Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 7) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
ireeeemfurkaaan Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Gökkuşağı gibi rengarenk çiçekler açar ya onun gibi canlı renkler isterdim 0 0 Yorumla
Kkaannn98 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Saçlarımın biraz daha sarı olmasını isterdim güneşte güzel duruyor 😂 0 0 Yorumla
Rmznozkn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Saç rengim için boyatanları görünce daha çok seviyorum : / 0 0 Yorumla
BTS_Armyy Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Birkaç ay kalıcı olması ve ben istediğim zaman renk değiştirmesi😁😁 0 0 Yorumla
Gangsta77 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Saç uzayınca da aynı renk çıksın isterlerdi heralde :D 0 0 Yorumla
sosyalmesafeyikoru Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Saçımı canlı parlak göster ahh saçların dili olsa da konuşsa 😊 0 0 Yorumla
MerkürKedisiiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Saçımı kumral yaptım yaptığıma pişman oldum saçım çok dökülüyor artık hiç boyamayacam 0 0 Yorumla
Esmerdal93 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bırak renk seçmeyi bu senede saçlar dökülmezse benden iyisi yok 🤣 0 0 Yorumla
Benaleycnm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Saçımın yıpranmadan parlak güzel doğal duran bir ton isterdim 0 0 Yorumla
Onnumara-10 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bir dilek hakkım olsa dökülen saçlarımın geri gelmesini dilerdim. 0 0 Yorumla
yummycupcake Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kesinlikle dökülmeyen aşırı sağlam ve dolgun kahverengi saçlar isterim 0 0 Yorumla
Safura01 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Doğal görünsün, sanki hiç boya deģilmiş gibi, yıldızlar gibi işıltılı olsun birde🙊 0 0 Yorumla
Rüzgarrakrx Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Sevgilimin sacini bi sari bi siyah bi kizil yapmasini isterdim :) 0 0 Yorumla
Fatma2915 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Gri renk yakışır mı bilmiyorum ama gri olmasını, canlı, paelak ve dolgun olmasını isterdim. 0 0 Yorumla
Teacher_candidate Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kalıcı, canlı, ışıl ışıl saçlara kim hayır diyebilir ki. 0 0 Yorumla
h-hyperion Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Saçımın bağlı kısmını Gareth Bale sarısı istiyorum şu an 0 0 Yorumla
afk000 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kalıcı canlı ve her saça tutturulabilen bir renk olmasını dilerdim😁 0 0 Yorumla
hzl01 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hep sari olsun saclarim sarıdan vazgeçeceğimi hc düşünüyorum 0 0 Yorumla
kırmızıkelebek12000 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Dolgun, hacimli, yumuşak ve parlak saçlarım olsun isterdim. 0 0 Yorumla
Embers Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kızıl olsun isterdim ama aynı zamanda da akmasın isterdim 0 0 Yorumla
Selinnazxx_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Çok güzel bir küllü sarı isterdim ama tutturamıyorum 0 0 Yorumla
chainonneck Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sade siyah siyah yeterli siyah candır sağolun varolun. 0 0 Yorumla
Ahududwotka Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarınmin sanki ilk günkü gibi canlı olmasını isterdim 0 0 Yorumla
Elaabelaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Kızıl veybsiyah arasında gidip geliyorum muhtemelen kızıl olsun Derim yaa 0 0 Yorumla
Gamzeelliimm01 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Yüz yapıma ve ten rengime uygun renk olan rengi bulmak 0 0 Yorumla
cyllell Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Ben saç renginden memnunum ama hatunun saç rengi kızıl 0 0 Yorumla
Gökyüzününkadını Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl siyah mavi renk hiç akmasın bıktım duşta her yerin masmavi olmasından 0 0 Yorumla
Spinozasız Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kabarıklığı önlemesi kesinlikle ve dorelenmeden parlaklık vermesi 0 0 Yorumla
hadicanımsendeşimdi Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çikolata kahverengi gerçekten çok beğeniyorum ama bana yakışır mı? işte orası muamma 0 0 Yorumla
Belinayes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ara ara mavi tonunnun göze çarptığı gece mavisi bi saç 💙✨ 0 0 Yorumla
BdsmmasterDom Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Saç boyası kullanmıyorum. Keratin kullanıyorum sadece 0 0 Yorumla
YalcinCemre Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saç boyamdan renginin kapağındaki renkle aynı olmasını isterdim. 0 0 Yorumla
Slayer1717 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İçeriğinde kimyasal olduğundan çok sık değiştirmek sağlıklı değil 0 0 Yorumla
mentainci Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gri renk ombrelerimin asla akmaması ve cila istememesini dilerdim tabiki ndbxjxnxb 0 0 Yorumla
Paapaattyaa439 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Saçlarım kahverengi. Şöyle aralarda tatlı tonda maviler olasa fena olmazdı :) 0 0 Yorumla
İmHardMan Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Saçları mın gayet gideri var bence boya ya gerek yok 👍😀 0 0 Yorumla
Bequen Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kahve tonları vazgeçilmezim ennnn açık hahve tonu ama yok öyle bir boya 😞 0 0 Yorumla
ömürhanimilekizlari Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sarıdan başkası yalan. Bayılıyorum sarışın kadınlara 0 0 Yorumla
realpullups Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çizgi film karakteri miyim lan ben saçımı boyiyim? :d 0 0 Yorumla
buketttxll Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Griiii istiyorm bennn aranızda bir kuaför varsa yapsın bana yeniyıl hediyesi olarak dkekekejks 0 0 Yorumla
aledaatasoy Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl saçımın derisini acıtmadan istediğim renge keşke kavuşssam ve hoş kokulu olsa 0 0 Yorumla
Livaline Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl üstteki rengin tam tutmasını dilerdim ve maalesef kutu üstündekinden çok farklı bir renk oluyor 0 0 Yorumla
ֆʊռɢɨʀʟ_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Yanmasın yeter ve parlak görünsün 3 yıkamada akmasın yeter😂 0 0 Yorumla
kanya Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl şu an bakır ama sarı düşünüyorum 3 2 Yorumla kanya +1 yıl Saçlarım incelmesim istiyorum Yorumla kanya +1 yıl Hepinize mutlu huzurlu Coranasız yıllar diliyorum 🎉🎊🎊🎉 Yorumla
bensherlock Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 77% +1 yıl Uzun süre kalıcı olması ve saçımı yıpratmaması 2 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Hemen akıp gitmesin , parlak kalsın 🥰 1 0 Yorumla
Gametofobi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl Asla akmaması olabilir kesinlikle mantıklı 1 0 Yorumla
İLAYYDAA_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Kumral, parlak saçlar görüş kısa deme artık. 1 0 Yorumla
liliaaaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 63% +1 yıl Saçlarıma bol parlaklık bol sağlık isterdim:) 1 0 Yorumla
Gülümseçekiyorum34 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kimyasal kokmasınlar ya lütfen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Gökkuşağı gibi rengarenk çiçekler açar ya onun gibi canlı renkler isterdim
Saçlarımın biraz daha sarı olmasını isterdim güneşte güzel duruyor 😂
Saç rengim için boyatanları görünce daha çok seviyorum : /
Birkaç ay kalıcı olması ve ben istediğim zaman renk değiştirmesi😁😁
Saç uzayınca da aynı renk çıksın isterlerdi heralde :D
Saçımı canlı parlak göster ahh saçların dili olsa da konuşsa 😊
Saçımı kumral yaptım yaptığıma pişman oldum saçım çok dökülüyor artık hiç boyamayacam
Bırak renk seçmeyi bu senede saçlar dökülmezse benden iyisi yok 🤣
Saçımın yıpranmadan parlak güzel doğal duran bir ton isterdim
Bir dilek hakkım olsa dökülen saçlarımın geri gelmesini dilerdim.
Kesinlikle dökülmeyen aşırı sağlam ve dolgun kahverengi saçlar isterim
Doğal görünsün, sanki hiç boya deģilmiş gibi, yıldızlar gibi işıltılı olsun birde🙊
Sevgilimin sacini bi sari bi siyah bi kizil yapmasini isterdim :)
Gri renk yakışır mı bilmiyorum ama gri olmasını, canlı, paelak ve dolgun olmasını isterdim.
Kalıcı, canlı, ışıl ışıl saçlara kim hayır diyebilir ki.
Saçımın bağlı kısmını Gareth Bale sarısı istiyorum şu an
Kalıcı canlı ve her saça tutturulabilen bir renk olmasını dilerdim😁
Hep sari olsun saclarim sarıdan vazgeçeceğimi hc düşünüyorum
Dolgun, hacimli, yumuşak ve parlak saçlarım olsun isterdim.
Kızıl olsun isterdim ama aynı zamanda da akmasın isterdim
Çok güzel bir küllü sarı isterdim ama tutturamıyorum
Sade siyah siyah yeterli siyah candır sağolun varolun.
Saçlarınmin sanki ilk günkü gibi canlı olmasını isterdim
Kızıl veybsiyah arasında gidip geliyorum muhtemelen kızıl olsun Derim yaa
Yüz yapıma ve ten rengime uygun renk olan rengi bulmak
Ben saç renginden memnunum ama hatunun saç rengi kızıl
siyah mavi renk hiç akmasın bıktım duşta her yerin masmavi olmasından
Kabarıklığı önlemesi kesinlikle ve dorelenmeden parlaklık vermesi
Çikolata kahverengi gerçekten çok beğeniyorum ama bana yakışır mı? işte orası muamma
Ara ara mavi tonunnun göze çarptığı gece mavisi bi saç 💙✨
Saç boyası kullanmıyorum. Keratin kullanıyorum sadece
Saç boyamdan renginin kapağındaki renkle aynı olmasını isterdim.
İçeriğinde kimyasal olduğundan çok sık değiştirmek sağlıklı değil
Gri renk ombrelerimin asla akmaması ve cila istememesini dilerdim tabiki ndbxjxnxb
Saçlarım kahverengi. Şöyle aralarda tatlı tonda maviler olasa fena olmazdı :)
Saçları mın gayet gideri var bence boya ya gerek yok 👍😀
Kahve tonları vazgeçilmezim ennnn açık hahve tonu ama yok öyle bir boya 😞
Sarıdan başkası yalan. Bayılıyorum sarışın kadınlara
Çizgi film karakteri miyim lan ben saçımı boyiyim? :d
Griiii istiyorm bennn aranızda bir kuaför varsa yapsın bana yeniyıl hediyesi olarak dkekekejks
saçımın derisini acıtmadan istediğim renge keşke kavuşssam ve hoş kokulu olsa
üstteki rengin tam tutmasını dilerdim ve maalesef kutu üstündekinden çok farklı bir renk oluyor
Yanmasın yeter ve parlak görünsün 3 yıkamada akmasın yeter😂
şu an bakır ama sarı düşünüyorum
Saçlarım incelmesim istiyorum
Hepinize mutlu huzurlu Coranasız yıllar diliyorum 🎉🎊🎊🎉
sarışın ya da çok esmer olmayı
kesinlikle kızıl olmasini dilerdim
Uzun süre kalıcı olması ve saçımı yıpratmaması
Hemen akıp gitmesin , parlak kalsın 🥰
Asla akmaması olabilir kesinlikle mantıklı
1 yıllık bedava saç boyası tabii ki.
Dökülen saçlarımı ve siyahlığı
Akmaması ve kalıcı parlaklık🤔
Lütfen akma 😂😁🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Kumral, parlak saçlar görüş kısa deme artık.
Saçlarıma bol parlaklık bol sağlık isterdim:)
Hiç saçımı boyamadim ne sans ama :))
Kızıl yapmak isterdim kesinlikle :)
Saclarımı boyatmıyorum boyatmam da
Zaten pallette kullanıyorum kiii
Kimyasal kokmasınlar ya lütfen