saç insanın aynasıdır
Hiç birşey dilemedim saç rengimden memnunum 😊
Karamel tonları gride olabilir
Kızıl candır 😉😊 Gerisi heyecandır
@Ayparem senin saçlar gibi olmalı demi ☺️
boyadıktan sonra hiç akmasın
Saçımı boyamiyorum sıkıntı yok
Bitmemesini dileyebilirdim heralde.🤭
Hep yumuşacık kalsın bunu diliyorum
Akmasın kokmasın sıkıntı 😂
Saç rengim güzel bence normal doğal
Doğal ve bir o kadar da asil bir siyah🖤
Siyah yaptım yenı yıla 2 gun kalaa
Koyu ama plastik gibi olmamalı
Saçımı boyamıyorum yıllardır
siyahhhhhhhh bir renk olsun isterdim
dipboyamın yapılmasını isterdim
Birdaha boyatmak zorunda kalmamak
Doğal en iyisi 🤪🤪🤪🤪🤪
Kapalıyım gerek duymuyorum😂😂
Bazen mavi yâda mor isterdim
Kalici parlaklik ve dogal görünüm 🙏🏻
Kızıl 😂😂😂😂 ama akmayan
sağlıklı ve parıldayar saçlar dilerdim.
boyadığımda akmamasınıı 🥰
saçımı boyamıyorum ki. . :))
İstediğim rengi elde edebilmek...
şu an için kendi saç rengimden memnunum
Dünyaya sağlık getirmesini istiyorum yapabilir mi?
Koyu tonları ve marjinal renkleri...
hiç olmamasını dilerdim kesinlikle
Yine aynı saçımı isterdim
Parlama yapmasın yeterli.
Mümkünse saçlarım dökülmesin
Hiç almasın, tek dileğim budur 🌺
"Lütfen akma" olurdu dileğim
Hep kalıcı olmasi uzun süre akmamasj
Mavi çünkü mavi jssuplyğywgwqğ