Saç Bakım Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? (Sayfa 6) Schwarzkopf Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 4735 Yeni yılda istediğin saç rengine kavuş! Saç boyandan bir dilek dileme hakkın olsaydı ne dilerdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 82 kişi beğendi
TheQueen-_- Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Boyadıktan sonra saçlarımın sert olmamasını isterdim. 0 0 Yorumla
AmyAges Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ne renk olursa olsun, hem tenime gitsin hemde yıpratma sın😌 0 0 Yorumla
AzraRamona Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Fiyatına göre kalıcı olumaması sorunsalı kalıcı olmasını isterdim🙂 0 0 Yorumla
Lady_cat Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Artik lutfen siz de pembe gri gibi boyalar cikartin gina geldi kahve tonlari gormekten 0 0 Yorumla
eyvahlarolsunkii Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı uzun zamandır boyatmak istiyorum sanırım düğünümden bir ay önce boyatırım 0 0 Yorumla
issizdeli Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Simyisah ışıl ışıl sağlıklı upuzun yapabilir misin şu saçlarımı lütfen ? 0 0 Yorumla
delikız_232333323 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Bana yakışmasını hayalimdeki kadar yumuşak parıltılı tenimle uyumlu olmasını isterdim 0 0 Yorumla
h4zal Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl parlak ve saçları soldurmayan bi sarı olsa iyi olurdu 🤔 0 0 Yorumla
ic1paek Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl sanırım her yaptığım boyanın beni güzel göstermesini isterdim. 0 0 Yorumla
Babealmina Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Uzun saç ve sarı ombre istiyorum var mı güzel kuaför 0 0 Yorumla
Aselmira Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kendi saç rengimin ömür boyu değişmemesi yumuşak ve parlak kalması 0 0 Yorumla
whyasemin Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ani kararlar için kurtarıcı bir hafta kalıcı saç boyasi 😻 0 0 Yorumla
Esmanur5635 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Daha uzun parlak ve yumuşacık saçlar bi boya #istediğinrenk #istediğimsen 0 0 Yorumla
Kahve_Nil Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hiç bir boya saçı reklamlardaki kadar canlı göstermiyor maalesef 0 0 Yorumla
Hayatımınbaharı Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Moduma göre renk değiştirse çok efsane bişey olurdu yaaa 0 0 Yorumla
AşkaAşık83 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Saç rengim ne olursa olsun görüp beğendim rengin birebir aynısının tutmasını isterdim :)) 0 0 Yorumla
jale_07 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kumral olmayı isterdim ama kına yapmayı düşünüyorum saçıma:/ 0 0 Yorumla
Serendiptyyy Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kalıcı olmasını isterdim. Boya çabuk akınca kötü oluyor 0 0 Yorumla
Aze_Girl Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Saç rengimden gayet memnunum ben. Bence doğallık en iyisi 0 0 Yorumla
yenikişi34 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl mükemmerl hemen alıcağim scharwazkopf mükemmerl bir marka 0 0 Yorumla
fhfhhfjdjdjd Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Birdaha bana yaklaşma uzak dur demeyi isterdim ama diyemem. 0 0 Yorumla
PARASIZ_ADAM Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl Ben hiç saç boyatmadım boyatma ile düşünmüyorum çünkü saçların bayağı bir döküldü yani 0 0 Yorumla
gülmebakanı Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Kalıcılık ve parlaklık... Bir de saça tam oturması güzel olabilir 0 0 Yorumla
ArifÇatalkaya Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl tüm dünya için barışşş dermişim bolca para hemde çok para :) 0 0 Yorumla
Idkwhattodoo Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Boyamayı düşünmüyorum. Boyasaydim yakişmasını isterdim 0 0 Yorumla
hayatırenkli Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Sarışın olmak her zaman ayrıcalık tabi vücudunda ona yakışır olmalı 0 0 Yorumla
Gemgemiii Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl Malesef saçlarımı boyayamicam bir yıldır sadece bazı yerlerinde açıcı ile duruyor😔 0 0 Yorumla
Dersçalışmamgerek Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Pembe de durucam sevdim. Parlaklık vermesini dilerdim 0 0 Yorumla
Damla135 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kızılın hiç akmayıp ilk boyandığı zamanki parlaklığında kalabilmesini isterdim 0 0 Yorumla
naz0659 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl oooo severimm :) Birde kızıl olmaktan korkmasam harika olacak 0 0 Yorumla
ballıçilekk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımı yıpratmamasını isterdim. Boyatmak istiyorum ama en büyük endişem bu 0 0 Yorumla
Studmuffin Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl Öncelikle saçım olöasını dilerdim 😂 sonra da o saçık kır renk (gri gibi) olöasını dilerdim 0 0 Yorumla
kavgadasoylenmez Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Yaş 43 tek Bayaz yok. Azıcık aralarda kır saç iyi olurdu 0 0 Yorumla
hurkuşgökçe Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kepek cikarmasin uzun sure kalici olsun plastik gibi olmasin 0 0 Yorumla
Nicolae Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Saçıma zarar vermeyen doğal umbre için hazır boya evde yapmak güzel olurdu😅 0 0 Yorumla
Eleyna75 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Güzel kızıl bir parlaklık ama ne eksik saçlarımı boyayacak cesaretim yok :( 0 0 Yorumla
night_star Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Saçımı boyamıyorum ama eğer boyasaydım parlaklık isterdim 0 0 Yorumla
melikegermen Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Her rengi denedim ama kumrala aşık oldum ve devamlı kullanacağım renk belli oldu 0 0 Yorumla
damlahk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Deluxe serisinin sari olanlarini gordukten sonra sarisin olma istegi geldi 0 0 Yorumla
marilyn1408 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Uzun süreli akmaması ve hep yepyeni boyanmış gibi durması çok istyorum ama imkansız 0 0 Yorumla
Meryem050219 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Saç rengimden memnunun ama yaptırsam heralde sarı tonlarindan yaptırırdim soğuk olan tonlardan 0 0 Yorumla
Pasteldunyam Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sarı üstler koyu uçlara doğru sarı ombre denemek istiyorumm bayadır bi yapamadım 😂 0 0 Yorumla
crenbk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl uzun süre kalıcılık. renkli boyadığım için her hafta tazelemem gerekiyor 0 0 Yorumla
Olliee Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kadınlarda kızıl ve patlıcan morunu ben çok seviyorum ya bide böyle. kisa saçlari olacak 0 0 Yorumla
mehtapvural78 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl #İstediğinRenk Kızıl 😻#İstediğinSen Kızıl Ben 😻 0 0 Yorumla
askligunler Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl bu kadınların kullandığı parlak saç bakım kremleri erkekler içinde işe yarıyor mu 0 0 Yorumla
AhhDelıkız Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Yipratmasin parlaklik versin renk tonu kaliteli olsun 0 0 Yorumla
singlegirl22 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Renk olarak kızıl istiyorum ama korkuyorum böyle kaldım yine. 0 0 Yorumla
umutsuzkuş34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl yılın en güzel dipleri çıkmayan boyasi akıyor derdi olmadan bir omre sac isterdim 0 0 Yorumla
gereksizsorular1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Son birkaç ay içinde çok saç rengi değiştirdim ve çok pişmanım saçlarım çok yıprandı. 0 0 Yorumla
goncagibi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Saçlarımı kızıldan kahveye döndürmek istiyordum güzel bi paylaşım olmuş 0 0 Yorumla
Basagrisi00 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Doğal parlak bir renk isterdim ya da imkansız olan bir renk 0 0 Yorumla
Maksimers Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Boyadığım hali ile kalsın yeter soguk renk boyamısken turunculaşmasın 0 0 Yorumla
Gizliceeee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Saç boyası kullanmıyorum kendi doğal rengi gayet hoş ve güzel 0 0 Yorumla
intikam31 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hangi renk eşimin hoşuna gidiyorsa o belirtir ve ben alırım. 0 0 Yorumla
birdelikız1996 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl valla dogustan boyali gibi saclarım tesekkurler allahım 😂😂 0 0 Yorumla
thekeysi0 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Saçlarımın arasının biraz daha sarı olmasınj isterdim 0 0 Yorumla
bensoracam Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl #İstediğinSen beyaz kül sarısı arası bir renk yapmak istiyorum ama cesaretim yok. 0 0 Yorumla
Elifsucun Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Parlaklığını azaltmadan saçlarımı yıpratmadan ışıl ışıl saclar isterdim 0 0 Yorumla
clarkespace Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bana yakışan en güzel en farklı rengin olmasını ve uzun güçlü saçlarım olsun isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
382Cevap
Boyadıktan sonra saçlarımın sert olmamasını isterdim.
Ne renk olursa olsun, hem tenime gitsin hemde yıpratma sın😌
Fiyatına göre kalıcı olumaması sorunsalı kalıcı olmasını isterdim🙂
Artik lutfen siz de pembe gri gibi boyalar cikartin gina geldi kahve tonlari gormekten
Saçlarımı uzun zamandır boyatmak istiyorum sanırım düğünümden bir ay önce boyatırım
Simyisah ışıl ışıl sağlıklı upuzun yapabilir misin şu saçlarımı lütfen ?
Bana yakışmasını hayalimdeki kadar yumuşak parıltılı tenimle uyumlu olmasını isterdim
parlak ve saçları soldurmayan bi sarı olsa iyi olurdu 🤔
sanırım her yaptığım boyanın beni güzel göstermesini isterdim.
Uzun saç ve sarı ombre istiyorum var mı güzel kuaför
Kendi saç rengimin ömür boyu değişmemesi yumuşak ve parlak kalması
Ani kararlar için kurtarıcı bir hafta kalıcı saç boyasi 😻
Daha uzun parlak ve yumuşacık saçlar bi boya #istediğinrenk #istediğimsen
Hiç bir boya saçı reklamlardaki kadar canlı göstermiyor maalesef
Moduma göre renk değiştirse çok efsane bişey olurdu yaaa
Saç rengim ne olursa olsun görüp beğendim rengin birebir aynısının tutmasını isterdim :))
Kumral olmayı isterdim ama kına yapmayı düşünüyorum saçıma:/
Kalıcı olmasını isterdim. Boya çabuk akınca kötü oluyor
Saç rengimden gayet memnunum ben. Bence doğallık en iyisi
mükemmerl hemen alıcağim scharwazkopf mükemmerl bir marka
Birdaha bana yaklaşma uzak dur demeyi isterdim ama diyemem.
Ben hiç saç boyatmadım boyatma ile düşünmüyorum çünkü saçların bayağı bir döküldü yani
Kalıcılık ve parlaklık... Bir de saça tam oturması güzel olabilir
tüm dünya için barışşş dermişim bolca para hemde çok para :)
Boyamayı düşünmüyorum. Boyasaydim yakişmasını isterdim
Sarışın olmak her zaman ayrıcalık tabi vücudunda ona yakışır olmalı
Malesef saçlarımı boyayamicam bir yıldır sadece bazı yerlerinde açıcı ile duruyor😔
Pembe de durucam sevdim. Parlaklık vermesini dilerdim
Kızılın hiç akmayıp ilk boyandığı zamanki parlaklığında kalabilmesini isterdim
oooo severimm :) Birde kızıl olmaktan korkmasam harika olacak
Saçlarımı yıpratmamasını isterdim. Boyatmak istiyorum ama en büyük endişem bu
Öncelikle saçım olöasını dilerdim 😂 sonra da o saçık kır renk (gri gibi) olöasını dilerdim
Yaş 43 tek Bayaz yok. Azıcık aralarda kır saç iyi olurdu
Kepek cikarmasin uzun sure kalici olsun plastik gibi olmasin
Saçıma zarar vermeyen doğal umbre için hazır boya evde yapmak güzel olurdu😅
Güzel kızıl bir parlaklık ama ne eksik saçlarımı boyayacak cesaretim yok :(
Saçımı boyamıyorum ama eğer boyasaydım parlaklık isterdim
Her rengi denedim ama kumrala aşık oldum ve devamlı kullanacağım renk belli oldu
Deluxe serisinin sari olanlarini gordukten sonra sarisin olma istegi geldi
Uzun süreli akmaması ve hep yepyeni boyanmış gibi durması çok istyorum ama imkansız
Saç rengimden memnunun ama yaptırsam heralde sarı tonlarindan yaptırırdim soğuk olan tonlardan
Sarı üstler koyu uçlara doğru sarı ombre denemek istiyorumm bayadır bi yapamadım 😂
uzun süre kalıcılık. renkli boyadığım için her hafta tazelemem gerekiyor
Kadınlarda kızıl ve patlıcan morunu ben çok seviyorum ya bide böyle. kisa saçlari olacak
#İstediğinRenk Kızıl 😻
#İstediğinSen Kızıl Ben 😻
bu kadınların kullandığı parlak saç bakım kremleri erkekler içinde işe yarıyor mu
Yipratmasin parlaklik versin renk tonu kaliteli olsun
Renk olarak kızıl istiyorum ama korkuyorum böyle kaldım yine.
yılın en güzel dipleri çıkmayan boyasi akıyor derdi olmadan bir omre sac isterdim
Son birkaç ay içinde çok saç rengi değiştirdim ve çok pişmanım saçlarım çok yıprandı.
Saçlarımı kızıldan kahveye döndürmek istiyordum güzel bi paylaşım olmuş
Doğal parlak bir renk isterdim ya da imkansız olan bir renk
Boyadığım hali ile kalsın yeter soguk renk boyamısken turunculaşmasın
Saç boyası kullanmıyorum kendi doğal rengi gayet hoş ve güzel
Hangi renk eşimin hoşuna gidiyorsa o belirtir ve ben alırım.
valla dogustan boyali gibi saclarım tesekkurler allahım 😂😂
Saçlarımın arasının biraz daha sarı olmasınj isterdim
#İstediğinSen beyaz kül sarısı arası bir renk yapmak istiyorum ama cesaretim yok.
Parlaklığını azaltmadan saçlarımı yıpratmadan ışıl ışıl saclar isterdim
Bana yakışan en güzel en farklı rengin olmasını ve uzun güçlü saçlarım olsun isterdim